Ağlayakta gözden mi olak???

C tesi kontrol var, benmki gec dollenme olmus ya, 2 hafta kucuk, ama tamamlayabilir dedi, gelisimine gore bakalim kac haftalik dicek, cok sukur saglikli simdiye kadar

bendee geldimm. esim erken geldi. alisverise falan gittik.
yaaa yeliz yumurtayi catlattin hadi hayirlisi canimmmm kastan guzel haberlerle donersin ins.
sosyalim sendee bikac gundur durgunluk vardi zaten, erkekler ne yapsan ne soylesen degismio iste sen sikma o tatli canini, yarina toplarsiniz ins

fundam,benayimm merhabaa

bendebiraz once agladimm esim guluoo

Ozaycim Allah saglik versin bebisinee
Aysem hosgeldinnn
Ay ben de agladim valla cok zoruma gittii ama tarihte mustafanin cidden isler karistirdigi soyleniyo yanii bukadar da masum degil :)

Aysem hosgeldinnn
Ay ben de agladim valla cok zoruma gittii ama tarihte mustafanin cidden isler karistirdigi soyleniyo yanii bukadar da masum degil :)

hosbulduk yelizimm. yaa oyle iddaalar var ama ben mustafa ya konduramiyorummm
bogazim dugum dugum oldu kizzz hele cihangirin aglamasi cok kotuu oda abisinin acisina dayanamayacak ztn

Aysem hosgeldinnn

Oyyyy kiminn doğru sölediği muamma iştee
kız cihangire yazıkkkk ölcek

Ayy bide gülüyolar yaaa rahatça ağlayamıyoruzdaae benimkininde spora gitmiyeceği tuttuuu hırul horul uyuyoodu kalkmmış soruyo bidee cenaze kalktımıı
bi su ver barii ne çay yapmış ne bişeyyy susss dedim zıbar

sosyalimmnerdee paylaşmıyoda bizlee

Ben kimi merak ediyosaam hemen vikipediaya yazıyomm misal demin taşlıcalı yahyayı arattım

sormaaa,bi rahat rahat aglayamadimmm ayy simdikj sahnedede yaslar akti yineecenaze kalkti mi diye mi soruyorr

evet yaa sosyallllllll nerdesin yavrum

sormaaa,bi rahat rahat aglayamadimmm ayy simdikj sahnedede yaslar akti yineecenaze kalkti mi diye mi soruyorr

evet yaa sosyallllllll nerdesin yavrum

He kızzz kıs sesini diyoduu uyurken deminde kalkmış cenazeyi soruyooo

bende dusa girsem iyi olur ama cok useniorum. yarinda bebek mevlutu varr.taa beylikduzune gidecez sana yakin mi fundamm

çook hemdee bizim ordan geçiyosunuz sonraki yer iştee
araçlamı metrobüslemii oyy çok uzaak metrobüsle rahat amaa
neresindee toriuma yakınız biz benoşta

Hakkat kizz sosyal nerdeee
Evett oyle deniyorr okadar da masum degilmiss
Yahyanin bi şiiri vardi mustafanin ölümü uzerinee bi baktimm burda da okudu pek anlasilmiyo eski turkcede ama anlami cok guzel
Yaa bayezit zatenn bundan sonra iflah olmuyo bak o gercekten isyan ediyo istee hurrem bile koruyamiyo onu gerci bi kitapta hurremin sirf osmanlidan intikam almak icin bayezit babasina benziyo diye o senin cocugun degil pargalidan diyip oldurttu diye geciyodu sirf işe yaramaz selim tahta gecsin diyee
Ama biyandan selim de iyi seyler yapiyoo sonrasindaa

nasılll hürrem pargalıdanmı diyoo o zaman kendide ölmezmiii
hürremde ne fenaymış yahuu nasıl latife yapıyo mektupta bilee nasıl işleddi hemennnn

sosyal girmiyoo

çook hemdee bizim ordan geçiyosunuz sonraki yer iştee
araçlamı metrobüslemii oyy çok uzaak metrobüsle rahat amaa
neresindee toriuma yakınız biz benoşta

oyle miii. kayinpeder birakacak bizi cnm. toriuma yakin diye biliorum. biz her bayram gidioruz cunku onlaraa. kizz bi bayramda size ugrarizz

şu padişahın adamı geldi yaa mahidevranın yaanınaa benimki diyokii aa bu adam orkunun babasıı:
o kimm be dedim medcezirdeki ölen adam diyoo kendime benzettim adamıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…