Ağlayakta gözden mi olak???

hoşbulduk benoşummmmm dün akşam tableti uzatırmısınm dedim kocişime anneme diyorki bakkk bakk anne bu bi siteye dadanmışşş orasıda çok kafasını karıştırıyo deddd dedimmm
annemde çok sevdi kızzz doktorumuuu
doktor bilmiyodu ama sana nasıl sölediii
hadi benoşumm yeliz sen sosyal açılışı yapınnnn bende peşiniz sıra geleem
ayyy aynen yaaa bir defa eşimin kızkardeşi için aradılar beyninde ur varmış diye pat diye söledi kayınbabammm geçen yıldı
bizde avm de baktım eşim mağazadan çıktı galeri boşluğuna nasıl ağlıyooo ilk kez gördüm yaaaa çooook kötü oldummm insan çok garip oluyor bir erkeğin ağlamasınaaa
ayşeninki erkek ya laaa

sedommmmm
bende çok heyecanlıyımmmm inşallah yine sonu hüsran olmazzzz
kızzzzzzzzzzz daha yeni işten çıktın aaa hemen ne dadandılarrr yaa acelesi neymişşş seni yoruyor hem birde kalacak seviyosan sorun yok ama insan bekler biraz gerçi kafan dağılır seninde dicem ama yaa uzan yat ne demek alla allaa
canım yarın miniğimizin cinsiyetini kesin öğrenirsinnnnn ayyy süper bişey buuuu

yok kız bizim burda bi olay olmaz iki slogan atar polislere gül dağıtır dağılırlar
eşimin bugün gaz eğitimi vardı iptal ettiler izinli olan polisleri de çağırmışlar hayırlısı bakalım
inançlarımız ve görevlerimiz bizi çok tuhaf durumlara sokuyor
benoşş hiç ses etmiyosun bat ne zaman
seni gördüm daha iyi oldum sedoşummm

kızz öğrenin artık cinsiyetleri sizin minikler pek bi utangaç göstermiyolar da

Canimm yaa çok zor bi durum k.pederine de cok uzuldum ağlayarak gitmesi içime otururdu... Burnunun kanamasi gebelikten de oluyor canim...ahh bende iyi değilim eşimin teyzesi geliyor dun aksama kadar bizdeydi götürüp k.valideye biraktim.bugunde bizde kalacak...tamsm gelsin kalsn saz ogrensin...hic degilse bi ara oyle gel yuh diyorum yaa daha ilk günden

fatmammmm
hadi cinsiyetini öğrende gelll
inşallah kız inşallaaahhhhh

Kotu düşünmek yok fundosumm minigin
Gelme zamani yaklasiyor köşeye skıştı artik yaramazlik yapip kaçamaz...Esim geldi.birazdan gelicem

kuzum senin kayınpederine üzüldüm ama eşin ve kardeşlerine ne yaşattıysa artık onlar duyarsızlaşmışlar..
canım Allah eşinin yardımcısı olsun işi zor valla
inşallah öğrenirim canım ya bu arada bugün doktora yalnız gidecem eşim şehir dışında yanımda götürecek kimseyi de bulamadım içim burkuldu

kızlar günaydın nasılsınz?

fundacım filmi çektrımıssın tüplerde acıkmş hadı gözün aydın

korktuğun gibi miydi

ewet canım burnum kanıyor zaten normaldede ama dün içime oturdu hıçkıra hıçkıra ağlaması. bide eşim normal konuştu. benimde oğlum olacak bi baba evladına nasıl düşman olur. bende yaşadım o evde orda hiçbi aile düzeni yok bak lizim in babasına çocugu için kalkıp gece yarısı kilometrelerce yol yürüyo sırf canı bişey istedi diye insan özeniyo onları gördükçe dedi. bizim niye öyle bi ailemiz yok dedi. en çok buna içerledi galiba

sedom sen saz mı öğretiyosun teyzeye. kızz sesin de güzeldir senin yoruluyosan söyle cnm biraz uzanıyım ağrım oluyo de. anlayışsız değildir heralde anlayış gösterir
aynen canım hep kavga gürültü dayak olan bi evde büyümüşler hepsi içten içe kinli babalarına
fatmacan kız kimse yokmu yanında götürecek. burkulmasın için bak bebişinin cinsiyetini öğrencen belki çıkışta da uygun renkte ciciler alırsın babaya süpriz olur

yok kimse canım ya benim ailem başka ilde burda bitek teyzem var o da evde torun bakıyor torunuda hastalanmış kadına bişey diyemedim. eşimin ailesinden de bi tek annesi var o da yaşlı zaten söylesemde gelmez gurbette olmak cidden çok kötü inşallah canım cinsiyetini öğrenirsem o moral olur en azından

inşallah öğrenirim fundoşum sen bugün daha iyisin dimi ağrın sancın var mı:44:

kızlar günaydın nasılsınz?

fundacım filmi çektrımıssın tüplerde acıkmş hadı gözün aydın

korktuğun gibi miydi

lizzzooo ağır konuşmuş eşinnnn gurur yaptı demekki offff çok kötüüüü
fatmammmm ağrım yok çok şükürrr

evlimutlu canımmm çok sağolllll anestezi aldım yaaa hissetmedim ama sonrası ço kağrım oldu çok kötüydüm kustum hatta
adet sancısıydı bildiğin :26:

günaydın canım biz iyiyiz sen nasılsın ne var ne yok

iyiyim canım aynı klasik okul ev koşturuyoruz

iyi canım kötü bir şey olmadıgına sevindim.

evt bayağı bi agrı oluyodu

gurbet zordur canımm bize de hemen haber ver olur mu

geçti bitti fundam çok şükür ama çok para vermişsiniz yaa devlette yaptırıp sonucunu götürsen olmuyomuydu acaba

geçti bitti fundam çok şükür ama çok para vermişsiniz yaa devlette yaptırıp sonucunu götürsen olmuyomuydu acaba

napim kız dr. ben yapıcam diyince diyemedim başka yerde çekilim anestezi filan aldım ya bide yatış yaptılar birde 3 saat yattım odada yalnız hastaneyi çok beğendi annemde tertemiz odada çok güzel yanımdada puset vardı boş doğum katına çıkardılar yaaa
annem diyo doğumunda burda nasip olsun inşallaah yatakta vardı annemde orda yattı

benoşşş duydunmuuu doğumuda orda yapalım kızzzz

fatmammm üzülüyorum öle konuşma yaaa annecin son aylarında gelir dimi yanına kuzum :26:

evlimutlucan sen ne kadardır film çekileli bekliyosun bide senin de açıkmıydı unuttum kıusuruma bakma

tabi canım eve gelir gelmez yazarım size
evet canım annem doğumdan önce gelecek doğumdan sonrada kızkardeşim ablam babaannem falan hepsi gelecekler hayırlısıyla inşallah

tabi canım eve gelir gelmez yazarım size

evet canım annem doğumdan önce gelecek doğumdan sonrada kızkardeşim ablam babaannem falan hepsi gelecekler hayırlısıyla inşallah

oooo sülale geliyo kızzzzzz daha ne istiyonnnn
ayyy fatmam seninde kız olsun bari hep erkek hep erkekkk çok merak ediyorum valla seninkinide haaa eli ayağı düzgün olsundaa tabi farketmez ama insan merak ediyor yinede

yok canım ne kusuru .canım ben kasımdan berı beklıyorum evt tüpler açıktı daha ne kadar beklerım onu da bılmıyorum:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…