- Konu Sahibi hanimeliii
-
birakin siz de sigarayi
günde 1 paket içiyordum bır senede ancak azaltabıldım gunde hiç olmazsa bır ıkı kere kendıme engel olamıyorum iş ortamımdanda kaynaklı tabı
ama evde iken hiç aklıma gelmıyor eşimle bırlıkteykende oyle hıc aklıma gelmez dıyorum bırakmaya calısıyorum okadar zazalttım dıye ama ona göre bırakmadıktan sonra 1 de aynı pakette aynı çok üzülüyorum bu duruma verdıgı cezaya ise şok oldum o ayrı
siz onun isteğine karşı gelmişsiniz, o da sizin isteğinize karşı geliyor hepsi bu.. neden alınıyorsunuz ki? üstelik burada ki kaybınız sadece kutlama değil, aynı zamanda sağlığınız.. Trip yapacağınıza sizi bu kadar çok düşünen bir eşiniz olduğu için ne kadar şanslı olduğunuzu düşünün.. lütfen iş ortamını da bahane etmeyin, en azından kendiniz için.. herkes çok zor şartlarda çalışıyor, onu içince daha rahat bir ortama dönüşmüyor muhtemelen çevreniz..
haklısınız kızlar iradesizin tekiyim, içmezsem tabiki ölmeyecegim artık yokk asla ne kendımı ne eşimi üzmeye hakım yokk
şimdi yolunu bulup yıldönünümüzü kurtarmaya çalışmalıyım bunu anlatmalıyım ne olur dua edın kızlar benım için ikna edebileyim bır aydır planını yaptıgımız bu ılk yıldönümümüzden mahrum olup hem eşimin hem benim üzülmemizi istemiyorumm tümm yorumlarınız için çok tşk ederım nefert edıyorum sigara illetinden...
buarada benı lıse yıllarında bır taneden bırsey olmaz bır nefes çek birşey olmaz deyıp özendiren arkadaşımmm ayşe kulakların umarım çok çınlamıştır bugun
sigarayi birakablirsiniz bu sizin elinizde olan birsey gunde 3 paket icip birakan kisiler var siz niye birakmayisiniz esinizon tutumu yanlis buldum size destek olmasi gerekir kusmesi degil sigaraya baslamaya gelince ise hic kimseyi suclamayin cunku herkesin bir iradesi var benimde lise doneminde sigara icen arkadaslarim vardi banada teklif ettiklerinde hepsini geri ceviriyordum irademe hakim oldum baslamadim sigaraya agzima bile surmedim o yuzden sigara konusunda kimseyi suclamayalim.evlilik yildonumun icin soyle yap isinden izin alip eve erken gel esin eve gelmeden guzel blr sofra hazirla mum isiginda guzel bir yemek yersiniz daha sonrada patlamis misir esliginde romantik bir film seyredin esine supriz yap tigini gorunce yumusar zaten.
merhaba arkadasım;
sız kı bır suru zorlukları asıp esınızle evlenmeyı basarmıssınız bır sıgarayı mı bırakamıcaksınız:)
bu ısın saka kısmıydı sızı bıraz motıve etmek ıstedım.
Arkadasım bence esınız o sınırle oyle soylemıstır.esınıze gıdın ve haklı oldugunu sızın ıyılıgınızı dusundugunu anladıgınızı soyleyın.
Ve ılk yıldonumuzu bırdaha yapmayacagınız bırseyın cezasını cekerek mahvetmek ıstemedıgınızı soyleyın.
Bunları samımı ve ısten bır sekılde soylersenız sanmıyorum kı hala dıretsın.
Tabı bunlar benımm fıkrım esınızı sız daha ıyı bılıyorsunun nabza gore serbet olayına gırebılırsınız.
Bırde kesınlıkle sıgarayı unutun emınım ısyerınde ıcen arkadaslarınız vardır mumkun oldugu kadar sıgara ortamlarından uzak durun.
Allah yardımcınız olsun
amin canım:eve gittigimde yuzyuze konuşucam anlatıcam umarım başarılı olabılırım ama eşimde çok inatçıdır o bakımdan şamsım azda olsa denicem... Olmazsada suprızı kendı kendıme hazırlıcam evde küçük bı kutlama şeklınde bunada karşı koyamaz sanırım sıgaradanda suan itibarıyle çok tıksındım sıgara paketı onumde bakıyorum gözlerım doluyo bunun içinmi bu durumdayım dıyorum
kendımı çok aciz hissetmeye başladım iş arkadaşlarımada söyledım bırdaha yanımda aslasigara molası sıgara arası muhabbetını yapmayın dedım hepsı zaten gördü halimi umarım başarılı olucam çok tşk ederım yorumlarınıza allahın izniyle kutulcam tamammen çıkarcam hayatımdan irademi zorlucam ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?