Kızlarrr merhabaaa
Benim maluk yoğun iş( ancak okuyabildim sabah beri.
Kizim sana dün kumunla ilgili bişi yazdım cevap vermedin
Fundam nerde be gördün gene bak ben varım sana yakın ve benimde kuzenin düğünü vargirdüklerini bana da yaz gidip bakayım
Basa seda sizede selam canlarr
Seda baş ağrısı kötü iyi bilirim Allah yardım etsin..
Bide ayşem yaa sen çektim dedin diğer hamişlerde oldumu bilmiyorum sizlerde bu kasık ağrısı yumurtlamadan bebek öğrenene kadar hep oldu mu ?
benoşş ne dedin görmedimKızlarrr merhabaaa
Fundam nerde be gördün gene bak ben varım sana yakın ve benimde kuzenin düğünü vargirdüklerini bana da yaz gidip bakayım
Bide ayşem yaa sen çektim dedin diğer hamişlerde oldumu bilmiyorum sizlerde bu kasık ağrısı yumurtlamadan bebek öğrenene kadar hep oldu mu ?
:44: benoşş anlamadımmm benim dediğim şeyi diyosan hani kafa boşaltmak için biyerlere kaçın diyodu yaa lizo onunla ilgili bi mekan buldum hafta sonu kaçamağı için ama kuzenin düğünü varya bu hafta gidemeyiz dediydim
kızzz senin kasık ağrınmı arttıııı bat ne zamannnnnn ayy hadiiii inşallaah yaaa
benoşş ne dedin görmedim
Gezdim cnmm çok kotu oldum sonra basımın agrisi Yorgunluk ishal hep üst üsteevet yaaa bomba gibiyim patlamaya hazır
yalnız benimde acaip başım ağrıyooo içinde bişey var sanki taş gibiii
dün çok gezdinmi sedomm naaptıın
Evet canm olmaya calısyrmsedoş gelmişş
günaydın sedocanım. çok fazla aklına getirme baş ağrını pozitif ol hiiiç ağrımıyo
yaaa benim bugün yiğenlerimle ablamla annemle son günüm orda kalcaz sabah eşim havaalanına bırakcak onları boğazım düğüm düğüm babam bile ağlamışş kıyamam ben nasıl dayancam
Gezdim cnmm çok kotu oldum sonra basımın agrisi Yorgunluk ishal hep üst üste
Evet canm olmaya calısyrm
Zor sevdiklerinden ayrılmak ama Üzülme lizimim minigini düşün minik civciviini :103:
Kahvalti yapmaya tost söyledim kaşarı igrenctii arayip söyledim o zaman almayın dedi hayvan ya...sabah sabah moralimi bozdu...bagirdim suratina kapattim
Yazmayı unuttum kız bende kasık ağrısı var ama ilk bebek istediğim zamanlarda da olduydu belirtiye yormuyorumda kızları merak ettim..
İmşAllah gelir.. Benim bat karışık kız kafasına göre
Gezdim cnmm çok kotu oldum sonra basımın agrisi Yorgunluk ishal hep üst üste
Evet canm olmaya calısyrm
Zor sevdiklerinden ayrılmak ama Üzülme lizimim minigini düşün minik civciviini :103:
Kahvalti yapmaya tost söyledim kaşarı igrenctii arayip söyledim o zaman almayın dedi hayvan ya...sabah sabah moralimi bozdu...bagirdim suratina kapattim
Heee yanlış anlamışım
Bende sandım ki kıyafet falan.. O kaçamak süper olur.. Bizde hep gitmek istiyoruz ama bizdende bi b.. Olmuyo
Kız o kadar şey yazdıydım anam acıyın bana ben telden yazıyorum çok zor oluyo
Kısa dediydim ki abimdede vardı. Ankarada niksar su var burda varsa görmedim.. Abime çok iyi geldi evdekiler o suyu kullanıyo bi dene istersen dediydim.. Tadı bana bi tuhaf geliyo ama iyi grlmiş abi hiç şikayeti yok
siz daha kıdemli herşeyi bilen tecrubeli evlilersiniz canom. benim gibi fevri davranmayın da hemencecik düzelsin
evet fundoş. ama ben artık daha daha dikkat ediyorum. eşimde öyle. yıpratıyo aslında böyle önemsemeyip atladıgımız kırgınlıklar bi süre sonra
baharda hamiş olmak da bi ayrı oluurr insanın içi zaten kıpır kıpır bide farklı bi kıpırtıı ohh inşallah fundoşumm
hayali bile insanın içinde kelebekler uçuşturuyo
kızlar wc gittimde benim şey bitmişti dün hiç yoktu nerdeyse şimdi kahverengi gelmiş o nekiiii
kistmi var yoksaa :44:
sosyal başgan fikirlerinizi bekliyorumm
aa ayşem bana el sallıycaktı bugünn
Fundosummduygularımız karşılıklı olduğu içindir bende seni çok seviyormm
Bugün daha iyisin maşallah
Benim yine basım agrıyr
Lizimim günaydın canom
Herkese günaydın kızlar :109:
inşallah canım , az biraz tartıştıkta seninde hormonlardandırhm anladim canim...gecen hafta kan almislardi dün aradim 14900 olmus 5 haftalik dedi...ama öyle olmus olsa gecen hafta kalp atisini duymamiz gerekti??? ben bu isi anlamadim
sosyalim ne oldu hayirdir?
