• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlaya ağlaya anlatıyorum derdimi..

erkek arkadaşınız mantıklı davranmış. ona bu konuda suç bulmadım açıkçası. ama diğer dediklerinizin hepsini neden aileniz yada anneniz biliyor ki, her şeyi bilmesine çok da gerek yok bence ailelerin. çok hassaslar ve korumaya almaya çalışıyorlar. aileniz çok üstünüze gelmiş evet, ve bazen aile üste geldikçe insanlar karşısındakine daha çok bağlanıyor, hataları görmezden geliyor ve sineye çekiyor. biraz sakin kalın, evden kaçar gibi çıkıp arkadaşınızla buluşmayın. annenizle konuşabiliyorsunuz anladığım kadarıyla .çünkü pek çok şeyi biliyor. siz üstüme geldikçe bağlanıyorum inat ediyorum vs deyin ama sizi üzecek bir şey de yapmıyorum biraz akışına bırakalım deyin. bakalım ne olacak.

Erkek arkadasin yere saglam basan insanlardan
ve yaptigi davranis seni koruma amacli oldugu halde
sen acaba beni sevmiyor mu diyorsun
Ilginc...

kesinlikle katılıyorum erkek arkadaşın doğru olanı yapmış bunun altında bişey aramak çok saçma, seni düşünmüş gelme demiş ben olsam bende öyle yapardım,

Bazı arkadaşlar sorumluluktan mı korktu acaba falan demişler, şimdi otur bi mantıklı düşün seni kaçırdı diyelim nolucak sonra ailene sırtını dönüceksin çocuğun ailesinin yanına yerleşceksiniz mecbur sonra sıkıntılar pişmanlıklar, aileni ikna etmeye çalışmak varken rızalarını almak varken öbür türlüsü çok kötü bence, şimdi karşı olabilirler ama bi şekilde ikna edebilirsniz

Merhabalar,bir ilişkim var tanışma ve çıkma hepsi toplam süre 6 ay neyse,sevgilimin sadece pazar günü izinleri var çalıştığı için,geçen haftalarda buluşamamıştık ya ben musait olamadım yada ailem izin vermedi falan.Annemler bugün bahçeye gidince bizde haberleştik hazırlandık tam çıkarken kardeşim annemi aradı ablam gidiyor diye niye aradın dedim annem giderse ara dedi o yuzden aradım dedi,bende 2 saat idare edemedin mi sanki,kaç haftadır görüşemedik ya özledim iştee idare etseydinde görüp gelseydm dedm.Hayır olmaz gidemezsn gidersen ararım dedi.Gidicem dedim Annem asla gidemezsn hayır dedi gidersen iki tercihin var ya o,ya biz dedi.Bende bana tercih sunma anne,bak onunla kavgalarım sorunlarım oldu görüşemedm hiç nolur gidiym dedi hayır dedm diye bagırdı.Babama verdi dışarı çıkamazsın otur evde dedi.Çıktımm ailemi karşıma alarak çıktım görüyüm dedim özledim dedim,sorunlarımız oldu konşuruz yine dedim.Yolda giderken annem aradı nerdesin diye,dışardayım haber vermedimi kızın dedim vermedi ben aradım dedi.Dışardaym dedim iyi senin iki tercihin var akşam dedi git akşam görüşürz dedi kapadı telefonu.Sevgilim aradı nerde kaldın ben geldim diye bende olanları telefonda anlattım bana çabuk eve dön o zaman dedi,hayır dönmem yarım saatte olsa seni görüyüm dedim,hayır eve gidiyosun benim sinirimi bozma çabuk eve dedi ya geldim yarı yoldaym yarım saatte olsa görüym bida zor görüşürz zaten dedim hayır git eve gelme boşuna ben gelmem dedi,eve gitmezsen bida konuşmam senle dedi bana tercih sunma sende dedim.eve git diyosan eve gitt gelmiyrm ben internet cafeye çıkıyorum tamam mı dedi,bida bana o zaman yok buluşamadık yok gelmedin deme ben çıktım geldim sen gelmedin dedim,aglayarak kapat şu telefonu ya tamam kapat gidiyorum eve ben dedim aglaya aglaya eve çıktım.Sizce özlemediği için mi böyle oldu neden böyle eve git dedi,o kadar giyindim süslendim,ailemi karşıma aldım görüyüm dedim eve git dedi eve geldim telefonu kapadım bende kendimi çok kötü hissediyrm :43::43::43::2::2:

canım benim boşuna ağlama sevgilin doğru olanı yapmış bravo senin zor durumda kalmanı istememiş başka birisi olsa ne olursa olsun gel görüşelim akşam evde ailenle ne haliniz varsa görün derdi benim sevgilim olsa oda aynı şeyi yapardı boşuna üzülme

