günaydin kizlar nasilsiniz?
bir degisiklik varmi?
ayşemm evet durgunum sizede çok yazamıyorum onun içinde üzülüyorum ama moralim bozuk olunca hiç bir iş yapasım gelmiyor, toparlarız inşallah canım , sen ne yapıyorsun nasılsın minnoşun nasıl
kız paylaşacak bir şey yok her zaman ki didişmeler işte
buradayım geldimmm artık
yelizimmmmm
fundoşummm nasılsın kuzummm
günaydın canım
aynen devam kuzu pusuya yatmış bekliyoruz
inşallah bebişini görüp kalp atışlarını alırsın canım bizi de haberdar et mutlaka
ayy evet fundoş bilinçli yapılmış insanların tepkilerini ölçmek için. tüylerim diken diken oldu. hele biri tişörtle oturuyo bide yüzünde sonsuz bi mutluluk ifadesi. herşeye değer
yok canım daha müjdeli haber veren olmadı bende o kahverengi akıntıdan sonra kırmızı kartı yedim veeeee hastanelik oldum hatta
pazartesi hsg çekilcek
yatin pusulara... bekliyorum güzel haberlerinizi....
insallah canim...sen hcg degerini biliyormusun 5 haftalik kac cikmisti?
ayyy, kalbim duracak...haftaya tam belli olacak dedi ama ben dayanamadim yarin gidecem ...napim ama...walla günler gecmek bilmiyor
inşallah bebişini görüp kalp atışlarını alırsın canım bizi de haberdar et mutlaka
ayy evet fundoş bilinçli yapılmış insanların tepkilerini ölçmek için. tüylerim diken diken oldu. hele biri tişörtle oturuyo bide yüzünde sonsuz bi mutluluk ifadesi. herşeye değer
he kız heee burda olsa bitlimidir hırsızmıdır der yaklaşmaz kimseee
kadın nasıl şalını doluyorrr valla bravo hepsi sordu tektek
kız lizimmm çok güzel biyer buldummmm bizede yakın çok harika biyerrrr haftasonu şeysi anlarsın yaa ahh keşke bu hafta olsaa ama kuzenin düğüünüyoksa tam yum. zamanıııı
sosyalcan noldu ben anlamadım eşinle mi tartıştın niye canın sıkkın
sosyalcan noldu ben anlamadım eşinle mi tartıştın niye canın sıkkın
rutin hallerimiz işte lizom düzelirrr hangimiz yaşamıyozkiii
hepte yum. zamanını buluyoo hatırlıyonmuu taaa ilk sayfalarda yine bu muhabbet dönmüştü
değişen bişey yok hiçbişey hemde
sosyalimmmm güçlüdürrr hem uzatmamalı uzayınca çok sıkıcı oluyooo
kız ben hemencik toparladım haaa o ilk regl halleri çok geriyo sonra yine :118:
baharda hamiş olcazzzzdimi sosyalimmm yelizimm benayııım
siz daha kıdemli herşeyi bilen tecrubeli evlilersiniz canom. benim gibi fevri davranmayın da hemencecik düzelsinaz biraz tartıştıkta canım ama düzelir inşallah
rutin hallerimiz işte lizom düzelirrr hangimiz yaşamıyozkiii
hepte yum. zamanını buluyoo hatırlıyonmuu taaa ilk sayfalarda yine bu muhabbet dönmüştü
değişen bişey yok hiçbişey hemde
sosyalimmmm güçlüdürrr hem uzatmamalı uzayınca çok sıkıcı oluyooo
kız ben hemencik toparladım haaa o ilk regl halleri çok geriyo sonra yine :118:
baharda hamiş olcazzzzdimi sosyalimmm yelizimm benayııım
sedommmmm
ayyy adını görünce bi hoş oluyom ben bu kızın yaaaaaniye bu kadar seviyom
Günaydın canımkızlar az bi dosyam var onları gireyim gelirim yine
benim ilk kan tahlilim adet tarihimde 125 di 2 gün sonra 300 lü bişey daha da baktırmadım. hastaneye de iki hafta sonra gittim sadece keseyi gördü doktor. 5 haftalık dedi. 2 hafta sonra tekrar gittim hem bebeği hem kalp atışlarını gördük canım. ama tabi ilerledikçe haftamda nerdeyse 2 hafta ileri attı.
az biraz tartıştıkta canım ama düzelir inşallah
Fundosummduygularımız karşılıklı olduğu içindir bende seni çok seviyormm
Bugün daha iyisin maşallah
Benim yine basım agrıyr
Lizimim günaydın canom
Herkese günaydın kızlar :109:
sedoş gelmişş
günaydın sedocanım. çok fazla aklına getirme baş ağrını pozitif ol hiiiç ağrımıyo
yaaa benim bugün yiğenlerimle ablamla annemle son günüm orda kalcaz sabah eşim havaalanına bırakcak onları boğazım düğüm düğüm babam bile ağlamışş kıyamam ben nasıl dayancam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?