Oralara uzak canom yani ters kalıyor kağıthane tarafı eyüp yakın bana
Evet canım çok uzak, sizin o taraflar çok güzel ama ben fundosların oturduğu yeride seviyorum sessiz sakinn yesilligii bol ne guzelHimmm. Ben karsida her yeri cok iyi bilmiorum. Bugun esenyurttan falan gectik. Istanbulun bi ucuna gittik nerdeyseedusun donus 3 saat surduu. Biz 3-4 saatte ankaraya gitmistik yaaa
Geçtinmiii el salladınmııdedim yeri gördünmüü
trafik berbat yaaa çekilkiyorr
hm anladim canim...gecen hafta kan almislardi dün aradim 14900 olmus 5 haftalik dedi...ama öyle olmus olsa gecen hafta kalp atisini duymamiz gerekti??? ben bu isi anlamadim
sosyalim ne oldu hayirdir?
benimde bu aralar sinirler tavan yapti,allahim esime sabirlar versin diyorum....insallah tez zamanda düzelir canim
Hepimiz hamiş olunca dediydikkkxxyaa bişey sorvam benim dr. Hiç folekasit iç demedii
bendee aylardır içiyorim yaa:44: gerek yokmuu
yeliz sen içiyonmuu
Çok yoruldim mutfağı topluyorm bisaattir
Merhabaa kizlarrr.
Bugun omrumuz trafikte gecti resmen. Donus 3 saat surdu kizzz.
Bu arada fundos bizimevleri goremedim. Biz metrobusun oldugu yoldan gittik. Gittigimiz sitenin adida marmara evleri 3. Belki biliosundur.
Sana el sallayamadim o yuzdenn
Benosun calistigi yer bakirkoy adalet sarayiydi dimii. Aklimda oyle kalmis. Ona el salladimm
Yalnizz bizin buralar daha sakin kizzz. Alismisiz burayaa. Sizin o tarafa gelince boguluyorum ben yaa cok kalabalikkk.
Herkes iyidir ins. Gecmisi bile okuyamadimm. Cok yoruldum bugun
Himmm. Ben karsida her yeri cok iyi bilmiorum. Bugun esenyurttan falan gectik. Istanbulun bi ucuna gittik nerdeyseedusun donus 3 saat surduu. Biz 3-4 saatte ankaraya gitmistik yaaa
Hepimiz hamiş olunca dediydikkkxxyaa bişey sorvam benim dr. Hiç folekasit iç demedii
bendee aylardır içiyorim yaa:44: gerek yokmuu
yeliz sen içiyonmuu
Çok yoruldim mutfağı topluyorm bisaattir
Ayşemmmm hep benim o taraflardan geçmişsin canım..
evet ben orda çalışıyorum canım el sallamana bayıldım
kız fundoş bende sormadım o da demedi ama bende bıraktım içmeyi anam içiyom içiyom bebişim gelmedi diye.. ama başladım dün içemeye tekrar ne olur ne olmaz diye
Şimdi Hamiş Arkadaşlara tekrar soruyorum dün sordum hiç biri yanıtlamadı..
Ayşe olsa kesin yanıtlardı ama diğerleri kesin gene görmedi
sabahın ilk ışıklarında sorayım ki lizim erkenci o görür
sevgili hamiş arkadaşlarım Sizin bu kasık ağırısı yum. zamanı da varmıydı.. vardıysa yum zamanından sonrada düzenli bir şekilde ağrımaya devam etti mi ?
Benim kafasına göre bi bi taraf ağrıyor, bi diğer taraf ağrıyor.. üstüne yatamıyorum mesela
Belirti aramıycam dediğim için sadece sizinkileri merak ediyorum sonuçta elbette herkeste bir değil ama içimin rahatlaması için üzgünüm sormak zorundayım
yoğun olurum ama fadıl takipte unutmayın :119:
Gunaydinn hrkese,dun yorgunluktan koltukta sizmisimmm
Benayimm gunaydinn, hemen sorunu yanitlayayimmm. Canim benim yum donemimdede asiri kasik agrim olmustu. Sonra 3-4 gun gecti. Sag kasikta hafiften bi agri basladi ve giderek artti,en sonda o agri bi doluluk hissine donustu. Ben 23. Gunumde hamile oldugumu ogrenmistim. 23. Gunden sonra hem agri hem doluluk hissi oldu. Adet dongumde 25 gundur. Ayrintili yazdimki kendi adet dongunle rahat rahat kiyasla diye canim:)
Bu arada folik asiti birakmayin. Bebisler icin cok cok onemliiiii
Günaydın benaycanAyşemmmm hep benim o taraflardan geçmişsin canım..
kız fundoş bende sormadım o da demedi ama bende bıraktım içmeyi anam içiyom içiyom bebişim gelmedi diye.. ama başladım dün içemeye tekrar ne olur ne olmaz diye
sevgili hamiş arkadaşlarım Sizin bu kasık ağırısı yum. zamanı da varmıydı.. vardıysa yum zamanından sonrada düzenli bir şekilde ağrımaya devam etti mi ?
