Yerim ben seni fundosum bende seni özledim telf. Elimde artıknihayet gördüüüüherkese cevap yazdıııı beni görmüyo dedimmm uyutucaklar kız beniii uyanmam ve etkinin geçmesi için hastanede yatcakmışım
gelmedi adet oldum dün benüzülüyorum hemde çok korkuyorum ve umudum tükeniyo
çok özledim seniiii arada gir nolur :85:
Günaydın canımm umarım iyisindiraklıma bazen elimde olmadan geliyor ya cinsiyet daha belki değil haftaya çarşamba inş öğrenir im benayım
Darısı hemen sizee
Kagıthane canım ya sen
Anaa banamı dedin mesajlara cvp yazdm :)) fundos telf. Geldiartık telf. Baglanyrm çok zor alışmaya ya calisiyorum
Yerim ben seni fundosum bende seni özledim telf. Elimde artık
Üzülme sakınn gelecek minik hayırlı evlat olsun annecini üzme sin turnayı gözünden vuracaksn sen
Funda ne demek umudum tukeniyo esinde de sende de sorun olmadigini biliysun bu seni rahatlatmali minik vaktini bekliyor bunu sana hep soyluyorum....ya sorun olanlar ne yapsin koMsum var 10 senedir olmuyor sorun kadinda yasi da genc 30söyleyecek kelime bulamiyorum ona...
Sen içini ferah tutmalisincunku gelecek insallah bebebisin
Ayy hadi inşAllah canım..
Ben esenyurtta oturuyorum canım
Kız tek tek tik atıp toplu yazaana tek tek uğraşıyorsun.. Telefonumda ayrıca hayırlı olsun
Ayy hadi inşAllah canım..
Ben esenyurtta oturuyorum canım
Kız tek tek tik atıp toplu yazaana tek tek uğraşıyorsun.. Telefonumda ayrıca hayırlı olsun
Esenyurtta fundosla aynii yerde
Benaycan daha onu becerenedim telf.da alintiya basiyorum o msj cevap veriyrm
Sağol canmm :)
Reglin verdigi huzursuzluk çok fena oluyor bende dun vardi fundosumm hala agrilar çok huysuzdummevet haklısın sedommmmm bakma sen ben ilk günleri böle oluyorum adetin geçincede yeniden umutlanıyorummmm
neyseki aralıklarım kısa haftaya yumurtlama haftamama film çekilecem hayırlısı ne yapalım dediğin gibi ne zaman hayırlısı ise ama en geç nisanda gelsinki 2014 aralıkta doğruimm anaaammm annesi gibi 31 aralık yaparmışım son dakka yetiştirirmişimmm
evettt benoşumla aynı ilçede oturuyoruzzzzo bi ucunda ben bi ucunda ama olsun
Lizimimm gunaydinn canom oyy yerim ben seniselam kızlarrr
sedoşmu gelmişş aaaaa bende diyorum bugün sayfanın rengi bile değişik gözüktü gözüme bi parıldamalar
Reglin verdigi huzursuzluk çok fena oluyor bende dun vardi fundosumm hala agrilar çok huysuzdumm
Tekmi olacaksın film çekilirken yoksa esinlemi gidiyorsun yoksa isten ciktigm zamana denk gelirse gelirim seninle
Son dakka golü gibi futbolcu olur oğlusun
Lizimimm gunaydinn canom oyy yerim ben senisenin pırıltındır o
İyisindir inş.kuzu
Benaaaaay yaptım bide suna basayim dedim olduğu
Aysemle cmtesi konustuk gelir birazdan
Sen azıcık rahatla canım yoksa heptnn kafayı yiycenneeeeeeben telefondan zor giriyorum hemen üyelik iptal oluyo sayfa zor açılıyo filan benim telefon çok uyuz çünkü yelizle benay çok rahat giriyo seninkide öledir umarım rahatça girer yazarsın çok sevindiiim
ayşemde 2 gündür girmiyo bişeymi oldu ki :26:
