Ağlayakta gözden mi olak???

Evi supurdum geldimm en azindan parkelerin ustundeki toz yumaklari gitti
Silme falan yohhh bukadar yeterr

valla utanmasam fotomu atacam bi o yana bi bu yana yayılıyomm değmeyin keyfimeeee
Hamarat cadılarr
Hosgeldinn canımm ben iyiyim bebis te iyidir inş.
Bu sefer kesin öğreniriz cinsiyetleri senin tam ne kadarlik oldu fatmacan
daha alışkın değilsin ondan canım bi de üstüne hamilesin ki çok normal yani yorulman benim daha devam ediyor canım yum günleri bi hamile kalsam kocayı yanıma yaklaştırmayacağım usandım kızz
Bu günleri arican sosyalcaaann çok yakın hasret kalıcan günler
:78:
hadi inşallah bu ay bebiş gelsin de sende rahatla ben şuan senin yapmayı düşündüğün şeyi yapıyorum kocişi delirttim valla

Ş işş:82: fatmacan ne yapiyosuun
Nasıl neden Delirttin :78:

Psikopatligim üstümde ha

Son düzenleme:
yarinaa zimba gibi olacaksinn fundammm:125::124::124::118:

hosgeldin fatmamm,iyiyiz sen nasilsinn
oo sen direk profesyonel calisiosunn:124: masallah cnm cok iyi yapmissin. bende yogaya baslicam galibaaa giden arkadaslarim cok memnun.
sosyalimmmm

ooo sedooda burdaymiss,hosgeldin fistikk

:82: bunu yazıyorum sosyalcann sen unutacaksın ben sana hatırlatıcam
ooo sedooda burdaymiss,hosgeldin fistikk
Aysemm nasilsin
yattigim yerden yazıyorum ohh ne rahat :)
Yemeğinde bitti kocisi bekliyorum

inşallah öğreniriz canım bebişlerimizin cinsiyetlerini ama benimki belli olmayabilir o zamana kadar:44: benim bebiş şuan 14+1 seninki ne kadarlık oldu
canım benim kociş mik mik istiyo ama ben olmaz diyorum
iyiyiz canım bizde. başla bencede canım çünkü evde hiçbişey yapamıyordum ben

Benim 15 hafta oldu bugün :)
Haftaya salı öğrenme şansın büyük canom 15+2 oluyor senin oy yerim ben o minigii
Fatmacan bu onemli aslinda cnm :78: benim bir arkdas. hic yapmadı günah gibi geldiğini soyluyrdu, kocası yaklasamiyr artik çocuk 3 yasnda var düşün ...simdi pişman kız
Dr.sor, bir sorun yoksa

Slmmm kızlarr

Bugün evin mutfağında hiç bişi kalmamıştı onun için markete gittik. Geldim yemek yap ye saat bu saat oldu. Canım çıktı mutfak beni bekliyo ( evde olan kızlar size çok imreniyorum

maşallah canım benim yerim bebişini ben ya canım bazen hadi tamam gel diyorum bu kez o istemiyor korkuyor bebişe bişey olacak diye benimki bugün antalyaya gitti gelsin bi açılış yaparız artık

Slmmm kızlarr

Bugün evin mutfağında hiç bişi kalmamıştı onun için markete gittik. Geldim yemek yap ye saat bu saat oldu. Canım çıktı mutfak beni bekliyo ( evde olan kızlar size çok imreniyorum
Kolay gelsin canim bizde bugun teyzemlere gittik yemekten yirttim tabi bugunluk

Slmmm kızlarr

hoşgeldin canım benim nasılsın Allah kolaylık versin canım çok zor oluyor valla ev ve iş bir arada inşallah bebişin hemencecik gelirde sende izne çıkarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…