Ağlayakta gözden mi olak???

yok canım ne kusuru .canım ben kasımdan berı beklıyorum evt tüpler açıktı daha ne kadar beklerım onu da bılmıyorum:44:

Allahım daha fazla bekletmesin inşallahhhhhh kasım hee ben kasımda dr. a gitmeye başladım önce testler sonra klomen sonra bekleme sonra film
oyyy

canım ondan önce bende testler klomenler ve çatlatma iğnesi kullandım sonra film çekildi saçma oldu aslında sıralama

doktor tüpler açıkmış gibi tedavıyı sürdürdük demişti.

oooo sülale geliyo kızzzzzz daha ne istiyonnnn
ayyy fatmam seninde kız olsun bari hep erkek hep erkekkk çok merak ediyorum valla seninkinide haaa eli ayağı düzgün olsundaa tabi farketmez ama insan merak ediyor yinede
kuzum ya bende kız olsun istiyom çok ama dediğin gibi sağlıklı olsunda gerisi boş inşallah seninde oğluşun olur
canım ben çıkıyom şimdi az evi toparlıyım sonra doktora hazırlık gelince yazarım öpüyorum hepinizi

hadi hayırlı haberler getirrrr

canım ondan önce bende testler klomenler ve çatlatma iğnesi kullandım sonra film çekildi saçma oldu aslında sıralama

doktor tüpler açıkmış gibi tedavıyı sürdürdük demişti.

bende 2 ay beklicem sonra aşılama olmazsa yani :18:

Canım Allah esininde yardimcisi olsun...onun içinde çok zor
lizom soyleyemiyorum cay yap getir gotur , mutfakta hep ugrasiyorum...haberde vermeden geldi...Esim bugün izinliydi toplantisi cikti simdi gitti...seninde basini sisirdi dimi diyor ,saza bilmeden dangur dungur vurdu butun gun...yok bugun dayanamam tek basima...vallahi bende işyerine ugricam sonra dolasicam dedim
Arayip söyledik...birazdan cikicam :))

Fundosummm o gelsin o minik ayaklari öpmek için gelicem :) ben gidiyorum canm duysalligim sulu gozlulugum tavan yapacak ,bugün rüyalar da gördüm gerçek gibiydi..

Aysemle fatmamdan güzel haberleri merakla bekliyorum

Opuyorum kizlar hepinizi

Canım ben iyiyim aynı tas aynı hamam
Hadi sende üzülme tekte olsa belki cinsiyet öğrenip daha mutlu olucan
Ve bizde senin mutluluğunu paylaşcaz tabi sıpa gösterirse

Ayy inşAllah canım açılış olsun isterimde bakalım kısmet
Bende olması durumunda devam ederim doktora senden güzel haberler alıyrum çünkü..
Belki benim durumum ona basit geldiği için öle dedi bilemiyorum

Bende eşim abim babam ağlasın hemen gözümde hazır yaşlarrr akar giderrr

Kız ben batı bilmiyom ki bekliyom öle meraktan da ölüyom
Ağrım ara sıra var işte ama belirti olarak yorumlamak istemiyorum o yüzden yok diyorum

Kız inşAllahh yeter ki bebem gelsin o kadr çok isterim ki ama nasip be gülüm.. Biz ne kadr Çok istiyoruz o da o kadar geç geliyo

Sosyallll nerdeeeee ?
Hiç böle yapmazdı
Üç büyüğümüz uzatma arayı merakta bırakma bizi

Seni etiket ettiydim merhaba dedim mi bilmiyorum
Balık hafızayım son zamanlarda :)

Takılma teyzeye kuzum onları. Anlamak zor kendi işine bakıyı sen nasılsın umru değil..
Gitsin kursta öğrensin
Seninkini de yarın öğrenip bakalım bu topiğin sıpaları hangi cinsiyetten oluyo

ya tam ben dicektimm sosyal nerdeeeeeeee
sedommmmmm kıyamam yaaa ne sinir bozucuuuu görgüsüzlükk başka bişey değil acaba bilerekmi yapıyolar diyorum haaaa ilkgünden sarmaları pek hoş bi urum değil çünkü ve sana uğraş çıkaRMALARIIII saçmalık yaaaa
sende nerden biliyorsun saz çalmayııı alırsın böle belalar başına işteee
birde kalacakmış hayret bişey çokmu uzakta oturuyor bu ne yaaa daha işten çıkar çıkmaz
keşke haberleri olmasaydı çıktığından yaaaa nye sölediniz kızz

benoşşşş inşallah kızzz bakalım bende gidip hamileyim demek istiyorum doktoruma ben geldim aşılama için olmadı demek istemiyorummmm