benimde bu aralar sinirler tavan yapti,allahim esime sabirlar versin diyorum....insallah tez zamanda düzelir canim
Günaydın benaycm , sağol cnmKızlarrr merhabaaa
Aynen fundosumm doymuş pislik haram olsun param...aaa ozaman almayınmı diyoo doymuşşşşş i. herifff
nasılsa son demlerin s.ç ağzınaaa terbiyesizzz en ucuz kalitesizi kullanıyo demekkkk
canom sende evde ekmek arası yap getirrr
ben öle yapıyorum kaşar domates sal. koyuyorum bazen kavurma kaşar bazen salam kaşar eşimed kendimede
bırak o pisliklerin şeyleriniii
bende güneşte gezince başım ağrır hemen gelemiyorum çok gezmeyee
benoşşş kızzz çok isterim ilk haberi sen ver vallah
Günaydın benaycm , sağol cnm
Aynen fundosumm doymuş pislik haram olsun param...
Neyse canom biraz cıkıp doladayım en iyisi
Gelirim birazdan
aaa ozaman almayınmı diyoo doymuşşşşş i. herifff
nasılsa son demlerin s.ç ağzınaaa terbiyesizzz en ucuz kalitesizi kullanıyo demekkkk
canom sende evde ekmek arası yap getirrr
ben öle yapıyorum kaşar domates sal. koyuyorum bazen kavurma kaşar bazen salam kaşar eşimed kendimede
bırak o pisliklerin şeyleriniii
bende güneşte gezince başım ağrır hemen gelemiyorum çok gezmeyee
benoşşş kızzz çok isterim ilk haberi sen ver vallah
benoş eğer olmazsa ne yapacan gidicenmi benim dr. a film yada eşinin testi olcakmı klomen yada alacanmı
ben şu filmi bi çekilsemmm ahh az kaldı ama nasıl sabırsızım bir bilseniiiz
sonra bişey vermicek ama ben klomen istiyorum yine yaa
gerçi sonuç önemli tabide :26:
niksar su dediğin normal bildiğimiz su mu nasıl iyi geliyomuş içinde ayrı bi madde bişey mi varmış kihamilelikte zararı olmaz değilmi? ayy valla dur ben bi araştırıyım teşekkür ederim benayımm
buldummmm frenk üzümüymüşşşşadet ağrılarını rahatlatır diyoooo inanmıyorumm araştırmışşş demekkk bide hurma almış anammm doğru yaaa birkez daha almıştı ağrıları geçiriyomuş ye demiştiii
düzelir canım düzelmeyecek şey değil
adetin bitti ya yeni ondan gelmiştir hemen kist var deyip panik yapma
günaydın canımm, moralini bozma aptallar için
inşallah canım , az biraz tartıştıkta seninde hormonlardandır
Kız inşAllah ama ben ilk haber veren olamam yeliz sosyal benden önce :))
Bu arada doktora hitmiycem çünkü 1 yış dolmadan tedavi yok dedi sorun yokmuş ya bende eşim verecek işte bakalım be zaman olursa inşAllah gerek kalmaz..
Kız normal su içinde ne olacak ama geldiği yer nere bilmiyorum araştır tabii.. Bazı suların tadı garip gelir ya öle bişi bana öle geldi ama anamlara normal
Ayy ne düşünceli herif
Ye işte bol bol. Adam boş durmuyo karısını düşünüyo
sosyalll sen bilirsiiiin kız onun adı neydiiii üzüm gibi böle kırmızııı :44:
buldummmm frenk üzümüymüşşşşadet ağrılarını rahatlatır diyoooo inanmıyorumm araştırmışşş demekkk bide hurma almış anammm doğru yaaa birkez daha almıştı ağrıları geçiriyomuş ye demiştiii
altan al kiz bosver bu günler birdaha ele gecmez...birbirinizi kirmayin...
(diyene bak bu aralar ben terör estiriyorum evde :)
canım senin yum. önceydi yaaa :44: doğru ben senden önce adet olurum belkide
haklısın canım 1 yıl daha dolmasına çok var yarı yoldasın daha olacakkk inşallah
ben araştırdım yerinizeeeetokattan geliyomuşşşş istanbuldada varmış benoşum
he kızzz bir koli fındık almış hani şu minik pketler varyaa 40 gr. onlardan 50 tane var içinde çantama atıp yicekmişim
doğanayın limonatasını sölemiştim size cam şişede ondanda koliyle almış bak ondan alın % 100 portakal harika bişey
ama özellikle yapmıyo inanın hani bayilere gidiyor ya hesaplı diye toplu alıyor. ya mutfak koli kaynıyo bende kalabalık sevmem ama ses etmiyorum kızmasın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?