Ağlayakta gözden mi olak???

e pekii siz bilinnnn amma en tecrübeli benim ya hani fikirlerimi önemseyin ya accık

hoşbulduk kuzu nasılsın, dün seni merak ettik bende kesin geziyordur dedim kızlara

küs git yüz verme kocana

bişey olmaz fundoşum benim mide alışkın

oyle mii superrrr kkizz yagsinn yoksa yazin kavrulacazzz

sosyalimm mevlut vardi dun ona gittik. sabah erken ciktik yolaa,donuste 3 saat surduu.
yoruldukk bayaaaa

slm kızlar nasılsınız kahvaltı yaptım kocişi yolcu ettim geçmişi okudum ve geldim

fundoşum film olayını kafana takıp kurma sakın geçip gidecek sonra da bebiş gelecek tamam mı bu arada yemekte ne var kız ben çatlarım meraktan

ayşem nasılsın canım dün baya yorulmuşsun iyisin dimi şimdi

benoşum soru sormuşun ya benim adet döngüm çok uzun sürerdi 35-40 gün civarı bu yüzden yum zamanını hiç anlamazdım. ama bebişin olduğu ay iğne yaptırmıştım ya o yüzden ağrım olmuştu.bide benim kasık ağrım bebişi öğrendikten sonra da devam etti.

yelocan hayırlı yolculuklar canım sana şimdiden git annenin kardeşlerinin yanına iyice moral depola gel inşallah geri dönerken yalnız olmazsın

sedoşum nasılsın canım görüşemiyoruz bayadır

lizim sen nasılsın canım bebiş nasıl
sosyalim kolay gelsin canım buralarda özleniyorsun yokluğun çok belli oluyor

Son düzenleme:

hosgeldinn fatmacann
iyiyim cnm sen nasilsinn
ugrasip duruyoruz iste,sende ne var ne yok

Nasii gidio spor canim??
Bu arada hamileligin basindan beri kac kilo aldinn
Bu sorum butun hamislere gelsin
Ben 2 bucuk kilo aldimmm
iyi gidiyo canım gerçi yaptığım bişeyde yok sadece yürüyüş bisiklet ve yüzme
canım benim kilo işim değişik biraz hamile kalmadan önce 68 dim sonra kilo verdim 65e düştüm şimdi yine 68im
senin kilo artışın normal canım

Son düzenleme:
oyle mii superrrr kkizz yagsinn yoksa yazin kavrulacazzz

sosyalimm mevlut vardi dun ona gittik. sabah erken ciktik yolaa,donuste 3 saat surduu.
yoruldukk bayaaaa

iyi canım yaa İstanbul trafiğini görüyoruz valla haberlerde ben istanbulda yaşayamam sanırım

sağol canım benim devletin işi bitmiyor işte, çok şükür bi işimiz varda ekmek paramızı kazanıyoruz, Allah devletimize zeval vermesin yeter ki iş olsun yaparız biz

tamam canımmm atıcam aklımdan az kaldı zaten hem sabırsızlanıyorummm hemde korkuyorum iştee anestezide hiç almadım yaa oda geriyor nasıl bişey bilmiyorum
benoşun yeşillerinden

ayşemmmm kasım 2013 açıldıı sık kullanılanlara eklemişim kolay açmak için bilgisayardan orda bişey ararken gördüm aaa bi açtım çok eski sayfalarda kalmışşş bizim tanışmamız filan ayy çok duygulandımmm ne kadar zaman olduuuu ve bennnde tık yok

canım Allah kolaylık versin bide bebiş biraz ara vermiş olursun en azından
hiç gerilme canım dualarımız seninle Allahın izniyle uyuycan uyanıcan geçmiş olacak

Seninde kilon iyi cnm bende 68,5 kiloyum. Hedefim 75 ama biraz zor gibi gorunuyor. Istahim cok acildi cunku

Seninde kilon iyi cnm bende 68,5 kiloyum. Hedefim 75 ama biraz zor gibi gorunuyor. Istahim cok acildi cunku

bebişler sağlıklı olsunda aldığımız kiloları bi şekilde vermeye çalışırız benim iştahım da bi garip bi açılıyo herşeyi yiyesim geliyo bazende zorla yemek yiyiyorum

canım Allah kolaylık versin bide bebiş biraz ara vermiş olursun en azından

hiç gerilme canım dualarımız seninle Allahın izniyle uyuycan uyanıcan geçmiş olacak

sağoll canım benim iyiki varsınız

maşallah kızlar kilolar güzelmişşşş

Kizz zaten bizimde is imkanimiz olsa istanbulda 1 dakika durmayiz. Ben kucuk bi yerde okudum ve oranin rahatligini gordum yaa. Yarim gunde dunyanin isini yapardik. Burda gidecegin yere bile 2-3 saatte gidiosunn

Fundam kasim topigine ben sonradan gelmistim. Hemen seninle kaynasmistik ztn. Sogan suyuna birlikte baslamistik. Canim benim herseyde bi hayir vardir o kadar dualar ediyoruz. Allahim hayir zamanda versin diyee.

hoşgeldin fatmacım iyiyi bebişte iyi sen nasılsın
Nasii gidio spor canim??
Bu arada hamileligin basindan beri kac kilo aldinn
Bu sorum butun hamislere gelsin
Ben 2 bucuk kilo aldimmm

ayşecim ben evlendiğimde 50 kiloyadaydım hamileliğimi öğrendiğimde 52.5 ve şuan 58.1 ben yarım dünya olarak bu serüveni tamamlıcam heralde

akşama recep ivediğe gidiyoruz

bende iyiyim canım çok şükür senin kilonda iyi canım sonuçta sen bizden öndesin ay olarak

Sem zayif hamis kalmissin o yuzden senin icin avantaj lizomm. 5 aylik olacaksin nerdeyse toplamda 6 kilo almissin yine iyi.
Ben 55 kiloyla evlendimm o zaman cok cirkindim yaa boyum uzun yaa 55 kiloda ruh gibi olmustum. Evlendim 62-63 oldum. Hamile kalmadan demir hapi folik asit b12 yi falan ictim. 65-66 lara ciktim. Oylede hamile kaldim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…