Ağlayakta gözden mi olak???

resmini koy diyecektim çünkü o kadar bitki var ki kuzum üzüm gibi kırmızı olan ama bulmuşsun sanırım

evet ama frenk buldum sanki başka bişey diyolardı böle günkurusu gibi bi isimdi hatta neyse

ya işin zevkli görünüyoda sosyalim çok fazla bitki var hakaten ve hepsi hakkında bilgin olmalı bitki doktorusun resmen yaa zor işin haa

işim zevkli ve stressiz canım en azından sesleri çıkmıyor garibanların

merhaba arkadaşlar nasılsınız ne zmandır girmiyrm özledim sizleri ne var ne yok hamiş olan varmı

henüz bizde haber yok canım, basa86 vardı o hamile sadece yazıştıysanız billirsin, sende ne var ne yok :26:

mutluluk hoşgeldinnn
ben çıkmalıyım kızlar yine deniz kenarı villalar iç geçirmeye gidiyorummmmm

sosyalimm benayımmmm gelcemmm cansınızzz

Kuzularr gunaydinn
Nasilsnzzz
Fundosum sosyalim sedosum lizimm benosum aysem mutlulkkkk basaa

Ya kizlarr adet 4 gun varr yine belirti yok test yapmak isyemiyorum ama bugn lazer randevum var test mi yapsam :44:

mutluluk hoşgeldinnn
ben çıkmalıyım kızlar yine deniz kenarı villalar iç geçirmeye gidiyorummmmm

sosyalimm benayımmmm gelcemmm cansınızzz

Sende cansın kız

Mutluluk ve twinim hoş geldiniz..
Twin test yapmak yasaktı ya senin özel durum var ama sen bilin bence yap öle git derim için rahat eder

Sende cansın kız

Mutluluk ve twinim hoş geldiniz..
Twin test yapmak yasaktı ya senin özel durum var ama sen bilin bence yap öle git derim için rahat eder

Hosbldk kuzum
bnm bnde test yapmak istemiyorum .. yasagi asmak istemiyorum oyle bi dusundm sadece yapmycm kuzum yaa varsa Rabbim korur biraz nettn arastrdm bir sıkıntı olmz yazio sanirim hamile olunca erteleniyo

Selam kizlarrr nasilsinizzzz
Hemmen konuya dahil olayimm lazer sadece kıl köklerini görüyo cilt altindan ileriye gecmiyo amaaa doktorlar ilk aylarda yaptirmayin diolarr lazer merkezleri de ilk 3 ay yapmiyo bildigim kadariylaa bide sinirleri uyardigi icin kasilmaya sebep oluyormus ama yaptiranlar var biliyorumm.Bide hamilelikte hormonlarr tamamen degistigi icin lazerin bi faydasi olmuyoo dogumdan sonra en başa donenleri biliyorum kıl tüy olayinda

ayy şu kıldan tüyden o kadar nefret ediyorum kiii anlatamam

ayy şu kıldan tüyden o kadar nefret ediyorum kiii anlatamam

Yelizimm hoşgeldin canım...

sosyal sana katılıyorum canım yemin ederim bende bıktım usandım..

Keşke zamanında kökten kurtulaymışımda şimdi rahat edeymiştim

Yelizimm hoşgeldin canım...

sosyal sana katılıyorum canım yemin ederim bende bıktım usandım..

Keşke zamanında kökten kurtulaymışımda şimdi rahat edeymiştim

kökten olmuyor ki lazer bitirmiyor ki sadece azaltıyormuş keşke ameliyatla bütün kıl köklerini alsalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…