Ağlayakta gözden mi olak???

Bu gece rahat uyuyalim kiz rahat rahat tatil yapalim bu geceyi

canlarım ben çıkıyorum dinlenmem lazım öpüyorum hepinizi iyi geceler

Benosss hakkat oyle mi diyoo
Kizz ben beninkine bakiyorum hic ihtimal vermiom bigun agzindan oyle bisey cikacagina keske desee
Sosyalim diger yazdigini alinti yapmayi unutmusumm sagoll hayirli olduu nekadar iş bitim olursa girecegim ihale miktari da okadar yukseliyo
Sosyalimm daha yımırtlamadın mıı :26:
Ben bugun test yaptim cok koyu degildi ama yarin bidaha yapcemm tahminimce carsamba yada persembe yum gunum
Fatmamm iyi gecelerrr hamişş koss yatagaa

Tabii ki sorabilirsinn

Cok tesekkür ederim.simdiden :)

Ben gecen hafta doktorda kan verdim ve kansizlik varmis bende. Doktorum brni jinekologa gönderdi adet kanamamfan olup olmadigina bakmasi icin. Yarin sabah randevum var. Doktor nasil kontrol edicek beni? Ultrason mu yapar elle mi kontrol eder bilmiyorum. (bakire oldugim icin soruyorum biraz heyecan var da )

Son düzenleme:
Yok yelizimm daha yumurtlamam olmadi yarin 25. Gun

Sosyalimm hadi hayirlisii
Zarifinci adet kanaman olup olmadigina bakmasi icin derken ne kastettin anlamadim senin de bilebilecegin bisey degil mi bu
Ayrica eger illaki alttan muayene gerekirse bakire de olsan yapilabiliyor sadece bakiyo yani bi mudahale yapmiyor ama.Ben olmustum yani ama benimki enfeksiyon icindi
Ama rahim yumurtaliklarla ilgili birseye bakicaksa karindan ultrasonla bakar
Ama ben neden jinekologa gonderildigini anlamadim işin o kismini

Kansizligim adet kanamadan olup olmadigina bakicakmis. Yani kanamam cokmu geliyor az mi geliyor kansizlik ve demir eksiligi ondan gelip gelmedigine baktir dedi doktor. Bilmem anlatabildim mi :26:

Kansizligim adet kanamadan olup olmadigina bakicakmis. Yani kanamam cokmu geliyor az mi geliyor kansizlik ve demir eksiligi ondan gelip gelmedigine baktir dedi doktor. Bilmem anlatabildim mi :26:

Evett anladimm
Yani vajinal muayene de yapabilir ama dikkat ediyolar merak etme.Bide doktorun adet doneminde gitmeni isteyebilir
Bende de kansizlik var demir eksikligine bagli ama hic bu sebepten olabileceginden bahsetmemislerdi

Evett anladimm
Yani vajinal muayene de yapabilir ama dikkat ediyolar merak etme.Bide doktorun adet doneminde gitmeni isteyebilir
Bende de kansizlik var demir eksikligine bagli ama hic bu sebepten olabileceginden bahsetmemislerdi

Aynen kansizlik ve demir eksikligi.. vajinal muayene edicek olursa cok utanirim ben ya

Yelizim benimkide töve billah demezdi hergün olsa yok demez ama son iki aydır kendimide bunalttım onuda adamda şaşırdı ondan :)) bide ilk iş günü bana bile zor geliyo..

Bende yattım iyi geceler yelizcim.

günaydınnn canlarımmm sosyalimmm lizimmmm
kız O.K. neeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…