kız ben neler denedim neler 2-3 ay etkili sonra yine aynı, o yüzden bıraktım hava değişimi ile alakalı heralde diyorum birde yaş olmuş 31 bu yaşa kadar hep döküldü naptımsa bundan sonramı değişcek amaaan
kız sosyal postijmii kendi saçındanmı nasıl anlamadım yaaa ben aşırı uzun saç sevmiyorum uğraşamamhep orta boy seviyom
oyy tiplere bakkkk yesinlerkız inşallah aynı ay hamiş kalırsınız benim dualarım kabul olur bak demedi demeyin çok içten sölerim
eski yazılara baktım ya geçen ayşenurla sedoya demişim siz ikinizde bu ay hamişsiniz dedim oldu
2 saat sonra mııkız benim ki 5 dk da gelmişti
zaten müşade altında kalacam kızzz o kadar saat niye öle geç çıkıyoki iyice araştırıyolarmı nedir
karnım ağrıyooo üşüyorummm
2 saat kalman normal canım anestezinin etkisini geçmesini beklerler, ama sonuç 2 saat sonra neden çıkıyor onu anlamadım :26:
bende anlamadım hemen veriliyo normalde değilmi sonuçta ilacın ilerleyişine bakılacak detaylı tetkikmi yapıyolar ne içinki
doktor çektikten sonra tekrar muayenesine döner öğle arasıda gelir yorumlar sonucu ve seni gönderir amaç bu canım
radyolojideki doktorlar çekiyomuş kızzz galiba ordan dr. la konuştum
bu arada adet sancısı dr. da demişti çok iyi olması diye şimdi araştırdım yumurtlama ile ilgiliymiş yumurtlamanın olduğunun en belirgin özelliğiymiş bu şimdiden ahzırlıyomuş vücut buna kendini ondan çok sanı oluyomuş :44:
benimde çok ağrıyor 14 yaşından beride ağrır ağrıdan yatakları tırmalarım ama hani kız gelen giden yok
Sen yinede simdiden dogum icin kendini sikma. Icini ferah tut sedomm. Allah sabrini verir zaten..
Yogunlukta iyi olmuyorki sedom.doktora ne soracagini sasiriyorsun. Odaya surekli birileri girip cikior.aklindaki soruda gidiyor.
Senin bebiste arayi kapayacak bence. Hep oyle okuyorum ben.bir sekilde dogacaklar zaten dedigim gibi sen icini ferah tut.
Hadi kolay gelsin sanaa. Cok arayi acmaaa ugra aradaa.ozluyoruzz seniii
sedoşummm sen nasılsın biz çok iyiyiz aynı tas aynı hamam
bizde çok severiz böyle filmleri, keşke görmeseydim fragmanını şimdi bana zaman bi türlü geçmez
iyiyiz canım sen ne yapıyorsun
oyy tiplere bakkkk yesinlerkız inşallah aynı ay hamiş kalırsınız benim dualarım kabul olur bak demedi demeyin çok içten sölerim
eski yazılara baktım ya geçen ayşenurla sedoya demişim siz ikinizde bu ay hamişsiniz dedim oldu
kız ben neler denedim neler 2-3 ay etkili sonra yine aynı, o yüzden bıraktım hava değişimi ile alakalı heralde diyorum birde yaş olmuş 31 bu yaşa kadar hep döküldü naptımsa bundan sonramı değişcek amaaan
kız sosyal postijmii kendi saçındanmı nasıl anlamadım yaaa ben aşırı uzun saç sevmiyorum uğraşamamhep orta boy seviyom
randevumu aldım pazartesi sabah 9 a kadın anlattı 5 dk sürecek hiçbişey hissetmiyosunuz 1,5 saat müşade altında tutucaz sonrasında dedi
oyyy çok heyecanlıyım
sonucu 2 saat sonra alıyomuşuz:18:
benimde çok ağrıyor 14 yaşından beride ağrır ağrıdan yatakları tırmalarım ama hani kız gelen giden yok
Kız iki büyüklerr ne kaynatıyonuz
Funda benimde yıllardır dökülüyo ama bir ay oldu canım banyoda hiç dökülmüyo duş sonrası tararken dökülüyı ama oda eskisi gibi yoğun değil bence bide bunu dene kız altı üstü aktardan yağ alacan 7-8 lira bile değildir
Canım benim ayrıca biz üç büyükler olarak aynı kalalım inşAllah. Olmazsa da aramızda sadece 1 ay olsun ki diğerlerimiz diğerimize üzlmesin ve dileğin gerçek olur umarım.
Hadi büyük gün pazrtesi günü demek he inşAllah sorunsuz bitecek ve temiz çıkacak sonra gelsin bebişler
Sosyalim yaa benimde ağrıyo hep dediğin gibi bi b.. Olduğu yok..
Bende kaç aydır ilaçsız ağrı çekiyorum iyi mi yapıyorum kötü mü bilmiyorum ama
kız ne yapayım çok ağrıyor karnım majezik kesmezse izin alıp gidecem iş yapmıyorum ağrıdan takılıyorum
ben öle yağlarla mağlarla uğraşmayı hiç sevmiyorum yaaa ama bi deniyebilirim tamam canım gerçi bu ara saçımı kısa kestirmeyi düşünüyorum
evet canım inşallah gerçekten insan buruk oluyor biri hamiş biri beklemede
çok gerginim film için korkuyorum benoşum sonuç için
Günaydın canımm umarım iyisindirSedaaa hoşgelsin canımmm
Doğumu şimdiden mi düşünüyorsun çıkarmaya çalış aklından.. İyi düşün iyi olsun ki önce hayırlısı..
Bakalım senin minnoşun cinsiyeti ne? Ne zaman öğreneceksin ?
Sen nerde oturuyodun ?
Geldim yelizim günaydınHerkes nerdeeee
Sedomm gelmissin sonundaakizz bi dur bakalimm daha simdiden dogummu dusunuosun ohoo sen bi 8 aylik ol daa dogurayim da nasil olursa olsun dersin
Ezom gozun aydinn tedaviye baslicaniz simdi demii
Aysemmmm bitek seni goruyorumm
Fundosumm günaydın bal böcügüzaten müşade altında kalacam kızzz o kadar saat niye öle geç çıkıyoki iyice araştırıyolarmı nedir
karnım ağrıyooo üşüyorummm
Fundosumm günaydın bal böcügü
Müşade altında neden kalıyorsun
Dilerim gelmiştir minik ama gelmesede uzulmek yok yola devamhep beraber
Anaa banamı dedin mesajlara cvp yazdm :)) fundos telf. Geldibirileri ben yokmuşum gibi davranıyo canı sağolsunzaten bunalım eşiğindeyim
Anaa banamı dedin mesajlara cvp yazdm :)) fundos telf. Geldiartık telf. Baglanyrm çok zor alışmaya ya calisiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?