Ağlayakta gözden mi olak???

yok kuzu daha yaptırmadım 2 tane var elimde uzun saç kendi saçlarım, ileride belki yaptırırım

hadi inşallah fundoşum Rabbim ağzından duysun, ama aynı ay birlikte kalalım inşallah yoksa benim içim çok buruk olur

ayy yazamadım yaa birden bi yoğunlaştı burası

zaten müşade altında kalacam kızzz o kadar saat niye öle geç çıkıyoki iyice araştırıyolarmı nedir
karnım ağrıyooo üşüyorummm

2 saat kalman normal canım anestezinin etkisini geçmesini beklerler, ama sonuç 2 saat sonra neden çıkıyor onu anlamadım :26:

2 saat kalman normal canım anestezinin etkisini geçmesini beklerler, ama sonuç 2 saat sonra neden çıkıyor onu anlamadım :26:

bende anlamadım hemen veriliyo normalde değilmi sonuçta ilacın ilerleyişine bakılacak detaylı tetkikmi yapıyolar ne içinki

doktor çektikten sonra tekrar muayenesine döner öğle arasıda gelir yorumlar sonucu ve seni gönderir amaç bu canım

radyolojideki doktorlar çekiyomuş kızzz galiba ordan dr. la konuştum
bu arada adet sancısı dr. da demişti çok iyi olması diye şimdi araştırdım yumurtlama ile ilgiliymiş yumurtlamanın olduğunun en belirgin özelliğiymiş bu şimdiden ahzırlıyomuş vücut buna kendini ondan çok sanı oluyomuş :44:

benimde çok ağrıyor 14 yaşından beride ağrır ağrıdan yatakları tırmalarım ama hani kız gelen giden yok

benimde çok ağrıyor 14 yaşından beride ağrır ağrıdan yatakları tırmalarım ama hani kız gelen giden yok

aynen canım hastanelik olurdum bekarken yasmin içince bi olmadı o yıllarda
aman bide ağrı kesici içme kötü diyolar bu ağrıyı çekiyorum bide hiççç düşünmicem artık valla basacam majeziği yetti bee ona dikkat et buna dikkat et yok yok yok
kıvranıyorum ağrıdan

Son düzenleme:

Gunaydn canımm

Günaydın sosyalim
Bende iyiyim iste aynı günkerim az kaldı son haftalar
siz bu ay değişin bekliyoruz artık hayırlısı inş.

randevumu aldım pazartesi sabah 9 a kadın anlattı 5 dk sürecek hiçbişey hissetmiyosunuz 1,5 saat müşade altında tutucaz sonrasında dedi
oyyy çok heyecanlıyım
sonucu 2 saat sonra alıyomuşuz:18:

Kız iki büyüklerr ne kaynatıyonuz

Funda benimde yıllardır dökülüyo ama bir ay oldu canım banyoda hiç dökülmüyo duş sonrası tararken dökülüyı ama oda eskisi gibi yoğun değil bence bide bunu dene kız altı üstü aktardan yağ alacan 7-8 lira bile değildir

Canım benim ayrıca biz üç büyükler olarak aynı kalalım inşAllah. Olmazsa da aramızda sadece 1 ay olsun ki diğerlerimiz diğerimize üzlmesin ve dileğin gerçek olur umarım.

Hadi büyük gün pazrtesi günü demek he inşAllah sorunsuz bitecek ve temiz çıkacak sonra gelsin bebişler

Sosyalim yaa benimde ağrıyo hep dediğin gibi bi b.. Olduğu yok..
Bende kaç aydır ilaçsız ağrı çekiyorum iyi mi yapıyorum kötü mü bilmiyorum ama

kız ne yapayım çok ağrıyor karnım majezik kesmezse izin alıp gidecem iş yapmıyorum ağrıdan takılıyorum
ben öle yağlarla mağlarla uğraşmayı hiç sevmiyorum yaaa ama bi deniyebilirim tamam canım gerçi bu ara saçımı kısa kestirmeyi düşünüyorum
evet canım inşallah gerçekten insan buruk oluyor biri hamiş biri beklemede
çok gerginim film için korkuyorum benoşum sonuç için

birileri ben yokmuşum gibi davranıyo canı sağolsun zaten bunalım eşiğindeyim

Korkunun ecele faydası yok gülüm.. İyi düşüncez iyi olacak..

Kız bişi yok yağı alacan şampuana dökecen biraz hepsini değil :)) zor değil yani.. Ben hayatta kısa kullanamam :)

Günaydın canımm umarım iyisindir aklıma bazen elimde olmadan geliyor ya cinsiyet daha belki değil haftaya çarşamba inş öğrenir im benayım
Darısı hemen sizee
Kagıthane canım ya sen

Herkes nerdeeee
Sedomm gelmissin sonundaa kizz bi dur bakalimm daha simdiden dogummu dusunuosun ohoo sen bi 8 aylik ol daa dogurayim da nasil olursa olsun dersin
Ezom gozun aydinn tedaviye baslicaniz simdi demii
Aysemmmm bitek seni goruyorumm
Geldim yelizim günaydın
Ya inş canım hadi hemen gelin sizde beraber bu duyguyu yasamayı sohbet etmeyi bi an evvel öyle çok istiyorum ki

zaten müşade altında kalacam kızzz o kadar saat niye öle geç çıkıyoki iyice araştırıyolarmı nedir
karnım ağrıyooo üşüyorummm
Fundosumm günaydın bal böcügü
Müşade altında neden kalıyorsun
Dilerim gelmiştir minik ama gelmesede uzulmek yok yola devam hep beraber

Fundosumm günaydın bal böcügü
Müşade altında neden kalıyorsun
Dilerim gelmiştir minik ama gelmesede uzulmek yok yola devam hep beraber

nihayet gördüüüü herkese cevap yazdıııı beni görmüyo dedimmm uyutucaklar kız beniii uyanmam ve etkinin geçmesi için hastanede yatcakmışım
gelmedi adet oldum dün ben üzülüyorum hemde çok korkuyorum ve umudum tükeniyo
çok özledim seniiii arada gir nolur :85:

Anaa banamı dedin mesajlara cvp yazdm :)) fundos telf. Geldi artık telf. Baglanyrm çok zor alışmaya ya calisiyorum

neeeeee ben telefondan zor giriyorum hemen üyelik iptal oluyo sayfa zor açılıyo filan benim telefon çok uyuz çünkü yelizle benay çok rahat giriyo seninkide öledir umarım rahatça girer yazarsın çok sevindiiim
ayşemde 2 gündür girmiyo bişeymi oldu ki :26:
sedomm morale ihtiyacım var sağolsun kızlar çok destek benoş sosyal yeliz ama ben kendimde değilim çok takıyorum her ay hüsrandan bıktım ptesi hsg çekilcek bakalım ne çıkacak onda umutluydum ama ondan sonrada olmayan çok en kötüsüde bi sorun yokken olmaması
bakalım ne çıkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…