kız her ay takibini iyi yapıyoruzzzz ama sonuç alamıyoruz sen ovü de hiçbu kadar koyuyu yakalayamamıştın dimi daha evvel bide film etki ettiyse hadi inşallaaah sen hamiş olda bende umutlanim be bacımmm
kız sence ne çıkacak benim filmdeee :18:
haberi okudunuzmuuuu erzurumda bir imam öz kızkardeşine tecavüz etmiş yıllarcaaa hamile bırakmış kürtaja götürmüş ankaraya sürekli beraber oluyolarmışşşş
Evet canm hic bukadar koyu olmamistii hep ilk cigiden acik cikiyodu ama ben ilk kez cisimi bukadar tuttum
İnsallah bu ay olur kizzz
Ya insallah şoyle olurr ufak bi tikaniklik yada yapisiklik vardi ilacla acildi der dr insallahh hem gecen zamanlarda olmayisinin sebebi ortaya cikarr hem de bundan sonrasinda önümüz acik olurr kafan rahat ve daha umutlu olursunn
Neyyyy oz kardesine miii ohaaaaaAllahim sen koru yarabbim o nasil bisey yaa
ama sıvı tüketmedin birde değilmi ya bunların etkisi varsa bende en fazla 3 saat tutuyordum ve çay may içiyordum ozaman artık yapmıyorum test zati yaaa kasık ağrısı ve akıntıyla kontrol ediyorum peki o sosyalin dediği egtwater mıdır nedir geldimiii
açıkcası bende öle düşünüyorum hiçbişey çıkmadı dese dicemki ozaman niye olmuyo yine olmayacak ama tıkanıklık yapışıklık vardı açıldı dese bi umut
onu görebiliyormu filmde kız yapışıklık var misal açıldı dicekmi :44: ayyy çok heyecanlıyım şu ptesi gelsin hemencikkkk
Valla ben yumurtlama akintisini hicc takip etmedim pek anlamiom ondan.o uzayan akinti midir nedir ben onu hic gormedim
Kizz insallah oyle olurr benim de ilk ilac verildiginde muthis bi agri olmustu ikinci kez verildiginde okadar olmadi agri ben de ilkinde biseyler vardi diye dusunuyom ama dr oyle bi yorum yapmadi sadece filme bakip cok guzel tertemiz hicbisey yok tuplerde dedi okadar
Kizz o kiza iki abisi de tecavuz etmis yaa sadece imam olan degill kucugu dee ve sonra birsuru adammay şok oldum yaa bide din adamı Allahsizz hic mi korkmadin yahuu
lizim hanımda burda ama ölee dinliyoooo ne selam ne sabah
kız sen dr. gitmicekmiydinnnn :44:
nie hatırlattın 17 kasımdan çok umutluydummmm pazar günüydü sabah kasık ağrısıyla kalktım nasıl ağrıyoduuu o halde çalışma oldu bideeee sabah ülen buna rağmen
bide bide oğlakla yengeç 17 kasım hamilelik demiştiiii burç yorumunda kesin dediydim
ya yumurtladığıma eminim çatladığına daha doğrusu çok fena bi ağrıydı testtede koyu çıkmıştııı önceki gün
eee sorun nekiiiii
ben aylardır dolapları dökmedimmmmsenin 3-4 ay içinde kaçıncı kızzzzz titiz ayşem beniimmm yükseğe çıkma dikkatli ol
Canmm bence de bugun yumm ulenn takvime gore de tam tuttu haa 27 gune goree
Bu aksam da calisma olur istee yarin da yaparizz oburgun yolcuyum
Hadi hayirlisi yaa Allah bu ay nasip eder insallahh
ozur dilerimm fundammmmbenim gibi yap hiç girme mutfak dolaplarına
pazar günü düğünde ne gicem :26:
evetttt detay yazmadım beeen iki abbi birden bişey dicem onlara şimdi neyseeeeee birde ablasına sölemiş kız sus işinden olur abin demişşşşşşşşşşşşşben diyorum kızıyolar bazılarının aklı sadece uçkura çalışıyorrrrrrr
öle diyolar evettt ağrı olursa tıkanıklık var olmazsa sorun yok diyeee