sedomm morale ihtiyacım var sağolsun kızlar çok destek benoş sosyal yeliz ama ben kendimde değilim çok takıyorum her ay hüsrandan bıktım ptesi hsg çekilcek bakalım ne çıkacak onda umutluydum ama ondan sonrada olmayan çok en kötüsüde bi sorun yokken olmaması
bakalım ne çıkacak
evet haklısın sedommmmm bakma sen ben ilk günleri böle oluyorum adetin geçincede yeniden umutlanıyorummmm
neyseki aralıklarım kısa haftaya yumurtlama haftamama film çekilecem hayırlısı ne yapalım dediğin gibi ne zaman hayırlısı ise ama en geç nisanda gelsinki 2014 aralıkta doğruimm anaaammm annesi gibi 31 aralık yaparmışım son dakka yetiştirirmişimmm
evettt benoşumla aynı ilçede oturuyoruzzzzo bi ucunda ben bi ucunda ama olsun
selam kızlarrr
sedoşmu gelmişş aaaaa bende diyorum bugün sayfanın rengi bile değişik gözüktü gözüme bi parıldamalar
Reglin verdigi huzursuzluk çok fena oluyor bende dun vardi fundosumm hala agrilar çok huysuzdumm
Tekmi olacaksın film çekilirken yoksa esinlemi gidiyorsun yoksa isten ciktigm zamana denk gelirse gelirim seninle
Lizimimm gunaydinn canom oyy yerim ben senisenin pırıltındır o
İyisindir inş.kuzu
Benaaaaay yaptım bide suna basayim dedim olduğu
Aysemle cmtesi konustuk gelir birazdan
sonunda .gelebildim. internetimizde sorun olduu,telde de net paketim bitti. gelemedim yaninizaa
nasilsiniz canlarimmm
fundosss neler goruyorum bolee,neden boyle dusunuyorsun bitanemhem filme odandik,filmden sonra guzel seyler olacak insallah fundam. karamsarlik sana hic yakismiyor biz yanindayizz,Allahin izniyle cok yakinda guzel haberlerini alacazzz
sedoss hosgeldin,telin hayirlisi olsun,artik sende aramizdasinn
yelizimm kar fotolarinaa bayildimm,stres atmissin iyi olmuss
sosyalimm senin bu yumurtlama olayina hastayimmmhaftasonuuu mercimegi firina vermissinizdir insallahhh
lizommm sen nasilsinn,seninkinin tekmeleri baya hizlandi dimii
benosss sanada kolay gelsin,seninde fotolarini cok begendimmm
Selam kizlarrr
Yil olmus 2020 biz hala ayni konulardan bahsediyoruzzayy allah korusunn :44:
Nasilsiniz bakimmm
Biz dun gece kaşla goz arasinda tartistik yinee calisma olmadi sebebi de benim kocanin koltukta uyudugunda uyandirma olayinin cok sancili olmasi ben de sinir oldum gittim yattim napimm
Ama sabah telafi ettik ustune de bi guzel uyku cektimm
İnsallahh bu ayy gelirr tosunummm
Şöylee şirinn küçük burunluusiparis veriyorum yalniz haa tövbe tövbeee
aynen canım hastanelik olurdum bekarken yasmin içince bi olmadı o yıllarda
aman bide ağrı kesici içme kötü diyolar bu ağrıyı çekiyorum bide hiççç düşünmicem artık valla basacam majeziği yetti bee ona dikkat et buna dikkat et yok yok yok
kıvranıyorum ağrıdan
Günaydın sosyalim
Bende iyiyim iste aynı günkerim az kaldı son haftalar
siz bu ay değişin bekliyoruz artık hayırlısı inş.
Kız iki büyüklerr ne kaynatıyonuz
Funda benimde yıllardır dökülüyo ama bir ay oldu canım banyoda hiç dökülmüyo duş sonrası tararken dökülüyı ama oda eskisi gibi yoğun değil bence bide bunu dene kız altı üstü aktardan yağ alacan 7-8 lira bile değildir
Canım benim ayrıca biz üç büyükler olarak aynı kalalım inşAllah. Olmazsa da aramızda sadece 1 ay olsun ki diğerlerimiz diğerimize üzlmesin ve dileğin gerçek olur umarım.
