Ağlaya ağlaya yazıyorum dua edin

Allah'ın selamı üzerinize olsun arkadaşlar şu an hiç iyi değilim gözyaşlarım nefesimi kitliyor kalbim daralıyor midem bulaniyor yer ayaklarımın altından çekiliyor sanki ben 37 yaşındayım ve 7 aylık evliyim ovulasyon takip etmeme rağmen hamile kalamiyorum biraz öncede test yaptım yine negatif ne olur dua edin benim gitmekten başka çarem yok eşimin annesi sürekli çocuk soruyor iyice bunaldım daraldim eşim sürekli belirti takibediyor burnum kasinsa hamile misin acaba o dereceye geldik nasıl anlatsam bilmiyorum yumurtalıklarım temiz hormonlarim düzgün çıkmıştı Dr bir sorun yok demişti şu an ağlamaktan kendimi alamıyorum ruh gibiyim hiç bişey yapmak istemiyorum bu sebepten ayrılmayı düşünuyorum eşimi sevmeme rağmen zaten ben demesem bile ailesi kabul etmeyecek başıma kakacaklar ama düzgün bi ailem de yok yani anlayacaginiz dönecek bi yerim de yok ailem çok problemli üni iktisat mezunuyum ama bu yerde çalışmıyorum kpss yi kesinlikle kazanmam lazım o zaman bı ev tutar tek yaşarım şu anda tek çarem bu yalvarırım dua edin kimin duasının kabul olacağını Allah bilir

Siz şakamızınız gerçekmi iyimisiniz kendi kendinize boşandınız sınavı kazandınız ev kurdunuz çok tuhaf

daha 7 aylık evlisiniz durun bakalim cocugunuz olsa boşansanız ne olucak bunu düşündünüz mü hayret ya ne insanlar ne mantiklar var

Allah'ın selamı üzerinize olsun arkadaşlar şu an hiç iyi değilim gözyaşlarım nefesimi kitliyor kalbim daralıyor midem bulaniyor yer ayaklarımın altından çekiliyor sanki ben 37 yaşındayım ve 7 aylık evliyim ovulasyon takip etmeme rağmen hamile kalamiyorum biraz öncede test yaptım yine negatif ne olur dua edin benim gitmekten başka çarem yok eşimin annesi sürekli çocuk soruyor iyice bunaldım daraldim eşim sürekli belirti takibediyor burnum kasinsa hamile misin acaba o dereceye geldik nasıl anlatsam bilmiyorum yumurtalıklarım temiz hormonlarim düzgün çıkmıştı Dr bir sorun yok demişti şu an ağlamaktan kendimi alamıyorum ruh gibiyim hiç bişey yapmak istemiyorum bu sebepten ayrılmayı düşünuyorum eşimi sevmeme rağmen zaten ben demesem bile ailesi kabul etmeyecek başıma kakacaklar ama düzgün bi ailem de yok yani anlayacaginiz dönecek bi yerim de yok ailem çok problemli üni iktisat mezunuyum ama bu yerde çalışmıyorum kpss yi kesinlikle kazanmam lazım o zaman bı ev tutar tek yaşarım şu anda tek çarem bu yalvarırım dua edin kimin duasının kabul olacağını Allah bilir
Bu kadar üzmeyin kendinizi. Bazen 1 2 sene zaman alabiliyor. Bugün hangi doktora giderseniz aynı şeyi diyecektir. Hamile kalamayışınızı kendinizde problem olarak görmeyin burada erkeğin rolü daha büyük. Üzerinize gelip stres yaratmamaları konusunda konuşmalısınız onlarla. Stres de büyük etken. Ayrılmayı düşünmek için acele etmeyin.

Yaşımdan dolayi endişeleniyorum eşim benden 4 yaş küçük bu şekilde kabul etti yaşı sorun etmedi ama şimdi kendimi suçlu hissediyorum
Siz niye kendinizi böyle görüyorsunuz. Yok kabul etti falan. 4 yaş ne ki. Sanki 40 yaş mı buyuksunuz. Hadi onu geçtim 18 yasinda da çocuğunuz olmayabilirdi.

