Ağlayakta gözden mi olak???

twincaann hic korkmaa benim 7 mi 8 mi ne cikmistii. doktor bile boyle kaaaldiii sen nasil ayakta duruyosun dedi. gayette iyiydimm sonra hap verdi. demirim firladiiii o yuzden rahat ol.

fundamm bendee bayiliyorumm sizin muhabbetlerinizee

twincaann hic korkmaa benim 7 mi 8 mi ne cikmistii. doktor bile boyle kaaaldiii sen nasil ayakta duruyosun dedi. gayette iyiydimm sonra hap verdi. demirim firladiiii o yuzden rahat ol.

fundamm bendee bayiliyorumm sizin muhabbetlerinizee

aynen ayşem verdikleri ilaçlarla hemencik yükseliyo aksatmasında twincan hızlıca arayı kapatsın bari

kız bide yazışmalarımız varki whatsapp ta

aynen ayşem verdikleri ilaçlarla hemencik yükseliyo aksatmasında twincan hızlıca arayı kapatsın bari

kız bide yazışmalarımız varki whatsapp ta

Allah muhabbetinizi bozmasinn canimmm. ayy ben cok yoruldummm

Ben bugün yazdım kimse bana cevap yazmadı küstüm ( kollarınız bağlayıp iki yana kafasını sallayan surat)

Ayşem sayende bende be yiyeceğimizi buldum saol kız

Ben de mutfakta dolandim dolandimm sonunda kurabiye yapmaya karar verdim

tuzlumu tatlımı aman ben olsam yapmam başka bişey yaparım neden dersen iki kişi olunca bitmiyor geçen yaptım bende buraya getirdim silip süpürdüler valla ama poğaça börek gibi bişey yapsan en azından sabah yada akşamda yersiniz

ben yarın akşam lokma yapıp dağıtacağım komşularıma perşembe akşamları çok sevap

Ben bugün yazdım kimse bana cevap yazmadı küstüm ( kollarınız bağlayıp iki yana kafasını sallayan surat)

kızzz haketmii ne yazdın seeeennnnn bumu kızzz

Benosummm ben gormedimmm :26: küsme kiizzzzz
Hindistan cevizli canmm tatli benimki yiyo kizz ya ben de yapmak istiom annem her persembe biseyler dagitirr ama burda kapiyi bile acmiyolar calimca sinir oluyorummm

Benosummm ben gormedimmm :26: küsme kiizzzzz
Hindistan cevizli canmm tatli benimki yiyo kizz ya ben de yapmak istiom annem her persembe biseyler dagitirr ama burda kapiyi bile acmiyolar calimca sinir oluyorummm

benoşş erkek bebek kız bebek konusunu diyosuuun ben gördümde alıntılamadım ivittt ozaman coşmuştu herkesssss

onu hiç yapmadımmm hımmm olabilir akşam çayla ımmm
yaaa ne tuhaf insanlar hoşgörüden uzak yobaz şeyler komşuluk ne kadar önemli sen orda yeni evli bir kadınsın gurbette sayılırsın hem anlayışsız şeyler
ben perşembe geceleri çok dua ederim mum yakarım ama bu hafta özellikle lokma yapicimmm
anammm saatte 6 nerdeysee

kızzz haketmii ne yazdın seeeennnnn bumu kızzz

Ne haber kizlarrrrrrrrr

Hee kız o :))) ben telden giriyom ya full ekren sevmedim o yüzden ifadeler gidiyo :))

Kız ölesine dedim ben hiç küsermiyim :)) arada arkadaşlar yapıyo ya araya kaynayınca bende yapam dedim

Yeliz kız küsmem raht ol.. Hep okudum bugün hiç yazamadım yaa (

Sosyalim ben iyiyim canım şimdi yrmek yapıcam :)) kocama göre yemek yapıyorum varya deli oluyorum adama yemek beğendirmek zor.. Herşeyi yiyo ama illa onun dediği olacak

Sen nasılsın canım

Ne haber kizlarrrrrrrrr

Kizz mubarek gun tabii cumayi karsiliyo yaa
Bide benim apt hep yabanci haa hic burali yok hep calisan bayanlarr hemsire ogretmen vss hepp amaa hepsi birbirinden beterr.Bitek agrili bi kadin var en ust katta carsaflii bi o insan gibi selam veriyo hal hatir soruyo falann digerleri bi poka yaramazlarr

Sosyalimm sen nasilsin asill yoklugun cok belli oluyo haaa katil bize artikkk
Benosummmm kusmezsinn biliommm
Kiz benimki de yemek yapmasam neden yapmadin demezz zaten aksamlari yemek yediriyorum diye kiziyoo iyice kilo aldi tosunum amaa onune ne koyarsan yer yeter ki suslee goruntuye cok onem veriyo hasbamm bazen aksamlari useniyom meyveyi tabaga koyup gelip odada soyuyom ya deli oluyoo o alacak iki saat dilimlicekk simetrik sekilde tabaga dizilcek ohooooo anasi hep oyle yapmis zatenn

Aayyy hiç gelemem nasılsa ölede bölede gidiyo mideye.. Bazrn benimkide bişi istedimi ananın evinde yedin de benden istiyon diyorum

Benimkide çok kilo aldı sormaa yemiycrm diyo ama ağzı hiç boş durmuyo

Kizlar 2 3 gundur esimle sorunlarim var bayagi moralim bozuk o yuzden cok yazamiyorum yelizimm kusuruma bakmayin lutfen
Benayim iyiyim bende ne olsun kolay gelsin canlarimm

Kizlar 2 3 gundur esimle sorunlarim var bayagi moralim bozuk o yuzden cok yazamiyorum yelizimm kusuruma bakmayin lutfen
Benayim iyiyim bende ne olsun kolay gelsin canlarimm

Aaaa bize niye anlatmiyosunnn askk olsunn
Toprak olurrr tass oluruz yolunda yoldassss oluruzzz merak etme sennnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…