Yaaa ne güzelll benimde uzun olsun saçlarımmm(
evde 2 tane daha uzun saçım var onları ileride postij yaptırırım ben kısaltınca saçları
Ayy inanmıyorum yaa sen nispet mi yapıyon bana
Kaç liraya satıyon söle
satmıyorum kız neden satayım :26:
Kız espiri yaptım
Ben uzun istiyorum ya ona sebep değerli ve çok para eder ya ondan
iyi geceler kızlar nasılsınız ne var ne yok görüşmeyeli
Sosyalimm yaziyordu forumdaa sac döküyo diyee :26:
Benosumm o senin guzelligin kuzumm
Ben saca tahammulu olmayanlardanimama bir kez azmettim uzattim,bi rofle olayinda buhran gecirip nişanimdan sonra hemen kestirdim yazin da zaten hep topludur hayatta acık kullanamiyorum
İyi geceler kizlarr benim kociss koltukta uyudu kaldirmam lazimm işimiz varr
Kigiizzz 2014 oldu yaa vay anasinii ben katildigimda daha osmanli kurulmamisti
Benosum ben evlendigimde 57-58 falandimm bi bademcik ameliyati sonrasi 20 gunde 49 kilo oldumm sonra 51 e geldim ama midem kuculdu ben normalde cok açım dediysem bi porsiyon bana asla yetmezdi ama simdi acliktan ölsem dee yarim bana fazla gelio oyle diim midem genislemedi aman genislemesin boyle iyi
Fundosumm cocukum ben zatiiihehh küçül de cebime gir desene
Kigiiizzz karda boguluyodum haa ödüm koptuu geri döndüm tee ilerde biyer vardi oraya gitcektim de g. Yemedi
Benim evi de b.k goturuyoo temizlik yapmadim bugunn haftaici artikk
Antifotojenik olmakta başi cekerimm ustume yokturr
Benim fizigim tipatip annem herseyimiz aynidir oyuzden simdi ona bakarak gelecekteki halimi gorebiliyorum kollar bacaklar zayif kalca kucuk gobek ve gogus yuzunden sisko gorunen
Yaa benim bi haftadirr acayip sacim dokuluyo ilk kezz.dun gece arastirirken tabii ki ilk cikan yerlerden biri kadinlar kulubuydu
Bi de ne goreyimm hayit tohumu sac dokulmesi yapiyormuss
Neyse yarin son gunu zatenn sosyal 12. Gune kadar demisti
kız keşke bendeee versem yaaaa zayıflık en güzeliii ben hep standart 57-58 idim amma evlenince 60 ın altına inemiyorummm
eski resimlerinde böle zayıf değilsin kız ondan şaşırdım yahu ama çıtı pıtı hoşsun valla kız bende korkarım haa adım atmaya o kara gömülüp kalacak gibi duruyo valla derinlikler
amaaan evdesin ağır ağır yap sanki sürekli gelen giden var dimi
benim hep dökülür saçlarım bazen çok az bazen çok fazla banyodan sonra hele acaip dökülür tararken
şu hayıt tohumundan bi fayda göründe bende başlim bari
bende birazdan hastaneyi arayıp randevu alacam :18:
fundoşş hiç bir şey hissetmeyeceksen kız 5 dk lık iş
benayımmm
randevumu aldım pazartesi sabah 9 a kadın anlattı 5 dk sürecek hiçbişey hissetmiyosunuz 1,5 saat müşade altında tutucaz sonrasında dedi
oyyy çok heyecanlıyım
sonucu 2 saat sonra alıyomuşuz:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?