Hosbulduk yelizim nasılsın diye sormiym iyisidirSedoooooooo hosgeldinn kigiizzzz
Aaa lizoom bende eşime diyorum bi dolgunluk oluyoryok cnm alamadım çok kararsızım ne ekicem, fideden mi eksembide üşendim çıkmaya
sen ne ekiceksin ?
iyiyim ayşem evet iyice belirginleşti ama hala tam olarak tekme olmadıiçimde döndüğünü kımıldadığını pıtır pıtır hissediyorum ama dışardan elimi koyunca hissedemiyorum.
sen de iyisindir insallah gece ağrı ve gaz problemlerin varmı
gazla hareketi ayırabiliyosun sedom hemde hareket hissettiğin yerde bi baskı oluyo göbeğini aç hafif yatar pozisyonda elini karnında gezdir dışardan da hissedebilirsin sertliği
ben temizlige giristimm
sosyalimm su iciyotumm,idrarin rengindende anlasiliyor zatennve yanma buyuk olcude azaldiii
neeee yemekteyiz miiibizede adini yazda ozelden. bakalim iyi yemekler yapabilecek miii
aynen fundammm o yuzden pozitif oluyoruzzz, simdi hastaligin verdihi gerginlik var sende,birkac gune toplarsin canimm
sedomm,lizomm iyiyim cok sukurrr. bendede sanci oluyor. doktora sordum bebek buyudugu icin sanci olur. hic korkma normal bunlar dedi. anlik olup geciyorr.bazende 2-3 dk suruyorr.geceleri gazda oluyorrr.birde belim agriyor bazen nasi yatacagimi bilemiorum.ama gaz cok kotu yaa, adamdan utaniyorum artikk
hosbuldukk benayimmm
fatmamm spor degilde,hamile yogasi var. ben spor hakkinda pek iyi seyler duymadim. sen iyice arastirdin mi cnm. yoga yapan arkadaslarim var.agrilarinin buyuk olcude azaldigini soylediler. bende yogaya baslayabilirim. hastanenin ucretsiz etkinligi varmis hemde,hamilelere ozel.normal dogum icin cok faydaliymis.
Hosbulduk yelizim nasılsın diye sormiym iyisidirzinde dinç başladın ya Hani
Aaa lizoom bende eşime diyorum bi dolgunluk oluyorsonra minik dokunuslar ama belki gazı öyle sanıyorum diyorum kendi kendime bu minik miiii
Agri sende demi oluyor canom benimde bucak daplanir gibi oluyor bazen korkuyorum
su içmeye devam et canım bak ne güzel söylemişsin yanma hissi ortadan kalktı diye
yemekteyize katılacak arkadaşla isimlerimiz aynıhenüz çekimlere başlanmadı başlarsa ve yayınlanırsa yazarım buradan canım
Hosbulduk yelizim nasılsın diye sormiym iyisidirzinde dinç başladın ya Hani
Aaa lizoom bende eşime diyorum bi dolgunluk oluyorsonra minik dokunuslar ama belki gazı öyle sanıyorum diyorum kendi kendime bu minik miiii
Agri sende demi oluyor canom benimde bucak daplanir gibi oluyor bazen korkuyorum
peki sen bize haber verirsin sosyalimmm. bizde buradan puanlarizzz
evet evet cok fark etti. yuzumdeki sivilceler bile sonduuu
Canlar bu mesajı size yatağımdan yazıyorum
eve mi gittin fundosss
kıızz ben devlet oldugum halde öle izin alıp duramıyom senin patron ne iyiymiş habire izinlisin
Yaa sormaa ne dinç ne zindee
Yemin ederim gozumu acmadim
Benimde sivilcelerim cikti Ayşempeki sen bize haber verirsin sosyalimmm. bizde buradan puanlarizzz
evet evet cok fark etti. yuzumdeki sivilceler bile sonduuu
Evet biraz cikti yaevet sedom o dolgunluk hissettiğin yer bebekben doktora sordum burda hissediyorum gerçekten orda mı diye. aynen hissettiğim yerdeymiş.sol tarafımda. bide onayladı hissettiklerin bebek hareketi 1-2 haftaya kadar tekme şeklinde hissedersin dedi.
batma-saplanma tarzı ağrı arada bi geliyo 1-2 dakika sürüyo sonra geçiyo.
ben gaz ağrısından ve midemin heran patlayacakmış gibi olmasından çok çekiyorum.
senin de göbüşün çıktımı canım
Seni fırıldakCanlar bu mesajı size yatağımdan yazıyorum
Bak heeleeecanım yanıyo burdaa eşim aradı dedim böle böle yakınım alıyım hemen dedi bende söledim anlık gelişti herşey
Ayşemm su içmek cilde çok faydalı bol bol iç yakında bulamıyacaz zaten varken iç
Umarım düzelmişzindir canım ilacın bittimi
Sedommm seni yeşil görrmek çok güzeeel
Benim elimde yine bi kavanoz tatlı bişey varrr çok iyi geliyo
Evet canımmmmmm
lizommm hafteye bugünde gelmicem film için 3 yıldır ilk kez alıyorum canım önceden olmazdı ağrım 2 .3 defa oldu kızzz abartma
ohh ne iyi olmuss,cayda demle kendine,cay keyfi yapp. ben bu ara caya dustumm
evet cnm su herseye iyi geliyorr.ilacim az kaldi cnm. yanmamda cok az kaldii
kız valla ben çarşamba öğleden sonra izin aldım doktora gittim, yarın sonucu göstermeye gitmem gerekiyo çekiniyorum. başkan uzman abi falan bişi demezde mesai arkadaşlarım arkamdan işi bize bırakıp gitti der diye korkuyorumçünkü diğerlerinin arkasından diyolar
o ağrıyı bilirim fundam işyerinde durabilecek gibi de olmuyo ki. ağrı kesici fayda etmiyomu?
yok cnm alamadım çok kararsızım ne ekicem, fideden mi eksembide üşendim çıkmaya
sen ne ekiceksin ?
iyiyim ayşem evet iyice belirginleşti ama hala tam olarak tekme olmadıiçimde döndüğünü kımıldadığını pıtır pıtır hissediyorum ama dışardan elimi koyunca hissedemiyorum.
sen de iyisindir insallah gece ağrı ve gaz problemlerin varmı
gazla hareketi ayırabiliyosun sedom hemde hareket hissettiğin yerde bi baskı oluyo göbeğini aç hafif yatar pozisyonda elini karnında gezdir dışardan da hissedebilirsin sertliği
Biz karıkoca çaycılız zaten ama midem bulanıyo ayşemm hiçbişey yiyip içmek istemiyorummm
geç aldım galisa kesmedi canım ben biraz uyuycammm
ne kardar ayıp yaaa bende çok takardım önceden ama artık umrumda değil ahh bi gelse minikkkuşmmm
sende takma hamilesinnn dderlerse ayyıp etmiş olurlarrrr
Sizlerle olmak benim içinde çok güzel fundosumBak heeleeecanım yanıyo burdaa eşim aradı dedim böle böle yakınım alıyım hemen dedi bende söledim anlık gelişti herşey
Ayşemm su içmek cilde çok faydalı bol bol iç yakında bulamıyacaz zaten varken iç
Umarım düzelmişzindir canım ilacın bittimi
Sedommm seni yeşil görrmek çok güzeeel
Benim elimde yine bi kavanoz tatlı bişey varrr çok iyi geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?