İyi akşamlar sedaaHepinizi optum
iyi aksamlar
Kolay gelsin canim bizde bugun teyzemlere gittik yemekten yirttim tabi bugunluk
hoşgeldin canım benim nasılsınAllah kolaylık versin canım çok zor oluyor valla ev ve iş bir arada inşallah bebişin hemencecik gelirde sende izne çıkarsın
İyi akşamlar sedaa
En iyisi canım.. Bazen yırtmak iyi oluyo.. Gene senin teyzen var anam benim varda ne oluyo hayırsızlar.. Ha varlıkları ha yoklukları
İyiyim canım.. Kocamannn bi Aminnnn diyorum inşAllah.
İlişkiyi doktoruna sor bazı hamileler için yasak olmuyo..
Sende artık öğrendiğin hareketleri bize söylersinde bizde evde çalısırız :))
Teyzem sagolsun var ama bi halamda hemen bitisik apt. Oturuyor kadinla 2 senedir konusmuyorum bana uzak Allaha yakin
ne sporu kız hamileler için plates mi yoksaama iyi olur senin için canım iyi yapmış eşin
slm kızlar ben geldim eve yeni girdim sayılır.burda dedeman otel var onun spor salonuna yazıldık kocişimle birlikte. hamile bi bayan hoca da var burda 4 ay geçene kadar sadece yürüyüş ve yormiycak şekilde bisiklete bin dedi. havuz var bayanlara özel çok hijyenik hoca sen günde en az bi saatini havuzda geçir sana şuanda en faydalı olacak şey bu dedi. 4 aydan sonra bel ağrılarını azaltmak için bi iki şey gösterecekmiş doğuma yakında rahim çatalının genişlemesi için bazı hareketler öğreticem dedi. şimdilik iyi gibi görünüyor bakalım nasıl geçecek
sedoşum görüşemiyoruz bayadır. biz iyiyiz çok şükür. sen nasılsın canım bebiş nasıl sen 26sında mı gidecen kontrole bende 25inde gidecem inşallah bebişlerimizin iyi haberlerini alırız
soyalim,benoşum,yelizim,ayşem,fundoşum,lizim siz nasılsınız canlarım özledim hepinizi
Teyzem sagolsun var ama bi halamda hemen bitisik apt. Oturuyor kadinla 2 senedir konusmuyorum bana uzak Allaha yakin
Selam kizlarrr
Fatmacimm iyiyimm sen de iyisinn bebisin de iyi masallahh uyu kiz bol bol dinlenn hakkin
Sosyalimm halalar nedense hep teyzeden bi adim uzakta bizde de oyle teyzelere daha yakinlik duyuyoruz
Ben de yayildim yayildim sonra evi supurdumm kan ter icindee tam banyoya gircektim noterden aradilar acil imzaa saat 16.30 olmuss delirdim taksi cagirip oraya yetistimm sonra eve geldimm banyoya girdim falann ancaa totomun ustune oturabildimm
Fundos hala uyuyo muu
bu gidişimde sorarım doktora canımhareketleri öğreniyim hemen size aktarırım canım canlı yayın
Selam kizlarrr
Fatmacimm iyiyimm sen de iyisinn bebisin de iyi masallahh uyu kiz bol bol dinlenn hakkin
Sosyalimm halalar nedense hep teyzeden bi adim uzakta bizde de oyle teyzelere daha yakinlik duyuyoruz
Ben de yayildim yayildim sonra evi supurdumm kan ter icindee tam banyoya gircektim noterden aradilar acil imzaa saat 16.30 olmuss delirdim taksi cagirip oraya yetistimm sonra eve geldimm banyoya girdim falann ancaa totomun ustune oturabildimm
Fundos hala uyuyo muu
Herkeste oyle demek ki canim aman benim 1 teyzem varc3 halaya degismem
Bu arada notere niye gittin kiz fundos b..kunu cikardi zaten bi gitti gelemedi ask yasiyor kocasiyla sanirim
Aman baba tarafları yokmu zaten anam hep mi bi tuhaf olurlar baZıları da dediğin gibi Allah'a yakın olsunlarAynen kuzum
Bu arada notere niye gittin kiz fundos b..kunu cikardi zaten bi gitti gelemedi ask yasiyor kocasiyla sanirim
Aynen kuzum