Hadi büyük gün pazrtesi günü demek he inşAllah sorunsuz bitecek ve temiz çıkacak sonra gelsin bebişler
Sosyalim yaa benimde ağrıyo hep dediğin gibi bi b.. Olduğu yok..
Bende kaç aydır ilaçsız ağrı çekiyorum iyi mi yapıyorum kötü mü bilmiyorum ama
sonunda .gelebildim. internetimizde sorun olduu,telde de net paketim bitti. gelemedim yaninizaa
nasilsiniz canlarimmm
fundosss neler goruyorum bolee,neden boyle dusunuyorsun bitanemhem filme odandik,filmden sonra guzel seyler olacak insallah fundam. karamsarlik sana hic yakismiyor biz yanindayizz,Allahin izniyle cok yakinda guzel haberlerini alacazzz
sedoss hosgeldin,telin hayirlisi olsun,artik sende aramizdasinn
yelizimm kar fotolarinaa bayildimm,stres atmissin iyi olmuss
sosyalimm senin bu yumurtlama olayina hastayimmmhaftasonuuu mercimegi firina vermissinizdir insallahhh
lizommm sen nasilsinn,seninkinin tekmeleri baya hizlandi dimii
benosss sanada kolay gelsin,seninde fotolarini cok begendimmm
2020 olimpiyatlarına hoşgeldiniz
Selam kizlarrr
Yil olmus 2020 biz hala ayni konulardan bahsediyoruzzayy allah korusunn :44:
Nasilsiniz bakimmm
Biz dun gece kaşla goz arasinda tartistik yinee calisma olmadi sebebi de benim kocanin koltukta uyudugunda uyandirma olayinin cok sancili olmasi ben de sinir oldum gittim yattim napimm
Ama sabah telafi ettik ustune de bi guzel uyku cektimm
İnsallahh bu ayy gelirr tosunummm
Şöylee şirinn küçük burunluusiparis veriyorum yalniz haa tövbe tövbeee
nasilsiniz canlarimmm
Ayy evettt biraz uzakçana ama olsun hergün geçiyon bizim ordan bende o rampa yola gelince sen geliyon aklıma
Lizim hoşgeldin aldın mı fidelerini
Kız tam artılı olana bas diye yazarken çözmüşsün olayı
Hoşgeldin ayşecim
Netin olmaması pek bi kötü alıştık buraya çıkamıyoruz..
Ayrıcada tşk ediyorum o senin güzelliğin..
sedomm annem gelicek pazar düğün var ordan çıkınca bizle gelicek bizde kalacak ptesi sabahı onla giderim onuda yormak istemiyorum aslında ama eşimin teyzeleri yakın gelirlerde ama duymalarını istemiyorum çok sağolll sedommm ne düşüncelisinnn
ayşemmmm geçer merak etme buda geçer her ay neler geçmediki
ayyy sorma o rampada ödüm kopuyorrrrbende saat 6 suları geçiyorum ya kafa böle sağ sol seni görcem diye oralarda
ben önceleri hep majezik içiyordum canım ama hem benim adetimi azalttı hemde kanamamı son 3-4 aydır adaçayı içiyorum ya hem kanamam düzenli geliyor hemde aman aman b ağrı çekmiyorum
değişmedik gitti be sedoşum, sen nasılsın miniğin ben burdayım diyor mu artık
kız gelirse ne ağrıya bakar ne birşeye
öğle arası teyzemlerin oraya gittim 5 dk eskiden orada oturuyorduk her gören tembel çıktın sen annene çekmişsin dedi durdularanneminde 5 sene çocuğu olmamış sonra ben olmuşum benden 5 sene sonrada kız kardeşim olmuş
haftasonu fırına verdikte yakında fırını çok çalıştırmaktan motoru bozacağız ayşemmsen nasılsın canım su içme işleri nasıl gidiyor idrarının renginden hafifte olsa anlarsın :26:
adam uyuyorsa bıraksaydın hem sabah spermler daha hızlı oluyormuş böylesi senin için daha iyi olmuştur
kız yelizzz benim kocişte koltukta sızdığında kaldırmaya çalışınca çok sinirlenirrrr bide konuşursam hadi hadi çalışma var desem offf iyice soğur istemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?