Canım Allah yardımcın olsun...ben 5 dk katlanamiyorumm bu kadar ağır yaşarken seni hiç düşünemiyorumSedommm burdasınnn çok mutlu ılduum
o kadar ddikkat ediyorum yine böle eşim diyo yaşlı giibi sarıyon kendinie okadar özeniyon bide
dr. Dediki bazı kadınlar böle şanssız yapacak bişey yok çocuk için d.k.hapıda alamıyosun tek kurtuluş o
gerçektende ne güzel günlerdi onu kullundımdaa anlemezdım hiçbişey
inşallah canımmm
yaşlıydıı hani bi dede varyaa onun kayınbabası
Hosbulduk bitanemmaminn canimmm,adaminda elinden birsey gelmiyor napsin isteeneyse ins. birdaha oyle olmazsin fundamm.Allah bol sifa versin.
tesekkur ederim sosyalimm.
hosgeldin sedommm
Sağol canımmmm
iyiki varsınızzz
şimdi yalnız kaldımm ağrımda yok inş. Yarınolmaz yine hep öğlen geliyo aniden
ne yapsamki şimdii:44:
Hosbulduk bitanemm
Yarın ise gitmiyorsun dimi , öncesinden ayaklarini cook sicak suyun içine koy beklet fundam
Ne durgunmuş bugün öğlen 12 giibi kötü oldum ayşemmhiç böle olmamıştımm kustum kasıklarımda korkunç bi ağrı vardı hastaneye götürdüler hemen eşim geldii bi sn ayrılmadı başımdan iğne yaptılar yook 2. Yi yaptılar yok doktorumu çağırdılar muayana etti menopoza kadar böle geçmez kebullen dedi yumurtaların yine süper dedi ptesi ffilmini çekecem sabırlı ol inş hemeen haamile kalırsında kurtulursun dedi
ağrı kesici kesmeyince 3. Ağır bi iğne yaptılar o benim tans, düşürdü öle uyumuşim
fitil verdi makattan her ay alıcakmışım onu ağrı kesicinide iç hergünnü dedi ılumsuz düşünme
eşim çok korktu yaa ölürüm ben onaa
Eki Görüntüle 983414
Kizlarr emin olmak icin ikinci testi de yaptimm goruyomusunuzz ikinci cizgi birinciden koyu nerdeysee
Yarin falan yımırtlıcam demekki hayret ettim hic boyle koyu cikmamisti
Canımmm çok geçmiş olsunnn
Birden ne oldu böleallah'ım filmden sonra hemencecik bebeğini sana getirir inşAllah canım..
Ağrı normalde çok kötü çeken biliyo ama senin bu yazdıklarını okuyunca ürperdiminsanın canından can gider yaaa..
Eşinde ne güzel ayrılmamış ki zaten olması gerekende o.. Allah başımızadan eksik etmesin..
Aaa süper kız hadi hayırlısı :))
Desene gelecek inşAllah sen gitmeden :)) bugünüde boş geçmeyin..
Sağol benoşummm bende anlamadımneden bu defa bu kadar kötü oldu
inşallah canımm sizinde bu ay gelsin inşallah adet olmazsın inşallah sende sosyalde
Canmm insallahh
Ya yalniz ben ilk kez bukadar uzun sure tuttum çisimii saat 3 gibi disari ciktim alisverise baya dolastim hemen hemen 5 bucuk saatlik bi idrarla yaptim acaba ondan mi boyle koyu cikti yarinnda ayni şartlarda yapmaya calisayim bakalim boyle cikacak mi
İnşAllah canım.. Rabbim hepimize bu muhteşem duyguyu yaşatsın.. Boş bırakmasın kucaklarımızı..
Ne durgunmuş bugün öğlen 12 giibi kötü oldum ayşemmhiç böle olmamıştımm kustum kasıklarımda korkunç bi ağrı vardı hastaneye götürdüler hemen eşim geldii bi sn ayrılmadı başımdan iğne yaptılar yook 2. Yi yaptılar yok doktorumu çağırdılar muayana etti menopoza kadar böle geçmez kebullen dedi yumurtaların yine süper dedi ptesi ffilmini çekecem sabırlı ol inş hemeen haamile kalırsında kurtulursun dedi
ağrı kesici kesmeyince 3. Ağır bi iğne yaptılar o benim tans, düşürdü öle uyumuşim
fitil verdi makattan her ay alıcakmışım onu ağrı kesicinide iç hergünnü dedi ılumsuz düşünme
eşim çok korktu yaa ölürüm ben onaa
Aminnn
yeliz kız harikaa sen gidene kadar yumurtlarsın hadi umut ol banaa inşallah olacak
çok koyu çıkmış ben hiç böle yakalamadım ayşenurunda böleydi
Kigiiizzz yeni gordum gecmis olsun kuzummmm
Yaa neden boyle olduu bak bu psikolojik de olabilir haa sen cok sorun ettin bu ay kendini hasta ettin yaa kiyamam sana fundosumm
Dikkat et kendinee noolurr
Sen esine lazimsinn bebisine lazimsinn toparla kendinii agrilarin da geciversin bian once insallahh dua edicem sanaa
Aaa süper kız hadi hayırlısı :))
Desene gelecek inşAllah sen gitmeden :)) bugünüde boş geçmeyin..
Çıkar çıkar.. Böle koyu ayşede yakaladı ve sonuç ortada :)
Sen yarın gitmiyon mu kız nasıl olacak ?
Cuma 14.40 canim ucagim
Bugun calisma gunuu dun sabah olmustuu bide persembe sabah olurr cuma da vedalasma o sayilmaz aceleye gelir
Kız bende hiç koyu yakalamadım ama ben yanlış hesap kurbanı olmuşum
aaa benimkinin aynisiii. yeloooo kesin fulleyinnnn. hatta bak ben boyle gordugum zaman 1 saat sonrasinda calisma olmustu,ertesi gunde aksam 9-10 gibi calismaa olmustu. bak filmden sonra net cikti kizzz
darisii fundamin basinaaa,onunda filmden sonraaa guzel seyler olacakkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?