Ağlayakta gözden mi olak???

oyle miii. kayinpeder birakacak bizi cnm. toriuma yakin diye biliorum. biz her bayram gidioruz cunku onlaraa. kizz bi bayramda size ugrarizz

Bayramda orda değilimm iş ordaa ev akbatının orda
Arabaylasaa büyük ihtimalle otobandan gelirsiniz temden o zaman tam benim evin yanından geçiyosunuuz
Bahçeşehir gişelere girmeden sağa bak doğa koleji var bizimevler diye bloklar var onları geççince aqua dolphin havuzun arkasındaki siteler bak tarifte ettim beklerimmmm

nasılll hürrem pargalıdanmı diyoo o zaman kendide ölmezmiii
hürremde ne fenaymış yahuu nasıl latife yapıyo mektupta bilee nasıl işleddi hemennnn

sosyal girmiyoo

Yahuu istee kitaplardan birinde oyle dioduu hurrem olmek uzereyken oyle soyluyoduu oyuzden kanuni de öldürtüyodu ama baska birinde de isyan cikartip kaciyosu irana siginiyodu orda da yine onun emriyle öldürtülüyodu
Ay cihangire bak yaa cok uzuluyommmm

evt cnm otobandan gidiyoruz. bizimevleri biliom. tamam yrn dikkatli bakicam fundam.
tamam fundammm ins birgun gdelmek kismet olurr

yeloo o kadar cok iddia vardikii, bizim tarihcide buna benzer seyler anlatioduu. tek gercek varr osmanliya hurrem gibisi gelmemiss,kosem sultanda fenaymis ama,hurrem herkesi sollamiss

Oo fundoss kacmis bilee
Sosyalden de ses yok nasil yeri belli oluyoo
İyi geceler aysemmm

Bende duş aldımmm saçımı kurutip yatimmxyarın görüşarüzzz

Günaydın kızlarrr

oyy tipe bak

ayyyy kızlar kocişim telefonunu evde unuttu geç farkettim bende
eve bıraktım aslında burdan alması daha kolay ama yoldan döner eve geri bende alıp gidersem zorda kalmasın diye bıraktım
demin işyerini aradııı benim numaramı unutmuşşşş son 2 rakamı karıştırdım diyoo kartım vardı şirket hattımı arasaydın diyorum bulamadımmm diyo internetten bakmış numaraya gülmeee diyo yanıda kalabalık

kız bende dün unuttum telefonumu çok zor bişey eskiden nasıl oluyomuş valla inanamıyorum. senin koca yine şamataya vurmuş işi
ayy fundoş sabah sabah duygulandım gözlerim doldu paylaştıgım videoyu izlesene

girmedimmm daha şeye hemen bakıyorummmm

günaydın canım hoşgeldinnn
bu arada ben seni tebrik etmedim değilmi sanırım geçmişi okurken görmüştüm
tebrik ederim allah tamamına erdirsin

tsk ederim lizim, insallah darisi öbür kizlarin basina, yani isteyen herkeze...

daha takvimi acmadim (yarin bir gideyim doktor randevum var) ne dicek bakalim....

yaaaaaaa ne kadar duyarlı insanlar değilmiiiii gerçi her giden almış verdiği şeyi geriiii
bilinçli ama değilmi çocuğu bilerek koymuşlar heralde
offff gözlerim doldu beee

ayşemm evet durgunum sizede çok yazamıyorum onun içinde üzülüyorum ama moralim bozuk olunca hiç bir iş yapasım gelmiyor, toparlarız inşallah canım , sen ne yapıyorsun nasılsın minnoşun nasıl

kız paylaşacak bir şey yok her zaman ki didişmeler işte

sormaaa,bi rahat rahat aglayamadimmm ayy simdikj sahnedede yaslar akti yineecenaze kalkti mi diye mi soruyorr

evet yaa sosyallllllll nerdesin yavrum

buradayım geldimmm artık

yelizimmmmm

nasılll hürrem pargalıdanmı diyoo o zaman kendide ölmezmiii
hürremde ne fenaymış yahuu nasıl latife yapıyo mektupta bilee nasıl işleddi hemennnn

sosyal girmiyoo

Oo fundoss kacmis bilee
Sosyalden de ses yok nasil yeri belli oluyoo
İyi geceler aysemmm

Günaydınnnnnn

Sosyalimmmmmm

fundoşummm nasılsın kuzummm

Günaydın kızlarrr

günaydın canım

günaydin kizlar nasilsiniz?

bir degisiklik varmi?

aynen devam kuzu pusuya yatmış bekliyoruz

tsk ederim lizim, insallah darisi öbür kizlarin basina, yani isteyen herkeze...

daha takvimi acmadim (yarin bir gideyim doktor randevum var) ne dicek bakalim....
inşallah bebişini görüp kalp atışlarını alırsın canım bizi de haberdar et mutlaka
yaaaaaaa ne kadar duyarlı insanlar değilmiiiii gerçi her giden almış verdiği şeyi geriiii
bilinçli ama değilmi çocuğu bilerek koymuşlar heralde
offff gözlerim doldu beee

ayy evet fundoş bilinçli yapılmış insanların tepkilerini ölçmek için. tüylerim diken diken oldu. hele biri tişörtle oturuyo bide yüzünde sonsuz bi mutluluk ifadesi. herşeye değer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…