Tabii öle diyecekler ben gibi hala bulmuşlarda bunamasınlar
Kız benim bu kocada yüksek gerilime dayanamadı ya dünden beri bugünde yapılacak diyorum.. Bu ne yaa hergün hergün dedi şimdi de yorgunum ben yarına kalsın diyo
Anam kocada dayanamadı
Bu gece rahat uyuyalim kiz rahat rahat tatil yapalim bu geceyi
canlarım ben çıkıyorum dinlenmem lazım öpüyorum hepinizi iyi geceler
Arkadaslar, ablalar sizlere bise sorabilirmiyim acaba?
Tabii ki sorabilirsinn
Yok yelizimm daha yumurtlamam olmadi yarin 25. Gun
Cok tesekkür ederim.simdiden :)
Ben gecen hafta doktorda kan verdim ve kansizlik varmis bende. Doktorum brni jinekologa gönderdi adet kanamamfan olup olmadigina bakmasi icin. Yarin sabah randevum var. Doktor nasil kontrol edicek beni? Ultrason mu yapar elle mi kontrol eder bilmiyorum. (bakire oldugim icin soruyorum biraz heyecan var da )
Sosyalimm hadi hayirlisii
Zarifinci adet kanaman olup olmadigina bakmasi icin derken ne kastettin anlamadim senin de bilebilecegin bisey degil mi bu
Ayrica eger illaki alttan muayene gerekirse bakire de olsan yapilabiliyor sadece bakiyo yani bi mudahale yapmiyor ama.Ben olmustum yani ama benimki enfeksiyon icindi
Ama rahim yumurtaliklarla ilgili birseye bakicaksa karindan ultrasonla bakar
Ama ben neden jinekologa gonderildigini anlamadim işin o kismini
Kansizligim adet kanamadan olup olmadigina bakicakmis. Yani kanamam cokmu geliyor az mi geliyor kansizlik ve demir eksiligi ondan gelip gelmedigine baktir dedi doktor. Bilmem anlatabildim mi :26:
Evett anladimm
Yani vajinal muayene de yapabilir ama dikkat ediyolar merak etme.Bide doktorun adet doneminde gitmeni isteyebilir
Bende de kansizlik var demir eksikligine bagli ama hic bu sebepten olabileceginden bahsetmemislerdi
Aynen kansizlik ve demir eksikligi.. vajinal muayene edicek olursa cok utanirim ben ya
Yapacak bisey yokk evli olsan da utaniyosun her turlu
ne yapalim basa grlen cekilir.
Benimle ilgilendiginiz icin cok tsk ederim
günaydınnn canlarımmm sosyalimmmlizimmmm
kız O.K. neeeeeeeee
eşimin ismi ve soy ismi kızzzayy anladım sizi çakallar hemen değiştireyimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?