sen benim yazdıklarımı okudun mu
not aldım canım izlerim inşallah , eşimle tam düzeltmedik ama
gittim altın aldımmmm düğün içinnn
bizde gidelim o zaman dün gece arayı düzelttik gibiama ben hala kırgınım
doğuma yakın daha çok saçma sapan rüyalar göreceksin canım, bu çok normal ama kafaya takma
fundoş seni boğarım haa ayyy bu ne negatiflik yaaa, hiçbirşey çıkmayacak ve bebişin çok yakın zamanda gelecek lüften negatif enerji yayma evrene iyi düşün iyi olsun
günaydın sedoşumm
artık evi sen süpürmeesüpürge kullanmak rahmi çok kasıyormuş sonra bi sürü ağrı çekersin Allah korusun
kızzz geldimde geçmişi okuyorum deliiiyazmışsınızda yazmışsınız
ayşemmm bebişine gelsin
Amiin canmm , bebekle ilgili düşündükçe güzel oluyor evt ,darısı hemen basiniza bitanemaslinda kafama takılan esimn ailesi...
Ayşem aclik çok farklı oluyor bayginlik geliyor gibi mide çok garip oluyr sende de boylemi kuzum
Gidip yedim evi topladm geldim :)
Ev hanımı kelimesi bile garip geliyor ya
Yok cnmm sadece mola uzun bir mola veriyoruz diyelim fundosum
Carsamba ins.ogrenicem saglikli olsunda gerisi önemli degl aslında
ayy demin girdim yazdım yazdım telefon çekmedi mi naptı hepsi gitti yaa bütün hevesim kaçtıüşenip bilgisayarı açmıyorum bide çile çekiyorum
ne yemek yapıyosunuz bugün kızlar aklıma hiiiçbişi gelmiyo akşama kocişe süpriz yapim tertemiz ve yemekli eve gelsin
Fundosum inş. Gelir sipalarin peşpeşe ,daha doğuma çok var erken çıktın dedilerse varyaaaaaaaaaaaaaaa
bende hele bi olsun hemen çıkıcam yaaa bekliyorum bi tepkiiii laflarım bile hazırr ne diceme dairrrr
ben molayı abartmak istiyorum iki tane sıpayı peşpeşe getirip sadece onlara yoğunlaşmakkkk
öğrenirsin sedommm artık kesin bencede sağlıklı olduğunu bilelim ikiside ayrı heyecannnn
bazen diyorum bi kızı olmalı annenin yanında yoldaş bazende bi oğul büyütmeliyim diyorummm
Hosgeldin sedooo.hemde nasi fena oluyorum.ozellikle sabahlariiimidem kaziniyor resmen. Onumuzdeki hafta buyuk ihtimal pipileri titileri gorecezz
Duyanda hiç gelmiyo öle eve sanır
Ben dün mercimek çorba yaptım o var ama yanına bende düşünüyorum ne yapacağımı
Hep olağan sorunlar var ya öyle iste benosum...burunları uzun, uzaktan kumanda vs.Hoşgeldin sosyalim..
Düzelmenize sevindim hiç yoktan biraz gelişme varbi kaç güne oda kalmaz herşey normale dönerr
Eşinin ailesine ne olmuş canım ?
Hadi bakalım senin sıpalı ne olacak titi mi yoksa pipi mi
Bizde merakla bekliyoruz sizlerin sıpaların cinsiyetlerini..
Bizde kahvaltı yaptık
Evi toplamam lazım darmadağın akşama misafir geliyo kuzen kalmalı.. Daha yemek yapacağım ama her zaman ki gibi benim canım ayakları uzatıp oturmak istiyo
Ben balik yaparim sanirim bugunn...en kolayi :125:ayy demin girdim yazdım yazdım telefon çekmedi mi naptı hepsi gitti yaa bütün hevesim kaçtıüşenip bilgisayarı açmıyorum bide çile çekiyorum
ne yemek yapıyosunuz bugün kızlar aklıma hiiiçbişi gelmiyo akşama kocişe süpriz yapim tertemiz ve yemekli eve gelsin
Hep olağan sorunlar var ya öyle iste benosum...burunları uzun, uzaktan kumanda vs.gelmiyor aramiyor simdi daha çok beklenecek...
Haftaya da belli olmazsa hemen başka Dr.gidicem
Ben balik yaparim sanirim bugunn...en kolayi :125:
Bisey yapacak mecalimde yok
Sosyalim baristigina sevindim canm uzamaması çok iyi
Optum kızlar görüşürüz
kızz nereye ben geldim dağıldı herkes kokarca gibiyim
uyumuşum canom işler bekliyor ,karnım yine gurul gurull acktım yine :125:
gelmiyo walla ne yalan söleyimhaftasonu evde kalırsam işte bide hafta içi biyere gitmezsek
bu hafta full dışardaydık hiiç evde yemek yiyemedik bugünde inşallah biri çağırmazda başbaşa bi evde keyif yaparız
tavuk kanadını baharatlayıp ızgara yapsam yanına elma dilimi patates fırında bide bulgur pilavı nasıl olur acaba
Hep olağan sorunlar var ya öyle iste benosum...burunları uzun, uzaktan kumanda vs.gelmiyor aramiyor simdi daha çok beklenecek...
Optum kızlar görüşürüz
amaaaan küstüm hepinize bende gidiyorum işteçalışmanın en kötü yanı bu zaten..
Bence güzel menü bizim hiç hayır demediğimi her hafta fiks yenen tavuk kanat fırında
Bende kuru biber dolma yapayım diyorum :))
Bencede söylemezse hemen kaç başka doktora kaç ay oldu yani..
