Aminnn
yeliz kız harikaa sen gidene kadar yumurtlarsın hadi umut ol banaa inşallah olacak
çok koyu çıkmış ben hiç böle yakalamadım ayşenurunda böleydi
aaa benimkinin aynisiii. yeloooo kesin fulleyinnnn. hatta bak ben boyle gordugum zaman 1 saat sonrasinda calisma olmustu,ertesi gunde aksam 9-10 gibi calismaa olmustu. bak filmden sonra net cikti kizzz
darisii fundamin basinaaa,onunda filmden sonraaa guzel seyler olacakkkkk
Cuma 14.40 canim ucagim
Bugun calisma gunuu dun sabah olmustuu bide persembe sabah olurr cuma da vedalasma o sayilmaz aceleye gelir
Hadi hayirlisi benosummm son edetlerimizi gormusuzdur insallahOo süperr vakit var cuma da sabah yapın tamamdır sonrası gelsin bebiş yada bebişler hadi bu ay senden umutluyuz :))
Fundaaaa senin agzin bal yesinnnn emii kardesim de annemlerin evde ogrendi yaa keske benim de oyle olsaaBen yapmıyorum artık test belli ne zaman olacağı ama yelizin çok koyu inş . Filmden sebeptir
miniğiyle dönse keşke evinee
Kiz ne sandınnn kardesim 20 sinde orda olcakk Antalyadan kaşa da 3 saat arabayla okadar israr etti kardesim bi gun erken gel beraber yolculuk ederiz diye amaa yoohh dedimm filmden sonra bide yum
kızzz ne çakalsın haa tam zamanına alkış biletiii ayyy bende çok umutluyuum kız sendennn hadi bakalımmm
bu gece çım mühim bencee
Hadi hayirlisi benosummm son edetlerimizi gormusuzdur insallah
Fundaaaa senin agzin bal yesinnnn emii kardesim de annemlerin evde ogrendi yaa keske benim de oyle olsaa
Kiz ne sandınnn kardesim 20 sinde orda olcakk Antalyadan kaşa da 3 saat arabayla okadar israr etti kardesim bi gun erken gel beraber yolculuk ederiz diye amaa yoohh dedimm filmden sonra bide yum
Gunlerini kacirmayi goze alamam
İnsallah ise yarar bu çaba :26:
Kızlar merhaba. Hepinizi en başından beri takip ediyorum muhabbetiniz çok güzel aman nazar değmesin.
Fundaa çok geçmiş olsun dikkat et kendine
Yeliz test çok net çıkmış inşallah bu ay gitmeden tutar
yeloo yrn ayni saatte testi tekrarlaa,siliklesmeye basladiysa catlamistirr ztn. yrnda calismayi cok geçe birakmayin.
benim tahminim yrn siliklesecek test. bu aksamda onemlii ama yrn daha onemliiii
benayimm sanada merhaba diyemedim yavrumm
Teşekkürler canımmmsende katıll
Gitmesen iyiydi amaGiderim heralde canım yaa iki gündür yokum ö.sonra, pteside gitmicem yaa çok dikkat çekiyo
zzaten son günüm yarın olmaz heralde ağrım:18:
Allahımmm inşallah bu son adetiimdirrr sonraaa
Eki Görüntüle 983414
Kizlarr emin olmak icin ikinci testi de yaptimm goruyomusunuzz ikinci cizgi birinciden koyu nerdeysee
Yarin falan yımırtlıcam demekki hayret ettim hic boyle koyu cikmamisti
Katılmak istiyorum aslında ama korkuyorum beni aranıza almazsınız diye:18:
Gitmesen iyiydi ama
Canımm kısa süre sonra testin aynısını bebisim gelmişş diye eklersin inşallahhh
Hiç olurmu öle şeyysende eski evlisin ben gibi bide sedo buranın en tecrübeliliryiz
ne zamandırdüşünüyosunn
yeloo yrn ayni saatte testi tekrarlaa,siliklesmeye basladiysa catlamistirr ztn. yrnda calismayi cok geçe birakmayin.
benim tahminim yrn siliklesecek test. bu aksamda onemlii ama yrn daha onemliiii
benayimm sanada merhaba diyemedim yavrumm
Hergünmüüübenim dr niya haftada 2 dedi yaa
kkız bende bu ay öle yapcam hemde jelle
Katılmak istiyorum aslında ama korkuyorum beni aranıza almazsınız diye:18:
Nerdeyse 4,5 yıllık evliyim. 1 yıldır çocuk istiyoruz olmadıAa olur mu öle şey canım benim.. Sohbet sonuçta ortaya konuşuyoruz ben alınmam kolay kolay
Fundam yaa jeli sana bi türkü ikna edemedik haa ayşe var örnek yok illa doktor kullanma demiş ne hikmetse aynı doktor bana bişi olmaz diyo
Hoşgeldinnnn canım
Biz kimi almamışız ki de senide almayalım
kendini tanıtmakla başlayabilirsin meselaa
Nerdeyse 4,5 yıllık evliyim. 1 yıldır çocuk istiyoruz olmadı. yaşımda 30 oldu panikteyim yani
evet ya eskidik valla halbuki yeni evlenmiş gibiyim ya. bizde yaklaşık 1 yıldır istiyoruz ama olmadı bir türlü. testler normal çıktı. doktor bu ay klomen verdi bakalım nolcak:18:
Aa olur mu öle şey canım benim.. Sohbet sonuçta ortaya konuşuyoruz ben alınmam kolay kolay
Fundam yaa jeli sana bi türkü ikna edemedik haa ayşe var örnek yok illa doktor kullanma demiş ne hikmetse aynı doktor bana bişi olmaz diyo
Hoşgeldinnnn canım
Biz kimi almamışız ki de senide almayalım
kendini tanıtmakla başlayabilirsin meselaa
Kesinlikle haklısın hayırlı zamanda hayırlı , sağlıklı evlat olsun inşallahTek panik sen değilsin ama..
Yine en büyükleri benimrekordayım.. Hayırlısı canım rabbimin bi bildiği var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?