Bazı arkadaşlarımız aşk yaşıyo bizde burda bakıyoz
Daha mutfak topluycam oturdum kaldım
canım ya sana da kolay gelsin ben bıktım valla ev işi yapmaktanSelam kizlarrr
Fundos hala uyuyo muu
inşallah gösterirler canım bizde merak ediyoruz vallaTamam canım.. Artık sizin bıdıklar kendilerini göstersinlerde topiğin cinsiyet durumunu değerlendirelim sanki ağırlık erkek gibi ama
O zaman kaçarmışım bu topik erkek topiği diye
Tamam canım.. Artık sizin bıdıklar kendilerini göstersinlerde topiğin cinsiyet durumunu değerlendirelim sanki ağırlık erkek gibi ama
O zaman kaçarmışım bu topik erkek topiği diye
Aynen kuzum
Benoss hakkatenn erkek cocuk topigiyiz galibaa
Ya cinsiyet ogrenenler bi çin takvimine baksalar yaa son adet oldugun ayı baz alicakmissin merak ediyorummm
Sosyalimm bi santiye sefligi aldim kamu işi taahhutname de lazimmis son yarim saatte dank etmis dee ona cagirdilar neyse hava almis oldum bahaneyle
Bende hala cokk hepsi de guya ölüp biterler bize ama annem onlarin hepsinin bekarliginda ayni evde kaldiklari icinn ne b.k olduklarini bildiginden yanasmiyoo biz de pek sevmeyiz cok yapmaciklar
Ama teyze farkli dayi da cok farkli yerdedir bizde anne tarafindan gelen kan bagi daha bi sicak geliyo insana sanki
Sende daha bulasik yika dur
Bazı arkadaşlarımız aşk yaşıyo bizde burda bakıyoz
Daha mutfak topluycam oturdum kaldım
Aynen canim bizdede oyle yeni isinde hayirli olsun kuzum bol kazanclarBenoss hakkatenn erkek cocuk topigiyiz galibaa
Ya cinsiyet ogrenenler bi çin takvimine baksalar yaa son adet oldugun ayı baz alicakmissin merak ediyorummm
Sosyalimm bi santiye sefligi aldim kamu işi taahhutname de lazimmis son yarim saatte dank etmis dee ona cagirdilar neyse hava almis oldum bahaneyle
Bende hala cokk hepsi de guya ölüp biterler bize ama annem onlarin hepsinin bekarliginda ayni evde kaldiklari icinn ne b.k olduklarini bildiginden yanasmiyoo biz de pek sevmeyiz cok yapmaciklar
Ama teyze farkli dayi da cok farkli yerdedir bizde anne tarafindan gelen kan bagi daha bi sicak geliyo insana sanki
Aynen canim bizdede oyle yeni isinde hayirli olsun kuzum bol kazanclar
İmzami atarimm parami alirim kenara cekilirimiş tee kocaeli de oraya mi gitcemm evimi birakippp
Sende daha bulasik yika dur
Ne bileyim kiz ben sizin isleri olsun hayirli olsun isteee bananeeİmzami atarimm parami alirim kenara cekilirimiş tee kocaeli de oraya mi gitcemm evimi birakippp
Yok canim seni cok seveceklermis halam diyecekler baskada bi sey demeyeceklermishe sorma yaa kalkayım ben daha yatacam gün bitti ya eve 8 de girdik nerdeys
Yelizim hayırlı olsun canım.. Dediklerine katılıyorum anne tarafı bi başka oluyo Ama ben hala da olucam kız yoksa bana da mı bunları diyecekler
Ne bileyim kiz ben sizin isleri olsun hayirli olsun isteee bananee
Yok canim seni cok seveceklermis halam diyecekler baskada bi sey demeyeceklermis
Bu gece rahat uyuyalim kiz rahat rahat tatil yapalim bu geceyiTabii öle diyecekler ben gibi hala bulmuşlarda bunamasınlar
Kız benim bu kocada yüksek gerilime dayanamadı ya dünden beri bugünde yapılacak diyorum.. Bu ne yaa hergün hergün dedi şimdi de yorgunum ben yarına kalsın diyo
Anam kocada dayanamadı
Iyi geceler kuzum gorusuruzcanlarım ben çıkıyorum dinlenmem lazım öpüyorum hepinizi iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?