Ağlayakta gözden mi olak???

Sedoo iyiyizz sen nasilsinn.
Takvimin cok hos olmusss masallahh
Beklenen son dogum gunune 2 agustos mu dedilerr yerim ben onuuu bak seninkide arayi kapatmiss. Tam ne kadarlik olduuu
Bu arada bende enfeksiyon cikti. Ilac kullaniorumm

Sedoo iyiyizz sen nasilsinn.
Takvimin cok hos olmusss masallahh
Beklenen son dogum gunune 2 agustos mu dedilerr yerim ben onuuu bak seninkide arayi kapatmiss. Tam ne kadarlik olduuu
Bu arada bende enfeksiyon cikti. Ilac kullaniorumm
Geçmiş olsun bitanem enfeksiyon idrar yollsrındamı öyleyse su icmediginden çok iç canom
Benim 14 +4 bugün esitlenmedi aynı gidiyor minik 2 agustos reglime göre ama ben sezeryan yapacm büyk ihtimal
Senin tam ne kadarlık cinsiyet belli olmadı dimi

Sagol canimm evet idrar yollarimda antibiyotik verdi.bol bolda su iciyorum.
Kizz niye sezaryan yapicam diosunn belki normal dogurursun. Hepimizin hakkina hayirlisi olsun dogum konusu biraz gergin bi konu ztn cnm sali gunu 15+1 gunlukti en son o zaman ultrasonla bakildi. Erkek gibi dedi ama tam kesin diyemedii ama bence erkek. Bende birseyler gordum cunkuu.eger gobek kordonu falan degilsee:)

Birde sana tarih verdiler mii.bana ikili testi yapan doktor,beklenen dogumun13 temmuz-4 agustos arasi dedi. 13 temmuzdan once dogum yaparsan erken dogum olur 4 agustostan sonrayada kalirsa gec olur dedi. Muhtemelen temmuzun son haftasi dogumun olur dedi. O gittigim adam cok iyiydi yaa. Herseyi oyle guzel anlattiki. Ben simdi doktorumu degistirecem hic memnun degilim cunku.

Bol bol iç canmm çok geçmiş olsun.
Hayırlısı tabii canım ama eller ayaklar tutuluyormus ben çok gelenek huyumu biliyorum dayanamam...aslında çok erken bunları düşünmek için ama elimde değil...neyse canm bosverelim en iyisi
Hayırlısı ne ise o olsun

Desene tutturamadım yerim ben o minigii küçük kuzular
Ben ckıyorum Ayşem ev göcüyor yavaş yavaş uğraşa yım seni çok öpüyorum bitanem Allaha emanet ol

Yok canm daha tam net tarih belli değil 14 agustos ta olabilirmis benim dogum günüm
Bende Dr.umu degistiricem Ayşem aslında memnunum ama saatleri geç , başkaları odaya birden giriyor pek hoşlanmı yorum

Simdi bu Dr.çok ovduler Komşum gidiyor...

Benimde salı tam 15 hafta
solladın beni

Sen yinede simdiden dogum icin kendini sikma. Icini ferah tut sedomm. Allah sabrini verir zaten..
Yogunlukta iyi olmuyorki sedom.doktora ne soracagini sasiriyorsun. Odaya surekli birileri girip cikior.aklindaki soruda gidiyor.
Senin bebiste arayi kapayacak bence. Hep oyle okuyorum ben.bir sekilde dogacaklar zaten dedigim gibi sen icini ferah tut.
Hadi kolay gelsin sanaa. Cok arayi acmaaa ugra aradaa.ozluyoruzz seniii

Sedaaa hoşgelsin canımmm

Doğumu şimdiden mi düşünüyorsun çıkarmaya çalış aklından.. İyi düşün iyi olsun ki önce hayırlısı..
Bakalım senin minnoşun cinsiyeti ne? Ne zaman öğreneceksin ?
Sen nerde oturuyodun ?

Canlar nasilsinz
Sedosm hosgeldin cnmm
Ins bundn sonra burdasndr
Benoss aysem sosyalim fundosum napiosun kizlar

Herkes nerdeeee
Sedomm gelmissin sonundaa kizz bi dur bakalimm daha simdiden dogummu dusunuosun ohoo sen bi 8 aylik ol daa dogurayim da nasil olursa olsun dersin
Ezom gozun aydinn tedaviye baslicaniz simdi demii
Aysemmmm bitek seni goruyorumm

sedoşummm sen nasılsın biz çok iyiyiz aynı tas aynı hamam
Sosyalimm film cok iyi. Bu filme sinemaya gidilirrr
Benimki cok sever bu tarz filmeri ztn. Hemen soylemeliyimmm

bizde çok severiz böyle filmleri, keşke görmeseydim fragmanını şimdi bana zaman bi türlü geçmez

Canlar nasilsinz
Sedosm hosgeldin cnmm
Ins bundn sonra burdasndr
Benoss aysem sosyalim fundosum napiosun kizlar

iyiyiz canım sen ne yapıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…