İyiyim aysecan sende iyidindir ins. Cnmm :))Aa benosumm oyle mii bilmiodum. Zaten ispanak bizde pek kalmaz. Esimde bende hastayizyemek bitti ama belim koptuu
Sedooo sen mi geldin cnm nasilsinnn
Merhaba kızlar umarm iyisinizdirFundos aysecan sosyalcan lizom yelizim benay fatmacan twincan peri ismini hatırlayamdgm kızlar hepinizi öpüyorum..
Fundoş inşallah gelmez kırmızıların 17 şubat bayramın olsun
Sosyalim sende fundostan hemen sonra verirsin ins.o guzel haberi
Ayşem lizom fatmam bebisler iyidir umarm
Yelizim çok geçmiş olsun
Geldiğimde halaylarınızı görürüm inşallah canlar
Sosyalimm film cok iyi. Bu filme sinemaya gidilirrrgündemi benden takip edin şekerim
haftaya cuma bizde gideceğiz muhtemelen
Geçmiş olsun bitanem enfeksiyon idrar yollsrındamı öyleyse su icmediginden çok iç canomSedoo iyiyizz sen nasilsinn.
Takvimin cok hos olmusss masallahh
Beklenen son dogum gunune 2 agustos mu dedilerr yerim ben onuuubak seninkide arayi kapatmiss. Tam ne kadarlik olduuu
Bu arada bende enfeksiyon cikti. Ilac kullaniorumm
Geçmiş olsun bitanem enfeksiyon idrar yollsrındamı öyleyse su icmediginden çok iç canom
Benim 14 +4 bugün esitlenmedi aynı gidiyor minik2 agustos reglime göre ama ben sezeryan yapacm büyk ihtimal
Senin tam ne kadarlık cinsiyet belli olmadı dimi
Sagol canimm evet idrar yollarimdaantibiyotik verdi.bol bolda su iciyorum.
Kizz niye sezaryan yapicam diosunn belki normal dogurursun. Hepimizin hakkina hayirlisi olsun dogum konusu biraz gergin bi konu ztncnm sali gunu 15+1 gunlukti en son o zaman ultrasonla bakildi. Erkek gibi dedi ama tam kesin diyemedii ama bence erkek. Bende birseyler gordum cunkuu.eger gobek kordonu falan degilsee:)
Pazartesi tam 16 haftalik olacak canim. Onu yazmaya unutmusum:)
Birde sana tarih verdiler mii.bana ikili testi yapan doktor,beklenen dogumun13 temmuz-4 agustos arasi dedi. 13 temmuzdan once dogum yaparsan erken dogum olur 4 agustostan sonrayada kalirsa gec olur dedi. Muhtemelen temmuzun son haftasi dogumun olur dedi. O gittigim adam cok iyiydi yaa. Herseyi oyle guzel anlattiki. Ben simdi doktorumu degistirecem hic memnun degilim cunku.
Bol bol iç canmm çok geçmiş olsun.
Hayırlısı tabii canım ama eller ayaklar tutuluyormus ben çok gelenek huyumu biliyorum dayanamam...aslında çok erken bunları düşünmek için ama elimde değil...neyse canm bosverelim en iyisi
Hayırlısı ne ise o olsun
Desene tutturamadımyerim ben o minigii küçük kuzular
Ben ckıyorum Ayşem ev göcüyor yavaş yavaş uğraşa yım seni çok öpüyorum bitanem Allaha emanet ol
Benimde salı tam 15 hafta
solladın beni
Yok canm daha tam net tarih belli değil 14 agustos ta olabilirmis benim dogum günüm
Bende Dr.umu degistiricem Ayşem aslında memnunum ama saatleri geç , başkaları odaya birden giriyor pek hoşlanmı yorum
Simdi bu Dr.çok ovduler Komşum gidiyor...
Canlar nasilsinz
Sedosm hosgeldin cnmm
Ins bundn sonra burdasndr
Benoss aysem sosyalim fundosum napiosun kizlar
Ben iyiyim canım kitap okuyorum
Sen ne yapıyorsun
Merhaba kızlar umarm iyisinizdirFundos aysecan sosyalcan lizom yelizim benay fatmacan twincan peri ismini hatırlayamdgm kızlar hepinizi öpüyorum..
Fundoş inşallah gelmez kırmızıların 17 şubat bayramın olsun
Sosyalim sende fundostan hemen sonra verirsin ins.o guzel haberi
Ayşem lizom fatmam bebisler iyidir umarm
Yelizim çok geçmiş olsun
Geldiğimde halaylarınızı görürüm inşallah canlar
Sosyalimm film cok iyi. Bu filme sinemaya gidilirrr
Benimki cok sever bu tarz filmeri ztn. Hemen soylemeliyimmm
Canlar nasilsinz
Sedosm hosgeldin cnmm
Ins bundn sonra burdasndr
Benoss aysem sosyalim fundosum napiosun kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?