- 20 Mayıs 2020
- 971
- 1.643
- 63
- Konu Sahibi Merifettah
-
Merhaba,
Daha önce 2 kere konu açmıştım biri istemeyerek evden ayrılışım, biride evden ayrıldıktan sonra eşimin mutluluğu, evet konduramadım, yapmaz dedim, beklemiyordum 5,5 senemi paylaştığım, 4 küsür yıl sevgililik 14 ay evlilik sürdüğüm, askerde beklediğim, askerden geldikten sonra hep destek olduğum, nişanlılık düğünde ona sıkıntı olmasın diye hiç bir şey talep etmediğim, eşim evden ayrılmamış 11. Günü bana boşanma davası açtı, anlaşmalı olarak dilekçeyi imzaladım ama dedim götürmez dedim, vermez dedim, biz sevgili değiliz ki 2 hafta da herşeyi koparalım dedim, verdi, haftaya cuma günü boşanıyorum, 9 gün sonrasına gün mü verilir be kardeşim, pandemi var o var bu var, 9 gün çok erken değil mi dedim, yalandır dedim, beni üzmek için yapıyordur dedim, e devlete girdim açılan davayı gördüm, evet beni istemiyor, bana sen yokken evde yemek yapıyorum, temizlik yapıyorum, yatakta yatıyorum, seni hiç aramıyorum, yokluğun hiç koymadı, aklıma hiç gelmedin dediçok üzüldüm,, çok üzüldüm, evet hanımlar, küçüçük şeyler için naz yapıp evinizden yuvanızdan gitmeyin, benim küçük değildi belki ama seviyormuşum boşanmayı duyana kadar içimde hiç bir şeyin bitmediğini anlayamamışım, evime eşime onunla geçirdiğim 5 küsür yıla hoşçakal demekten başka yapabileceğim bir şey kalmadı, istenilmemek çok zormuş, haketmedim ve en kötüsüde ben hunharca ağlarken, onun meyve tabaklı rakı masalı storye MİSS diye paylaşım yapması oldu,
Sevindim adınıza kendinize gelin hiçkimse için üzülmeye degmez,hayat yeni başlıyor deyin mutlu olun.Ona karşı böyle değilim i, çocuk yok evet çalışıyorum da, Allaha şükür işim var
Ele avuöa alınır Bi sebep yoktu, eşim doğulu ve aile olarak aşırı bağlılar, benim yaşadığım şehirde hiç akraban yok akraba kültürü ile büyümedim, evlenmeden önce bunu kendisine de söyledim, o da benim için sorun değil dedi ama sorun oldu, ailesine çok yakın değilmişim, eşim herşeyimizi ailesine anlatıyordu, anlatma diye tartışırdık kısaca bu
Siz aile olamamışsınız ki. Adam aile kurduğunu idrak edememiş. Kabile kafasından çıkamamış. Şartlarını kabul edecek bir kadın bulabilirse bu devirde bulsun evlensin.Ele avuöa alınır Bi sebep yoktu, eşim doğulu ve aile olarak aşırı bağlılar, benim yaşadığım şehirde hiç akraban yok akraba kültürü ile büyümedim, evlenmeden önce bunu kendisine de söyledim, o da benim için sorun değil dedi ama sorun oldu, ailesine çok yakın değilmişim, eşim herşeyimizi ailesine anlatıyordu, anlatma diye tartışırdık kısaca bu
Yok ben onu aramam dememde üzüldüm diye, haftaya giderim davamada girer başım dik çıkarım, ben ona ihanet etmedim, ailesine saygısızlık etmedim, başımı eğecek bişey yapmadım ç, ama işte canım çok yanıyor, o yüzden buraya yazıyorumArkadasim bu adamdan sana hayir gelmez artik. Böyle koca olmaz olsun, birak ne hali varsa görsün. Sen bu iliskide hep alttan alan hep anlayisli davranan taraf oldugun icin seni cepte bellemis, bütün havasi bu yüzden. unutma onun havasini söndürmek senin elinde. Eger sen simdi onu arayip aglayarak ne kadar aci cektigini falan anlatirsan "ben böyle iyiyim yeaaa" diyip seni daha cok yaralayacak seyler söyleyecek bunu sana söyliyim simdiden. O yüzden hic o toplara girme, o simdi zannediyor ki ve hatta istiyor ki sen onun pesinden kos onu bosanmaktan vazgecir. Bak tatlim bunu yaparsan evliligin belki devam edebilir ama emin ol ondan sonra bütün ipler iyice onun eline gecmis olacak ve sen hep kendini hatali gördügün icin ilerde daha da fazla alttan almaya ve fedakarlik yapmaya baslayacaksin, sonuc: yine mutsuz bir kadin!