Pinokyo misali onunda uzun ya
Lizimmm bende temizlik yapıcam kaçıyorum canım. Yurt dışından kuzen gelecek evi iyi toplamam laZım sonra gidipde demesin benay ablamın evi leş gibiydi
Belki abimde gelecek kuzen geliyo diye gezmeye ama belli değil bakalım..
O yüzden ara ara gelirim işim çok valla(
bakim kızzz ne yazdınnnnnnnnnn
negatif ruh halimimi diyooononu okudummm kızzz
kızz barıştınızmıııııı ayyy çok sevindiiim kırgınlıkta geçer bi süre sonra hatırlamazsın bile canımm
bidaha böle uzun süreli küsmeyin ama olurmu insan çok üzülüyor hayata küsüyor resmen soğukluk giriyo arayaaa
kız başım ağrıyo düşünmekten yaa ne kadar tamam desemde aklımda sürekli film olayı
pazartesi dananın kuyruğu kopacak sanırım
offf çok işim var dahaa kuaföre gidicem kaş bıyık saç boyama
hazırlık düğün gündüz yarın nefret ediyorum yaa bi bakımada iyi akşam zor oluyo pazar olduğunda
sosyalimm haftasonuu toparlayin iyiceneeoda ne yaptiysa hatasini anlamistir ztn.
fundaaaa dugunde iyice oynaaa butun kurtlarini dokk
yaa evde bir suru is var.ben oturdum kaldim.
Hoşgeldin sosyalim..
Düzelmenize sevindim hiç yoktan biraz gelişme varbi kaç güne oda kalmaz herşey normale dönerr
Eşinin ailesine ne olmuş canım ?
Hadi bakalım senin sıpalı ne olacak titi mi yoksa pipi mi
Bizde merakla bekliyoruz sizlerin sıpaların cinsiyetlerini..
Bizde kahvaltı yaptık
Evi toplamam lazım darmadağın akşama misafir geliyo kuzen kalmalı.. Daha yemek yapacağım ama her zaman ki gibi benim canım ayakları uzatıp oturmak istiyo
Optum kızlar görüşürüz
Fundosum inş. Gelir sipalarin peşpeşe ,simdi hep beklicekler gelmiyor aramyr diye soyleniyolardi zaten , ablasi dedi aslında erken ayrilyrsun diye çok iyi oldu benim için dedim sert üslupla neyse canom andikca düşündükçe sinirleniyrm...moral eksilere düşüyor...
bende uyumusum biraz iyice halsizlestim simdi
Evet aysem ilk senle fatma ertesi günü ben
gelmiyo walla ne yalan söleyimhaftasonu evde kalırsam işte bide hafta içi biyere gitmezsek
bu hafta full dışardaydık hiiç evde yemek yiyemedik bugünde inşallah biri çağırmazda başbaşa bi evde keyif yaparız
tavuk kanadını baharatlayıp ızgara yapsam yanına elma dilimi patates fırında bide bulgur pilavı nasıl olur acaba
amaaaan küstüm hepinize bende gidiyorum işte
evet canım onu diyorum
evet canım şimdilik iyiyiz bakalımoff kuaför deme bana depresyona giriyorum kolay gelsin cano
benimde hiç yapasım yok kız akşama teyzem yemeğe çağırdı ama evi toplamam lazım ben dizi izlemek istiyorum anlayacağım saçma sapan bi ruh halindeyim
oyy çok işin var senin kolay gelsinnn
sağol canım görüşüürz
yelizzzzz ne yaptın kızzzz daha uyanamadın mı
benoşummmmmm önclkle kolay gelsin sanaaa uzaktan misafr ağırlamak geriyo insanııı özeniyor ya insan
lizommmm menü süperrrrrrr
sosyalim yeliz çok geç gitti yaaaa giremedi demek yoksa girerdi zaten bu saatlerde giriyo ya hep e şimdide başı kalabalıktır
kıııızzzzz bizi tehdit eden taşeron mesaj atmış patronun karısına kocan seni aldatıyo o o..... fundada bunu biliyo demişşşşşşoklardayımmmmmmmmm hem kızdım hemde sinirden gülme krizine girdiiim öle bişey yok çünküüü
sedommmmm ne hadlerineymiş yaaaa yorum yapmak nefret ediyorum bu tip insanlardan yaaaa bende hemen yapıştırırım cevabıııı
evet anmayalım bende geriliyorummmm
benoşummmmmm önclkle kolay gelsin sanaaa uzaktan misafr ağırlamak geriyo insanııı özeniyor ya insan
lizommmm menü süperrrrrrr
sosyalim yeliz çok geç gitti yaaaa giremedi demek yoksa girerdi zaten bu saatlerde giriyo ya hep e şimdide başı kalabalıktır
kıııızzzzz bizi tehdit eden taşeron mesaj atmış patronun karısına kocan seni aldatıyo o o..... fundada bunu biliyo demişşşşşşoklardayımmmmmmmmm hem kızdım hemde sinirden gülme krizine girdiiim öle bişey yok çünküüü
sedommmmm ne hadlerineymiş yaaaa yorum yapmak nefret ediyorum bu tip insanlardan yaaaa bende hemen yapıştırırım cevabıııı
evet anmayalım bende geriliyorummmm
Gitme kal kız boş bırakmayın burayı
Kız hiç yapasım yok ya.. Ne olacak benim bu üşengeç halim acaba
Yeliz artık dönene kadar unutur burayı ana evi sonuçtabizi daha çok görüyo
Kız nasıl bi adam o
Sen uzak kalda anam bu adamın sağı solu belli olmaz
Aldatıyo mu kız
fundoşumm sen nereye düşmüşsün be kuzum, öyle şey mi olur adam iyice zıvanadan çıkmış desene, kız sana falan iftirada atar bu dengesiz Allah korusun
benimde hiç yapasım yok yapmıyorumda
unutursa bizde ona küseriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?