Kizlar sonuclarim cikti ama ben cok sinirliyimgidip su hastaneyi yikasim var
Ben progesterona bakin dedim gerizeklir prolaktine bakmislarr yaa
Ayyyyyyyyyyyy parcaliycam gidebilsem eve geldimm o kdr yoll offf
Bu arada demir cok dusuk kizlar 65-167 aralignda olmasi lazim 20 cikmis
twincaann hic korkmaa benim 7 mi 8 mi ne cikmistii. doktor bile boyle kaaaldiiisen nasil ayakta duruyosun dedi. gayette iyiydimm sonra hap verdi. demirim firladiiii o yuzden rahat ol.
fundamm bendee bayiliyorumm sizin muhabbetlerinizee
Kizlar sonuclarim cikti ama ben cok sinirliyimgidip su hastaneyi yikasim var
Ben progesterona bakin dedim gerizeklir prolaktine bakmislarr yaa
Ayyyyyyyyyyyy parcaliycam gidebilsem eve geldimm o kdr yoll offf
Bu arada demir cok dusuk kizlar 65-167 aralignda olmasi lazim 20 cikmis
aynen ayşem verdikleri ilaçlarla hemencik yükseliyo aksatmasında twincan hızlıca arayı kapatsın bari
kız bide yazışmalarımız varki whatsapp ta
Allah muhabbetinizi bozmasinn canimmm. ayy ben cok yoruldummm
kız niye kendini o kadar yoruyorsunnn parça parça yap
yemek yapacan bide dimiii
ton balikli salata yapicam canimmmbyemek derdinden kurtuldumm
otura otura yaptim fundam ama hemen yoruluyorumm
ben kendime birseyler hazirlayimcnmm. karnim baya acikmiss. oturunca fark ettimm. gelirim yinee
Ben de mutfakta dolandim dolandimm sonunda kurabiye yapmaya karar verdim
Ben bugün yazdım kimse bana cevap yazmadı küstüm ( kollarınız bağlayıp iki yana kafasını sallayan surat)
Ayşem sayende bende be yiyeceğimizi buldum saol kız
Ben bugün yazdım kimse bana cevap yazmadı küstüm ( kollarınız bağlayıp iki yana kafasını sallayan surat)
Ayşem sayende bende be yiyeceğimizi buldum saol kız
tuzlumu tatlımı aman ben olsam yapmam başka bişey yaparım neden dersen iki kişi olunca bitmiyor geçen yaptım bende buraya getirdim silip süpürdüler valla ama poğaça börek gibi bişey yapsan en azından sabah yada akşamda yersiniz
ben yarın akşam lokma yapıp dağıtacağım komşularıma perşembe akşamları çok sevap
Benosummm ben gormedimmm :26: küsme kiizzzzz
Hindistan cevizli canmm tatli benimki yiyo kizzya ben de yapmak istiom annem her persembe biseyler dagitirr ama burda kapiyi bile acmiyolar calimca sinir oluyorummm
kızzz haketmii ne yazdın seeeennnnn bumu kızzz
Ne haber kizlarrrrrrrrr
benoşş erkek bebek kız bebek konusunu diyosuuun ben gördümde alıntılamadım ivitttozaman coşmuştu herkesssss
onu hiç yapmadımmm hımmm olabilir akşam çayla ımmm
yaaa ne tuhaf insanlar hoşgörüden uzak yobaz şeylerkomşuluk ne kadar önemli sen orda yeni evli bir kadınsın gurbette sayılırsın hem anlayışsız şeyler
ben perşembe geceleri çok dua ederim mum yakarım ama bu hafta özellikle lokma yapicimmm
anammm saatte 6 nerdeysee
Ne haber kizlarrrrrrrrr
Hee kız o :))) ben telden giriyom ya full ekren sevmedim o yüzden ifadeler gidiyo :))
Kız ölesine dedim ben hiç küsermiyim :)) arada arkadaşlar yapıyo ya araya kaynayınca bende yapam dedim
Yeliz kız küsmem raht ol.. Hep okudum bugün hiç yazamadım yaa(
Sosyalim ben iyiyim canım şimdi yrmek yapıcam :)) kocama göre yemek yapıyorum varya deli oluyorum adama yemek beğendirmek zor.. Herşeyi yiyo ama illa onun dediği olacak
Sen nasılsın canım
Kizz mubarek gun tabii cumayi karsiliyo yaa
Bide benim apt hep yabanci haa hic burali yok hep calisan bayanlarr hemsire ogretmen vss hepp amaa hepsi birbirinden beterr.Bitek agrili bi kadin var en ust katta carsaflii bi o insan gibi selam veriyo hal hatir soruyo falann digerleri bi poka yaramazlarr
Sosyalimm sen nasilsin asill yoklugun cok belli oluyo haaa katil bize artikkk
Benosummmmkusmezsinn biliommm
Kiz benimki de yemek yapmasam neden yapmadin demezz zaten aksamlari yemek yediriyorum diye kiziyoo iyice kilo aldi tosunum amaa onune ne koyarsan yer yeter ki suslee goruntuye cok onem veriyo hasbammbazen aksamlari useniyom meyveyi tabaga koyup gelip odada soyuyom ya deli oluyoo o alacak iki saat dilimlicekk simetrik sekilde tabaga dizilcek ohooooo anasi hep oyle yapmis zatenn
Hee kız o :))) ben telden giriyom ya full ekren sevmedim o yüzden ifadeler gidiyo :))
Kız ölesine dedim ben hiç küsermiyim :)) arada arkadaşlar yapıyo ya araya kaynayınca bende yapam dedim
Yeliz kız küsmem raht ol.. Hep okudum bugün hiç yazamadım yaa(
Sosyalim ben iyiyim canım şimdi yrmek yapıcam :)) kocama göre yemek yapıyorum varya deli oluyorum adama yemek beğendirmek zor.. Herşeyi yiyo ama illa onun dediği olacak
Sen nasılsın canım
Kizlar 2 3 gundur esimle sorunlarim var bayagi moralim bozuk o yuzden cok yazamiyorum yelizimm kusuruma bakmayin lutfen
Benayim iyiyim bende ne olsun kolay gelsin canlarimm
Oyyy severim ben sizii kuzum her zaman ki atismalar iste anlatacak bi sey yokta moralimi bozuyor o kadarAaaa bize niye anlatmiyosunnn askk olsunn
Toprak olurrr tass oluruz yolunda yoldassss oluruzzz merak etme sennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?