Cok sukur iyiyim mashyiom anca , ama 1 kilo aldm, 12 haftalik, ins cok almam
Allah kimseye aratmadan bebek versin insaallah ,
Ozaycim Allah saglik versin bebisinee
Aysem hosgeldinnn
Ay ben de agladim valla cok zoruma gittii ama tarihte mustafanin cidden isler karistirdigi soyleniyo yanii bukadar da masum degil :)
Ozaycim Allah saglik versin bebisinee
Aysem hosgeldinnn
Ay ben de agladim valla cok zoruma gittii ama tarihte mustafanin cidden isler karistirdigi soyleniyo yanii bukadar da masum degil :)
bendee geldimm. esim erken geldi. alisverise falan gittik.
yaaa yeliz yumurtayi catlattin hadi hayirlisi canimmmmkastan guzel haberlerle donersin ins.
sosyalim sendee bikac gundur durgunluk vardi zaten, erkekler ne yapsan ne soylesen degismio istesen sikma o tatli canini, yarina toplarsiniz ins
fundam,benayimm merhabaa
bendebiraz once agladimmesim guluoo
Ayy bide gülüyolar yaaa rahatça ağlayamıyoruzdaae benimkininde spora gitmiyeceği tuttuuu hırul horul uyuyoodu kalkmmış soruyo bidee cenaze kalktımıı
bi su ver barii ne çay yapmış ne bişeyyysusss dedim zıbar
sosyalimmnerdeepaylaşmıyoda bizlee
sormaaa,bi rahat rahat aglayamadimmmayy simdikj sahnedede yaslar akti yinee cenaze kalkti mi diye mi soruyorr
evet yaa sosyallllllll nerdesin yavrum
He kızzz kıs sesini diyoduu uyurken deminde kalkmış cenazeyi soruyooo
benimkii izlio kizz.normalde hic izlemezz. ayy cok fenaa yaaa
Ben daha duş alacamm saçımı kurutmak filan ohooo :26: geç bitiyo bideee bi dahaki reklamda iirim bari
bende dusa girsem iyi olur ama cok useniorum. yarinda bebek mevlutu varr.taa beylikduzune gidecezsana yakin mi fundamm
Hakkat kizz sosyal nerdeee
Evett oyle deniyorr okadar da masum degilmiss
Yahyanin bi şiiri vardi mustafanin ölümü uzerinee bi baktimm burda da okudu pek anlasilmiyo eski turkcede ama anlami cok guzel
Yaa bayezit zatenn bundan sonra iflah olmuyo bak o gercekten isyan ediyo istee hurrem bile koruyamiyo onu gerci bi kitapta hurremin sirf osmanlidan intikam almak icin bayezit babasina benziyo diye o senin cocugun degil pargalidan diyip oldurttu diye geciyodu sirf işe yaramaz selim tahta gecsin diyee
Ama biyandan selim de iyi seyler yapiyoo sonrasindaa
çook hemdee bizim ordan geçiyosunuz sonraki yer iştee
araçlamı metrobüslemii oyy çok uzaak metrobüsle rahat amaa
neresindee toriuma yakınız biz benoşta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?