AĞLAYA AĞLAYA BOŞANIYORIM

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu süreçte çocuk yapmamayi siz mi tercih ettiniz?hep sorunlar olduğu icin evlilikte.

Ha yani siz evden ayrılmasanız şu an sizi çok sevecek ve çok mutlu bir evliliğiniz mi olacaktı? Öyle anlatmışsınız. Küçük şeyler için naz yapıp gittin diye mi dava açtı adam. Hayır tabi ki ama siz o psikolojidesiniz şu an. Ben sizi anlıyorum kendinizde suç arıyorsunuz ama yanlış düşünüyorsunuz.

Bu saatten sonra kimin suçu olduğunun ne önemi varmış acaba? diye sor ona.
Hala sana kendini suçlu hissettirmeye çalışıyor. Biraz daha ağla, biraz daha yalvar yakar ki, keyiften ölsün paşa.
Altını çizerek belirteyim, kendisine ne ağladım nede yalvardım, anlaşmalı boşanma dilekçesini bana getirdiğinde tek söz söylemeden imzaladım ve arkadaşıma teslim ettim

Evet biliyorum, ama çok üzülüyorum işte ne umutlarla yuva kuruyorsun ve hiç bir sebebim yokken, Bi bir hevesle bian önce boşanılmak istenen kişi oluyorum

Altını çizerek belirteyim, kendisine ne ağladım nede yalvardım, anlaşmalı boşanma dilekçesini bana getirdiğinde tek söz söylemeden imzaladım ve arkadaşıma teslim ettim
Ağladın demiyorum, adam aklınca seni suçlu çıkararak ona ağlamanı yalvarmanı bekliyor diyorum. Bir süredir egosu doymuyor çünkü

Klasik erkek öyle doğru güzel yorumlamışssınz ancak sevgili olsalar tamam da boşandıktan sonra gelen erkeğin de lüzumu yok.Tekrar evlenmeyi düşünmez herhalde.

Katılıyorum size. Ben böyle mutluyum diyen adam mutlu değildir bence. Öyle olsa bile geleyim barısalım falan denmez ki.

Sizi üzmek istemem ama bugün bitmese yarın bitiyor böyle evlilikler. Eşi evi ayıran ama kapıdan ayrılmayan çok erkek te var. Bence bu olayın bahanesi, zemin hazirlamissiniz sadece.Olayin ayrıntı ve iç yüzünü bilemiyorum tabii. Ama seven erkekler kolay vazgeçmiyor genelde. Eğer sizin de hatanız var ise bitmemesi için çaba gösterip konuşun ama yalvar yakar olmayın lütfen .Yine de olmuyorsa yapacak birsey yok zaten. Hakkinizda hayırlısı olsun

Konulariniza göz attım da sebepler çok eften puften geldi. Evliliği nasıl bu kadar kolay gözden çıkardı ki? Anlatmadiginiz başka şeyler ya da onu pohpohlayan yonlendiren birileri mi var?

Bazen insanların hatalarıni gözden geçirebilmesi için ayrı kalmak iyi gelebilir.(Ama rest cekmekten bahsetmiyorum tabii) Bunun için de tarafların o olgunluğa ulaşmış olması gerekiyor. Çok az kişinin basarabilecegini düşünüyorum.Genelde iki taraflı veya tek taraflı inada biner çünkü.

Evi terk ederken ne düşündünüz ki? Naz yapayım kapıma gelsin yalvarsin filan mı?
Maksat gözdağı vermek kaybetme korkusu tattırmak ama yememiş konu sahibinin eşi bundan sonra düşünerek tartarak hareket eder artık Merifettah sende ağlama şu adam için adam fırsat beklemiş resmen neyine ağlıyon

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…