Ağlayakta gözden mi olak???

Yerim ben seni fundosum bende seni özledim telf. Elimde artık
Üzülme sakınn gelecek minik hayırlı evlat olsun annecini üzme sin turnayı gözünden vuracaksn sen
Funda ne demek umudum tukeniyo esinde de sende de sorun olmadigini biliysun bu seni rahatlatmali minik vaktini bekliyor bunu sana hep soyluyorum....ya sorun olanlar ne yapsin koMsum var 10 senedir olmuyor sorun kadinda yasi da genc 30 söyleyecek kelime bulamiyorum ona...
Sen içini ferah tutmalisin cunku gelecek insallah bebebisin

Günaydın canımm umarım iyisindir aklıma bazen elimde olmadan geliyor ya cinsiyet daha belki değil haftaya çarşamba inş öğrenir im benayım
Darısı hemen sizee
Kagıthane canım ya sen

Ayy hadi inşAllah canım..
Ben esenyurtta oturuyorum canım

Anaa banamı dedin mesajlara cvp yazdm :)) fundos telf. Geldi artık telf. Baglanyrm çok zor alışmaya ya calisiyorum

Kız tek tek tik atıp toplu yazaana tek tek uğraşıyorsun.. Telefonumda ayrıca hayırlı olsun

Kız tek tek tik atıp toplu yazaana tek tek uğraşıyorsun.. Telefonumda ayrıca hayırlı olsun

evet haklısın sedommmmm bakma sen ben ilk günleri böle oluyorum adetin geçincede yeniden umutlanıyorummmm
neyseki aralıklarım kısa haftaya yumurtlama haftam ama film çekilecem hayırlısı ne yapalım dediğin gibi ne zaman hayırlısı ise ama en geç nisanda gelsinki 2014 aralıkta doğruimm anaaammm annesi gibi 31 aralık yaparmışım son dakka yetiştirirmişimmm

evettt benoşumla aynı ilçede oturuyoruzzzz o bi ucunda ben bi ucunda ama olsun

selam kızlarrr
sedoşmu gelmişş aaaaa bende diyorum bugün sayfanın rengi bile değişik gözüktü gözüme bi parıldamalar

Esenyurtta fundosla aynii yerde
Benaycan daha onu becerenedim telf.da alintiya basiyorum o msj cevap veriyrm
Sağol canmm :)

Esenyurtta fundosla aynii yerde
Benaycan daha onu becerenedim telf.da alintiya basiyorum o msj cevap veriyrm
Sağol canmm :)

inşallah tez vakitte hamiş kalalımda bi buluşma ayarlayalımmm canlarımmmmmmmmmm
şimdi çıkıyorum işim var dönücem ama gelin tamammı

Reglin verdigi huzursuzluk çok fena oluyor bende dun vardi fundosumm hala agrilar çok huysuzdumm
Tekmi olacaksın film çekilirken yoksa esinlemi gidiyorsun yoksa isten ciktigm zamana denk gelirse gelirim seninle
Son dakka golü gibi futbolcu olur oğlusun
selam kızlarrr
sedoşmu gelmişş aaaaa bende diyorum bugün sayfanın rengi bile değişik gözüktü gözüme bi parıldamalar
Lizimimm gunaydinn canom oyy yerim ben seni senin pırıltındır o
İyisindir inş.kuzu

Benaaaaay yaptım bide suna basayim dedim olduğu

Aysemle cmtesi konustuk gelir birazdan

sedoom artık burdamısın ne zaman ayrılıyosun işten ohh telefonda almışsın heralde, artık çıkmazsın
çok şükür iyiyim sen nasılsın yaa niye hala cinsiyetleri öğrenemediniz siz aramızdada 10 gün falan var. Hareketleri hissetmeye başladınmı

sonunda .gelebildim. internetimizde sorun olduu,telde de net paketim bitti. gelemedim yaninizaa
nasilsiniz canlarimmm
fundosss neler goruyorum bolee,neden boyle dusunuyorsun bitanem hem filme odandik,filmden sonra guzel seyler olacak insallah fundam. karamsarlik sana hic yakismiyorbiz yanindayizz,Allahin izniyle cok yakinda guzel haberlerini alacazzz

sedoss hosgeldin,telin hayirlisi olsun,artik sende aramizdasinn
yelizimm kar fotolarinaa bayildimm,stres atmissin iyi olmuss
sosyalimm senin bu yumurtlama olayina hastayimmm haftasonuuu mercimegi firina vermissinizdir insallahhh
lizommm sen nasilsinn,seninkinin tekmeleri baya hizlandi dimii
benosss sanada kolay gelsin,seninde fotolarini cok begendimmm

