yok canım ne kusuru .canım ben kasımdan berı beklıyorum evt tüpler açıktı daha ne kadar beklerım onu da bılmıyorum:44:
kuzum ya bende kız olsun istiyom çok ama dediğin gibi sağlıklı olsunda gerisi boş inşallah seninde oğluşun oluroooo sülale geliyo kızzzzzz daha ne istiyonnnn
ayyy fatmam seninde kız olsun bari hep erkek hep erkekkk çok merak ediyorum valla seninkinide haaa eli ayağı düzgün olsundaa tabi farketmez ama insan merak ediyor yinede
kuzum ya bende kız olsun istiyom çok ama dediğin gibi sağlıklı olsunda gerisi boş inşallah seninde oğluşun olur
canım ben çıkıyom şimdi az evi toparlıyım sonra doktora hazırlık gelince yazarım öpüyorum hepinizi
canım ondan önce bende testler klomenler ve çatlatma iğnesi kullandım sonra film çekildi saçma oldu aslında sıralama
doktor tüpler açıkmış gibi tedavıyı sürdürdük demişti.
Canım Allah esininde yardimcisi olsun...onun içinde çok zorewet canım burnum kanıyor zaten normaldede ama dün içime oturdu hıçkıra hıçkıra ağlaması. bide eşim normal konuştu. benimde oğlum olacak bi baba evladına nasıl düşman olur. bende yaşadım orda hiçbi aile düzeni yok bak lizim in babasına çocugu için kalkıp gece yarısı kilometrelerce yol yürüyo sırf canı bişey istedi diye insan özeniyo onları gördükçe dedi. bizim niye öyle bi ailemiz yok dedi. en çok buna içerledi galiba
sedom sen saz mı öğretiyosun teyzeye. kızz sesin de güzeldir seninyoruluyosan söyle cnm biraz uzanıyım ağrım oluyo de. anlayışsız değildir heralde anlayış gösterir
aynen canım hep kavga gürültü dayak olan bi evde büyümüşler hepsi içten içe kinli babalarına
fatmacan kız kimse yokmu yanında götürecek. burkulmasın için bak bebişinin cinsiyetini öğrencen belki çıkışta da uygun renkte ciciler alırsın babaya süpriz olur
günaydın canlarım
canlarım bugün cinsiyeti belli olur inşallah gösterirse bizimki
fundoşum canım benim çok geçmiş olsun sonuçlarının temiz çıkmasına çok sevindim inşallah başka tedaviye gerek kalmadan hamiş kalırsın hemensende iyiki varsın canım çok özledik seni
ayşem sende bugün gidiyosun dimi canım doktora hadi inşallah hayırlı haberler alırsın
yelocan özledik seni kendine dikkat et oralarda
lizim,sedom,sosyalim,benoşum ne var ne yok kızlar
hoşbulduk benoşummmmm dün akşam tableti uzatırmısınm dedim kocişime anneme diyorki bakkk bakk anne bu bi siteye dadanmışşş orasıda çok kafasını karıştırıyodeddd dedimmm
annemde çok sevdi kızzz doktorumuuu
doktor bilmiyodu ama sana nasıl sölediii
hadi benoşumm yeliz sen sosyal açılışı yapınnnn bende peşiniz sıra geleem
ayyy aynen yaaa bir defa eşimin kızkardeşi için aradılar beyninde ur varmış diye pat diye söledi kayınbabammmgeçen yıldı
bizde avm de baktım eşim mağazadan çıktı galeri boşluğuna nasıl ağlıyooo ilk kez gördüm yaaaa çooook kötü oldummm insan çok garip oluyor bir erkeğin ağlamasınaaa
ayşeninki erkek ya laaa
yok kız bizim burda bi olay olmaz iki slogan atar polislere gül dağıtır dağılırlar
eşimin bugün gaz eğitimi vardı iptal ettiler izinli olan polisleri de çağırmışlar hayırlısı bakalım
inançlarımız ve görevlerimiz bizi çok tuhaf durumlara sokuyor
benoşş hiç ses etmiyosun bat ne zaman
seni gördüm daha iyi oldum sedoşummm
kızz öğrenin artık cinsiyetleri sizin minikler pek bi utangaç göstermiyolar da
napim kız dr. ben yapıcam diyince diyemedim başka yerde çekilim anestezi filan aldım ya bide yatış yaptılar birde 3 saat yattım odada yalnız hastaneyi çok beğendi annemde tertemiz odada çok güzelyanımdada puset vardı boş doğum katına çıkardılar yaaa
annem diyo doğumunda burda nasip olsun inşallaah yatakta vardı annemde orda yattı
benoşşş duydunmuuu doğumuda orda yapalım kızzzz
fatmammm üzülüyorum öle konuşma yaaa annecin son aylarında gelir dimi yanına kuzum :26:
evlimutlucan sen ne kadardır film çekileli bekliyosun bide senin de açıkmıydı unuttum kıusuruma bakma
Canım Allah esininde yardimcisi olsun...onun içinde çok zor
lizom soyleyemiyorum cay yap getir gotur , mutfakta hep ugrasiyorum...haberde vermeden geldi...Esim bugün izinliydi toplantisi cikti simdi gitti...seninde basini sisirdi dimi diyor ,saza bilmeden dangur dungur vurdu butun gun...yok bugun dayanamam tek basima...vallahi bende işyerine ugricam sonra dolasicam dedim
Arayip söyledik...birazdan cikicam :))
Fundosummm o gelsin o minik ayaklari öpmek için gelicem :) ben gidiyorum canm duysalligim sulu gozlulugum tavan yapacak ,bugün rüyalar da gördüm gerçek gibiydi..
