O sizin icin herkesi karsisina almaya hazir degil demekki. Dusununce cok ciddi bi durum degil mi bu? Ailen sana iki şık sunmus, sende sevgilini tercih etmissin. Bi nevi ona kacmayi goze almissin. Peki o seni kacirmaya niyetli mi? Belki onun gozunde bu durum dertsiz basina dert.. Belki o sadece hos bi sevgilisi olsun isterken bu kadar dramanin icine dustu ve korktu. Onu da anliyorum.
Yaslariniz kac?
Yani tam olarak araniz nasil, nekadr ciddi iliskiniz bilemeyiz... Ben yinede kötüyr yormayin derim, yani ailenizle onun yüzünden bukadar kötü olmanizi istememistir... Aileniz neden bukadar karsi, varmi bi sebepleri? Iki tarafida sizi arada birakmasi hos degil...bi sakin olun annenizle bi konusun bakalim neden bukadar karsi geliyorlar... Bu arada acaba yasiniz daha cokmu kücük acaba... Yani cok detay olmadigindan pek fikir yürütülmüyor... Yinede karamsar olmayin, bi sakinlesin, iki tarafinda niyetlerini ögrenin ona göre adim atin...insallah cözersiniz sorunlarinizi...
Kendi aramızda yüzük taktık işte..Ailemin karşı olma nedeni lise mezunu olması,bi kere bana yalan söylemesi,benim numaramı arkadaşına verip msja cevap veriyormu acaba diye denetmesi,Baska kıza msj attıgnı ögrenmesi bunlar bi sorun oldu annem için ben affetsemde annem sorun ediyor.Tercihte bırakmaları zoruma gidiyor
Merhabalar,bir ilişkim var tanışma ve çıkma hepsi toplam süre 6 ay neyse,sevgilimin sadece pazar günü izinleri var çalıştığı için,geçen haftalarda buluşamamıştık ya ben musait olamadım yada ailem izin vermedi falan.Annemler bugün bahçeye gidince bizde haberleştik hazırlandık tam çıkarken kardeşim annemi aradı ablam gidiyor diye niye aradın dedim annem giderse ara dedi o yuzden aradım dedi,bende 2 saat idare edemedin mi sanki,kaç haftadır görüşemedik ya özledim iştee idare etseydinde görüp gelseydm dedm.Hayır olmaz gidemezsn gidersen ararım dedi.Gidicem dedim Annem asla gidemezsn hayır dedi gidersen iki tercihin var ya o,ya biz dedi.Bende bana tercih sunma anne,bak onunla kavgalarım sorunlarım oldu görüşemedm hiç nolur gidiym dedi hayır dedm diye bagırdı.Babama verdi dışarı çıkamazsın otur evde dedi.Çıktımm ailemi karşıma alarak çıktım görüyüm dedim özledim dedim,sorunlarımız oldu konşuruz yine dedim.Yolda giderken annem aradı nerdesin diye,dışardayım haber vermedimi kızın dedim vermedi ben aradım dedi.Dışardaym dedim iyi senin iki tercihin var akşam dedi git akşam görüşürz dedi kapadı telefonu.Sevgilim aradı nerde kaldın ben geldim diye bende olanları telefonda anlattım bana çabuk eve dön o zaman dedi,hayır dönmem yarım saatte olsa seni görüyüm dedim,hayır eve gidiyosun benim sinirimi bozma çabuk eve dedi ya geldim yarı yoldaym yarım saatte olsa görüym bida zor görüşürz zaten dedim hayır git eve gelme boşuna ben gelmem dedi,eve gitmezsen bida konuşmam senle dedi bana tercih sunma sende dedim.eve git diyosan eve gitt gelmiyrm ben internet cafeye çıkıyorum tamam mı dedi,bida bana o zaman yok buluşamadık yok gelmedin deme ben çıktım geldim sen gelmedin dedim,aglayarak kapat şu telefonu ya tamam kapat gidiyorum eve ben dedim aglaya aglaya eve çıktım.Sizce özlemediği için mi böyle oldu neden böyle eve git dedi,o kadar giyindim süslendim,ailemi karşıma aldım görüyüm dedim eve git dedi eve geldim telefonu kapadım bende kendimi çok kötü hissediyrm:2::2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?