Ağlayakta gözden mi olak???

günaydin kizlar nasilsiniz?

bir degisiklik varmi?

yok canım daha müjdeli haber veren olmadı bende o kahverengi akıntıdan sonra kırmızı kartı yedim veeeee hastanelik oldum hatta
pazartesi hsg çekilcek

yatin pusulara... bekliyorum güzel haberlerinizi....

yok canım daha müjdeli haber veren olmadı bende o kahverengi akıntıdan sonra kırmızı kartı yedim veeeee hastanelik oldum hatta
pazartesi hsg çekilcek

insallah canim...sen hcg degerini biliyormusun 5 haftalik kac cikmisti?
ayyy, kalbim duracak...haftaya tam belli olacak dedi ama ben dayanamadim yarin gidecem ...napim ama...walla günler gecmek bilmiyor

benim ilk kan tahlilim adet tarihimde 125 di 2 gün sonra 300 lü bişey daha da baktırmadım. hastaneye de iki hafta sonra gittim sadece keseyi gördü doktor. 5 haftalık dedi. 2 hafta sonra tekrar gittim hem bebeği hem kalp atışlarını gördük canım. ama tabi ilerledikçe haftamda nerdeyse 2 hafta ileri attı.

sosyalcan noldu ben anlamadım eşinle mi tartıştın niye canın sıkkın

he kız heee burda olsa bitlimidir hırsızmıdır der yaklaşmaz kimseee
kadın nasıl şalını doluyorrr valla bravo hepsi sordu tektek

kız lizimmm çok güzel biyer buldummmm bizede yakın çok harika biyerrrr haftasonu şeysi anlarsın yaa ahh keşke bu hafta olsaa ama kuzenin düğüünü yoksa tam yum. zamanıııı

zaten böyle aksilikler hep gelir bulur önemli günleri. olsun canım sizde gündüzleri gezin dışarda o şekilde değerlendirin. zaten geziyonuz da işte daha değişik şeyler planlayın

sosyalcan noldu ben anlamadım eşinle mi tartıştın niye canın sıkkın

rutin hallerimiz işte lizom düzelirrr hangimiz yaşamıyozkiii
hepte yum. zamanını buluyoo hatırlıyonmuu taaa ilk sayfalarda yine bu muhabbet dönmüştü
değişen bişey yok hiçbişey hemde
sosyalimmmm güçlüdürrr hem uzatmamalı uzayınca çok sıkıcı oluyooo
kız ben hemencik toparladım haaa o ilk regl halleri çok geriyo sonra yine :118:
baharda hamiş olcazzzz dimi sosyalimmm yelizimm benayııım

sedommmmm
ayyy adını görünce bi hoş oluyom ben bu kızın yaaaaa niye bu kadar seviyom

inşallah fundoşum hayırlısı

az biraz tartıştıkta canım ama düzelir inşallah
siz daha kıdemli herşeyi bilen tecrubeli evlilersiniz canom. benim gibi fevri davranmayın da hemencecik düzelsin

evet fundoş. ama ben artık daha daha dikkat ediyorum. eşimde öyle. yıpratıyo aslında böyle önemsemeyip atladıgımız kırgınlıklar bi süre sonra
baharda hamiş olmak da bi ayrı oluurr insanın içi zaten kıpır kıpır bide farklı bi kıpırtıı ohh inşallah fundoşumm

hayali bile insanın içinde kelebekler uçuşturuyo
kızlar wc gittimde benim şey bitmişti dün hiç yoktu nerdeyse şimdi kahverengi gelmiş o nekiiii
kistmi var yoksaa :44:
sosyal başgan fikirlerinizi bekliyorumm

aa ayşem bana el sallıycaktı bugünn

sedommmmm
ayyy adını görünce bi hoş oluyom ben bu kızın yaaaaa niye bu kadar seviyom

Fundosumm duygularımız karşılıklı olduğu içindir bende seni çok seviyormm

Bugün daha iyisin maşallah
Benim yine basım agrıyr

Lizimim günaydın canom

Herkese günaydın kızlar :109:

evet yaaa bomba gibiyim patlamaya hazır
yalnız benimde acaip başım ağrıyooo içinde bişey var sanki taş gibiii

dün çok gezdinmi sedomm naaptıın

hm anladim canim...gecen hafta kan almislardi dün aradim 14900 olmus 5 haftalik dedi...ama öyle olmus olsa gecen hafta kalp atisini duymamiz gerekti??? ben bu isi anlamadim

az biraz tartıştıkta canım ama düzelir inşallah

sosyalim ne oldu hayirdir?
benimde bu aralar sinirler tavan yapti,allahim esime sabirlar versin diyorum....insallah tez zamanda düzelir canim

Fundosumm duygularımız karşılıklı olduğu içindir bende seni çok seviyormm

Bugün daha iyisin maşallah
Benim yine basım agrıyr

Lizimim günaydın canom

Herkese günaydın kızlar :109:

sedoş gelmişş
günaydın sedocanım. çok fazla aklına getirme baş ağrını pozitif ol hiiiç ağrımıyo
yaaa benim bugün yiğenlerimle ablamla annemle son günüm orda kalcaz sabah eşim havaalanına bırakcak onları boğazım düğüm düğüm babam bile ağlamışş kıyamam ben nasıl dayancam

ayyy çok zor gerçekten ama son günüm deme yaaa keşke gitmeseler ama işte napacaksın iş ekmek nerdeyse oraya...
doğumuna gelir canım ne kaldıkiiii

kızlar forumda arada bakıyorum ya ne konuşar varyaaa yuhhhh
eşi osuruyo ağzını şapurdatuyo diye napsam diye yazan varrr

Kızlarrr merhabaaa

Benim maluk yoğun iş ( ancak okuyabildim sabah beri.

Kizim sana dün kumunla ilgili bişi yazdım cevap vermedin

Fundam nerde be gördün gene bak ben varım sana yakın ve benimde kuzenin düğünü var girdüklerini bana da yaz gidip bakayım

Basa seda sizede selam canlarr

Seda baş ağrısı kötü iyi bilirim Allah yardım etsin..

Bide ayşem yaa sen çektim dedin diğer hamişlerde oldumu bilmiyorum sizlerde bu kasık ağrısı yumurtlamadan bebek öğrenene kadar hep oldu mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…