Ayynenn her seferinde uyariyorum sakin burda uyuma diyee sonraa bana neler neler diyoo ama sabahlari hic oyle degildir cok guzel uyanir ama bu gece sizdi mi kabus gibi oluyo
sosyalim benim ağrılar eskiye döndü bekarlık ağrılarım gibi şiddetlendi valla sözde yasmin değiştiriyodu kullandığım sürece çok etkiliymiş ama harbi etkiliydi nasıl başladı nasıl bitti anlamazdım 4 sene boyunca çok rahattım şimdi burda herkes erkek yaa çok utanıyorum anlıyolar
Hee iki gun de ara vermistikk ohoo insallah kosa kosa gitmislerdirr kapida bekliyolardirr yum gelsin diyee
ben önceleri hep majezik içiyordum canım ama hem benim adetimi azalttı hemde kanamamı son 3-4 aydır adaçayı içiyorum ya hem kanamam düzenli geliyor hemde aman aman b ağrı çekmiyorum
değişmedik gitti be sedoşum, sen nasılsın miniğin ben burdayım diyor mu artık
kız gelirse ne ağrıya bakar ne birşeye
öğle arası teyzemlerin oraya gittim 5 dk eskiden orada oturuyorduk her gören tembel çıktın sen annene çekmişsin dedi durdularanneminde 5 sene çocuğu olmamış sonra ben olmuşum benden 5 sene sonrada kız kardeşim olmuş
haftasonu fırına verdikte yakında fırını çok çalıştırmaktan motoru bozacağız ayşemmsen nasılsın canım su içme işleri nasıl gidiyor idrarının renginden hafifte olsa anlarsın :26:
adam uyuyorsa bıraksaydın hem sabah spermler daha hızlı oluyormuş böylesi senin için daha iyi olmuştur
Reglin verdigi huzursuzluk çok fena oluyor bende dun vardi fundosumm hala agrilar çok huysuzdumm
Tekmi olacaksın film çekilirken yoksa esinlemi gidiyorsun yoksa isten ciktigm zamana denk gelirse gelirim seninle
Son dakka golü gibi futbolcu olur oğlusun
sedomm annem gelicek pazar düğün var ordan çıkınca bizle gelicek bizde kalacak ptesi sabahı onla giderim onuda yormak istemiyorum aslında ama eşimin teyzeleri yakın gelirlerde ama duymalarını istemiyorum çok sağolll sedommm ne düşüncelisinnn
ayşemmmm geçer merak etme buda geçer her ay neler geçmediki
ayyy sorma o rampada ödüm kopuyorrrrbende saat 6 suları geçiyorum ya kafa böle sağ sol seni görcem diye oralarda
Kız ben 5,30 gibi ordan geçiyorum canım benim.. benim mesai 16:30 da bitiyor gitmem ancak 17:30 u buluyor :)) bi gün bakarsın görüşürüz
slm kızlar yeni gelmiştim ama kociş bekliyor dışarı çıkacaz. beni zorla spora yazdırdı iyi yaptık kötü mü bilmiyorum eve gelene kadar pestilim çıkıyor
neyse hepinizi çok seviyorum ve çok öpüyorum eve dönünce ilk yapacağım iş buraya bakmak olacak görüşürüz
Canm ya sen bakma milletin dediğine.. Annene olacak diye sana da olacak diye bi hüküm yok.. ki senin oldu da yani.. biraz sabır.. milletin ağzı torba değil biliyorsun.
Kız ben 5,30 gibi ordan geçiyorum canım benim.. benim mesai 16:30 da bitiyor gitmem ancak 17:30 u buluyor :)) bi gün bakarsın görüşürüz
takmıyorum sedoşum aman olacağı varsa olur be yapalım zorla Allahın elinden alamam ya
Bu topigin isminee bayılıyorumm cook tatlı
aynennnbenimkide ölee sabahta öpücük yağmuru meleğim prensesim yalar köpek gibi
bu sabahta oyy benim aşkım haştamı olmuşşşş diyo biliyo ya moral yerlerde
ne sporu kız hamileler için plates mi yoksaama iyi olur senin için canım iyi yapmış eşin
Canm ya sen bakma milletin dediğine.. Annene olacak diye sana da olacak diye bi hüküm yok.. ki senin oldu da yani.. biraz sabır.. milletin ağzı torba değil biliyorsun.
