Evi supurdum geldimmen azindan parkelerin ustundeki toz yumaklari gitti
Silme falan yohhh bukadar yeterr
Hamarat cadılarrvalla utanmasam fotomu atacam bi o yana bi bu yana yayılıyomm değmeyin keyfimeeee
Hosgeldinn canımm ben iyiyim bebis te iyidir inş.slm kızlar ben geldim eve yeni girdim sayılır.burda dedeman otel var onun spor salonuna yazıldık kocişimle birlikte. hamile bi bayan hoca da var burda 4 ay geçene kadar sadece yürüyüş ve yormiycak şekilde bisiklete bin dedi. havuz var bayanlara özel çok hijyenik hoca sen günde en az bi saatini havuzda geçir sana şuanda en faydalı olacak şey bu dedi. 4 aydan sonra bel ağrılarını azaltmak için bi iki şey gösterecekmiş doğuma yakında rahim çatalının genişlemesi için bazı hareketler öğreticem dedi. şimdilik iyi gibi görünüyor bakalım nasıl geçecek
sedoşum görüşemiyoruz bayadır. biz iyiyiz çok şükür. sen nasılsın canım bebiş nasıl sen 26sında mı gidecen kontrole bende 25inde gidecem inşallah bebişlerimizin iyi haberlerini alırız
soyalim,benoşum,yelizim,ayşem,fundoşum,lizim siz nasılsınız canlarım özledim hepinizi
Bu günleri arican sosyalcaaanndaha alışkın değilsin ondan canım bi de üstüne hamilesin ki çok normal yani yorulmanbenim daha devam ediyor canım yum günleri bi hamile kalsam kocayı yanıma yaklaştırmayacağım usandım kızz
hadi inşallah bu ay bebiş gelsin de sende rahatlaben şuan senin yapmayı düşündüğün şeyi yapıyorum kocişi delirttim valla
yeterki gelsin and olsun kiz 12 ay surundurecem
Suyu kaynat canim 1 kupaya 1 tatli kasigi hayit tohumu at uzerine kaynamis su 15 dk demle suz ve ic kuzum, adet mi oldun sen zaten bekliyorduk degilmi yeni dongun insallah sana bebbek getirsin deryosumSosyalim hayıt aldım nasıl yapcam
Aysemmmmmmmmyarinaa zimba gibi olacaksinn fundammm:125::124::124::118:
hosgeldin fatmamm,iyiyiz sen nasilsinn
oo sen direk profesyonel calisiosunn:124:masallah cnm cok iyi yapmissin. bende yogaya baslicam galibaaa giden arkadaslarim cok memnun.
sosyalimmmm
Hamarat cadılarr
Hosgeldinn canımm ben iyiyim bebis te iyidir inş.
Bu sefer kesin öğreniriz cinsiyetleri senin tam ne kadarlik oldu fatmacan
Bu günleri arican sosyalcaaannçok yakın hasret kalıcan günler
:78:
Ş işş:82: fatmacan ne yapiyosuun
Nasıl neden Delirttin :78:
Psikopatligim üstümde ha
aysenurr34063172 .!.:sosyalimm bunlarr sanaa,icimden geldiii:79:
:82: bunu yazıyorum sosyalcann sen unutacaksın ben sana hatırlatıcamyeterki gelsin and olsun kiz 12 ay surundurecem
Suyu kaynat canim 1 kupaya 1 tatli kasigi hayit tohumu at uzerine kaynamis su 15 dk demle suz ve ic kuzum, adet mi oldun sen zaten bekliyorduk degilmi yeni dongun insallah sana bebbek getirsin deryosum
Aysemmmmmmmm
Aysemmooo sedooda burdaymiss,hosgeldin fistikk
:82: bunu yazıyorum sosyalcann sen unutacaksın ben sana hatırlatıcam
Aysemmnasilsin
yattigim yerden yazıyorum ohh ne rahat :)
Yemeğinde bitti kocisi bekliyorum
Sagol aysemm o kadar iyi geldiki bu cicekler tsk ederim
inşallah öğreniriz canım bebişlerimizin cinsiyetlerini ama benimki belli olmayabilir o zamana kadar:44: benim bebiş şuan 14+1 seninki ne kadarlık olduHamarat cadılarr
Hosgeldinn canımm ben iyiyim bebis te iyidir inş.
Bu sefer kesin öğreniriz cinsiyetleri senin tam ne kadarlik oldu fatmacan
Bu günleri arican sosyalcaaannçok yakın hasret kalıcan günler
:78:
Ş işş:82: fatmacan ne yapiyosuun
Nasıl neden Delirttin :78:
Psikopatligim üstümde ha
iyiyiz canım bizde. başla bencede canım çünkü evde hiçbişey yapamıyordum benyarinaa zimba gibi olacaksinn fundammm:125::124::124::118:
hosgeldin fatmamm,iyiyiz sen nasilsinn
oo sen direk profesyonel calisiosunn:124:masallah cnm cok iyi yapmissin. bende yogaya baslicam galibaaa giden arkadaslarim cok memnun.
sosyalimmmm
inşallah öğreniriz canım bebişlerimizin cinsiyetlerini ama benimki belli olmayabilir o zamana kadar:44: benim bebiş şuan 14+1 seninki ne kadarlık oldu
canım benim kociş mik mik istiyo ama ben olmaz diyorum
iyiyiz canım bizde. başla bencede canım çünkü evde hiçbişey yapamıyordum ben
Benim 15 hafta oldu bugün :)
Haftaya salı öğrenme şansın büyük canom 15+2 oluyor senin oy yerim ben o minigii
Fatmacan bu onemli aslinda cnm :78: benim bir arkdas. hic yapmadı günah gibi geldiğini soyluyrdu, kocası yaklasamiyr artik çocuk 3 yasnda var düşün ...simdi pişman kız
Dr.sor, bir sorun yoksa
Hepinizi optum
iyi aksamlar
Kolay gelsin canim bizde bugun teyzemlere gittik yemekten yirttim tabi bugunlukSlmmm kızlarr
Bugün evin mutfağında hiç bişi kalmamıştı onun için markete gittik. Geldim yemek yap ye saat bu saat oldu. Canım çıktı mutfak beni bekliyo( evde olan kızlar size çok imreniyorum
Hepinizi optum
iyi aksamlar
Slmmm kızlarr
Bugün evin mutfağında hiç bişi kalmamıştı onun için markete gittik. Geldim yemek yap ye saat bu saat oldu. Canım çıktı mutfak beni bekliyo( evde olan kızlar size çok imreniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?