Ağlaya ağlaya anlatıyorum derdimi..

meLike_18

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2010
275
0
96
Çankırı
Merhabalar,bir ilişkim var tanışma ve çıkma hepsi toplam süre 6 ay neyse,sevgilimin sadece pazar günü izinleri var çalıştığı için,geçen haftalarda buluşamamıştık ya ben musait olamadım yada ailem izin vermedi falan.Annemler bugün bahçeye gidince bizde haberleştik hazırlandık tam çıkarken kardeşim annemi aradı ablam gidiyor diye niye aradın dedim annem giderse ara dedi o yuzden aradım dedi,bende 2 saat idare edemedin mi sanki,kaç haftadır görüşemedik ya özledim iştee idare etseydinde görüp gelseydm dedm.Hayır olmaz gidemezsn gidersen ararım dedi.Gidicem dedim Annem asla gidemezsn hayır dedi gidersen iki tercihin var ya o,ya biz dedi.Bende bana tercih sunma anne,bak onunla kavgalarım sorunlarım oldu görüşemedm hiç nolur gidiym dedi hayır dedm diye bagırdı.Babama verdi dışarı çıkamazsın otur evde dedi.Çıktımm ailemi karşıma alarak çıktım görüyüm dedim özledim dedim,sorunlarımız oldu konşuruz yine dedim.Yolda giderken annem aradı nerdesin diye,dışardayım haber vermedimi kızın dedim vermedi ben aradım dedi.Dışardaym dedim iyi senin iki tercihin var akşam dedi git akşam görüşürz dedi kapadı telefonu.Sevgilim aradı nerde kaldın ben geldim diye bende olanları telefonda anlattım bana çabuk eve dön o zaman dedi,hayır dönmem yarım saatte olsa seni görüyüm dedim,hayır eve gidiyosun benim sinirimi bozma çabuk eve dedi ya geldim yarı yoldaym yarım saatte olsa görüym bida zor görüşürz zaten dedim hayır git eve gelme boşuna ben gelmem dedi,eve gitmezsen bida konuşmam senle dedi bana tercih sunma sende dedim.eve git diyosan eve gitt gelmiyrm ben internet cafeye çıkıyorum tamam mı dedi,bida bana o zaman yok buluşamadık yok gelmedin deme ben çıktım geldim sen gelmedin dedim,aglayarak kapat şu telefonu ya tamam kapat gidiyorum eve ben dedim aglaya aglaya eve çıktım.Sizce özlemediği için mi böyle oldu neden böyle eve git dedi,o kadar giyindim süslendim,ailemi karşıma aldım görüyüm dedim eve git dedi eve geldim telefonu kapadım bende kendimi çok kötü hissediyrm :2::2:

O sizin icin herkesi karsisina almaya hazir degil demekki. Dusununce cok ciddi bi durum degil mi bu? Ailen sana iki şık sunmus, sende sevgilini tercih etmissin. Bi nevi ona kacmayi goze almissin. Peki o seni kacirmaya niyetli mi? Belki onun gozunde bu durum dertsiz basina dert.. Belki o sadece hos bi sevgilisi olsun isterken bu kadar dramanin icine dustu ve korktu. Onu da anliyorum.

Yaslariniz kac?

ben 20,O 23 Kaçmak değildi ki niyetim aslada aklımdan geçmedi, 1 ay oldu görüşemedk işi yuzunden yada kavgalarımız yuzunden ,ama o sey dedi şimdi konştum,Ailenle kötü olmanı istemiyorum ortada söz yok nişan yok şuan benim için aileni karşına alma onlar ailen senin senn yanında olalar şuan onlar ben yanında değilimki dedi.Nasıl görüşücez peki dedi elbet görüşürz ama sen ailenin güvenini sarsma dedi:26:

Yani tam olarak araniz nasil, nekadr ciddi iliskiniz bilemeyiz... Ben yinede kötüyr yormayin derim, yani ailenizle onun yüzünden bukadar kötü olmanizi istememistir... Aileniz neden bukadar karsi, varmi bi sebepleri? Iki tarafida sizi arada birakmasi hos degil...bi sakin olun annenizle bi konusun bakalim neden bukadar karsi geliyorlar... Bu arada acaba yasiniz daha cokmu kücük acaba... Yani cok detay olmadigindan pek fikir yürütülmüyor... Yinede karamsar olmayin, bi sakinlesin, iki tarafinda niyetlerini ögrenin ona göre adim atin...insallah cözersiniz sorunlarinizi...

