Aynen öle canım..
En iyisi küçük yer zaten yaşamda kolay lüksüde güzel olur
malatyayı tarif ettin buraya gelll
Yok istemem kuzum yaa bizimkilere uzak ben daha yakın istiyorum bıktım uzun yol yapmaktan yol parasına servet ödemekten
offff kızlar yaaa arkadaşıma kayınannesi arsasını satıp ev alıyomuş eşyalarını da alıyomuş sıfır borçla evlenceklermiş
insanlar ne şanslı bizede denk geldi bi kelek borç havuzunda batıp çıkıyoruz bebeğime istediğim herşeyi alamıyorum bile
ne bişey aldı ne düğün yaptı gelinliğin kaporasını cebimden verdim onu bile vermedi geri kalanını da kocama ödetti yine ben ödemiş oldum
ahhh ahhh ben nerde hata yaptım
arkadaşımın da nişanlısı eşimin kuzeni ben tanıştırmıştım onlarıgidip gidip gözlerine sokasım var bunları da onlar zaten biliyodur bilmemezlikten geliyolar
Kizlarrr merhaba
Fundosu merak ettim sosyal yazmisss sancisi da gecer inss sukurler olsunn acikmis tuplersimdi gelsin bebislerrr
Cansucmmm hammileymissin Rabbim kucagina almayi nasip etsin bizede bugunleri göstersin insss cnm sen igne vurulmustun dimi kuzumm
Bi ugrayym dedim fundosumu merak ettim her gun sayfalarmz bebis haberleriyle dolsunn insss
slm kızlar nasılsınız canlarım benim kociş şehir dışına çıktı yine bende dün teyzemlere gittim orda kaldım eve daha yeni geldim
fundoşumu çok merak etmiştim ama sağolsun sosyalim haber vermiş bize çok şükür temiz çıktı sonucu inşallah bu ay gelir bebişi
cansucum hayırlı olsun canım Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
yelizim canım kavuşmuşsun ailene canım iyice gez dolaş tadını çıkar
sosyalim,benoşum,ayşem,lizim,twinim siz nasılsınız kızlar ne var ne yok
offben kızlar yaaa arkadaşıma kayınannesi arsasını satıp ev alıyomuş eşyalarını da alıyomuş sıfır borçla evlenceklermiş
insanlar ne şanslı bizede denk geldi bi kelek borç havuzunda batıp çıkıyoruz bebeğime istediğim herşeyi alamıyorum bile
ne bişey aldı ne düğün yaptı gelinliğin kaporasını cebimden verdim onu bile vermedi geri kalanını da kocama ödetti yine ben ödemiş oldum
ahhh ahhh ben nerde hata yaptım
arkadaşımın da nişanlısı eşimin kuzeni ben tanıştırmıştım onlarıgidip gidip gözlerine sokasım var bunları da onlar zaten biliyodur bilmemezlikten geliyolar
slm kızlar nasılsınız canlarım benim kociş şehir dışına çıktı yine bende dün teyzemlere gittim orda kaldım eve daha yeni geldim
fundoşumu çok merak etmiştim ama sağolsun sosyalim haber vermiş bize çok şükür temiz çıktı sonucu inşallah bu ay gelir bebişi
cansucum hayırlı olsun canım Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
yelizim canım kavuşmuşsun ailene canım iyice gez dolaş tadını çıkar
sosyalim,benoşum,ayşem,lizim,twinim siz nasılsınız kızlar ne var ne yok
bebiş iyi canım herhalde yarın kontrole gidecem bugün hastaneye gittim doktorun istediği tahlilleri yaptırdım onlarıda gösterecem giderkenHışgeldin canım
Ben iyiyim eve geldik yemek yiyicez işte
Seninde iyi olmana sevindim bebişin nasıl annesi ?
Senin verdigin ornek cok uc bi nokta canim bende herseyimi kendim yaptim sanirim bizim yaptigimiz normal
Iyiyiz be kuzum ne yapalim sen ne yapiyyorsun nasilsin bakalim
Benayimm kiz senden once bene basladim
Senin verdigin ornek cok uc bi nokta canim bende herseyimi kendim yaptim sanirim bizim yaptigimiz normal
Iyiyiz be kuzum ne yapalim sen ne yapiyyorsun nasilsin bakalim
Benayimm kiz senden once bene basladim
Yarin belki cinsiyetide ogrenirsin degil mibebiş iyi canım herhalde yarın kontrole gidecem bugün hastaneye gittim doktorun istediği tahlilleri yaptırdım onlarıda gösterecem giderken
bende iyiyim canım çok şükür
canım bu arada astralarda indirim varmış herhalde ona bi bakın bence
bebiş iyi canım herhalde yarın kontrole gidecem bugün hastaneye gittim doktorun istediği tahlilleri yaptırdım onlarıda gösterecem giderken
bende iyiyim canım çok şükür
canım bu arada astralarda indirim varmış herhalde ona bi bakın bence
Yok kiz okumam merak etme simdiliknyavas ilerliyor bakalim ne zaman hizlanacakAaa süperrr hadi bakalım sen beğencekmisin çok merak ettim sakın sonunu falan okuma
Yok kiz okumam merak etme simdiliknyavas ilerliyor bakalim ne zaman hizlanacak
Onu benden baska okumayan yok saniyordum sende varmissinİlk sayfalar önemli değil kız iş aramaya başlasın tamamdır.. Ara ara beğenip beğenmediğini yaz mutlaka acaba ben mi abarttım merak ediyorum
Bende elif şafak mı neydi aşk kitabına başlıycam :)
Onu benden baska okumayan yok saniyordum sende varmissin
186. Sayfadayim kutuphaneye gitti takvimini olusturdu oradayim ve simdlye kadar begenmedim
Kız evde durup duruyo açıp oknaslm ya yokama çok güzelmiş
Yaa bayaa gelmişsin ama o zaman sen beğenmen
Simdilik ne cok iyi ne de cok kotu geldi sonuna cogru nasil olacak bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?