Benim kafasına göre bi bi taraf ağrıyor, bi diğer taraf ağrıyor.. üstüne yatamıyorum mesela
Belirti aramıycam dediğim için sadece sizinkileri merak ediyorum sonuçta elbette herkeste bir değil ama içimin rahatlaması için üzgünüm sormak zorundayım
Tşk ediyorum cevap için canım benim.. Benimde ağrıyo giden aylarda da aslında oldu ama devam eden oldumu tam hatırlayamıyorum
Benim geçen hafta yum dönemiydi kesin 1 hafta geçti işte üstünden.. Adet döngüm muamma biliyosun ama bugün 24 günüm ama yum 17-18 lerde oldu benim bakalım.. Sabah kötü bi rüya gördüm uyandım saat 4 de yönümü değiştirirken sağ kasık üstüne doğru yatınca resmen sızladı içim gitti.. İnşAllah vardır ama pekte doğmıyo içime
Folik asitide şu yüzden bırakım adet döngüm uzun diye içmediğim ay tam 30 günde oldum diğer türlü 40 dı biliyosunuz ama bebek olma ihtimaline göre dün başladım sonuçta hiç içmeyende bebeği öğrenince başlıyo
Ayşemmmm hep benim o taraflardan geçmişsin canım..
Günaydın benaycan
hemen sorunu cevaplayım. yum zamanı 2 gün falan kasık ağrım olmuştu. tarif etmek gerekirse eğildiğimde mesela doğrulurken zorlanıyodum fazla geriliyomuş gibi oluyodu. hafif de bi adet sancısı gibi sancı olmuştu ama çoook hafif. hesapladığımda tam da yum zamanı oldu bu ağrı. ama o iki gün ilişki olmadı öncesinde ve sonrasında oldu.
Bugün o kadar kötüyüm kiii biriyle konuşmaya kalksam gözlerim şarıl şarıl akıcak. Gittiler çok zor ayrıldımuyurken sarııldım öptüm bebeğim beni bırakıp gitcekmisin dedim uyku haliyle bi sarıldı boynuma sımsıkı içim gitti offf
Ayşemmmm kızzz siz ihlas marmarayamı geldiniz yakuplu ozamaaan dimiiii benim ark. da otarafta oturuyor estonda
toriumun karşı tarafı tabii e-5 den gelmişsiniz canım bizim ordan değil tam trafiğe girmişsiniz yaniiii
benoşumm bende bırakmıyorum ilacı sanırım o beni gripten filanda koruyor ben normalde hemen kapar ve atlatamam çok şükür bu kış hiç grip olmadım ona bağlıyorum çünkü sedom demişti birdefa onu bırakınca grip oldum ben diye
lizommm Allah kavuştursun tez vakitte be canımmm uzun sürelimi kalacaklar yani temelli ordalarmı artık yaa çok zor ne desem boş yeğenin senden uzakta büyücek her anını göremiyeceksin
bu arada benoşummm bu kasık ağrısı bendede oluyor hep yum. zamanı şiddetli sonrada devam ediyoo çok umutlandırıyor insanı yani bende yaşadım ama inşallah seninki bebiştendirrrr
Gunaydin fundammmm,evet ihlas marmara evlerine gittik cnm. Marmara 3 e ilk defa gittim yalniz. Evleri cok guzel yapmislar bayildim yaaaa.
E-5 den gittik cnm cok kalabaliktiigiderken cok iyi gittikte donus bizi mahvetti.
Dunku bebiste cok tatliydiiiii.
Gunaydınn canım , ben. yum.dönemimde resmen regl ağrılarını yasamıstım...hatta burada yazmıştım kizlar tutarsa bu ay yum. Hissettim diye...sonrada minik geldi, darısı hemen basınaAyşemmmm hep benim o taraflardan geçmişsin canım..
eminim senin miniğinde en az o kadar tatlı olacak canımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?