Lütfen bu sürecte onunla iletisime falan gecme, aradan bir kac ay gecince "lan bu kiza noldu da bensizlige alisti, niye sesi cikmiyor" diye o paniklemeye baslayacak zaten. Klasik erkek cünkü hic sasmaz...
İlk konumu okursanız neden evinterk ettiğimi anlarsınız, lütfen bilmeden yargınyapmayınZararin neresinden donerseniz kardir
Ayni evde sorunlari cozememissiniz,evi terk etmissiniz. Istemeyerek insan nasil terk eder evini anlamadim ama bence bosanmak icin terk edilir ev. Hakkinizda hayirlisi olsun.
Yok bu o değil o ne oldu acaba onun adi atiyaz di ona da bakalım son durum neymiş durHayırlısı
Seni istemeyen adamı istemeyeceksin
Buarada sen annasının yemeğine laf eden akabinde olaylar yaşayan üyemiydin
Yok ben onu aramam dememde üzüldüm diye, haftaya giderim davamada girer başım dik çıkarım, ben ona ihanet etmedim, ailesine saygısızlık etmedim, başımı eğecek bişey yapmadım ç, ama işte canım çok yanıyor, o yüzden buraya yazıyorum
Allah razı olsunArkadaslar neden herkes konu sahibine "neden evden ayrildin" diye kiziyor? Belli ki duygusal hareket etmis ve birseyleri kaldiramamis ki evden uzaklasma ihtiyaci hissetmis. Bu gibi durumlarda biraz da koca olacak sahis bi dönüp kendisine sormasi gerekir bu kadin neden düzenini birakip evi terk etti diye. Allah askina konu sahibinin zaten cani burnunda belli ki, bir de sanki bosanma suan onun sucuymus gibi yorumlar yazmayin.
Aynısı bende de var. Allah yardımcın olsun. Yumurtlaması lazım herseyi aileye. Özel yok bizim de öyleEle avuöa alınır Bi sebep yoktu, eşim doğulu ve aile olarak aşırı bağlılar, benim yaşadığım şehirde hiç akraban yok akraba kültürü ile büyümedim, evlenmeden önce bunu kendisine de söyledim, o da benim için sorun değil dedi ama sorun oldu, ailesine çok yakın değilmişim, eşim herşeyimizi ailesine anlatıyordu, anlatma diye tartışırdık kısaca bu
Bugünn bana dava gününü söylemek için aradığında zaten senin yüzünden oldu sen bitirdin sen gitmek istedin, diye beni suçladı, ben çok mutluyum huzurluyum dedi,Caninin yanmasi cok normal seni o kadar iyi anlayabiliyorum ki. Sen su sürecte sakin kendini suclama, bir ilisiki iki kisiliktir ve eger bir iliski yürümüyorsa burda karsi tarafinda bir payi var bunu unutma. O koca kisisinin psikolojinle oynamasina müsaade etme. Bak o böyle mutlu gibi davranarak senin "acaba bende mi suc?" diye kendini sorgulamana sebep oluyor, bu bile bir manipulasyon aslinda bu tuzaga düsme.
Evet bende bunu kendisine demiştim zamanındaEmin olun herşey olacağına varıyor. Bu kadar kolay bi sebepten ayrılıyorsanız buyuk bir olayda birbirinizi yerdiniz heralde.
Ayrilik sebebiniz onemli degil ki,istememis ayrilmissiniz. O hakli veya siz haklisiniz demiyorum, evliliginizde sorunlariniz varmis ama istemeden evi terk ettim diyorsunuz mantikli mi sizce bu? Babanizi arayip cagiriyorsunuz gel beni al diye,zavalli adam gelip sizi aliyor evden istemeyerek ayrilmak bu mu yani? Yanlis anlatiyorsunuz herhalde. Bir suru baski ve sorun yasamissiniz ve bitmis gitmis isteİlk konumu okursanız neden evinterk ettiğimi anlarsınız, lütfen bilmeden yargınyapmayın
Bu arada hiç mutlu huzurlu gibi gelmedi bana. Ne kadar seviyorsunuz bilmiyorum ama bu tür durumlarda kuyruğu dik tutmak lazım bence. Herşeye olacağına varır. Sevmiyorsa mutluysa boyle hiç bozmayın adabinizi bir güle güle diyin geçinEvet bende bunu kendisine demiştim zamanında
Bu saatten sonra kimin suçu olduğunun ne önemi varmış acaba? diye sor ona.Bugünn bana dava gününü söylemek için aradığında zaten senin yüzünden oldu sen bitirdin sen gitmek istedin, diye beni suçladı, ben çok mutluyum huzurluyum dedi,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?