Kendi aramızda yüzük taktık işte..Ailemin karşı olma nedeni lise mezunu olması,bi kere bana yalan söylemesi,benim numaramı arkadaşına verip msja cevap veriyormu acaba diye denetmesi,Baska kıza msj attıgnı ögrenmesi bunlar bi sorun oldu annem için ben affetsemde annem sorun ediyor.Tercihte bırakmaları zoruma gidiyor :43:
böyle herşeyi annenizemi yetiştirirsiniz siz ilişkiyi siz sevgiliniz ve anneniz yaşıyor gibi,,TABİKİ aileden biçok şey saklanmaz ama böyle tartışmalar vs aranızda özliniz kalmalı ne yni evlenseniz herşeyi annenizemi anlatacaksınız bu tavrınız yanlış bikere..ikincisi sevgilinizin düzgün bi işi varsa anneniz neden sorun ediyor ..türk filmlerindeki gibi kızına zengin koca arayanlar gibi değildir umarım..bikere nice insanlar vardır lise mezunu kendini geliştirmiş niceleride lisans mezunu konuşmayı bilmez elinden iş gelmez..
peki sevgilinzde neden güven sorunu oluşmuş ki sizi deniyor?
son olarakta yaşın 20 ise ailenin bişeylere bu kadar karşı çıkıp sana yasaklaması çok yanlış ..bu işler zora olmaz,siz eğer eminseniz sevgilinzden ve sevginizden herşeyi göze alıp kararınızı sertte olsa açıklamalısınız ..emin değilseniz zaten sessizce uzaklaşın sevgilinizden

canim alamana gerek yokki Erkek arkadasin cok doru mantikli davranmis , onun oyle davranmasida bence ailenne senin aran bozulmasin istemis ,cokta annayisli dusunmus Bravo ona , bence Annene soyle onun oyle dediyini annende anlasin onun nekadar mantikli bisey yaptiyini , boylece kizmaz oda annayisli karsilar , annelerde cenavar deyillerye , sen istersen seversen helbette bir gun
tamm derler sende sabirsiz olma ...

Kendi aramızda yüzük taktık işte..Ailemin karşı olma nedeni lise mezunu olması,bi kere bana yalan söylemesi,benim numaramı arkadaşına verip msja cevap veriyormu acaba diye denetmesi,Baska kıza msj attıgnı ögrenmesi bunlar bi sorun oldu annem için ben affetsemde annem sorun ediyor.Tercihte bırakmaları zoruma gidiyor :43:

Annen bu bilgileri nasıl öğrendi?

Sevgilin doğru olanı yapmış.
Ben gurur duydum bu aklı başında adamla...

bence de erkek arkadaşınız doğru olanı yapmış...

ayrıca ailenize sadece yaşadığınız kötü şeyleri anlatırsanız onların kafasında kötü biri olarak canlanır. sevgılınızın sizin gördüğünüz iyi yönlerını onlar göremiyorlar objektif bakamıyorlar olaya.. siz biricik kızlarısınız haksızda olsanız bir olayı anlattıgınızda sizi haklı onu haksız bulacaklardır..

ve bence anneniz sakinleşince bu durumu da anlatın annenize ben gittim ama yolda sizle kavga edip geldiğimi duyunca beni geri yoldan eve yolladı diye...çok düşünceli ve olgun davranmış bu da olumlu bir görüş olur belki

şu iki tercih arasında bırakma olaylarını hiç sevmiyorum Türk filmi mi bu ya o ya ben deniyo ya?? :19:

erkek arkadaşın seninle ciddi düşünmese ki bu benim düşüncem; geri dön demezdi. Yani tamamen seni düşünüp başını derde sokmak istememiş.

ailene de asi olma bu kadar daha çok düşman olurlar sana yani düşman değil de kısıtlamak diyeyim.

hayatta hiç bir şey için aileni karşına alma. onların kalbini kırma. yine görüşürsünüz nasıl olsa. erkek arkadaşın bir sorun olursa seni zor durumda bırakmak istemiyordur.doğru olan bu . ileride işler ciddiye binince bunlar hep sorun olur. o yuzden üzülme aileni yavaş yavaş ikna etmeye çalış. zamanla herşey düzelir.

