Ağlayakta gözden mi olak???

Sosyalimm yaziyordu forumdaa sac döküyo diyee :26:
Benosumm o senin guzelligin kuzumm
Ben saca tahammulu olmayanlardanim ama bir kez azmettim uzattim,bi rofle olayinda buhran gecirip nişanimdan sonra hemen kestirdim yazin da zaten hep topludur hayatta acık kullanamiyorum
İyi geceler kizlarr benim kociss koltukta uyudu kaldirmam lazimm işimiz varr

Fatmam Hoşgeldin ama bende kaçıyorum..

Yelizim iyi geceler..

Bende yatıyorum iyi geceler canlar yarın görüşürüz inşAllah

Kız espiri yaptım

Ben uzun istiyorum ya ona sebep değerli ve çok para eder ya ondan

çok pahalıymış gerçekten bende öyle duydumm

iyi geceler kızlar nasılsınız ne var ne yok görüşmeyeli

iyiyiz fatmam sen ne yapıyorsun

bende etki etmedi canım, hem 12 gün günde 1 fincan ne yapacak Allah aşkına günde 5-6 kupa içmiyorsun ya

kız keşke bendeee versem yaaaa zayıflık en güzeliii ben hep standart 57-58 idim amma evlenince 60 ın altına inemiyorummm
eski resimlerinde böle zayıf değilsin kız ondan şaşırdım yahu ama çıtı pıtı hoşsun valla kız bende korkarım haa adım atmaya o kara gömülüp kalacak gibi duruyo valla derinlikler

amaaan evdesin ağır ağır yap sanki sürekli gelen giden var dimi

benim hep dökülür saçlarım bazen çok az bazen çok fazla banyodan sonra hele acaip dökülür tararken

şu hayıt tohumundan bi fayda göründe bende başlim bari

bende birazdan hastaneyi arayıp randevu alacam :18:

bu arada dün ayşem hiç girmemiş bana teselli vermemişşş

Günaydınn kızlarr

Sosyalim evet o yüzden kıymetini bil postişlerinin.. Bende istiyorum ama pahalı işte orjinal saç..

Canım günaydın..

Ben en son sarımsaklı kullanıyordum şampuan sosyal kıllanır yüzün dedi korktum bıraktım ama şimdi erkek şampuanına döktüm çam terebentin yağından biraz hiç dökülmüyo tavsiye ederim

kız ben neler denedim neler 2-3 ay etkili sonra yine aynı, o yüzden bıraktım hava değişimi ile alakalı heralde diyorum birde yaş olmuş 31 bu yaşa kadar hep döküldü naptımsa bundan sonramı değişcek amaaan

kız sosyal postijmii kendi saçındanmı nasıl anlamadım yaaa ben aşırı uzun saç sevmiyorum uğraşamam hep orta boy seviyom

oyy tiplere bakkkk yesinler kız inşallah aynı ay hamiş kalırsınız benim dualarım kabul olur bak demedi demeyin çok içten sölerim
eski yazılara baktım ya geçen ayşenurla sedoya demişim siz ikinizde bu ay hamişsiniz dedim oldu

randevumu aldım pazartesi sabah 9 a kadın anlattı 5 dk sürecek hiçbişey hissetmiyosunuz 1,5 saat müşade altında tutucaz sonrasında dedi
oyyy çok heyecanlıyım
sonucu 2 saat sonra alıyomuşuz:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…