Ağlayakta gözden mi olak???

Ayynenn her seferinde uyariyorum sakin burda uyuma diyee sonraa bana neler neler diyoo ama sabahlari hic oyle degildir cok guzel uyanir ama bu gece sizdi mi kabus gibi oluyo

aynennn benimkide ölee sabahta öpücük yağmuru meleğim prensesim yalar köpek gibi
bu sabahta oyy benim aşkım haştamı olmuşşşş diyo biliyo ya moral yerlerde

bende ilk seneler tek bayan çalıştım zor oluyor bi de müdür erkek olunca utana sıkıla izin alıyorsun ama yapacak bir şey yok işte kalırsam çok kötü oluyorum

Hee iki gun de ara vermistikk ohoo insallah kosa kosa gitmislerdirr kapida bekliyolardirr yum gelsin diyee

ellerinde çiçekler şarkısı geldi kız aklıma öyle bekliyorlardır kapıda hücum yapmak için

slm kızlar yeni gelmiştim ama kociş bekliyor dışarı çıkacaz. beni zorla spora yazdırdı iyi yaptık kötü mü bilmiyorum eve gelene kadar pestilim çıkıyor
neyse hepinizi çok seviyorum ve çok öpüyorum eve dönünce ilk yapacağım iş buraya bakmak olacak görüşürüz

Canm ya sen bakma milletin dediğine.. Annene olacak diye sana da olacak diye bi hüküm yok.. ki senin oldu da yani.. biraz sabır.. milletin ağzı torba değil biliyorsun.

ne sporu kız hamileler için plates mi yoksa ama iyi olur senin için canım iyi yapmış eşin

kız sizin kocalar sinirli mi oluyor kalkınca tam olarak anlayamadım :))

Bizde de ben sabahları inanılmaz sinirli kalkıyorum ama kötü oluyor.. kendime de sinir oluyorum ama elimde değil.. kavgaya bile gidiyor yani düşünün :))
bugün eşim diyor ki bigünde sinirli kalkma söz seni boğazda yemeğe götürcem diyo

Fatmam iyi olmuş bence sporun iyisi kötü olmaz :))

aynennn benimkide ölee sabahta öpücük yağmuru meleğim prensesim yalar köpek gibi

Kiz sen de toparla kendini bakk film cekilcekk rahatla artikk bak filmden sonraa en başa dönmüş gibi oluyosun yeni başliyomus gibi

Bu ay sonu çıkıyorum lizimim ,telf yazmak çok zorr ya ,
Bende iyiyim canm evet çok garip 13 haftalikken tahmin eden Dr kar var bence benimki gördü söylemedi.. Randevu 26 şubat heyecanla bekliyorum hareketleri anlamiyorum ki o mu gaz mı sen hissediyor musun canm

Yok canom daha hissettirmedi kendini

Hosgeldinn canmmm
Hamileler icin spor programi miii

Kız yelizzle fundos çok cadısınız ikinizdee

Canm umarım bebiste srnde iyisinizdir ya ne sporuu bende yazılmak istiyorumm ne iyi olur
canımm naslsınn
aysem ya seninde bazen bıcak saplanir gibi agrilarin oluyomu bebegin old. Yerde
Bende ararda oluyor

Lizim hoşgeldin aldın mı fidelerini

yok cnm alamadım çok kararsızım ne ekicem, fideden mi eksem bide üşendim çıkmaya
sen ne ekiceksin ?
lizommm sen nasilsinn,seninkinin tekmeleri baya hizlandi dimii
iyiyim ayşem evet iyice belirginleşti ama hala tam olarak tekme olmadı içimde döndüğünü kımıldadığını pıtır pıtır hissediyorum ama dışardan elimi koyunca hissedemiyorum.
sen de iyisindir insallah gece ağrı ve gaz problemlerin varmı
gazla hareketi ayırabiliyosun sedom hemde hareket hissettiğin yerde bi baskı oluyo göbeğini aç hafif yatar pozisyonda elini karnında gezdir dışardan da hissedebilirsin sertliği

ben temizlige giristimm
sosyalimm su iciyotumm,idrarin rengindende anlasiliyor zatenn ve yanma buyuk olcude azaldiii
neeee yemekteyiz miii bizede adini yazda ozelden. bakalim iyi yemekler yapabilecek miii
aynen fundammm o yuzden pozitif oluyoruzzz, simdi hastaligin verdihi gerginlik var sende,birkac gune toplarsin canimm
sedomm,lizomm iyiyim cok sukurrr. bendede sanci oluyor. doktora sordum bebek buyudugu icin sanci olur. hic korkma normal bunlar dedi. anlik olup geciyorr.bazende 2-3 dk suruyorr.geceleri gazda oluyorrr.birde belim agriyor bazen nasi yatacagimi bilemiorum.ama gaz cok kotu yaa, adamdan utaniyorum artikk
hosbuldukk benayimmm
fatmamm spor degilde,hamile yogasi var. ben spor hakkinda pek iyi seyler duymadim. sen iyice arastirdin mi cnm. yoga yapan arkadaslarim var.agrilarinin buyuk olcude azaldigini soylediler. bende yogaya baslayabilirim. hastanenin ucretsiz etkinligi varmis hemde,hamilelere ozel.normal dogum icin cok faydaliymis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…