Ağlayakta gözden mi olak???

Canım Allah yardımcın olsun...ben 5 dk katlanamiyorumm bu kadar ağır yaşarken seni hiç düşünemiyorum
Belki bebis olduktan sonra tamamiyle yok olur gider agrın sızın birilerinden duymuştum insallaaahh
Bebisin öyle bir gelsin iki bütün skıntılarını alıp götürsün

Mekanı cennet olsun...

Sosyalim Ayseemm

İyi aksamlar herkese kızlar

Son düzenleme:
İnşallah sedommm inşallah sabırla beklicem başka yolu yok

aminn canimmm,adaminda elinden birsey gelmiyor napsin istee neyse ins. birdaha oyle olmazsin fundamm.Allah bol sifa versin.

tesekkur ederim sosyalimm.

hosgeldin sedommm
Hosbulduk bitanemm
Sağol canımmmm
iyiki varsınızzz
şimdi yalnız kaldımm ağrımda yok inş. Yarınolmaz yine hep öğlen geliyo aniden
ne yapsamki şimdii:44:

Yarın ise gitmiyorsun dimi , öncesinden ayaklarini cook sicak suyun içine koy beklet fundam

Hosbulduk bitanemm

Yarın ise gitmiyorsun dimi , öncesinden ayaklarini cook sicak suyun içine koy beklet fundam

Giderim heralde canım yaa iki gündür yokum ö.sonra, pteside gitmicem yaa çok dikkat çekiyo
zzaten son günüm yarın olmaz heralde ağrım:18:

Allahımmm inşallah bu son adetiimdirrr sonraaa

Canımmm çok geçmiş olsunnn
Birden ne oldu böle allah'ım filmden sonra hemencecik bebeğini sana getirir inşAllah canım..

Ağrı normalde çok kötü çeken biliyo ama senin bu yazdıklarını okuyunca ürperdim insanın canından can gider yaaa..

Eşinde ne güzel ayrılmamış ki zaten olması gerekende o.. Allah başımızadan eksik etmesin..

Kizlarr emin olmak icin ikinci testi de yaptimm goruyomusunuzz ikinci cizgi birinciden koyu nerdeysee
Yarin falan yımırtlıcam demekki hayret ettim hic boyle koyu cikmamisti

Sağol benoşummm bende anlamadımneden bu defa bu kadar kötü oldu
inşallah canımm sizinde bu ay gelsin inşallah adet olmazsın inşallah sende sosyalde

Aaa süper kız hadi hayırlısı :))
Desene gelecek inşAllah sen gitmeden :)) bugünüde boş geçmeyin..

Canmm insallahh
Ya yalniz ben ilk kez bukadar uzun sure tuttum çisimii saat 3 gibi disari ciktim alisverise baya dolastim hemen hemen 5 bucuk saatlik bi idrarla yaptim acaba ondan mi boyle koyu cikti yarinnda ayni şartlarda yapmaya calisayim bakalim boyle cikacak mi

Sağol benoşummm bende anlamadımneden bu defa bu kadar kötü oldu
inşallah canımm sizinde bu ay gelsin inşallah adet olmazsın inşallah sende sosyalde

İnşAllah canım.. Rabbim hepimize bu muhteşem duyguyu yaşatsın.. Boş bırakmasın kucaklarımızı..

Çıkar çıkar.. Böle koyu ayşede yakaladı ve sonuç ortada :)
Sen yarın gitmiyon mu kız nasıl olacak ?

İnşAllah canım.. Rabbim hepimize bu muhteşem duyguyu yaşatsın.. Boş bırakmasın kucaklarımızı..

Aminnn
yeliz kız harikaa sen gidene kadar yumurtlarsın hadi umut ol banaa inşallah olacak
çok koyu çıkmış ben hiç böle yakalamadım ayşenurunda böleydi

Kigiiizzz yeni gordum gecmis olsun kuzummmm
Yaa neden boyle olduu bak bu psikolojik de olabilir haa sen cok sorun ettin bu ay kendini hasta ettin yaa kiyamam sana fundosumm
Dikkat et kendinee noolurr
Sen esine lazimsinn bebisine lazimsinn toparla kendinii agrilarin da geciversin bian once insallahh dua edicem sanaa

Aminnn
yeliz kız harikaa sen gidene kadar yumurtlarsın hadi umut ol banaa inşallah olacak
çok koyu çıkmış ben hiç böle yakalamadım ayşenurunda böleydi

Kız bende hiç koyu yakalamadım ama ben yanlış hesap kurbanı olmuşum

Doğru sölüyosun:26:
çok güzel bi savaş filmi açtımmm çok sürükleyicii

Aaa süper kız hadi hayırlısı :))
Desene gelecek inşAllah sen gitmeden :)) bugünüde boş geçmeyin..

aaa benimkinin aynisiii. yeloooo kesin fulleyinnnn. hatta bak ben boyle gordugum zaman 1 saat sonrasinda calisma olmustu,ertesi gunde aksam 9-10 gibi calismaa olmustu. bak filmden sonra net cikti kizzz
darisii fundamin basinaaa,onunda filmden sonraaa guzel seyler olacakkkkk

Cuma 14.40 canim ucagim
Bugun calisma gunuu dun sabah olmustuu bide persembe sabah olurr cuma da vedalasma o sayilmaz aceleye gelir

Oo süperr vakit var cuma da sabah yapın tamamdır sonrası gelsin bebiş yada bebişler hadi bu ay senden umutluyuz :))

Aysemm insallahh
Bu fundosu bakima almamiz lazimm bi silekeleyelimmm kendini hasta etti yaa :26:
Aysemm ben de sasirdimm ama bugun cok tuttum cisimii bu aksam calisma olcak mademmm ozaman yarin aksam da yapalimm persembe aksam daa
Benoşa yaptigim hesaptan vazgectimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…