kızz ben nası içerlediysem dün olanlar oldu. bizdelerdi bütün ailesi kayınbabam kayınvalidemi ağlatmış hem ağladı hem yemek yedi kadın eşim de babasına kızdı bagırdı babası ağlayarak gitti. ne kadar kötü olursa olsun koskoca adamın ağlayarak gitmesi içime dokundu kendi babamı düşündüm. biraz fazla stres oldum heralde burnum kanadı. ben hakkımı helal ettim gönülleri hoş olsunSorma lizim hiç o konulara girme mutlaka birimizin yarası deşilir..
Millette şans var anam..
Bizde de ikinci yıl daha ödüyoruz.. Sağlık olsun öncelikle ama işte insan birazda düşünüyo oğulların var hiç atmaz kenara 3 kuruş diye
Twincimmm amiiinnnn inşAllah canım benim hepimiz verelim o haberleri
Canlarım benimmmm aldınız gzel haberimi inşallah hayırlı olur bu işlem hemencik fayda eder kızlar iinşallah bu ay hepimiz muradımızza ererizzz
film sonrası çok kötüydü çok ağrım oldu kanamam oldu ama şimdi iyiym
dr çalışmalara başla dedi 2 ayden çok umutluyum bekle dedi ya müjdeyle gel yada 2 ay sonra aşılamaya başlarız
bakalımmm hayırlısı olsun
sizlerde iyisinizdir inşallah canlarımmm
ayşemmmm sosyalimmmm fatmammm benoşummm yelizimmm twinimm lizimmm
sedommm iyiki varsınızzz
Canlarım benimmmm aldınız gzel haberimi inşallah hayırlı olur bu işlem hemencik fayda eder kızlar iinşallah bu ay hepimiz muradımızza ererizzz
dr çalışmalara başla dedi 2 ayden çok umutluyum bekle dedi ya müjdeyle gel yada 2 ay sonra aşılamaya başlarız
sedommm iyiki varsınızzz
Aaa fundamm gelmis yaaa
Sosyalimmm nasilsinnn demirbaşların başı
Fundamm iyi olmana sevindimm yani kapaliydi da acildi falan degill direkt açıkmış demii
Yarin mutlaka agri kesici al canim yarin da agrin olucaktir bide cok yogun su gibi akinti oluyo ilactan da kaynaklii
Ayy Allah bu ay yuzunu guldursun insallahh
Şubat ve mart aylari hepimize guzel haberler getirsin insallahhh
Benim hala kasık agrim varr degisik bi agrii inşallah üşütmüş falan degilimdir
kızz yeliz ayşenin dediği gibi sen kendini sıcak tut ne zaman dönüyosun antalyadan. yaa bu arada kardeşlerinle ne kadar çok benziyosunuz. hamile olan kardeşin üstünde uzun bol bi kazak olan kız mı? kıvırcık saçlı olan kardeşine de bayıldım pek bi güzelAaa fundamm gelmis yaaa
Fundamm iyi olmana sevindimm yani kapaliydi da acildi falan degill direkt açıkmış demii
Yarin mutlaka agri kesici al canim yarin da agrin olucaktir bide cok yogun su gibi akinti oluyo ilactan da kaynaklii
ewet canım kötü oldu ona da bi ders olsun kadın bu yaşına gelmiş hala çekiyo. ama koca adamın ağlaması da bi garip oluyo, benim babam ağlasa benim canım gider. evlatlarını o kadar bezdirmişki hiçbiri benim kadar üzülmedigunaydin canlarimmm
fundam seni gormek ne guzellgecmis olsun bitanemm,bak buda gecti. ins 2 ay icinde bebisin gelir ki bence gelecek Allahin izniylee
sen bugun agri kesici al yine yelizinde iki uc gun agrisi olmustuu. ins agrilarinda hemen gecerr.
sende iyikii varsinn fundammmozledikk kiz senii
lizooo gunaydinn, ne kotu bi durum olmus cnm yaa,bu isler cok incee. Allah sabir versin. sende kendini strese sokma hamilesin Allah korusun cnm.