Merhabalar,bir ilişkim var tanışma ve çıkma hepsi toplam süre 6 ay neyse,sevgilimin sadece pazar günü izinleri var çalıştığı için,geçen haftalarda buluşamamıştık ya ben musait olamadım yada ailem izin vermedi falan.Annemler bugün bahçeye gidince bizde haberleştik hazırlandık tam çıkarken kardeşim annemi aradı ablam gidiyor diye niye aradın dedim annem giderse ara dedi o yuzden aradım dedi,bende 2 saat idare edemedin mi sanki,kaç haftadır görüşemedik ya özledim iştee idare etseydinde görüp gelseydm dedm.Hayır olmaz gidemezsn gidersen ararım dedi.Gidicem dedim Annem asla gidemezsn hayır dedi gidersen iki tercihin var ya o,ya biz dedi.Bende bana tercih sunma anne,bak onunla kavgalarım sorunlarım oldu görüşemedm hiç nolur gidiym dedi hayır dedm diye bagırdı.Babama verdi dışarı çıkamazsın otur evde dedi.Çıktımm ailemi karşıma alarak çıktım görüyüm dedim özledim dedim,sorunlarımız oldu konşuruz yine dedim.Yolda giderken annem aradı nerdesin diye,dışardayım haber vermedimi kızın dedim vermedi ben aradım dedi.Dışardaym dedim iyi senin iki tercihin var akşam dedi git akşam görüşürz dedi kapadı telefonu.Sevgilim aradı nerde kaldın ben geldim diye bende olanları telefonda anlattım bana çabuk eve dön o zaman dedi,hayır dönmem yarım saatte olsa seni görüyüm dedim,hayır eve gidiyosun benim sinirimi bozma çabuk eve dedi ya geldim yarı yoldaym yarım saatte olsa görüym bida zor görüşürz zaten dedim hayır git eve gelme boşuna ben gelmem dedi,eve gitmezsen bida konuşmam senle dedi bana tercih sunma sende dedim.eve git diyosan eve gitt gelmiyrm ben internet cafeye çıkıyorum tamam mı dedi,bida bana o zaman yok buluşamadık yok gelmedin deme ben çıktım geldim sen gelmedin dedim,aglayarak kapat şu telefonu ya tamam kapat gidiyorum eve ben dedim aglaya aglaya eve çıktım.Sizce özlemediği için mi böyle oldu neden böyle eve git dedi,o kadar giyindim süslendim,ailemi karşıma aldım görüyüm dedim eve git dedi eve geldim telefonu kapadım bende kendimi çok kötü hissediyrm :43::43::43::2::2:
cok saçma ya bu nasıl bsy

Canım walla şaşırdım kaldım aile iliskin nasıl bilmiyorum ama inan şaşırdım annene ya biz ya o demesi aralarinlar bsy mı gecti bilmiyorum ama tuhaf durum sevgilin belki ailenle aran açılmasın diye oyle demiş olabilir zamana bırak bakalım sana karşı soğuk davranıyorsa at gitsin dersim

Canim benim yazdiklarini okudum. Hic kimse icin aileni karsina alma.
Eger ikinizde gercekten seviyorsaniz ailenizin rizasini alin.
Her serde bir hayir vardir. Unutmaki 1 kez hata yapan hep yapar. Annen senin üzülmemeni istiyor canim.
Erkek arkadasin güvenilir degil bence. Hersey gönlünce olsun canim.

Ne olursa olsun ailenin karşı çıktığı hiçbir işe el atma canım .

Hiç bir aşk ailenin ( özellikle annenin) sevgisinin , güveninin önüne geçemez

ailenin bu tavrını anlam vermedim.. ya o ya biz???????
annen baban herkes biliyor mu? da böyle söylediler sana..
erkek arkadaşını tanıdıkları için mi
erkek arkadaşın da ailenle aran iyice açılmasın hem kendisi hemde siz kendinizi kötü hissetmeyin diye öyle söylemiştir..
ben olsam bende eve git derdim..
şuan ailenizle aranız nasıl peki??

