martta kaldım mayısta oldum canım 6 aydır gelen giden yok
canım bende bu ay hiç takmadım film çekileceğim için çok sık ilişki olmadı bide benim dr. haftada 2 yeterli dedi gün sayma dedi
ee sende diyosun hiç önemsemedik o günleri
hayırlısı bakalım olsada filme gerek kalmasa keşke ama ...
başka hiçbi belirtin yokmu göğüslerde filan kasıklarda farklı ağrı :26:
Fundammm inşAllah yerleşmedir ama aynını ilk defa bende yaşadım sonu hüsran oldu ama biz seninkine ümit edelim inşAllah..
Adet gelmesin.. Taktın zaten filme deli ediyon beni bebk olsun basa başı çekti devamı gelsin
Yeliz yine kopardın beni
Canım ben diyorum ya gün aşırı diye bak bugün sabahı boş geçmedik
Kızz nerdee daha yeni kahvaltı hazırlıyorum geç kalktım biraz kitap okudum kocam kalktı sonra miklendik yattım 2 saat daha ben kahvaltı yapıcam kaldı temizlik
Canım ağzın bal damlıyo inşAllahh.. Bende koca göbülşlü olmak istiyorum artık
Evet canim bosaldi bugun buralar sen nereye gittin bakalimsosyalimm hosgeldinn
bugunn herkes kendini bi yerlere atti heralde
Evet canim bosaldi bugun buralar sen nereye gittin bakalim
Bugün hastaneye kaldırdılar 3 saatten fazla yattım kabus gibiydi 3 iğne yedim..
fundammmm nolduuusimdi nasilsinnn
Ne durgunmuş bugün öğlen 12 giibi kötü oldum ayşemmhiç böle olmamıştımm kustum kasıklarımda korkunç bi ağrı vardı hastaneye götürdüler hemen eşim geldii bi sn ayrılmadı başımdan iğne yaptılar yook 2. Yi yaptılar yok doktorumu çağırdılar muayana etti menopoza kadar böle geçmez kebullen dedi yumurtaların yine süper dedi ptesi ffilmini çekecem sabırlı ol inş hemeen haamile kalırsında kurtulursun dedi
ağrı kesici kesmeyince 3. Ağır bi iğne yaptılar o benim tans, düşürdü öle uyumuşim
fitil verdi makattan her ay alıcakmışım onu ağrı kesicinide iç hergünnü dedi ılumsuz düşünme
eşim çok korktu yaa ölürüm ben onaa
Fundam ne kadar sanslisin ki seni seven bi esin var kuzum bide Rabbim size bi bebek bagislarsa cok guzel olacak
Fundosummm geçmiş olsun bitanemmkdurgunmuş bugün öğlen 12 giibi kötü oldum ayşemmhiç böle olmamıştımm kustum kasıklarımda korkunç bi ağrı vardı hastaneye götürdüler hemen eşim geldii bi sn ayrılmadı başımdan iğne yaptılar yook 2. Yi yaptılar yok doktorumu çağırdılar muayana etti menopoza kadar böle geçmez kebullen dedi yumurtaların yine süper dedi ptesi ffilmini çekecem sabırlı ol inş hemeen haamile kalırsında kurtulursun dedi
ağrı kesici kesmeyince 3. Ağır bi iğne yaptılar o benim tans, düşürdü öle uyumuşim
fitil verdi makattan her ay alıcakmışım onu ağrı kesicinide iç hergünnü dedi ılumsuz düşünme
eşim çok korktu yaa ölürüm ben onaa
Sağolun canlarım beniiimmmm ahh canımm ölsemde kurtulsam dedim valla o kadar kötüydümm
Annemlerde hemen hissediyo sanki zırt pırt arıyolar uzaklar diye üzülayolar
eşimde cenaze evine gitti sedommm sizin oraya geldi akrabalarıyla gitti
Fundosummm geçmiş olsun bitanemm
Ayaklarini üsuttugun icinde bu kadar ağır yasiyorsun o yobazlarin da payı var böyle olmanda
oy yerim ben seni bir daha hic olmaz inş agrilarin hemencecik gelir bebesinn
Canım basiniz sağolsun , vefat eden kim, genç değildir inşallah
Allah başımızdan eksik etmesin onları iyiki var vallahi
bugün diyoki bebek doğsun hemen yasmine başla yine çekme bu ağrıları, içmeme karşıydı şimdi öle diyo
aminn canimmm,adaminda elinden birsey gelmiyor napsin isteeneyse ins. birdaha oyle olmazsin fundamm.Allah bol sifa versin.
tesekkur ederim sosyalimm.
hosgeldin sedommm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?