içimden bi ses bendede kapalı çıkmıycak diyooo
yaaa okudunmuuu fulden urasın haberini 3. kez kansere yakalanmış
yaaa çok kızıyorum kendimeeee neden bu kadar kasıyorum takıyorummmm Allaha şükürler olsun dert değil sorun yok
hadi yaaa sıvı tükettin yaniiiionla ilgisi pek yok ozamannn sadece çiş tutacan
ben hiç kopkoyu görmedim yaaaa çok soğudum o testten daha alıp yapmıyorum
kız bizim günler belli zaten döngü kısa yaaa haftası belli
bende şu filmi çekimmmm filmden 4 gün sonra yum. zaten beklemede olcak yaaa pek bi ateşli olurrrr
hee valla okuyom sizi
canım sıkılıyo yapcak bişey bulamıyorum acıktımm zaman geçmiyo
sen yazınca tecavüzcü imama baktım hala şoktayım
dün gittimya fundoş kum var dedi hani kansızlık falan nerde aklın
ozur dilerimm fundammmmsenin ayinda subat mart olacak insallah kizzz
yaa fundamm ocaktan basliorum caydanlik falan derken dolaplarda buluorum kendimii.
sosyalim surekli evde olunca gozune batiyorrr. evliligimin ilk zamanlari boyle yapamazdim.yarim gun calisiodum ama eve gelince hicbir sey yapmaya halim kalmiyordu.
yelooo zamanini tam ayarlamissin kizzzhadii Allah rast getirsinn
:elbise giy bence:123: yada etek ustune şık bi bluz
elbise tabikiiii, bisürüüü elbise dolu dolap hiçbiri olmuyo istersen fundoş
Fundamm evlerden ırakk Allah kimseye vermesin o hastaligii biz neleri kendimize dert ediyoruz deliyiz yaaa
Canmm bence de filmden sonra hersey guzel olucakk insallahhh
Hicc sevmedigim bi konuu dugunler ve kiyafettkendi dugunume kadarr hic dugunlere gitmisligim yoktu hic de sevmemm
kız ben ne bilim geçen dediydin yaa çarşamba ö.sonra gidicem çekiniyom izin almaya ondan şeyeettimmm
bende sıkılıyom işim yokkkk
ayşemmmm özür dilemeee latife yapıyorummminşallah canım nisan olsun en geç aralıkta doğurimmm bari
elbise giycemmm tamam evlilik yıldönümümüzde giydiğim elbiseyiii
haklısın canım öyle demişimdir dün aradım sonuçlar çıktı dediler bende izin alıp gittim
kuzuumm çok içerliyosun yapma böyle, sanki hiç olmayacakmış büyük bi sorunun varmış gibi konuşuyosun. Bigün bu yazdıkların sana çok yabancı gelecek.
Kızlar demet akalının bi röportajını okumuştum dergide. 1 sene tedavi olmuş olmamış sonra umudunu kesmiş tedaviyi bırakmış. Tatile gitmişler döndüğünde hamile oldugunu öğrenmiş. Gerçekten kafaya takmamak bu kadar önemlimi acaba bu konuda
annemde her seferinde bu örneği veriyooobak demet akalın çok takmış tam bırakmış unutmuş o ay hamile kalmış diyo hep
bizim patronun karısıda tatilde hamile kalmış kadın 45 üstü yaş 6 yaşında ikizleri
kıızz acaba eşinle bi tatile mi gitsen filmden sonra kafa dağıtmaya. İlla yaz tatili olacak diye bişey yok kayak yapmaya kış tatiline başbaşane güzel olurrr filmlerdeki gibiii şömine başında romantikkk
senesi dolmadı canım burda eşimin haziranda doluyor çıkamaz o
hafta sonu için gidebiliriz abanta filan aslında ama ben kar tatili hiçç sevmemmm şöminemiiiisüperrr
ayyy aklıma eski hülya avşar filmleri geliyooo bide müziği varya romantik bi müzik eşliğinde kabarık saçla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?