kız ne kadar varki aramızda ne güzel sen hiç almamışsınnbende iyiyim canım çok şükür senin kilonda iyi canım sonuçta sen bizden öndesin ay olarak
çok zayıflıkta iyi değil aslında canım bende 50 yken iskelet gibiydim gelinliği 15 gün önce aldım düğünden düğün günü rezillik yaşadım resmen straplez ya düştü hepSem zayif hamis kalmissin o yuzden senin icin avantaj lizomm. 5 aylik olacaksin nerdeyse toplamda 6 kilo almissin yine iyi.
Ben 55 kiloyla evlendimm o zaman cok cirkindim yaa boyum uzun yaa 55 kiloda ruh gibi olmustum. Evlendim 62-63 oldum. Hamile kalmadan demir hapi folik asit b12 yi falan ictim. 65-66 lara ciktim. Oylede hamile kaldim.
benim 63-64 canım hiiç inmiyo artıkkkk
evlenmeden hep 57-58 dim
kız ne kadar varki aramızda ne güzel sen hiç almamışsınn
çok zayıflıkta iyi değil aslında canım bende 50 yken iskelet gibiydim gelinliği 15 gün önce aldım düğünden düğün günü rezillik yaşadım resmen straplez ya düştü hepçamaşırıma diktik düşmesin diye anca idare etti stresten o kadar zayıfladım.
58 çok güzel bi kilo fundamm ne yukarısı ne aşağısı hafif balık hemde zayıf görünümlüne güzel anlattım
kuzum bir ay var aramızda. ben hamilelikten önce yani evlendikten sonra baya aldım evlenmeden önce bende 57 falandım ama evlilik bana baya yaradıkız ne kadar varki aramızda ne güzel sen hiç almamışsınn
çok zayıflıkta iyi değil aslında canım bende 50 yken iskelet gibiydim gelinliği 15 gün önce aldım düğünden düğün günü rezillik yaşadım resmen straplez ya düştü hepçamaşırıma diktik düşmesin diye anca idare etti stresten o kadar zayıfladım.
58 çok güzel bi kilo fundamm ne yukarısı ne aşağısı hafif balık hemde zayıf görünümlüne güzel anlattım
kuzum bence hiç kasma kendini o kiloya düşecem diye ben 68le hamile kaldım baksana58 diiimamaa şimdi değilll kız bende düğün zamanı çoook zayıflamıştımmmm
balık etli değildim kız zayıftım bildiğin boyumla orantılıydı
hamile kalmak için o kiloya dönmem lazım aslında ama gitmiyoo
kuzum ben hamilelikten önce yani evlendikten sonra baya aldım evlenmeden önce bende 57 falandım ama evlilik bana baya yaradı
kuzum benim iştah problemim var ondan alamadım hatta bebiş beslenemiyo mu diye içim içimi yiyiyo:18::18:
kuzum bence hiç kasma kendini o kiloya düşecem diye ben 68le hamile kaldım baksana
aynen canım bebiş gelsin o iyi olsun varsın biz tombiş olalımbende kalıyım hiiç önemli değilll sonra veririz vermesekte miniğim gelsin yeter :116:
benim 63-64 canım hiiç inmiyo artıkkkk
evlenmeden hep 57-58 dim
Bende 60 kiloydum simdi 62 -63 varım
Fatma canm umarm sende iyisindir
Bende bazen çok yiyiyorum bazen zorlaa çok kötü oluyor ya
Bende 60 kiloydum simdi 62 -63 varım
[UOTE=sedgn;34127480]Bende 60 kiloydum simdi 62 -63 varım
miniğinde 150 grammışşşşyaa 3 ayda gayet normal aldığınız kilolar canlarımmmmm
peki kızlar göğüsler kocaman oluyormuş doğrumuuuuu
Olduu ama degismediii ,ayy fundosum degismesinn yaaminiğinde 150 grammışşşşyaa 3 ayda gayet normal aldığınız kilolar canlarımmmmm
peki kızlar göğüsler kocaman oluyormuş doğrumuuuuu
senin kilonda iyiymiş canım
bende iyiyim canım çok şükür.
zorla yemek gerçekten kötü oluyor canım bazen bişey istiyo bi heves yapıyorum yada alıyorum ama iki lokma yiyiyorum tamam yetiyo
Olduu ama degismediii ,ayy fundosum degismesinn yaa
Aynen canm insan kendini kötü hissediyor ama sarimsakli yogurt nane biber soslu makarna da olmuyor nedense bide acı yiyince olmuyor
Fatmacan senin gogusler degistimi :93:
Diğer hamisler siz de oldu mu ?
Sende cok iyisin canimm. Seninle ayni almisiz hatta
Her aya 1 kilo hakkimiz varmis. En ideal kiloda toplamda 11 kiloymuss
Aslında değilim bence , çünkü bende boy yookkk :84: neyse hic acmiym bu konuları :93:
fundoşşş nereye gittin yaaaa
Gittimiii , fundos herseyin hayirlisi olsun
Fatmacm fundosta ekliyimm bende oradan bakayım sana
Canımm daha belli olmadı haftaya çarşamba belli olacak inşallah öğrenince hemen yazarim sanamerhaba canım. bebişinin cinsiyeti belli oldu mu ? merak ettim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?