Yani bu kadar strese çocuğun olacağı varsa da olamaz ki önce bi sakinleşin..
Bakın kendiniz söylüyorsunuz brn kendi aileme bir şey anlatmam diye mümkünse eş ailesi ile de aynı olmalı . Çok önemli bi durum olmadıkça ailelerle paylaşılmamalı bence neden bu kadr içinizdeler . Siz de bi zahmet ses çıkarın bu kdr üstünüze gelinmesine müsaade etmeyin lütfen.
Siz de bi sorun yokmuş , belki eşiniz de var .

Eşimi çok seviyorum onunla çok mutluyum bana iyi davranıyor ama çok endişeli bir yapısı var bu beni yoruyor

Allah yardımcınız olsun. Ama yeni evlisin. Her şey yolundaymış sadece stres bile etkili olur. Kimseyi de sizin ne zaman hamile kalacağınız ilgilendirmez.

Eşimi çok seviyorum onunla çok mutluyum bana iyi davranıyor ama çok endişeli bir yapısı var bu beni yoruyor
Siz de o böyle diye kendinizi ezerseniz herkes sizi ezer. Dik durup kimseyi konuşturmayın. Ayrıca çocuk olmuyor diye kötü muamelede bulunursa da iyi ki olmamış deyin. Öyle adamdan bir cacık olmaz çünkü

Neden böyle soylediniz
Ben de simdi o mesaji duzenleyip uc noktaya cevirmistim. Uzmeyeyim daha fazla diye. Ama madem sordunuz yani nasil diyeyim. 37 yasinda kadinsiniz. Kendinize guveniniz olmasi gerekir. Bu konunun suclusu olmaz bir de. "Esim de gitsin doktora evet belki bos yere kendimi sucluyorum" yazmissiniz. Yani onda sorun ciksa suc sizden ona gececek gibi. Halbuki kimsede suc yoktur bu konuda. Bakis aciniz bence cok garip.

Arkadaşlar ben iyi bir aile ortamında büyümedim şiddet kavga aldatma evi terketme daha fazlasını yaşadım şimdi evliyim ve ilk defa yuva sicakligini tattım devam etmesini istiyorum gerçekten aile olmak istiyorum

Ben de simdi o mesaji duzenleyip uc noktaya cevirmistim. Uzmeyeyim daha fazla diye. Ama madem sordunuz yani nasil diyeyim. 37 yasinda kadinsiniz. Kendinize guveniniz olmasi gerekir. Bu konunun suclusu olmaz bir de. "Esim de gitsin doktora evet belki bos yere kendimi sucluyorum" yazmissiniz. Yani onda sorun ciksa suc sizden ona gececek gibi. Halbuki kimsede suc yoktur bu konuda. Bakis aciniz bence cok garip.
Eşimi suçlayacak değilim elbette nasıl böyle düşündünüz ben yaşımdan dolayı suçlu hissediyorum dedim

Ağlamayın hayırlısını isteyin. Benim de yeni yeğenim doğdu ama doktorlar bu bebeğin kasları çalışmıyor demiş. Kas hastası olma ihtimali var ve abisi de 6 yaşında otistik.
İnşallah o da hasta degildir ya Allahım engelli cocugu olan ailelere güç versin

Bende bazen bunu düşünüyorum acaba ilerisi kötü olacak da Rabbim çocuk vermiyor engelliyor mu diye
Ağlamayın silin gözyaşlarınızı, tüm sonuçlarınız temiz çıkmış ama öte yandan eşiniz doktora gitmemiş belki onun bir sağlık problemi var, belki bile fazla oldu problemin eşinizde olma ihtimali yüksek ama erkek ya, anne ve görümce erkek oğullarının çocuğu olmayacağı ihtimalini asla düşünmez toz kondurmazlar, sizin psikolojinizi alt üst ederler, üstelik çenesi durmayan her şeyi annesine ablasına yetiştiren bir kocanız var.
Ağzı durmayan adamdan koca olmaz, ayrılacaksanız kendiniz için hayırlısını yapmış olur çenesi vır vır işleyen eşiniz ve meraklı ailesinden kurtulmuş olursunuz.
Çocuğunuz olsa size bırakmaz sülalece bebeğin üstüne çöker böyleleri.

İyi bir kadınsınız iyiliğiniz için kaçın kurtulun.

Son düzenleme:
Back
X