- Konu Sahibi hanimeliii
-
amin canım:eve gittigimde yuzyuze konuşucam anlatıcam umarım başarılı olabılırım ama eşimde çok inatçıdır o bakımdan şamsım azda olsa denicem... Olmazsada suprızı kendı kendıme hazırlıcam evde küçük bı kutlama şeklınde bunada karşı koyamaz sanırım sıgaradanda suan itibarıyle çok tıksındım sıgara paketı onumde bakıyorum gözlerım doluyo bunun içinmi bu durumdayım dıyorum
kendımı çok aciz hissetmeye başladım iş arkadaşlarımada söyledım bırdaha yanımda aslasigara molası sıgara arası muhabbetını yapmayın dedım hepsı zaten gördü halimi umarım başarılı olucam çok tşk ederım yorumlarınıza allahın izniyle kutulcam tamammen çıkarcam hayatımdan irademi zorlucam ...
aslında güzel bişey yapıyo eşiniz sizi sizden korumaya çalışıyo bence yatışın, gidin sıkı sıkı sarılın eşinize :)
bikaç gün önce bahsetmiştim eşim sigara içmeme çok karşı bende engel olamadıgımda ara sıra içiyorum
yakalanmayacagımı bildigim anlarda tabi geçenlerede işyerime ani baskınla yakalanmıştım
ve ogunden beri konuşmuyordu benle,bende üstelemedım ıkı üç güne sınırı gecer unutur dıye neyse bugun dedı tmm affetim
ama evlılık yıldönümümüzü kutlamıcaz sana ceza hiç unutmaycagın birşey olur tum planımız varsa ıptal haberın olsun ddi
ılk yıldönümümüz 05-02-2012 yanı salı gunuydu.tabı ben şok oldum sinirlerım boşaldı hala aglıyorum bende hiçbir özel günümüzü kutlamayalım bende
sigara içmeye devam edeyım dedım kapattım tlfnu tekrarda aramadı msj da atmadı çok canım yanıo bır aydır planını yapıyorduk
iple çkıyorduk benı cezanlandırıo aklı sıra nasıl davrancagımı ne dıyecegımı şaştım sınırden zor yazıyorum bırıyle paylaşmak ıstedım
bikaç gün önce bahsetmiştim eşim sigara içmeme çok karşı bende engel olamadıgımda ara sıra içiyorum
yakalanmayacagımı bildigim anlarda tabi geçenlerede işyerime ani baskınla yakalanmıştım
ve ogunden beri konuşmuyordu benle,bende üstelemedım ıkı üç güne sınırı gecer unutur dıye neyse bugun dedı tmm affetim
ama evlılık yıldönümümüzü kutlamıcaz sana ceza hiç unutmaycagın birşey olur tum planımız varsa ıptal haberın olsun ddi
ılk yıldönümümüz 05-02-2012 yanı salı gunuydu.tabı ben şok oldum sinirlerım boşaldı hala aglıyorum bende hiçbir özel günümüzü kutlamayalım bende
sigara içmeye devam edeyım dedım kapattım tlfnu tekrarda aramadı msj da atmadı çok canım yanıo bır aydır planını yapıyorduk
iple çkıyorduk benı cezanlandırıo aklı sıra nasıl davrancagımı ne dıyecegımı şaştım sınırden zor yazıyorum bırıyle paylaşmak ıstedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?