Sen azıcık rahatla canım yoksa heptnn kafayı yiycen

Ayy evettt biraz uzakçana ama olsun hergün geçiyon bizim ordan bende o rampa yola gelince sen geliyon aklıma

selam kızlarrr

Lizim hoşgeldin aldın mı fidelerini

Kız tam artılı olana bas diye yazarken çözmüşsün olayı

Hoşgeldin ayşecim
Netin olmaması pek bi kötü alıştık buraya çıkamıyoruz..
Ayrıcada tşk ediyorum o senin güzelliğin..

Selam kizlarrr
Yil olmus 2020 biz hala ayni konulardan bahsediyoruzz ayy allah korusunn :44:
Nasilsiniz bakimmm
Biz dun gece kaşla goz arasinda tartistik yinee calisma olmadi sebebi de benim kocanin koltukta uyudugunda uyandirma olayinin cok sancili olmasi ben de sinir oldum gittim yattim napimm
Ama sabah telafi ettik ustune de bi guzel uyku cektimm
İnsallahh bu ayy gelirr tosunummm
Şöylee şirinn küçük burunluu siparis veriyorum yalniz haa tövbe tövbeee

dilekleri zaten geniş tutmak lazımmış canım yeterki hayırlısı olsun..

Zaten kavgasız yapamıyoruz :))

Ben geçen gün kızdım ya şeytan kulağına siftahımız yok bu haftayıda atlattık mı bitti

İmşAllah gelir tosunun canım

ben önceleri hep majezik içiyordum canım ama hem benim adetimi azalttı hemde kanamamı son 3-4 aydır adaçayı içiyorum ya hem kanamam düzenli geliyor hemde aman aman b ağrı çekmiyorum

Günaydın sosyalim
Bende iyiyim iste aynı günkerim az kaldı son haftalar
siz bu ay değişin bekliyoruz artık hayırlısı inş.

değişmedik gitti be sedoşum, sen nasılsın miniğin ben burdayım diyor mu artık

kız gelirse ne ağrıya bakar ne birşeye
öğle arası teyzemlerin oraya gittim 5 dk eskiden orada oturuyorduk her gören tembel çıktın sen annene çekmişsin dedi durdular anneminde 5 sene çocuğu olmamış sonra ben olmuşum benden 5 sene sonrada kız kardeşim olmuş

haftasonu fırına verdikte yakında fırını çok çalıştırmaktan motoru bozacağız ayşemm sen nasılsın canım su içme işleri nasıl gidiyor idrarının renginden hafifte olsa anlarsın :26:

2020 olimpiyatlarına hoşgeldiniz

adam uyuyorsa bıraksaydın hem sabah spermler daha hızlı oluyormuş böylesi senin için daha iyi olmuştur

sosyalim benim ağrılar eskiye döndü bekarlık ağrılarım gibi şiddetlendi valla sözde yasmin değiştiriyodu kullandığım sürece çok etkiliymiş ama harbi etkiliydi nasıl başladı nasıl bitti anlamazdım 4 sene boyunca çok rahattım şimdi burda herkes erkek yaa çok utanıyorum anlıyolar

kız yelizzz benim kocişte koltukta sızdığında kaldırmaya çalışınca çok sinirlenirrrr bide konuşursam hadi hadi çalışma var desem offf iyice soğur istemez

Hee iki gun de ara vermistikk ohoo insallah kosa kosa gitmislerdirr kapida bekliyolardirr yum gelsin diyee

kız yelizzz benim kocişte koltukta sızdığında kaldırmaya çalışınca çok sinirlenirrrr bide konuşursam hadi hadi çalışma var desem offf iyice soğur istemez

Ayynenn her seferinde uyariyorum sakin burda uyuma diyee sonraa bana neler neler diyoo ama sabahlari hic oyle degildir cok guzel uyanir ama bu gece sizdi mi kabus gibi oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…