Günaydın canlarımmmmmmmmm :118: :118: :118: :118:
kızz yeliz ayşenin dediği gibi sen kendini sıcak tut ne zaman dönüyosun antalyadan. yaa bu arada kardeşlerinle ne kadar çok benziyosunuz. hamile olan kardeşin üstünde uzun bol bi kazak olan kız mı? kıvırcık saçlı olan kardeşine de bayıldım pek bi güzel
ewet canım kötü oldu ona da bi ders olsun kadın bu yaşına gelmiş hala çekiyo. ama koca adamın ağlaması da bi garip oluyo, benim babam ağlasa benim canım gider. evlatlarını o kadar bezdirmişki hiçbiri benim kadar üzülmediiyi bi baba olmak kolay değil..
gunaydin canlarimmm
fundam seni gormek ne guzellgecmis olsun bitanemm,bak buda gecti. ins 2 ay icinde bebisin gelir ki bence gelecek Allahin izniylee
sen bugun agri kesici al yine yelizinde iki uc gun agrisi olmustuu. ins agrilarinda hemen gecerr.
sende iyikii varsinn fundammmozledikk kiz senii
lizooo gunaydinn, ne kotu bi durum olmus cnm yaa,bu isler cok incee. Allah sabir versin. sende kendini strese sokma hamilesin Allah korusun cnm.
kızz yeliz ayşenin dediği gibi sen kendini sıcak tut ne zaman dönüyosun antalyadan. yaa bu arada kardeşlerinle ne kadar çok benziyosunuz. hamile olan kardeşin üstünde uzun bol bi kazak olan kız mı? kıvırcık saçlı olan kardeşine de bayıldım pek bi güzel
ewet canım kötü oldu ona da bi ders olsun kadın bu yaşına gelmiş hala çekiyo. ama koca adamın ağlaması da bi garip oluyo, benim babam ağlasa benim canım gider. evlatlarını o kadar bezdirmişki hiçbiri benim kadar üzülmediiyi bi baba olmak kolay değil..
kızz fundoşş sen niye geldin izinli değilmisin bugünngünaydın canmm
hosgeldinn fundossssnasilsin canimm. anlat bakalim dun neler olduuuu. en ince ayrintisina kadar istiyoruzzz
haklisin lizomm hic kolay degil hemde ama sen sakin bunlari dusunup kendini strese sokma canimm
kızzz abartmim dedimmm kovulurum hamiş kalmadan
öncelikle kızlar sağ kasığım hep ağrıyo ve hep diyodum ya size her seferinde sağ kasığım ağrıyoo
raporda bişey dikkatimi çekti uterus sağa deviyedir diyo bu ne demek yaaa
ayşem dün çok heyecanlandım kızzz o masaya yatıncaaa çıplak halde ayy çok fenaydııı sonra koldan ilacı bi verdiler ben küttt gittim
sonra baktım funda hanııım diyolar kaldırdılar beniiii eşofmanımı giydirmişler ama sedyeye hep birlikte aldılar beni yukarı yatağa çıkardılar yaa bi baktım batmışşş eşofman kan revan içinde birde ped koymuşlar yani o halde
bir sancı tuttu korkunçtu uyumaya çalıştım öle dalmışım ama tekar kalktım ağrıyla kıvrandım sonra sonucu alıp dr. yanına gittim ağrıda kanamda normal fitlini al hemen eve gidince dedi
sonuca bakmadan açık hiç bi sorun yok ben emindim senden dedi
2 ay düzenli ilişkiye gir dedi
ayy fundoş inş ağrın olmaz bugün. yum ne zamandı çalışmalar ne zaman olacakki. bu arada cansu selman da hamile bu ay tekrar bereketli ay olabilir sırayla hepinizin güzel haberlerini alabiliriz
kızzz abartmim dedimmm kovulurum hamiş kalmadan
öncelikle kızlar sağ kasığım hep ağrıyo ve hep diyodum ya size her seferinde sağ kasığım ağrıyoo
raporda bişey dikkatimi çekti uterus sağa deviyedir diyo bu ne demek yaaa
ayşem dün çok heyecanlandım kızzz o masaya yatıncaaa çıplak halde ayy çok fenaydııı sonra koldan ilacı bi verdiler ben küttt gittim
sonra baktım funda hanııım diyolar kaldırdılar beniiii eşofmanımı giydirmişler ama sedyeye hep birlikte aldılar beni yukarı yatağa çıkardılar yaa bi baktım batmışşş eşofman kan revan içinde birde ped koymuşlar yani o halde
bir sancı tuttu korkunçtu uyumaya çalıştım öle dalmışım ama tekar kalktım ağrıyla kıvrandım sonra sonucu alıp dr. yanına gittim ağrıda kanamda normal fitlini al hemen eve gidince dedi
sonuca bakmadan açık hiç bi sorun yok ben emindim senden dedi
2 ay düzenli ilişkiye gir dedi
fundamm yazamadimm sular gidecekmiss 30 saatevde ne kadar bidon kova varsa doldurdummmm.
