Ağlayakta gözden mi olak???

walla canim hic takmadik, o yumurtlama günleride hic saymadim....sende kafana takma, ve sayma...ne zaman denk gelirse o zaman...

ilk hamileligimde gögüslerimde agri vardi, ikinci (simdi) hic bir belirti yok bir adet agrisi vardi, oda sordum doktora, rahim kendine hazirliyor dedi...
hic bir farkli agri yok canim...
ama basim cok agridi adet zamani (hic basim agrimazdi benim)

ne oldu adetin geldimi?

hepinizi koca göbüslü olacaksiniz insallah...allahin izniyle

Evet canim bosaldi bugun buralar sen nereye gittin bakalim

terzide islerim vardi ilk onu hallettim. sonrada carsiya indim cnm. kendime alisveris yaptim. artik cogu kiyafetim olmuyor. gobegim cok cikmadi ama belim kalinlasti.
sonrada arkadasimla gorustumm. havada harikaydii yaa. sanirsin mayiss
senin nasil gecti gunum sosyalimmm

Bugün hastaneye kaldırdılar 3 saatten fazla yattım kabus gibiydi 3 iğne yedim..

fundammmm nolduuu simdi nasilsinnn

Ne durgunmuş bugün öğlen 12 giibi kötü oldum ayşemm hiç böle olmamıştımm kustum kasıklarımda korkunç bi ağrı vardı hastaneye götürdüler hemen eşim geldii bi sn ayrılmadı başımdan iğne yaptılar yook 2. Yi yaptılar yok doktorumu çağırdılar muayana etti menopoza kadar böle geçmez kebullen dedi yumurtaların yine süper dedi ptesi ffilmini çekecem sabırlı ol inş hemeen haamile kalırsında kurtulursun dedi
ağrı kesici kesmeyince 3. Ağır bi iğne yaptılar o benim tans, düşürdü öle uyumuşim
fitil verdi makattan her ay alıcakmışım onu ağrı kesicinide iç hergünnü dedi ılumsuz düşünme
eşim çok korktu yaa ölürüm ben onaa

cok gecmis olsun fundamm.ahh bu aralarr yok muu. insanin omrunden omur gidiyor. yarina rapor verdi mi doktorr.
masallah yumurtalarinaa. filmden ssonra o yumlar bebis olacak ins.
esim geldi bi karnini doyuruyum gelicem sonraa.
tekrar gecmis olsun canimmm

Sağolun canlarım beniiimmmm ahh canımm ölsemde kurtulsam dedim valla o kadar kötüydümm
Annemlerde hemen hissediyo sanki zırt pırt arıyolar uzaklar diye üzülayolar
eşimde cenaze evine gitti sedommm sizin oraya geldi akrabalarıyla gitti

Fundam ne kadar sanslisin ki seni seven bi esin var kuzum bide Rabbim size bi bebek bagislarsa cok guzel olacak

Fundam ne kadar sanslisin ki seni seven bi esin var kuzum bide Rabbim size bi bebek bagislarsa cok guzel olacak

Allah başımızdan eksik etmesin onları iyiki var vallahi
bugün diyoki bebek doğsun hemen yasmine başla yine çekme bu ağrıları, içmeme karşıydı şimdi öle diyo

Fundosummm geçmiş olsun bitanemm
Ayaklarini üsuttugun icinde bu kadar ağır yasiyorsun o yobazlarin da payı var böyle olmanda
oy yerim ben seni bir daha hic olmaz inş agrilarin hemencecik gelir bebesinn

Canım basiniz sağolsun , vefat eden kim, genç değildir inşallah

Sedommm burdasınnn çok mutlu ılduum
o kadar ddikkat ediyorum yine böle eşim diyo yaşlı giibi sarıyon kendinie okadar özeniyon bide
dr. Dediki bazı kadınlar böle şanssız yapacak bişey yok çocuk için d.k.hapıda alamıyosun tek kurtuluş o
gerçektende ne güzel günlerdi onu kullundımdaa anlemezdım hiçbişey

inşallah canımmm

yaşlıydıı hani bi dede varyaa onun kayınbabası

Allah başımızdan eksik etmesin onları iyiki var vallahi
bugün diyoki bebek doğsun hemen yasmine başla yine çekme bu ağrıları, içmeme karşıydı şimdi öle diyo

aminn canimmm,adaminda elinden birsey gelmiyor napsin istee neyse ins. birdaha oyle olmazsin fundamm.Allah bol sifa versin.

tesekkur ederim sosyalimm.

hosgeldin sedommm

aminn canimmm,adaminda elinden birsey gelmiyor napsin istee neyse ins. birdaha oyle olmazsin fundamm.Allah bol sifa versin.

tesekkur ederim sosyalimm.

hosgeldin sedommm

Sağol canımmmm
iyiki varsınızzz
şimdi yalnız kaldımm ağrımda yok inş. Yarınolmaz yine hep öğlen geliyo aniden
ne yapsamki şimdii:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…