Ahhh ahh :82:Ağrım olmaz heralde artık sedomm evde durursam çok kurarrımmm:18:
Hoşgeldin canımmevet ya eskidik valla halbuki yeni evlenmiş gibiyim ya. bizde yaklaşık 1 yıldır istiyoruz ama olmadı bir türlü. testler normal çıktı. doktor bu ay klomen verdi bakalım nolcak:18:
Aa olur mu öle şey canım benim.. Sohbet sonuçta ortaya konuşuyoruz ben alınmam kolay kolay
Fundam yaa jeli sana bi türkü ikna edemedik haa ayşe var örnek yok illa doktor kullanma demiş ne hikmetse aynı doktor bana bişi olmaz diyo
Hoşgeldinnnn canım
Biz kimi almamışız ki de senide almayalım
kendini tanıtmakla başlayabilirsin meselaa
Aynı durumdayız vege hayırlısı böleymiş napalım klomen bende 1 kez kullandım olmadı umaaarım sende imk seferde yarer
benoş niyee öle yapttı bizim dr yalnız eşim sevdii dr. U çok bilgili bence diyor
Kızlar merhaba. Hepinizi en başından beri takip ediyorum muhabbetiniz çok güzel aman nazar değmesin.
Fundaa çok geçmiş olsun dikkat et kendine
Yeliz test çok net çıkmış inşallah bu ay gitmeden tutar
Yelizim testlerin cok guzel cikmis masallah
Hergünmüüübenim dr niya haftada 2 dedi yaa
kkız bende bu ay öle yapcam hemde jelle
Gitmesen iyiydi ama
Canımm kısa süre sonra testin aynısını bebisim gelmişş diye eklersin inşallahhh
Ahhh ahh :82:
Havada bulut ağrıları hemen unuut... Hic olmadı, olmayacak
Hoşgeldin canımm
burcun ne :82:
Benaayyy
Hosgeldin vegetable tesekkurlerr insallah canmm
Sosyalimm yani acaba 4-5 saatlik idrar olmasinin etkisi var midirr kesin yum geliyo diyebilir miyiz basgann
Fundosumm ben de her gunden yanayimm benim kardesim de hergunle tutturduayricaa insallah korunma vermezz vermesin de bence baksana korunan orani korunmayandan az benim arastirdigim kadariyla
İnsallah sedomm aminnn hepimiz icin aminn bin kere aminn
Hangi ay 5 sene oluyor Cnm , benim mayis ayinda tam 5 sene doluyor 83 luyumNerdeyse 4,5 yıllık evliyim. 1 yıldır çocuk istiyoruz olmadı. yaşımda 30 oldu panikteyim yani
Hic göstermiyorsun ama benayim :109: bizimle aynisinTek panik sen değilsin ama..
Yine en büyükleri benimrekordayım.. Hayırlısı canım rabbimin bi bildiği var..
Hosbuldum sedburcum yay niye sordun?
Hangi ay 5 sene oluyor Cnm , benim mayis ayinda tam 5 sene doluyor 83 luyumsanirim sende oylesin
İnş kisa zamanda gelir meleğin
Hic göstermiyorsun ama benayim :109: bizimle aynisin
Yelizimm inşallah kuzum inanki 5 sene nasıl geçti inanamiyoruz esimle hep konusuruz,Bizim topigin en kucugu ezo galibaa dimii
Aboo 5 sene mii ne guzell kizz Allah bize de nasip etsin insallahh biz 5 senelik evliyken nasil oluruz acaba merak ettim :26:
Umarım yarar ama funda hiç ümidim yok benim yarayacağına dair ya.
Yelizimm inşallah kuzum inanki 5 sene nasıl geçti inanamiyoruz esimle hep konusuruz,
dilerim 5- 10 -30 -50... nasıl geçtiğini anlamadiginız dolu dolu mutlu seneleriniz olurhepimizin
Ben çok umitliydimmm ama olmadıı2 kez daha deneyecez filme bağğlı olarak
Kayınbabam esir aldı yine teldeeçok geveze adam yaa babamla 2 dk sürmez konşmam bu adam nasıl anlatıyooo oyy
Kizz sana doktor toplamda 3 kez mi dedii klomenn
vegatablee hosgeldinn aramizaa
fundos hep diyorummm yum gunleri fulleyin diyee.hem senin icin daha rahat olmali.esinin testleride temiz ciktii.filmden sonra sende fulluyorsun. 12-13-14-15. gunlerseninle adet dongumuz ayni cunkuu.
yeloo ayaklarini sicak tutt.senddn guzel seyler gelecek gibi hissediorummm
benosumm yasini hic gostermiosunnn. hepimizz daha citirizzz
yeloi topigin en kucugu ezo muu,kac yasindaki o
He kızzzz şimdi filmde kapalı değilse 2 ay beklicekmişiz sonra 2 klomen
olmazsa aşılama tüp
vegatablee hosgeldinn aramizaa
fundos hep diyorummm yum gunleri fulleyin diyee.hem senin icin daha rahat olmali.esinin testleride temiz ciktii.filmden sonra sende fulluyorsun. 12-13-14-15. gunlerseninle adet dongumuz ayni cunkuu.
yeloo ayaklarini sicak tutt.senddn guzel seyler gelecek gibi hissediorummm
benosumm yasini hic gostermiosunnn. hepimizz daha citirizzz
yeloi topigin en kucugu ezo muu,kac yasindaki o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?