Kendi aramızda yüzük taktık işte..Ailemin karşı olma nedeni lise mezunu olması,bi kere bana yalan söylemesi,benim numaramı arkadaşına verip msja cevap veriyormu acaba diye denetmesi,Baska kıza msj attıgnı ögrenmesi bunlar bi sorun oldu annem için ben affetsemde annem sorun ediyor.Tercihte bırakmaları zoruma gidiyor

Ailene karşı asilik yapmayı bırakmalısın.
Ailen görüşmeni istemiyorsa vardır bi sebepleri.
Erkek arkadaşın senden daha mantıklı geldi bana.

Ozaman size pek güvenmiyor ve oda pek güvenilir biri degil... Siz affetmissiniz ama anneniz sizin iyiliginizi düsünüyor...keske iliskinizdeki her detayi ailenize bildirmeseydiniz ama yinede dikkatli olsaydiniz... Annenizle konusun, icini rahatlatmaya bakin, anne bi deneyim biraz görüseyim sizde bi sans verin deyin... Allah yardimciniz olsun, ama sizde dikkatli olun sirf seviyorsunuz diye kimi seyleri görmemezlikten gelmeyin... Yaptigi bu son hareket olumlu aslinda annenize iyi niyetini anlata bilirsiniz...

Belki de annenin sana söylediklerinden dolayı senin zor durumda kalacağını anladığı için fedekarlık yapıp evine dön demiştir Belki daha snra görüşme şansınız olacak olsa bile sırf anneni karşına alıp onu dinlemeyip dışarı çıktığın için o şansında hiç kalmayacağını düşündüğü için eve geri dön demiştir .

Son düzenleyen: Moderatör:
bence erkek arkadaşın mantıklı cevap vermiş aileni karşına alma diyerek.bundan özlemediğini çıkarmamalısın..

Arkadasin baya akli basinda heralde, bi saatlik görüsmek icin kedisi yüzünden
Aksam kopucak kiyametin farkindaymis.

Seni kötü duruma sokmak istememis, ayricada ailenin ya o ya biz sorumlulugunuda alma durumu yoktur belki.

o dedi bu dedi dedim dedi biraz sakin ol. yazdıklarını anlamak için pür dikkat okumak zorunda kaldım..
annen baban gitme diyorsa oturacaksın oturduğun yerde. çocuk akıllıymış ki seni geri döndürmüş. anne babaya bu kadar asi olmak hayra alamet değil. sonra bir yolunu bulur onların rızasını alır görüşürdün . ama sen olayı inada bindirmişsin anlaşılan. yazık olmuş

Mantikli konusmus sevgilin. Bence sende biraz mantigini kullan aileni karsina alma. Ve evet; daha nisan yok soz yok neden karsina aliyorsun aileni.

Sevgilin mantıklı konuşmuş ama o kadar kabaca ifade etmesi gerekmezdi. Siz ona kaçacaksınız diye mi korktu anlamadım ki.

Erkek arkadasin yere saglam basan insanlardan
ve yaptigi davranis seni koruma amacli oldugu halde
sen acaba beni sevmiyor mu diyorsun
Ilginc...

ERKEK ARKADAŞIN YA SORUMLULUKTAN KORKTUĞU İÇİN GERİ DÖN DEDİ YA DA ONUN YÜZÜNDEN AİLEN İLE ARANIN BOZULMASINI İSTEMEDİ. bu iki ihtimalden hangisi olduğunu da senin hissiyatın belirler

canım bencede erkek arkadaşın doğrusunu yapmış buluşsaydınız ailenle aran daha da bozulcaktı . aileni dinle ve hiç bir ekek için karşınna alma onları burada bir çok konu okuyoruz böyle olanlar sonra hep pişman oluyor ailenin rızasını al

Arkadaşının yaptığı mantıklı.

Cocuk gayet akilli bence mesela senke ciddi dusunmese seni onemsemese kaybedecegi hic birsey yokken neden senle gorusmek istemesinki
Bence ailenle aranin bozulmasini istememis
Genelde bu olaylarin sonu kiz gider coxuk seni kacirayim der kiz aile korkusundan tamam der olut biter malesef
Eltimin kiz kardesi ayni bu pozisyonda 16 yasinda kacti cocukta 17 yasinda dusun
Evde kayin gorumce kv kayinpeder ve hic alisik olmadigi bir yasama

Son düzenleme:
Bak benim iki yıl oldu. Ben arayıp ağlayarak annemler izin vermedi ben de özledim diye çıktım banane seni görcem desem telefonda beni azarlar çocuk musun diye

Erkek arkadaşın zorda kalma diye eve git demiş bence. Sonuçta sen gitsen eve döndüğünde feci kavga çıkacaktı tadınız kaçacaktı toptan. Sen inat yapınca mantıklı olan onun dediği olduğu ve sen ikna olmadığın için öyle konuşmuş -bence-. Özlemeyen adam zaten buluşma ayarlamaz, yine işim var der çok zor değil ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…