Ağlayakta gözden mi olak???

Hepinizi optum
iyi aksamlar
İyi akşamlar sedaa

Kolay gelsin canim bizde bugun teyzemlere gittik yemekten yirttim tabi bugunluk

En iyisi canım.. Bazen yırtmak iyi oluyo.. Gene senin teyzen var anam benim varda ne oluyo hayırsızlar.. Ha varlıkları ha yoklukları

hoşgeldin canım benim nasılsın Allah kolaylık versin canım çok zor oluyor valla ev ve iş bir arada inşallah bebişin hemencecik gelirde sende izne çıkarsın

İyiyim canım.. Kocamannn bi Aminnnn diyorum inşAllah.

İlişkiyi doktoruna sor bazı hamileler için yasak olmuyo..

Sende artık öğrendiğin hareketleri bize söylersinde bizde evde çalısırız :))

Teyzem sagolsun var ama bi halamda hemen bitisik apt. Oturuyor kadinla 2 senedir konusmuyorum bana uzak Allaha yakin

bu gidişimde sorarım doktora canım hareketleri öğreniyim hemen size aktarırım canım canlı yayın

bu gidişimde sorarım doktora canım hareketleri öğreniyim hemen size aktarırım canım canlı yayın

Tamam canım.. Artık sizin bıdıklar kendilerini göstersinlerde topiğin cinsiyet durumunu değerlendirelim sanki ağırlık erkek gibi ama

O zaman kaçarmışım bu topik erkek topiği diye

canım ya sana da kolay gelsin ben bıktım valla ev işi yapmaktan
Tamam canım.. Artık sizin bıdıklar kendilerini göstersinlerde topiğin cinsiyet durumunu değerlendirelim sanki ağırlık erkek gibi ama

inşallah gösterirler canım bizde merak ediyoruz valla kaçma ya senin bebiş kız olur ondan sonra kızlarla kapışırız kim oğluşuna alıcak diye

Ne bileyim kiz ben sizin isleri olsun hayirli olsun isteee bananee

Yok canim seni cok seveceklermis halam diyecekler baskada bi sey demeyeceklermis

Tabii öle diyecekler ben gibi hala bulmuşlarda bunamasınlar

Kız benim bu kocada yüksek gerilime dayanamadı ya dünden beri bugünde yapılacak diyorum.. Bu ne yaa hergün hergün dedi şimdi de yorgunum ben yarına kalsın diyo
Anam kocada dayanamadı

Bu gece rahat uyuyalim kiz rahat rahat tatil yapalim bu geceyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…