Ağlayakta gözden mi olak???

Cuma 14.40 canim ucagim
Bugun calisma gunuu dun sabah olmustuu bide persembe sabah olurr cuma da vedalasma o sayilmaz aceleye gelir

kızzz ne çakalsın haa tam zamanına alkış biletiii ayyy bende çok umutluyuum kız sendennn hadi bakalımmm
bu gece çım mühim bencee

Oo süperr vakit var cuma da sabah yapın tamamdır sonrası gelsin bebiş yada bebişler hadi bu ay senden umutluyuz :))
Hadi hayirlisi benosummm son edetlerimizi gormusuzdur insallah

Ben yapmıyorum artık test belli ne zaman olacağı ama yelizin çok koyu inş . Filmden sebeptir
miniğiyle dönse keşke evinee
Fundaaaa senin agzin bal yesinnnn emii kardesim de annemlerin evde ogrendi yaa keske benim de oyle olsaa

kızzz ne çakalsın haa tam zamanına alkış biletiii ayyy bende çok umutluyuum kız sendennn hadi bakalımmm
bu gece çım mühim bencee
Kiz ne sandınnn kardesim 20 sinde orda olcakk Antalyadan kaşa da 3 saat arabayla okadar israr etti kardesim bi gun erken gel beraber yolculuk ederiz diye amaa yoohh dedimm filmden sonra bide yum
Gunlerini kacirmayi goze alamam
İnsallah ise yarar bu çaba :26:

Son adet inşallahhh
benimki korunma verirmi acaba keşke sorsaydım bugüüün:26:

kızzz bende uçakla 1 saatte gittiğim antalyadan gazipaşaya 3 saattte arabayla geçmiştim dayımlara

Kızlar merhaba . Hepinizi en başından beri takip ediyorum muhabbetiniz çok güzel aman nazar değmesin.
Fundaa çok geçmiş olsun dikkat et kendine
Yeliz test çok net çıkmış inşallah bu ay gitmeden tutar

yeloo yrn ayni saatte testi tekrarlaa,siliklesmeye basladiysa catlamistirr ztn. yrnda calismayi cok geçe birakmayin.
benim tahminim yrn siliklesecek test. bu aksamda onemlii ama yrn daha onemliiii
benayimm sanada merhaba diyemedim yavrumm

Kızlar merhaba . Hepinizi en başından beri takip ediyorum muhabbetiniz çok güzel aman nazar değmesin.
Fundaa çok geçmiş olsun dikkat et kendine
Yeliz test çok net çıkmış inşallah bu ay gitmeden tutar

Teşekkürler canımmm sende katıll

yeloo yrn ayni saatte testi tekrarlaa,siliklesmeye basladiysa catlamistirr ztn. yrnda calismayi cok geçe birakmayin.

Hergünmüüü benim dr niya haftada 2 dedi yaa
kkız bende bu ay öle yapcam hemde jelle

Giderim heralde canım yaa iki gündür yokum ö.sonra, pteside gitmicem yaa çok dikkat çekiyo
zzaten son günüm yarın olmaz heralde ağrım:18:

Allahımmm inşallah bu son adetiimdirrr sonraaa
Gitmesen iyiydi ama
Eki Görüntüle 983414

Kizlarr emin olmak icin ikinci testi de yaptimm goruyomusunuzz ikinci cizgi birinciden koyu nerdeysee
Yarin falan yımırtlıcam demekki hayret ettim hic boyle koyu cikmamisti

Canımm kısa süre sonra testin aynısını bebisim gelmişş diye eklersin inşallahhh

Son düzenleme:
Hiç olurmu öle şeyy sende eski evlisin ben gibi bide sedo buranın en tecrübeliliryiz
ne zamandır düşünüyosunn

evet ya eskidik valla halbuki yeni evlenmiş gibiyim ya . bizde yaklaşık 1 yıldır istiyoruz ama olmadı bir türlü. testler normal çıktı. doktor bu ay klomen verdi bakalım nolcak:18:

Aa olur mu öle şey canım benim.. Sohbet sonuçta ortaya konuşuyoruz ben alınmam kolay kolay

Hergünmüüü benim dr niya haftada 2 dedi yaa
kkız bende bu ay öle yapcam hemde jelle

Fundam yaa jeli sana bi türkü ikna edemedik haa ayşe var örnek yok illa doktor kullanma demiş ne hikmetse aynı doktor bana bişi olmaz diyo

Katılmak istiyorum aslında ama korkuyorum beni aranıza almazsınız diye :18:

Hoşgeldinnnn canım
Biz kimi almamışız ki de senide almayalım

kendini tanıtmakla başlayabilirsin meselaa

Nerdeyse 4,5 yıllık evliyim. 1 yıldır çocuk istiyoruz olmadı . yaşımda 30 oldu panikteyim yani

evet ya eskidik valla halbuki yeni evlenmiş gibiyim ya . bizde yaklaşık 1 yıldır istiyoruz ama olmadı bir türlü. testler normal çıktı. doktor bu ay klomen verdi bakalım nolcak:18:

Aynı durumdayız vege hayırlısı böleymiş napalım klomen bende 1 kez kullandım olmadı umaaarım sende imk seferde yarer

benoş niyee öle yapttı bizim dr yalnız eşim sevdii dr. U çok bilgili bence diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…