Ağlayakta gözden mi olak???

Kizlar sonuclarim cikti ama ben cok sinirliyim gidip su hastaneyi yikasim var
Ben progesterona bakin dedim gerizeklir prolaktine bakmislarr yaa
Ayyyyyyyyyyyy parcaliycam gidebilsem eve geldimm o kdr yoll offf
Bu arada demir cok dusuk kizlar 65-167 aralignda olmasi lazim 20 cikmis

Fundosss bu neee ay kiyamamm yaa ne tatliii bak bide acmis bunlari izliyoo delii
Kizlarr ben de bu ay filmden sonraa hep disari ciktimm kahvalti yapip aksama kadar gerzdim hergunn kafama takmadim yordum kendimii kafami dagittim insallah işe yaramistir

büyükadaya bakıyorummmm hafta sonu içinnnn kız bir hafta gerek yok kafa dağılması önemliii ctesi gecesi içinnn ama şimdi olmaz haftaya belki

olsun kız prolaktinde önemliiii
demir eksikliği varrrrr ilaç verirler hemennnn

yapışmışşş bırakmıyo gördünmü

anam bende filme odaklandım diye bu ay çalışmayı zevk için yaptım nolduu nanikkk
filmden sonra söz bende laylaylom olacammmm tabi sonuca bağlı olaraktan

Kuzumm prolaktin 23 cikmisti en ust deger 26 ydi
Kuzum yum catlamismi diye proges bakilsin dedim ama offff
Demir icinn ne ilaci veriolar kuzumm
:44:
Ben simdi sonuc kagidinu yukleyeym bi bakin yaa kan degerlerinde de dusuk ler vardi

ohh yeliz sefan olsun bakalım kız sendede işe yararsa gerçekten doğru bu teori

oda olur fundoş yeterki kafan dağılsın silkelen kendine gel

Aaa cidden mii seni doktor yonlendirmedi mi kuzumm sen kendin mi gittin tahlilee
Demirr dusuk cikmiss evett bol bol koyu yesil yaprakli sebzee ye canm bidee druna danış demir hapi falan verirr

Aaa cidden mii seni doktor yonlendirmedi mi kuzumm sen kendin mi gittin tahlilee
Demirr dusuk cikmiss evett bol bol koyu yesil yaprakli sebzee ye canm bidee druna danış demir hapi falan verirr

Yok kuzum ben kendim soyleyip yaptrdm
Evet cnmm demir engelliyo mu gebeligi b12 291 cikmis 126-505 araligi

twinim demir hapı yada şurup gibi ilacı var ondan verirler iğnede verebilir epey düşük çünkü
dr. a git amaa

eşimle konuştuk canlarım sen delisiin ne takıyosun bak banaa diyo
sporum var sen varsın diyo dedim sıcak duş alma bak hergün hergün ayyy tamam tamam diyo
haftayamı başlıyo maçlar pekmezimide yiyim diyo

Yok kuzum ben kendim soyleyip yaptrdm
Evet cnmm demir engelliyo mu gebeligi b12 291 cikmis 126-505 araligi

Valla canm b12 normal aralikta baksana.Ama bende de demir eksikligina bagli kansizlik varr ama gebe kalmayi engelliyomu bilmiyorumm ama hamilelikte bebegin sagligi acisindan cok onemli onu biliyorum

Bu esler zatenn kiz biz onlarin yerinde olsak hayatta bukadar tahammul etmezdik haa iyi dayaniyolar bize

kızz senin eşinle diyalogun da komedi

Evet gideyim ay biide bu cikti
Fundos seninde mi dusuk kacti

canım bence gebeliğe engel değil ama kendi sağlığın için hemen başla tedavine aksatma neden hemen göstermedin sonuçlarııı

ayy evet yaa sormaaa iyi dayanıyolar valla soğutuyoruz kendimizdeeen hayat dolu sevecen tipleri sever erkekler bende öleydim şimdi bu halim çekilmez yahuuu kocişimi kaybetmimde

Anladimm kuzum ben dr a gittigmde bu sonucuda göturym artik baksin off

Evet gideyim ay biide bu cikti
Fundos seninde mi dusuk kacti

canım benim 2 sene önce çok fazla baş ağrım vardı kulak çınlamam beyin cerrahına gittim film filan çekti bişey çıkmayınca test yaptı
b12 aşırı düşüktü hatırlamıyorum kaçtı
hemen iğneye başlıyosun dedi her ptesi haftada bir vuruldum 6 ay boyunca çok zahmetliydi ama hiç aksatmadım
sonra değer bir yükseldi çok faydasını gördümm
herşeyi unutuyordum birde
eğer tedavi edilmezse aizamer yapıyor çünkü
gerçi senin b12 normaldi

Kuzu bana diosun sanirim kuzum muayene icin giris yapmadm laboratuar girisi yaptrdm haftaya gideyim dra

Evet kuzumm normal sukur
Cok dusukms dmk senn allahtan gecmis
Geliyorm kuzum 10 dkya

kızz senin eşinle diyalogun da komedi

he kızz biz hem konuşuyoz hemde kahkahayı patlatıyoruz hep esprilidir konuşmalarımız
bana diyoki nasıl oldun çok iyiyim dedim diyoki taaaabiii 2 gün yatarsan nye iyi olmayasınnnn üçkağıtçıııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…