Ya fundooss bırak su olumsuz dusunceleri artık...bebisini hayal et hepp onu düşün
Geçti canm yoğun gaz varsende varmi kabizlik
Tekrar gunaydın Benaycm :) sana cvp yazmistim ama gormedin sanirim
Kiz ne otobusuuu be rahatii burdan 26 saat antalyaben otobusle o yolu gitsemm tatilin kalanini hastanede gecirmem gerekir felc olurumm
Elimde degilll gecmedi kizginligim napimm cok kirdi benii sabah da yok sayamadimm
Sedommm
Gecti artikk gitti benimki anca beni almaya gelir.iyi oldu ona haketti
:78: Sallıyorum sürekli kalkamıyorum ki , gülmekten yıkılıyoruz sonratamammmm
oyyyy gece gündüzmüüü ee sıkıyormusun kendini ses çıkmasın diyeee napıyosun o iyice gaz biriktirir ağrı yapar yaaeşinin yanında da salıyormusun kıııız ayşemde diyorduuu
yokkk kabızlık filançoook rahatımmmm klomenle iğne kullandığımda çok olmuştuuu nedense hep yum. zamanı oluyor
sosyalllllllllllllllll nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
:78: Sallıyorum sürekli kalkamıyorum ki , gülmekten yıkılıyoruz sonra
Yolda önüme arkama baka baka bırakiyorumm :93: yoksa catlarım
Ya senn yapmiyomusnn
tamammmm
oyyyy gece gündüzmüüü ee sıkıyormusun kendini ses çıkmasın diyeee napıyosun o iyice gaz biriktirir ağrı yapar yaaeşinin yanında da salıyormusun kıııız ayşemde diyorduuu
yokkk kabızlık filançoook rahatımmmm klomenle iğne kullandığımda çok olmuştuuu nedense hep yum. zamanı oluyor
sosyalllllllllllllllll nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ahaa bi bırtlı daha geldiiii
kızzz ben çok çekiniriiim kaçarsada uykuya veriyorum kendimi yada çaktırmıyorummmm eşim diyo hiç duymadım senden bunca yıl nasıl tutuyorsun
o çoook rahaaaat ama hiç soğumuyorum yaaa
yolda salmazmıyım canımmmmmmm en güzeliiii
Ay çok guldum abla bana bakiyorbende saliyorummm hele sabahlarii daha fena oluyor kizz zaten tutman imkansizz hemen sanci giriyor.
Fundammm rahatlik ver kendineee,film olup bitecek hemen,hic anlamayacaksin bileeama kafani bu kadar yormaa,kendi kendini yiyosunn,yazik yapma bunu kendine.. hersey cok guzel olacak.kendini boyle dusunmeye sartlandir artikkk. Bakk seni sevenn bissuru insann var. Hepimizin dualari seninleee
Yelomm hayirli yolculuklar,orada nete rahat giremezsinn,ozleriz seniibu arada calisma olayina uzulme. Cunku bende koyu cizgiyi gordugum zaman,bir o gun calisma olmustu birde ertesi gun. Icin rahat olsun. Bu ay bebisin nasibi ise her sekilde gelir yerlesir gobusune
Sosyalimm yogun galibaaa:44:Allah yardimcisiolsun.ins mutlu bir sekilde aramiza gelirr
Benoss sikma caninii sen oncedende icmissin zaten folik asitini. Senin depolar bos degildirki. Sen simdiden sonrada icmeyi birakma cnm
Sedo napacaz bu gazlarlaaa
bende saliyorummm hele sabahlarii daha fena oluyor kizz zaten tutman imkansizz hemen sanci giriyor.
Fundammm rahatlik ver kendineee,film olup bitecek hemen,hic anlamayacaksin bileeama kafani bu kadar yormaa,kendi kendini yiyosunn,yazik yapma bunu kendine.. hersey cok guzel olacak.kendini boyle dusunmeye sartlandir artikkk. Bakk seni sevenn bissuru insann var. Hepimizin dualari seninleee
Yelomm hayirli yolculuklar,orada nete rahat giremezsinn,ozleriz seniibu arada calisma olayina uzulme. Cunku bende koyu cizgiyi gordugum zaman,bir o gun calisma olmustu birde ertesi gun. Icin rahat olsun. Bu ay bebisin nasibi ise her sekilde gelir yerlesir gobusune
Sosyalimm yogun galibaaa:44:Allah yardimcisiolsun.ins mutlu bir sekilde aramiza gelirr
Benoss sikma caninii sen oncedende icmissin zaten folik asitini. Senin depolar bos degildirki. Sen simdiden sonrada icmeyi birakma cnm
Sedo napacaz bu gazlarlaaa
Diğer vırrikli kim ki
Fundoss ne soğuması kız tam tersi tek basıma olsam bile gülüyorum bana çok komik geliyor kim yaparsa yapsınn
Ben böyle değildim sonradan oldum
Ay çok guldum abla bana bakiyor
Aysemm çakmak cakalımm hepsi bi anda yokolsunn
Kigiizzzz girerimm yine ama burdaki kadar sık olmaz tabii size resim de yuklerim bizim oralari gosteririm
Pirtt olayina gelirsekk ben de en baslarda cok sıkardim kendimii ama ameliyat olmustum ya hani sezaryen gibi ozaman gaz oluyo bilionuz kac gun cikmamisti ozaman benimki sirtimi ovardi hizli hizlii surtunmeyle ısınınca pirrtt cikiyodu benimkidee ooohh dioduu
Ondan sonra saldim gitti artikk gaz olunca yanina uzanip sirtimi ovduruyomm sonra pirtt
neeeeeeeeeeee ohhmuuuukız bu benimkiyle çok benziyo haa bebek gibi sevmeleri çocuğu gibi bakmaları
benimkide geçen kusuyodum yaaa ozaman diyo ohhhh şimdi rahatlarsın bide eve götürdü battaniyeyi sarmış sıkıştırmış boynumdan ayağımdan yanlardan hava almim diye şen uyu ben şana bişeyler alim gelim diyo bide
kızz gelemedim ya ben sabah dosya girmekten
nasılsınız cancanlar
kızz gelemedim ya ben sabah dosya girmekten
nasılsınız cancanlar
Hahhahh supermisss
Sosyalimmmm hosgeldinnnn
rahattttt
yokluğun belli canısııı
geyik yapıyoz kızzzzz
oo öğlen olmuş yemektede nefisss bişey varrr
işte buuuuu
ayşemmm haklısın canımmm relaks sözzzz :118:
salın gitsin kıııııııııııızzzzz
Ay çok guldum abla bana bakiyor
Aysemm çakmak cakalımm hepsi bi anda yokolsunn
yelizim gider ayak bombayı patlatmışsın
3 dosyam kaldı ondan sonra buradayım öğle arası bi bakayım dedim, eve gitmeye üşendim bende büskivi yiyorum
Evet iste boyle fundossss,artik senden karamsar sozler duymak yok
Sedoomm
Hosgeldin sosyalimmm
Tamm yeloo fotolarini bekliozzzz
Afiyet olsunn fundossss ne yiyeceksin diye sormayacam bu seferrrr
Evet iste boyle fundossss,artik senden karamsar sozler duymak yok
Sedoomm
Hosgeldin sosyalimmm
Tamm yeloo fotolarini bekliozzzz
Afiyet olsunn fundossss ne yiyeceksin diye sormayacam bu seferrrr
yeloooo giderken küs vedalaşmaa bakk sonra pişman olursuuunnnnn evde yokluğunu hissetsin ilgili olki özlesinnnn
kızz kuru kuru yeme yaaaa kıyamamm yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?