Ağlayakta gözden mi olak???

Kizlarr doktordan simdi ciktimm. Erkekmis. Tam acip gosterdi bu seferr:)

herkes ayşeyi mi bekliyomuş toplaştılar
ayşem hayırlı uğurlu olsun oğluşunu sağlıkla büyütmek nasip etsin rabbim artık alışverişini rahat rahat yapabilirsin

Aysemmm oglusun mu geliyorrr erkek adam sonucta gec bile kaldi gosterecek tabi kiii benim tahmin tutmadi ama ben kiz demistim

Sagol canim benimmm. Darisi en kisa zamanda senin basinaa insallahh ve burdakiii butun kizlaraa.AMiNNNNN
Bu doktoruda cok begendim. Degistirmem artik.

Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnn Allahım duysun sesiniiiiiiiiiiii
değiştirme alışmakda zor dr. da tanımaz sürekli gitmiyosun diye ilgi göstermesi için devamlı gitmen gerek yaa
hep aynı doktor olsunki son ana kadar kaynaşşş

ben doğurana kadar kanka olurum heraldee

ee nasıldı napıyodu anlatsanaaa senin sağlığın nasıl bişey dedimiii

Son düzenleme:
Aysemmm oglusun mu geliyorrr erkek adam sonucta gec bile kaldi gosterecek tabi kiii benim tahmin tutmadi ama ben kiz demistim

herkes ayşeyi mi bekliyomuş toplaştılar
ayşem hayırlı uğurlu olsun oğluşunu sağlıkla büyütmek nasip etsin rabbim artık alışverişini rahat rahat yapabilirsin

Allah razi olsun canlarimmmmm. Amin insallahh.
Sosyalimm cogu kisi kiz demisti yalniz
Fatmam ne zaman gelecek acabaa

eşinde geldimi canım o ne tepki verdi
offf ne heyecanlı bişeyyyy ben heralde ilk ultrasonda gördüğümde hüngür hüngür ağlarımmmmmmmmmm

Senin onceden bulman cok daha iyi oldu zaten.
Hersey normal dediii. Yalniz 5 kilo almisim kizz bundan sonra biraz dikkat et dedi. Hep yuzunu dondu bize. Elini ayagini kaldirip durdu isteee.

Rabbim bu duygulari hepinize yasatsin. Her zaman dualarimdasiniz kizlarr

eşinde geldimi canım o ne tepki verdi
offf ne heyecanlı bişeyyyy ben heralde ilk ultrasonda gördüğümde hüngür hüngür ağlarımmmmmmmmmm

Yok cnm arkadasimla gittim. Bende erkek diye hazirlamistm kendimi o yuzden cok sasirma olmadi fundan
Saglikli olsunda cinsiyeti hic onemli degil zatenn

çokmuymuşki 5 kilooo ben kapılardan geçemem herhal
oyyyy hareketli maşallah
biliyorum canım buna eminim ne kadar içten istediğini hissediyorum inan

Ablan hakli canmm artik biliyosun kii hersey yolundaa geriye sadece senin sakin olman kaldii gonlunu ferah tut tupler de acik olduguna gore spermler de yolunu bulucak her sekildee sen yeter ki kafani rahatlatt

Ablan hakli canmm artik biliyosun kii hersey yolundaa geriye sadece senin sakin olman kaldii gonlunu ferah tut tupler de acik olduguna gore spermler de yolunu bulucak her sekildee sen yeter ki kafani rahatlatt

evet canımmmm

Söylediğine pişman oldum bende neyse bugün disaridaydim gezdimm yağmurda ohh rahatladm kotona gittim güzel şeyler var ama hiçbirşey olmuyr...fundosum silivriden geliyor neyse yarinda gidiyorum simdi gidip yemek hazirlicam
Kizlarr doktordan simdi ciktimm. Erkekmis. Tam acip gosterdi bu seferr:)
Ayşemmm gözün aydinn demek yakisikli oglus geliyorr yerim ben onuu...tutturamadimm Allahim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin
Acaba fatmann ki nee

Opuyorum kizlar gidip yemek yapayim :125: aciktim

kızzz yoksa kotonun büyük bi yeri varrr y.kemaldee orayamı gittin orası çok uygun ve ablamın çalıştığı şirketin tam karşısııı uğrasaydınnnn
olmuyomuuu kotonda zaten küçük beden var kızzz hep boşverr lcw ye bakın siz artık tontişler 4xl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…