AĞLAYA AĞLAYA BOŞANIYORIM

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Boşanmak istemiyorsaniz; arayın son defa görüşelim deyin.Belki bir orta yol bulunur ama barissanizda çocuk yapmayın bir süre
Yok, bensiz çok mutlu olduğunu söyledi, belki ilerde pişman olurum ama şuan değilim ve mutluyum dedi, böyle birisine neden konuşalım deyim, ev eş kişisi bunu ilerde bana söyleyecek biri, ben ayrılmak istedim sen tuttun diye

Bu süreçte çocuk yapmamayi siz mi tercih ettiniz?hep sorunlar olduğu icin evlilikte.
Aslında biz ikimiz olduğumuzda çok mutluyduk sorunumuz yoktu, ailesi işin içine girince eşim sanki olarak pişmanlık yapmış gibi hissediyordu, ben anne olmayı çok istiyordum, belki cocuğumuz olunca aile kavramını tam anlar diye düşünüyordum ama Allah nasip etmedi

Konulariniza göz attım da sebepler çok eften puften geldi. Evliliği nasıl bu kadar kolay gözden çıkardı ki? Anlatmadiginiz başka şeyler ya da onu pohpohlayan yonlendiren birileri mi var?
Başka sebep yok, abimin durumu iyi abim konulara hiç dahil olmadığı halde bir kere bile onu arayıp neden böyle diye sormadığı halde abime aşırı takmış durumda, bugün mahkeme günün söylerken bile, o zengin abin şimdi sana destek te çıkar kocanda bulur dedi, bende böyle çirkin konuştuğu için telefonu kapattım

hayırlısı buymus demekki

Bugünn bana dava gününü söylemek için aradığında zaten senin yüzünden oldu sen bitirdin sen gitmek istedin, diye beni suçladı, ben çok mutluyum huzurluyum dedi,

Allahim sana geliyorum. Senin psikolojinle oynuyor, kücük beyniyle kendini aklayip bütün sucu sana yükleyebilecegini zannediyor. Maalesef biz kadinlar zaten herseyde kendimizi suclamaya meyilliz o yüzden bunu onlar da cok iyi biliyor. Bak nasil sinirlendim simdi (not: aynisi benim de basima geldi ve kendimi uzun süre yiyip bitirdim. Sonra gözümden resmen bir perde kalkti gibi oldu ve anladim ki aslinda bastan sona problemli olan oymus)

Severken ayrılmak zor ama her şerde bir hayır vardi böyle düşün belki ileride bu ayrılık olsaydı çocuk olacaktı belki daha kötü olacaktın hani bir söz vardır ya aslında kötü dediğimiz olaylar belki de bizim iyiligimiz için olmuştur sende böyle düşün kendini üzme

İnşallah bende o günleri görürüm, bu kadar ağlamayı haketmedim ben

İnşallah bende o günleri görürüm, bu kadar ağlamayı haketmedim ben

göreceksin hem de öyle bir göreceksin ki "Allahim ben bu adamin nasil bir serefsiz adi oldugunu nasil daha önce görmemisim" diye kendini yiyip bitirdigin bir dönem de olacak. Ayriliklarin cesitli evreleri vardir cünkü.
Ama sundan da eminim, sen sessiz kaldigin sürece o adamcik sana bir sekilde ulasmaya calisacak, o nokta da senin ona artik cepte olan kadin olmadigini göstermen icin iyi bir firsat gecicek eline.

Bana göre dava açması da blöf. Yapabilirim bak gör diyor. Evden neden gittin diyen arkadaşlar ne yaşadığını bilemiyorsunuz. Durumun çok ağır ya. Yerine koydum kendimi mahvoldum.
Siz adım falan atmayın bence siz adım attıkça o çekilecek. Şımaracak. Ama bence siz duramayıp adım atacaksınız. Rabbim yardımcınız olsun.

Malesef ki evliliği hep sevgili donemimizdeki olacak diye sanıyoruz. Ayni evde her gün ayni yüze bakma bir süre sonra hareketleri gözümüze batiyor, bizimkilerde onun... siz onun icin yeterince fedakarlik yapmissiniz. Demek ki sizin davranislarinizi artik karsi taraf kaldiramadim simdi 1 kez evi terkettiniz bunun bi daha olmayacagi ne malum. Boyle böyle güven denilen sey bitiyor. Kendi evinizde savasabildiginiz yere kadar savasacak ve öyle bor sonuca varacaktiniz. Tabi su an bunlar için cok gec oldugundan bu saatten sonra napiyoruz bizi istemeyeni biz hic istemiyoruz. Amacin mutlu mak olsun. Eski defterleri kapa ve sende en az onun kadar soguk ve aldirmaz gorun ama sosyal medya ya koyarak cocuk cocuk hareketlerde de bulunma. Sessizligini koru ve bu saatten sonra muhattap olma. Agzindan ona karsi hakaret tarzi kelimeler çıkmasın. Onu görmezden gelmen gerek artik. Bunu da atlatacaksin geride biraktigin her derdin gibi.

Bazı şeyleri biliyorda vermiyor Allah şuan çok daha rahat bosanabilirim diyorsunuz ama çocuğunuz olsa 100 kere daha düşünmek zorunda kalacaktiniz herşeyin hayırlısı çok dua edin

Beni böyle anlayan biri konuştuğunda içime bir huzur doluyor sanki, bende mahvoldum, ama adım atmam çok kırıldım, yani Bi insan en çok Ne kadar kırılırsa o kadar kırıldım, Bi söylediğini unutsam Bi yaptığı geliyor gözümün önüne, atmam

Çok teşekkür ederim, öyle sosyal medyada çocuk a şeyler yapmam, zaten şuan paylaşsam da ne kadar samimi olmadığı anlaşılır, inşallah atlatıcam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…