Son düzenleme:
O sizin icin herkesi karsisina almaya hazir degil demekki. Dusununce cok ciddi bi durum degil mi bu? Ailen sana iki şık sunmus, sende sevgilini tercih etmissin. Bi nevi ona kacmayi goze almissin. Peki o seni kacirmaya niyetli mi? Belki onun gozunde bu durum dertsiz basina dert.. Belki o sadece hos bi sevgilisi olsun isterken bu kadar dramanin icine dustu ve korktu. Onu da anliyorum.

Yaslariniz kac?

bu yaptığınız yorumu konuyla bağdaştıramadım,
ne kaçması? ortada kaçma gibi bi durum ya da bunun düşüncesi söz konusu değil ki,
ayrıca çocuk böyle bir durumda kaçmamakla tabiki aklı başında hareket etmiş olurdu,
kaçması onu sahiplenmesi anlamına kı gelecekti? tercih söz konusu değil ki burda.bi ana-kız çekişmesi..büyütmemek lazım..konu sahibi de üzülmüş, ama geçer bunlar :34: hepimiz yaşadık bunları..
anneniz kızdığı için tercih yap demiş..tabi daha önce çok büyük bir olay söz konusu değilse?

Bu arada karşınızdaki insan sırf annenizle aranız bozulmasın diye size eve dönmenizi söylemiş..kolay kolay hiçbir erkek yapmaz bunu..takdir ettim..

senin ailenle büyük bir problem yaşamaman için git gelme demiştir özlemle ilgisi olmayabilir diye düşünüyorum. Şuan üzüntüden alınganlık yapıyorsun sanırım üzüntün geçsin daha mantıklı düşüneceksin :31:

bu yaptığınız yorumu konuyla bağdaştıramadım,
ne kaçması? ortada kaçma gibi bi durum ya da bunun düşüncesi söz konusu değil ki,
ayrıca çocuk böyle bir durumda kaçmamakla tabiki aklı başında hareket etmiş olurdu,
kaçması onu sahiplenmesi anlamına kı gelecekti? tercih söz konusu değil ki burda.bi ana-kız çekişmesi..büyütmemek lazım..konu sahibi de üzülmüş, ama geçer bunlar :34: hepimiz yaşadık bunları..
anneniz kızdığı için tercih yap demiş..tabi daha önce çok büyük bir olay söz konusu değilse?

Bu arada karşınızdaki insan sırf annenizle aranız bozulmasın diye size eve dönmenizi söylemiş..kolay kolay hiçbir erkek yapmaz bunu..takdir ettim..

Yaptigim yorumu konuya bagdastiramadiginiza ben sasirdim. Ailem bana iki secenek sunsa, ya biz ya sevgilin deseler ben bunu ciddiye alirim. Sinirden soylemistir, soyledir boyledir diye varsayarak yorum yapmiyorum ben. Konu acan herkesi dikkatle ciddiye alip, ona gore yorum yapiyorum. Forumlarda okuyam bilir ailesinin "ya biz ya sevgilin" dedigi kizlarin sevgilisini tercih ettikleri anda kendilerini kapinin onunde bulduklarini. :ssz:

Yaptigim yorumu konuya bagdastiramadiginiza ben sasirdim. Ailem bana iki secenek sunsa, ya biz ya sevgilin deseler ben bunu ciddiye alirim. Sinirden soylemistir, soyledir boyledir diye varsayarak yorum yapmiyorum ben. Konu acan herkesi dikkatle ciddiye alip, ona gore yorum yapiyorum. Forumlarda okuyam bilir ailesinin "ya biz ya sevgilin" dedigi kizlarin sevgilisini tercih ettikleri anda kendilerini kapinin onunde bulduklarini. :ssz:

yok öyle birşey arkadaşım büyük bir mevzu yokki ortada..aile kızlarının belki de erkek arkadaşı olması için erken olduğunu düşünüyordur..siz hiç annenizle tartışmadınız mı, tartışma sırasında herşey söylenebilir anne tarafından..annedir o yaa.başka birşeye benzemez..hiç ister mi kızının gerçekten bir tercih yapmasını? bunlar normal şeyler..her git dediğinde gidilirse ohoooooo evde evlat kalmaz :34:

ha bu arada birşey daha söyleyeyim, ben de gayet ciddiye alıyorum konu sahibesini şakayla yazmıyorum bunları :34:

Back
X