Ağlayakta gözden mi olak???

Sosyalimm nolduu:26: iny. Hemencik düzelirrrr
yeliiiiz yukardaki reklamı görüyonmuu rotringin ayyy o kalemle ne çizimler yapardıkkkk
Benimkide çok seçici yaaa pilav tavuk suyu olmadan yemez sebze yemez bi gün ledini yarın yemezzz
ayran delisidir bidee

Kizlar 2 3 gundur esimle sorunlarim var bayagi moralim bozuk o yuzden cok yazamiyorum yelizimm kusuruma bakmayin lutfen
Benayim iyiyim bende ne olsun kolay gelsin canlarimm

O kocaların boyları devrilsin.. Kız seninkide devrilmez şimdi pek uzun ya
Amannn sosyalim yaa herkes tartışıyo yeter ki haddini aşmasın.. İnşAllah hemencik düzelirde bebişe etki etmez senin yum zamanları.. Zaten bi yum zamanıda kavga etmeyelim yani.. Bizimkinin bana sabahları bi gün sinirli olma seni boğaza yemeğe götürcem dedi ama mümkün değil ki o hesap

Kızlar başladı sizinki

Duzelmesi icin caba lazim canim hic caba sarfetmiyorum kime duzelme lazimsa o yaklasacak

Sosyalimm basit bi problemsee bosverrr duzelirr hep oluyo napalimm insan öz kardesiyle gecinemiyo kocayla da hep iyi gecinecez diye bisey yokk
Evett fundammm cok kullanirdikk hey gidi gunlerrr
Ben de cis mucadelesi veriyomm 3 saat oldu daha patlicam birazdann
Ben artik kaşa gitmek istiommm
Bahcemiz papatya dolmuss onlari toplamak istiomm deniz kenarinda herzamanki masamizda kardeslerimle toplanip kendimizi rezil edene kadar gulmek istiomm bagirip cagirmakk kizlarla evde kudurmakk annem deliler gene basladii kafam sistii diye bagirsin istiomm pazar sabahi babam ustume su dokmekle tehdit edip sabahin köründe kaldirdi diyee bes karis suratla kahvalti yapmak istiomm babamla kahvede oturup tavla oynamak istiomm balik tutmak istiomm
Oglenleri bahcede topragin icine girmek camura bulanmak istiomm
sobanin gözune patates koyupp yanina oturup yemek istiomm öffff cok ozledim yaaaaa

Kiz hic gulecegim yoktu benayim Allah iyiligini versin deli kiz, he kiz hep yum zamani oluyor haa
Evet basladi zaten moralim bozuk ben simdi cok aglarim bu bolumde

Kiz beni aglattin ha deliii tamam iste gideceksin orada her anin tadini cikar yelizim

Sosyaliimmm uzatmayın ama ev çok sıkıcı oluyoo konuşmayınca

Yelizimmm denize yakınmı kızzzz, kız karetta karettalar sizin ordamııı
kız sus kızzz bahçede var ayyyyy sobada patatesmiii yaaaa:84:
yelizimmmm çokiyi ılcak gitmmen kızzz kocişinde gelseydi keşke ama arada ayrı kalmakta iyidir

kızzz sen ne diye ttest yapıyonkii zaten çalışma olcaaak

Bugun dizim var zaten konusamam kuzum yarinda belki

Sosyalimm taam sustumm
Fundamm denize yakin mi mii iki adımm evet keske gelse amaa bosver gelmesin yazin gideriz bidahaa
Ay cok ozledim yaa cidden burnumda tütüyo sicak sicakk deniz guness ohhh

Kız ablam aradı onla konuşuyordum yurt dışında uzun sürüyo konuşma :))

Sosyalim yaa gül sen hep gül..
Zaten bu bölümde ağlakmış izleyim ağlayım diyorum

Yeliz kız bu bize yapılır mı heee insaf ne güzel bi tatil o öle..
Bencede bi an önce git ve patates yerken beni hatırla

Ohhhh bende attım fırçayı tangodan ing. İle konuşuyo gittt dedimm onlara anlatıyo bide açsın izlesinler yaa dedimmm
yelo nereye kaçtııı benoşşş

Kizz yemek yiyodumm ben de izliomm ama son ovu testimi yapip geliim
Bakimm yine koyu cikcek mii

Ohhhh bende attım fırçayı tangodan ing. İle konuşuyo gittt dedimm onlara anlatıyo bide açsın izlesinler yaa dedimmm
yelo nereye kaçtııı benoşşş
Tango ne kizz
Sosyalimm taam sustumm
Fundamm denize yakin mi mii iki adımm evet keske gelse amaa bosver gelmesin yazin gideriz bidahaa
Ay cok ozledim yaa cidden burnumda tütüyo sicak sicakk deniz guness ohhh

Hep beraber gulelim insallah
Patates ne kizz
Bu yelizinde testleri beni oldurecek bir gun

Kizlar silik ciktii 4 saatlik idrarlaa
Ama kasık agrilarim hala devam ediyoo hala catliyo mu bu yumyumlarr
Gece sag kasigim zonkluyoduu simdi sol kasigimla sol bacagimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…