Ağlayakta gözden mi olak???

Sedoooooooo hosgeldinn kigiizzzz
Hosbulduk yelizim nasılsın diye sormiym iyisidir zinde dinç başladın ya Hani
Aaa lizoom bende eşime diyorum bi dolgunluk oluyor sonra minik dokunuslar ama belki gazı öyle sanıyorum diyorum kendi kendime bu minik miiii
Agri sende demi oluyor canom benimde bucak daplanir gibi oluyor bazen korkuyorum

Son düzenleme:

su içmeye devam et canım bak ne güzel söylemişsin yanma hissi ortadan kalktı diye

yemekteyize katılacak arkadaşla isimlerimiz aynı henüz çekimlere başlanmadı başlarsa ve yayınlanırsa yazarım buradan canım

Yaa sormaa ne dinç ne zindee
Yemin ederim gozumu acmadim

peki sen bize haber verirsin sosyalimmm. bizde buradan puanlarizzz

evet evet cok fark etti. yuzumdeki sivilceler bile sonduuu

evet sedom o dolgunluk hissettiğin yer bebek ben doktora sordum burda hissediyorum gerçekten orda mı diye. aynen hissettiğim yerdeymiş.sol tarafımda. bide onayladı hissettiklerin bebek hareketi 1-2 haftaya kadar tekme şeklinde hissedersin dedi.
batma-saplanma tarzı ağrı arada bi geliyo 1-2 dakika sürüyo sonra geçiyo.
ben gaz ağrısından ve midemin heran patlayacakmış gibi olmasından çok çekiyorum.
senin de göbüşün çıktımı canım

Bak heeleee canım yanıyo burdaa eşim aradı dedim böle böle yakınım alıyım hemen dedi bende söledim anlık gelişti herşey
Ayşemm su içmek cilde çok faydalı bol bol iç yakında bulamıyacaz zaten varken iç
Umarım düzelmişzindir canım ilacın bittimi
Sedommm seni yeşil görrmek çok güzeeel

Benim elimde yine bi kavanoz tatlı bişey varrr çok iyi geliyo

Yaa sormaa ne dinç ne zindee
Yemin ederim gozumu acmadim
he hee
peki sen bize haber verirsin sosyalimmm. bizde buradan puanlarizzz

evet evet cok fark etti. yuzumdeki sivilceler bile sonduuu
Benimde sivilcelerim cikti Ayşem
Evet biraz cikti ya
Söylediğin iyi oldu canom kagida bu şişkinliği not almistim çünkü bende nefes alamiyorum bazen
Canlar bu mesajı size yatağımdan yazıyorum
Seni fırıldak benim yerinede uyu

ohh ne iyi olmuss,cayda demle kendine,cay keyfi yapp. ben bu ara caya dustumm
evet cnm su herseye iyi geliyorr.ilacim az kaldi cnm. yanmamda cok az kaldii

Evet canımmmmmm

lizommm hafteye bugünde gelmicem film için 3 yıldır ilk kez alıyorum canım önceden olmazdı ağrım 2 .3 defa oldu kızzz abartma

kız valla ben çarşamba öğleden sonra izin aldım doktora gittim, yarın sonucu göstermeye gitmem gerekiyo çekiniyorum. başkan uzman abi falan bişi demezde mesai arkadaşlarım arkamdan işi bize bırakıp gitti der diye korkuyorum çünkü diğerlerinin arkasından diyolar
o ağrıyı bilirim fundam işyerinde durabilecek gibi de olmuyo ki. ağrı kesici fayda etmiyomu?

ohh ne iyi olmuss,cayda demle kendine,cay keyfi yapp. ben bu ara caya dustumm
evet cnm su herseye iyi geliyorr.ilacim az kaldi cnm. yanmamda cok az kaldii

Biz karıkoca çaycılız zaten ama midem bulanıyo ayşemm hiçbişey yiyip içmek istemiyorummm

geç aldım galisa kesmedi canım ben biraz uyuycammm
ne kardar ayıp yaaa bende çok takardım önceden ama artık umrumda değil ahh bi gelse minikkkuşmmm
sende takma hamilesinnn dderlerse ayyıp etmiş olurlarrrr

Kız benim dikeceğim şey nane, kekik, maydanoz :)) biber domates ekecek alanım yok ki olsa dikerim :))

bizde cayci oldukk
hadi biraz uyu kendine gel cnm.

Sizlerle olmak benim içinde çok güzel fundosum
Hadi uyuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…