takmıyorum sedoşum aman olacağı varsa olur be yapalım zorla Allahın elinden alamam ya
kız ne sedoşu :))
Bu ay sonu çıkıyorum lizimim ,telf yazmak çok zorr ya ,sedoom artık burdamısın ne zaman ayrılıyosun işten ohh telefonda almışsın heralde, artık çıkmazsın
çok şükür iyiyim sen nasılsın yaa niye hala cinsiyetleri öğrenesdiniz siz aramızdada 10 gün falan var. Hareketleri hissetmeye başladınmı
ben önceleri hep majezik içiyordum canım ama hem benim adetimi azalttı hemde kanamamı son 3-4 aydır adaçayı içiyorum ya hem kanamam düzenli geliyor hemde aman aman b ağrı çekmiyorum
değişmedik gitti be sedoşum, sen nasılsın miniğin ben burdayım diyor mu artık
kız gelirse ne ağrıya bakar ne birşeye
öğle arası teyzemlerin oraya gittim 5 dk eskiden orada oturuyorduk her gören tembel çıktın sen annene çekmişsin dedi durdularanneminde 5 sene çocuğu olmamış sonra ben olmuşum benden 5 sene sonrada kız kardeşim olmuş
haftasonu fırına verdikte yakında fırını çok çalıştırmaktan motoru bozacağız ayşemmsen nasılsın canım su içme işleri nasıl gidiyor idrarının renginden hafifte olsa anlarsın :26:
adam uyuyorsa bıraksaydın hem sabah spermler daha hızlı oluyormuş böylesi senin için daha iyi olmuştur
ne sporu kız hamileler için plates mi yoksaama iyi olur senin için canım iyi yapmış eşin
kız ne sedoşu :))
alıntılar karıştıı kığğızzzz
Bu ay sonu çıkıyorum lizimim ,telf yazmak çok zorr ya ,
Bende iyiyim canm evet çok garip 13 haftalikken tahmin eden Dr kar var bence benimki gördü söylemedi.. Randevu 26 şubat heyecanla bekliyorumhareketleri anlamiyorum ki o mu gaz mı sen hissediyor musun canm
Yok canom daha hissettirmedi kendini
yakında hissettirir o zaman
aynı odada oturduğum iş arkadaşım yemekteyize katılıyor
Kizz o programa katilanlar hep bi gicikk bi sinir bozucu tiplerrr yada o programa katilinca oyle yapiyirlar mahsus
slm kızlar yeni gelmiştim ama kociş bekliyor dışarı çıkacaz. beni zorla spora yazdırdı iyi yaptık kötü mü bilmiyorum eve gelene kadar pestilim çıkıyor
neyse hepinizi çok seviyorum ve çok öpüyorum eve dönünce ilk yapacağım iş buraya bakmak olacak görüşürüz
Kız yelizzle fundos çok cadısınız ikinizdeeaynennnbenimkide ölee sabahta öpücük yağmuru meleğim prensesim yalar köpek gibi
bu sabahta oyy benim aşkım haştamı olmuşşşş diyo biliyo ya moral yerlerde
Canm umarım bebiste srnde iyisinizdirslm kızlar yeni gelmiştim ama kociş bekliyor dışarı çıkacaz. beni zorla spora yazdırdı iyi yaptık kötü mü bilmiyorum eve gelene kadar pestilim çıkıyor
canımm naslsınnsonunda .gelebildim. internetimizde sorun olduu,telde de net paketim bitti. gelemedim yaninizaa
nasilsiniz canlarimmm
fundosss neler goruyorum bolee,neden boyle dusunuyorsun bitanemhem filme odandik,filmden sonra guzel seyler olacak insallah fundam. karamsarlik sana hic yakismiyor biz yanindayizz,Allahin izniyle cok yakinda guzel haberlerini alacazzz
sedoss hosgeldin,telin hayirlisi olsun,artik sende aramizdasinn
yelizimm kar fotolarinaa bayildimm,stres atmissin iyi olmuss
sosyalimm senin bu yumurtlama olayina hastayimmmhaftasonuuu mercimegi firina vermissinizdir insallahhh
lizommm sen nasilsinn,seninkinin tekmeleri baya hizlandi dimii
benosss sanada kolay gelsin,seninde fotolarini cok begendimmm
Lizim hoşgeldin aldın mı fidelerini
iyiyim ayşem evet iyice belirginleşti ama hala tam olarak tekme olmadılizommm sen nasilsinn,seninkinin tekmeleri baya hizlandi dimii
gazla hareketi ayırabiliyosun sedom hemde hareket hissettiğin yerde bi baskı oluyo göbeğini aç hafif yatar pozisyonda elini karnında gezdir dışardan da hissedebilirsin sertliğiBu ay sonu çıkıyorum lizimim ,telf yazmak çok zorr ya ,
Bende iyiyim canm evet çok garip 13 haftalikken tahmin eden Dr kar var bence benimki gördü söylemedi.. Randevu 26 şubat heyecanla bekliyorumhareketleri anlamiyorum ki o mu gaz mı sen hissediyor musun canm
Yok canom daha hissettirmedi kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?