anlatsam ne olacak ki ayşem hep aynı teraneeee ama şöyle bir şey var bu ay daha rahatımmm oldu oldu olmadı gelecek ay devam ederim yolumaaaa
ne izliyorsun kıığğızzzz
Telef. Olmuyo ki
Uykucu ajan oldum eve gider gitmezz biraz kestiriym diyorum gecen yine yemegi yaktim
Neyse ki onumuzdeki hafta sonn
olsun insan rahatliyo yine, gerci senguclusunn,sen bizim baskanimizsinn,bizi bir araya getirensinnn
yeliiiiizz kıız pis gelinanan el üstündemi tuttu seni
oooff bitsede gitsekkkk birileri gibi evde yan gelip yatsak
valla utanmasam fotomu atacam bi o yana bi bu yana yayılıyomm değmeyin keyfimeeee
deli kızz havanı yerim senindinlen sen hastasın ama birazda bize bırak
Hay benn böle hastalığınnnn
tamam canımmm sağol biraz daha latim uykummvarken sonra yemek yapimm
Hay benn böle hastalığınnnn
tamam canımmm sağol biraz daha latim uykummvarken sonra yemek yapimm
ne sporu kız hamileler için plates mi yoksaama iyi olur senin için canım iyi yapmış eşin
Canm ya sen bakma milletin dediğine.. Annene olacak diye sana da olacak diye bi hüküm yok.. ki senin oldu da yani.. biraz sabır.. milletin ağzı torba değil biliyorsun.
takmıyorum sedoşum aman olacağı varsa olur be yapalım zorla Allahın elinden alamam ya
kız sizin kocalar sinirli mi oluyor kalkınca tam olarak anlayamadım :))
Bizde de ben sabahları inanılmaz sinirli kalkıyorum ama kötü oluyor.. kendime de sinir oluyorum ama elimde değil.. kavgaya bile gidiyor yani düşünün :))
bugün eşim diyor ki bigünde sinirli kalkma söz seni boğazda yemeğe götürcem diyo
Fatmam iyi olmuş bence sporun iyisi kötü olmaz :))
Hosgeldinn canmmm
Hamileler icin spor programi miii
Kız yelizzle fundos çok cadısınız ikinizdee
Canm umarım bebiste srnde iyisinizdirya ne sporuu bende yazılmak istiyorumm ne iyi olur
canımm naslsınn
aysem ya seninde bazen bıcak saplanir gibi agrilarin oluyomu bebegin old. Yerde
Bende ararda oluyor
ben temizlige giristimm
sosyalimm su iciyotumm,idrarin rengindende anlasiliyor zatennve yanma buyuk olcude azaldiii
neeee yemekteyiz miiibizede adini yazda ozelden. bakalim iyi yemekler yapabilecek miii
aynen fundammm o yuzden pozitif oluyoruzzz, simdi hastaligin verdihi gerginlik var sende,birkac gune toplarsin canimm
sedomm,lizomm iyiyim cok sukurrr. bendede sanci oluyor. doktora sordum bebek buyudugu icin sanci olur. hic korkma normal bunlar dedi. anlik olup geciyorr.bazende 2-3 dk suruyorr.geceleri gazda oluyorrr.birde belim agriyor bazen nasi yatacagimi bilemiorum.ama gaz cok kotu yaa, adamdan utaniyorum artikk
hosbuldukk benayimmm
fatmamm spor degilde,hamile yogasi var. ben spor hakkinda pek iyi seyler duymadim. sen iyice arastirdin mi cnm. yoga yapan arkadaslarim var.agrilarinin buyuk olcude azaldigini soylediler. bende yogaya baslayabilirim. hastanenin ucretsiz etkinligi varmis hemde,hamilelere ozel.normal dogum icin cok faydaliymis.
slm kızlar ben geldim eve yeni girdim sayılır.burda dedeman otel var onun spor salonuna yazıldık kocişimle birlikte. hamile bi bayan hoca da var burda 4 ay geçene kadar sadece yürüyüş ve yormiycak şekilde bisiklete bin dedi. havuz var bayanlara özel çok hijyenik hoca sen günde en az bi saatini havuzda geçir sana şuanda en faydalı olacak şey bu dedi. 4 aydan sonra bel ağrılarını azaltmak için bi iki şey gösterecekmiş doğuma yakında rahim çatalının genişlemesi için bazı hareketler öğreticem dedi. şimdilik iyi gibi görünüyor bakalım nasıl geçecek
sedoşum görüşemiyoruz bayadır. biz iyiyiz çok şükür. sen nasılsın canım bebiş nasıl sen 26sında mı gidecen kontrole bende 25inde gidecem inşallah bebişlerimizin iyi haberlerini alırız
soyalim,benoşum,yelizim,ayşem,fundoşum,lizim siz nasılsınız canlarım özledim hepinizi
ne sporu kız hamileler için plates mi yoksaama iyi olur senin için canım iyi yapmış eşin
slm kızlar ben geldim eve yeni girdim sayılır.burda dedeman otel var onun spor salonuna yazıldık kocişimle birlikte. hamile bi bayan hoca da var burda 4 ay geçene kadar sadece yürüyüş ve yormiycak şekilde bisiklete bin dedi. havuz var bayanlara özel çok hijyenik hoca sen günde en az bi saatini havuzda geçir sana şuanda en faydalı olacak şey bu dedi. 4 aydan sonra bel ağrılarını azaltmak için bi iki şey gösterecekmiş doğuma yakında rahim çatalının genişlemesi için bazı hareketler öğreticem dedi. şimdilik iyi gibi görünüyor bakalım nasıl geçecek
sedoşum görüşemiyoruz bayadır. biz iyiyiz çok şükür. sen nasılsın canım bebiş nasıl sen 26sında mı gidecen kontrole bende 25inde gidecem inşallah bebişlerimizin iyi haberlerini alırız
soyalim,benoşum,yelizim,ayşem,fundoşum,lizim siz nasılsınız canlarım özledim hepinizi
iyiyiz kuzum biz aynen yuvarlanıp gidiyoruz
spor hamileler için çok önemli canım iyi ki gidiyorsun , hele ki yürümek kolay gelsin cano
spor hamileler için çok önemli canım iyi ki gidiyorsun , hele ki yürümek kolay gelsin cano
Allah iyilik versin canım benim senin yum günleri başladı mısağol canım ya gerçi çıktıktan sonra bi mayışıyorum böle oluyorum
Allah iyilik versin canım benim senin yum günleri başladı mısağol canım ya gerçi çıktıktan sonra bi mayışıyorum böle oluyorum
daha alışkın değilsin ondan canım bi de üstüne hamilesin ki çok normal yani yorulmanbenim daha devam ediyor canım yum günleri bi hamile kalsam kocayı yanıma yaklaştırmayacağım usandım kızz
hadi inşallah bu ay bebiş gelsin de sende rahatladaha alışkın değilsin ondan canım bi de üstüne hamilesin ki çok normal yani yorulmanbenim daha devam ediyor canım yum günleri bi hamile kalsam kocayı yanıma yaklaştırmayacağım usandım kızz
hadi inşallah bu ay bebiş gelsin de sende rahatlaben şuan senin yapmayı düşündüğün şeyi yapıyorum kocişi delirttim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?