Aysemle fatmamdan güzel haberleri merakla bekliyorum
Opuyorum kizlar hepinizi
Canım ben iyiyim aynı tas aynı hamam
Hadi sende üzülme tekte olsa belki cinsiyet öğrenip daha mutlu olucan
Ve bizde senin mutluluğunu paylaşcaz tabi sıpa gösterirse
Ayy inşAllah canım açılış olsun isterimde bakalım kısmet
Bende olması durumunda devam ederim doktora senden güzel haberler alıyrum çünkü..
Belki benim durumum ona basit geldiği için öle dedi bilemiyorum
Bende eşim abim babam ağlasın hemen gözümde hazır yaşlarrr akar giderrr
Sosyallll nerdeeeee ?
Hiç böle yapmazdı
Üç büyüğümüz uzatma arayı merakta bırakma bizi
ya tam ben dicektimm sosyal nerdeeeeeeee
sedommmmmm kıyamam yaaa ne sinir bozucuuuu görgüsüzlükk başka bişey değil acaba bilerekmi yapıyolar diyorum haaaa ilkgünden sarmaları pek hoş bi urum değil çünkü ve sana uğraş çıkaRMALARIIII saçmalık yaaaa
sende nerden biliyorsun saz çalmayııı alırsın böle belalar başına işteee
birde kalacakmış hayret bişey çokmu uzakta oturuyor bu ne yaaa daha işten çıkar çıkmaz
keşke haberleri olmasaydı çıktığından yaaaa nye sölediniz kızz
benoşşşş inşallah kızzz bakalım bende gidip hamileyim demek istiyorum doktoruma ben geldim aşılama için olmadı demek istemiyorummmm
ayyyyy cokkk ama cokkk sevindimmmm..Allah kucagina almayi nasip etsin. ayrintilari faceden yaz banaaaaa. bekliyorummm
ayyy basammm kuzuumm nasıll sevindimmm anlatamammm rabbimmmmm tamamınaa erdirsinnnnn kucağına almayı nasip etsinnnn
ayyy çok sevindimmm basam yahhuuu Allahımmmma bin şükür olsunnnnn
tamam canim sana yazarim....
amin insallah canim, cümlemize insallah
hic umadigimiz bir anda geldi ...cok sasirdik :)
sükürler olsun..allahim istegen herkeze nasip etsin.....
biliyormusun ilhanazimmm nasil konusurduk nasil dert yanardik...allahim burdaki kizlarada en kisa zamanda insallah nasip eder...
Amin canım tekrardan hayırlı olsun.
Sen belirtilerini falan yazdımıydın ?
sabahtan toplantı vardı kızlar valilikte ancak gelebildim eve
fundoşum hoş geldin seni burada görmek ne güzel
doktora gidecek kızlar hayırlı haberlerle gelin inşallah
benoşumm
tsk ederim canim darisi sizlerin basina insallah
yazdim ama birdaha yazayim...
adet belirtilerim vardi, karnim agriyordu kasiklarim agriyordu...
son bir kac gün kala bacak agrimda oldu...
gögüslerimde siskinlik vardi, ayni adet zamanindaki gibi
veeee bir kac gün cooook basim agridi, hic basim agrimazdi benim.
ama sana ve kizlara bir öneri, gercekten kafandan sildimi hamis kala biliyorsun...bunu cok iyi anladim...2.asilamam olacak diye hic takmadim kafama....receteleri eczaneye götürmek icin hazirlaniyordum (adetim geldi gelecek gibiydi)....birde test yaptim....ve beklenen an ....
Sosyalimmm
İşte onu bi yapabilsek bi iyi olacakki
Bakalım bizim neler olacak yaşayıp görcez inşAllah..
Sen doktora gittin mi gördün mü keseyi
Kizlar nasilsnzzz
Fundosum gelmiss kuzu gecmis olsunn cok sukur atlattin insss gelicek bebisinde
Sosyalm nasilsinn cnm
Basaa nasil gidiyor hamislk
Benosum nasilsnnn
Ayşem giremedim dunden beri ekliycm foto ama sen yoksun simdide ..
Kizlarrr bi karar aldim artik dusunmuycmm kafami baska seylere vericen resim yapayim diyorumm bide puzzle almistk onunla ugrsym yoksa kafadan gidecegi yok
Aslinda bi yerlere gidip kafa dinlemek istiyorum
basa86gördüm canim keseyi ama kese görünmesi önemli degil nasil desem ben bir bos gebelik gecirdim, bebisi gördünmü ohhh diye bilirsin, birde kalb atisi olursa cok güzel olur....
bende diyordum yapamam falan diye, ama kendini birseylere odaklandir, yani düsünmemeye calis, bana doktorum dediki düsündükcene sansin azaliyor...dügmen olsada kapata bilsek demisti :)
asilama falan denedinmi hic?
doktora gittinmi?
sen ankaraliydin degilmi canim...bende ankaraliyim :)
tsk ederim canim darisi sizlerin basina insallah
yazdim ama birdaha yazayim...
adet belirtilerim vardi, karnim agriyordu kasiklarim agriyordu...
son bir kac gün kala bacak agrimda oldu...
gögüslerimde siskinlik vardi, ayni adet zamanindaki gibi
veeee bir kac gün cooook basim agridi, hic basim agrimazdi benim.
ama sana ve kizlara bir öneri, gercekten kafandan sildimi hamis kala biliyorsun...bunu cok iyi anladim...2.asilamam olacak diye hic takmadim kafama....receteleri eczaneye götürmek icin hazirlaniyordum (adetim geldi gelecek gibiydi)....birde test yaptim....ve beklenen an ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?