Ağlayakta gözden mi olak???

Ağrım olmaz heralde artık sedomm evde durursam çok kurarrımmm:18:
Ahhh ahh :82:
Havada bulut ağrıları hemen unuut... Hic olmadı, olmayacak
evet ya eskidik valla halbuki yeni evlenmiş gibiyim ya . bizde yaklaşık 1 yıldır istiyoruz ama olmadı bir türlü. testler normal çıktı. doktor bu ay klomen verdi bakalım nolcak:18:
Hoşgeldin canımm
burcun ne :82:

Benaayyy

Umarım yarar ama funda hiç ümidim yok benim yarayacağına dair ya .

Kızlar merhaba . Hepinizi en başından beri takip ediyorum muhabbetiniz çok güzel aman nazar değmesin.
Fundaa çok geçmiş olsun dikkat et kendine
Yeliz test çok net çıkmış inşallah bu ay gitmeden tutar

Yelizim testlerin cok guzel cikmis masallah

Hergünmüüü benim dr niya haftada 2 dedi yaa
kkız bende bu ay öle yapcam hemde jelle

Gitmesen iyiydi ama

Canımm kısa süre sonra testin aynısını bebisim gelmişş diye eklersin inşallahhh

Hosgeldin vegetable tesekkurlerr insallah canmm

Sosyalimm yani acaba 4-5 saatlik idrar olmasinin etkisi var midirr kesin yum geliyo diyebilir miyiz basgann

Fundosumm ben de her gunden yanayimm benim kardesim de hergunle tutturdu ayricaa insallah korunma vermezz vermesin de bence baksana korunan orani korunmayandan az benim arastirdigim kadariyla

İnsallah sedomm aminnn hepimiz icin aminn bin kere aminn

Hoşbuldum yeliz

Biliyorum cok erken amaa bugun bizim minige yani kardesimin bebisee zibin takimi aldimm 3-4 renk bi gorsenizz delirdimmm
Allahimm bi mini shortlar varr 6 aylik icin orda deli gibi guluyom insanlarin icindee tutamadim kendimi ay ne guzeller yaa.
Simdilik sembolik bisey aldimm herkese hediye alirken yegenimi de esgecmeyeyim dedim cinsiyet kesinlessin daha neler neler alcam ben onaaa bugun gorduklerimden sonraa hele de kizsaa icinden cikamam heralde minik minik oyle guzeller kii

Nerdeyse 4,5 yıllık evliyim. 1 yıldır çocuk istiyoruz olmadı . yaşımda 30 oldu panikteyim yani
Hangi ay 5 sene oluyor Cnm , benim mayis ayinda tam 5 sene doluyor 83 luyum sanirim sende oylesin
İnş kisa zamanda gelir meleğin
Tek panik sen değilsin ama..

Yine en büyükleri benim rekordayım.. Hayırlısı canım rabbimin bi bildiği var..
Hic göstermiyorsun ama benayim :109: bizimle aynisin

Hangi ay 5 sene oluyor Cnm , benim mayis ayinda tam 5 sene doluyor 83 luyum sanirim sende oylesin
İnş kisa zamanda gelir meleğin

Hic göstermiyorsun ama benayim :109: bizimle aynisin

Bizim topigin en kucugu ezo galibaa dimii
Aboo 5 sene mii ne guzell kizz Allah bize de nasip etsin insallahh biz 5 senelik evliyken nasil oluruz acaba merak ettim :26:

Bizim topigin en kucugu ezo galibaa dimii
Aboo 5 sene mii ne guzell kizz Allah bize de nasip etsin insallahh biz 5 senelik evliyken nasil oluruz acaba merak ettim :26:
Yelizimm inşallah kuzum inanki 5 sene nasıl geçti inanamiyoruz esimle hep konusuruz,
dilerim 5- 10 -30 -50... nasıl geçtiğini anlamadiginız dolu dolu mutlu seneleriniz olur hepimizin

Umarım yarar ama funda hiç ümidim yok benim yarayacağına dair ya .

Ben çok umitliydimmm ama olmadıı 2 kez daha deneyecez filme bağğlı olarak

Kayınbabam esir aldı yine teldeeçok geveze adam yaa babamla 2 dk sürmez konşmam bu adam nasıl anlatıyooo oyy

Ben çok umitliydimmm ama olmadıı 2 kez daha deneyecez filme bağğlı olarak

Kayınbabam esir aldı yine teldeeçok geveze adam yaa babamla 2 dk sürmez konşmam bu adam nasıl anlatıyooo oyy

Kizz sana doktor toplamda 3 kez mi dedii klomenn

vegatablee hosgeldinn aramizaa

fundos hep diyorummm yum gunleri fulleyin diyee.hem senin icin daha rahat olmali.esinin testleride temiz ciktii.filmden sonra sende fulluyorsun. 12-13-14-15. gunler seninle adet dongumuz ayni cunkuu.

yeloo ayaklarini sicak tutt.senddn guzel seyler gelecek gibi hissediorummm

benosumm yasini hic gostermiosunnn. hepimizz daha citirizzz
yeloi topigin en kucugu ezo muu,kac yasindaki o

Film ptesi 12, günde perşembe kızz erken olmazmıı jelle fulliycem sözzz 14. Güünn sanırım yum. Şaşmıyo pek ctesi akşamı yani

He kızzzz şimdi filmde kapalı değilse 2 ay beklicekmişiz sonra 2 klomen
olmazsa aşılama tüp

E benimki nasil olcak acabaa simdi 2 kez kullandim bu ay kullanmadim film ayı,onumuzdeki ay adetin 6. Gunu burdayim yine kullanmiim ozaman belki o ara tutar gerek kalmaz
Aysemm ben yun corap+yun patikle gezerim her daim merak etmee
Valla bi ara bahsetmisti tam hatirlamiom ama 23 falandi galiba yaşi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…