AĞLAYA AĞLAYA BOŞANIYORIM

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnşirah suresini oku. Çok rahatlatıyor. Senin şu duygu halini bende yaşadım. İnsanın kendini değersiz hissetmesi kadar kötü bir şey yok.
Ama seni rahatlatacak bir şey biliyorum. Şu durumun iplerini eline alırsan rahatlarsın. Yani asıl ben boşanmak istiyorumun havasını verirsen rahatlayacaksın.
Sen de acilen dışarı çıkıp bir şeyler yap kendin için. Süslen püslen. Alışveriş yap. Sosyal medyaya koy.

Çok teşekkür ederim, öyle sosyal medyada çocuk a şeyler yapmam, zaten şuan paylaşsam da ne kadar samimi olmadığı anlaşılır, inşallah atlatıcam
Rica ederim. Inan bazi kayiplarimiz kurtulduklarimiz oluyor insallah sizin icinde bu durum böyle olacaktır. Ilahi adalet zaman aşımına uğramaz. Düzenli nefes alın, kahvenizi için geleceginiz için planlar yapın. Saglam adimlar olsun bundan sonraki adimlariniz ki kimi kaybettigine dönüp dönüp baksın. Elinizde bundan baska daha güzel sey olamaz. Mutlulukla kalin.

Okudum şimdi netten bakıp , Allah razı olsun

Senin neden üzüldüğünü ben tasvir edeyim.
1. Ben değersiz miyim bu kadar
2. İyi günler hep aklıma geliyor
3. Acaba daha iyisi yok muydu benim için, en iyisi o mu
4. Ben acaba abarttım mı
5. Aslında iyi bir insandı
Ya böyle durumlarda insanın aklına kötü anılar nadiren iyi anılar daha fazla geliyor. Sinir oluyorum

Aslinda canınız simdi çok yanıyor belki ayrıldıktan bı sure sonra sizde çok rahatlayacaksiniz eşiniz çok pişman olacak belki .geleceği goremiyoruz sizi ne güzellikler bekliyordur gonlunuzu ferahlatmaya calisin

İnşallah inşallah, evet planlar yapıcam, ailem ayrı evde oturup kendi ayaklarımın üzerinde daha rahat yaşamamı söylediler, mahkemeden sonra abim ile babam bana güvenlikli bir siteden ev tutacaklar, belki iyi gelicek, bakalım hayırlısı

Demek ki değmezmiş sakın aramayın ağlayıp yalvarmayın bi tarafı kalkmasın.Siz dik durmaya devam edin çok pişman olacak.
Yok aramıycam Allahım izniyle, rabbim irade versin diye dua ediyorum, zaten arayıp ne dicem, beni boşanma diye yalvarmam, o kadar düşmem, azıcık aşım kaygısız başım der yoluma devam ederim, ama işte şuan çok üzülüyorum, gözümün önüne hep güzel günle çr geliyor beynim oynuyor benimle

Aynı yemin ederim aynı

Bi dkk canim. Evet evi sen terk etmissin ama bu kocan olacak adamin ailesi seni ne yapar ne eder tekrar gonderirdi zaten.
Baban icin ne zor dusunsene? Gelin kizinizi alin demek nedir bunu yapan insan daha neler yapmaz bi otur dusun allah askina.
Esinde tam bi malmis. Net.

Bugünn bana dava gününü söylemek için aradığında zaten senin yüzünden oldu sen bitirdin sen gitmek istedin, diye beni suçladı, ben çok mutluyum huzurluyum dedi,
Şu an özgürm istediğimi yaparım havasında. Biraz keyfine baksın pişman olacağına eminim. Cidden boşanmak istemiyorsanız naz niyaz olacak işler değil. Ben böyle düşünmüştüm, blöf zannetmiştim diye konuşabilirsiniz.

Acını teselli edemem belki ama seni istemeyeni sen de isteme.

Oh mis gibi önünüze bakın. Hayat o kadar kısa ki bir koca için hele de degmedigine inanıyorsanız üzülmeye değmez.

Eğer şimdi ayrilmasaydiniz; gelecekte bu yasadiklarinizin çok daha ağırını yaşayarak ayrilacaktiniz. Hicbir zaman mutlu bir evliliğiniz olmayacaktı, sonunuz belliydi. O karakterde bir adamla olamazdı. Geleceğinizi kurtarıyorsunuz. Bu dönemi en az hasar ile atlatmak için; size yapılanları bir deftere YAZIN, iyi günleri düşündükçe ve beyninizin size oynadigi oyuna engel olmak icin de yazdıklarınızı okuyun. Boşanmak yeni bir başlangıç. Kurtuluyorsunuz. Allah yardımcınız olsun.

Amin Allah razı olsun

İkinizden biri adım atsa veya araya birileri girse barışırsınız orası kesin.

Kesin olan bir şey daha var, kültür farkınız yüzünden şimdi değil de seneye, olmadı bi dahaki seneye boşanırdınız. Belki bu defa kucağınızda çocukla.

Onu sevmeyi bırakmakla başlayacak herşey..
Büyütecini onun üzerinden çekmeni rica edeceğim.
Zannettiğin kadar önemli ve büyük birşey değil.
Bir kere aynı yola girdin diye ömrünü tamamlamak zorunda değilsin onunla.
Hayat sona ermedi,başka insanlarda var bu hayatta,zamanla görecek ve tekrar seveceksin. Hatta dönüp kendine kızacaksın,neden ağlattım o içimdeki küçük kızı bir adam müsveddesi uğruna diye!
Dramı bırak ve gelecek güzel günlerin hayalini kur lutfen,seni umursamayan herif için illa acı çekmek istiyosan az mazoşistlik var demektir.Kabullen ve yoluna bak.. İnsan en büyük acıyı kabullenemediği durumlar için yaşar. Kabullenmek büyük bir yükü sırtından atmaktır..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…