resmini koy diyecektim çünkü o kadar bitki var ki kuzum üzüm gibi kırmızı olan ama bulmuşsun sanırım
arada terörde estirmek lazım, monotonluktan çıksın diye
ye iç yat o zaman kız sende
merhaba arkadaşlar nasılsınız ne zmandır girmiyrm özledim sizleri ne var ne yok hamiş olan varmı
evet ama frenk buldum sanki başka bişey diyolardı böle günkurusu gibi bi isimdi hatta neyse
ya işin zevkli görünüyoda sosyalim çok fazla bitki var hakaten ve hepsi hakkında bilgin olmalı bitki doktorusun resmen yaa zor işin haa
merhaba arkadaşlar nasılsınız ne zmandır girmiyrm özledim sizleri ne var ne yok hamiş olan varmı
işim zevkli ve stressiz canım en azından sesleri çıkmıyor garibanların
henüz bizde haber yok canım, basa86 vardı o hamile sadece yazıştıysanız billirsin, sende ne var ne yok :26:[/QUO
çok şükür iyiiym sosyalim gonal f kullanıyorum yarın doktara gdcem bayaga yogun geçiyo kaç haftadır takip yumurtaları takip eddiyo doktorum
bu lafini tuttum canim :)
hosgeldin neden girmedin, nasilsin
mutluluk hoşgeldinnn
ben çıkmalıyım kızlar yine deniz kenarı villalar iç geçirmeye gidiyorummmmm
sosyalimm benayımmmm gelcemmmcansınızzz
hayırlısı canım inşallah iyi haberlerinı duyacağız buradan
hoşbuldum canım fırsat bulamadıgım için girmedm hamileymişsin cnm tebrik ederim darısı bizlere hayırlısıyla inşh
mutluluk hoşgeldinnn
ben çıkmalıyım kızlar yine deniz kenarı villalar iç geçirmeye gidiyorummmmm
sosyalimm benayımmmm gelcemmmcansınızzz
Sende cansın kız
Mutluluk ve twinim hoş geldiniz..
Twin test yapmak yasaktı ya senin özel durum var ama sen bilin bence yap öle git derim için rahat eder
Kuzularr gunaydinn
Nasilsnzzz
Fundosum sosyalim sedosum lizimm benosum aysem mutlulkkkk basaa
Ya kizlarr adet 4 gun varr yine belirti yok test yapmak isyemiyorum ama bugn lazer randevum var test mi yapsam:44:
Selam kizlarrr nasilsinizzzz
Hemmen konuya dahil olayimm lazer sadece kıl köklerini görüyo cilt altindan ileriye gecmiyo amaaa doktorlar ilk aylarda yaptirmayin diolarr lazer merkezleri de ilk 3 ay yapmiyo bildigim kadariylaa bide sinirleri uyardigi icin kasilmaya sebep oluyormus ama yaptiranlar var biliyorumm.Bide hamilelikte hormonlarr tamamen degistigi icin lazerin bi faydasi olmuyoo dogumdan sonra en başa donenleri biliyorum kıl tüy olayinda
Selam kizlarrr nasilsinizzzz
Hemmen konuya dahil olayimm lazer sadece kıl köklerini görüyo cilt altindan ileriye gecmiyo amaaa doktorlar ilk aylarda yaptirmayin diolarr lazer merkezleri de ilk 3 ay yapmiyo bildigim kadariylaa bide sinirleri uyardigi icin kasilmaya sebep oluyormus ama yaptiranlar var biliyorumm.Bide hamilelikte hormonlarr tamamen degistigi icin lazerin bi faydasi olmuyoo dogumdan sonra en başa donenleri biliyorum kıl tüy olayinda
ayy şu kıldan tüyden o kadar nefret ediyorum kiii anlatamam
Yelizimm hoşgeldin canım...
sosyal sana katılıyorum canım yemin ederim bende bıktım usandım..
Keşke zamanında kökten kurtulaymışımda şimdi rahat edeymiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?