İnşAllah bebişli gidicen.. Kötüyü çağırmaya başlama güzel olacak.. Aşılama ile hemen olacağını bilsem şu dakka gider yaptırırım ben

Ama önce doğal yoldan olanı tabiki.. Süreç yeterki uzamasın canım..

ayyyyy cokkk ama cokkk sevindimmmm..Allah kucagina almayi nasip etsin. ayrintilari faceden yaz banaaaaa. bekliyorummm

tamam canim sana yazarim....

ayyy basammm kuzuumm nasıll sevindimmm anlatamammm rabbimmmmm tamamınaa erdirsinnnnn kucağına almayı nasip etsinnnn

ayyy çok sevindimmm basam yahhuuu Allahımmmma bin şükür olsunnnnn

amin insallah canim, cümlemize insallah
hic umadigimiz bir anda geldi ...cok sasirdik :)
sükürler olsun..allahim istegen herkeze nasip etsin.....

biliyormusun ilhanazimmm nasil konusurduk nasil dert yanardik...allahim burdaki kizlarada en kisa zamanda insallah nasip eder...

Amin canım tekrardan hayırlı olsun.

Sen belirtilerini falan yazdımıydın ?

sabahtan toplantı vardı kızlar valilikte ancak gelebildim eve
fundoşum hoş geldin seni burada görmek ne güzel
doktora gidecek kızlar hayırlı haberlerle gelin inşallah
benoşumm

Amin canım tekrardan hayırlı olsun.

Sen belirtilerini falan yazdımıydın ?

tsk ederim canim darisi sizlerin basina insallah

yazdim ama birdaha yazayim...

adet belirtilerim vardi, karnim agriyordu kasiklarim agriyordu...
son bir kac gün kala bacak agrimda oldu...
gögüslerimde siskinlik vardi, ayni adet zamanindaki gibi
veeee bir kac gün cooook basim agridi, hic basim agrimazdi benim.

ama sana ve kizlara bir öneri, gercekten kafandan sildimi hamis kala biliyorsun...bunu cok iyi anladim...2.asilamam olacak diye hic takmadim kafama....receteleri eczaneye götürmek icin hazirlaniyordum (adetim geldi gelecek gibiydi)....birde test yaptim....ve beklenen an ....

Kizlar nasilsnzzz
Fundosum gelmiss kuzu gecmis olsunn cok sukur atlattin insss gelicek bebisinde
Sosyalm nasilsinn cnm
Basaa nasil gidiyor hamislk
Benosum nasilsnnn
Ayşem giremedim dunden beri ekliycm foto ama sen yoksun simdide ..
Kizlarrr bi karar aldim artik dusunmuycmm kafami baska seylere vericen resim yapayim diyorumm bide puzzle almistk onunla ugrsym yoksa kafadan gidecegi yok
Aslinda bi yerlere gidip kafa dinlemek istiyorum

sabahtan toplantı vardı kızlar valilikte ancak gelebildim eve
fundoşum hoş geldin seni burada görmek ne güzel
doktora gidecek kızlar hayırlı haberlerle gelin inşallah
benoşumm

Sosyalimmm

İşte onu bi yapabilsek bi iyi olacakki
Bakalım bizim neler olacak yaşayıp görcez inşAllah..

Sen doktora gittin mi gördün mü keseyi

Sosyalimmm

İşte onu bi yapabilsek bi iyi olacakki
Bakalım bizim neler olacak yaşayıp görcez inşAllah..

Sen doktora gittin mi gördün mü keseyi

gördüm canim keseyi ama kese görünmesi önemli degil nasil desem ben bir bos gebelik gecirdim, bebisi gördünmü ohhh diye bilirsin, birde kalb atisi olursa cok güzel olur....

bende diyordum yapamam falan diye, ama kendini birseylere odaklandir, yani düsünmemeye calis, bana doktorum dediki düsündükcene sansin azaliyor...dügmen olsada kapata bilsek demisti :)

asilama falan denedinmi hic?
doktora gittinmi?
sen ankaraliydin degilmi canim...bende ankaraliyim :)

evet canim kendini ugras bul düsünme..
bak ben hic umadigim bir anda geldi bebisimi....bir ay öncesinde asilama oldum olmadi...sonrasinda tuttu

sükürler olsun iyi gidior, cuma günü yine randevum var canim...dün cok kötüydüm...istifa üzerine istifa, birsey yiyemedim....cok kötüydüm walla...

basa86
tebrik ederim canım hamileymişsin darısı başımıza sizinde spermlerde sorun vardı sayınız iyileşmişmiydi:26:

inşallah iyi haberlerini alıcaz hep basam
darısıda bizim başımıza artık ne diim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…