canim benimm butunn yollarinn tertemizz,artik bebis gelecekkkins ilk ayinda gelir hemenn
bak kurtuldunn oldu bitti isteehem korunmada yokk
onumuzdeki ay bize hayirli haberler vericenn hem topigimizin bereketi acildiii.
ben simdii hazirlanacam kizlarrr. once disarida bikac isim varr sonrada doktorumm varr. saat 4 te muayenem. cikar cikmaz yazarimm.
hepinizi opuyorummm hoscakalinnn
amannnn yarabbiii videoyu izledinizmii pardon dinledinizmiiii
sedommm iyiki varsınızzz
Aaa fundamm gelmis yaaa
kızz ben nası içerlediysem dün olanlar oldu. bizdelerdi bütün ailesi kayınbabam kayınvalidemi ağlatmış hem ağladı hem yemek yedi kadın eşim de babasına kızdı bagırdı babası ağlayarak gitti. ne kadar kötü olursa olsun koskoca adamın ağlayarak gitmesi içime dokundu kendi babamı düşündüm. biraz fazla stres oldum heralde burnum kanadı. ben hakkımı helal ettim gönülleri hoş olsun
fundamm canımm benim çok sevindim inşallah ufacıkta olsa bi kapalılık vardıda açıldı filmle bu ay gelir bebeğin annesine
günaydın kızlar
fundamm yazamadimm sular gidecekmiss 30 saatevde ne kadar bidon kova varsa doldurdummmm.
canim benimm butunn yollarinn tertemizz,artik bebis gelecekkkins ilk ayinda gelir hemenn
bak kurtuldunn oldu bitti isteehem korunmada yokk
onumuzdeki ay bize hayirli haberler vericenn hem topigimizin bereketi acildiii.
ben simdii hazirlanacam kizlarrr. once disarida bikac isim varr sonrada doktorumm varr. saat 4 te muayenem. cikar cikmaz yazarimm.
hepinizi opuyorummm hoscakalinnn
bugün odtü yolunun açılışı var çok kötü şeyler olabilir
Fundosumm çok çok geçmiş olsun balimm atlattin çok şükür , inşallah hemen müjdeyi verirsinCanlarım benimmmm aldınız gzel haberimi inşallah hayırlı olur bu işlem hemencik fayda eder kızlar iinşallah bu ay hepimiz muradımızza ererizzz
sedommm iyiki varsınızzz
Yarin belki cinsiyetide ogrenirsin degil mi
Bakariz canim cok sagol bitanem
canlarım bugün cinsiyeti belli olur inşallah gösterirse bizimkiCinsiyette belli olsun o zaman bakalım liz hariç hepinizi merak ediyorum
fundoşum canım benim çok geçmiş olsun sonuçlarının temiz çıkmasına çok sevindim inşallah başka tedaviye gerek kalmadan hamiş kalırsın hemenCanlarım benimmmm aldınız gzel haberimi inşallah hayırlı olur bu işlem hemencik fayda eder kızlar iinşallah bu ay hepimiz muradımızza ererizzz
sedommm iyiki varsınızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?