Kizlarr doktordan simdi ciktimm. Erkekmis. Tam acip gosterdi bu seferr:)
Sagol canim benimmm. Darisi en kisa zamanda senin basinaa insallahh ve burdakiii butun kizlaraa.AMiNNNNN
Bu doktoruda cok begendim. Degistirmem artik.
Aysemmm oglusun mu geliyorrrerkek adam sonucta gec bile kaldi gosterecek tabi kiii benim tahmin tutmadi ama ben kiz demistim
herkes ayşeyi mi bekliyomuş toplaştılar
ayşem hayırlı uğurlu olsun oğluşunu sağlıkla büyütmek nasip etsin rabbim artık alışverişini rahat rahat yapabilirsin
Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnn Allahım duysun sesiniiiiiiiiiiii
değiştirme alışmakda zor dr. da tanımaz sürekli gitmiyosun diye ilgi göstermesi için devamlı gitmen gerek yaa
hep aynı doktor olsunki son ana kadar kaynaşşş
ben doğurana kadar kanka olurum heraldee
ee nasıldı napıyodu anlatsanaaa senin sağlığın nasıl bişey dedimiii
eşinde geldimi canım o ne tepki verdi
offf ne heyecanlı bişeyyyy ben heralde ilk ultrasonda gördüğümde hüngür hüngür ağlarımmmmmmmmmm
Aysem senin sut testin erkek cikmisti degilmi
Senin onceden bulman cok daha iyi oldu zaten.
Hersey normal dediii. Yalniz 5 kilo almisim kizzbundan sonra biraz dikkat et dedi. Hep yuzunu dondu bize. Elini ayagini kaldirip durdu isteee.
Rabbim bu duygulari hepinize yasatsin. Her zaman dualarimdasiniz kizlarr
kızzz ağrım vardıyaaa çok kalabalıktı sıra vardı ben odadan inince kıza dedim hemen sonucumu gösterim dr. a söle gidicem
açmadım bile sonucu dosyay koymuşlar bide cd var verdim gerek yok sende kalsın ben biliyorum sonucu dedi
hiçte şaşırmadım dedi açık tüpler gayet güzel 2 ay bekleyelim olma ihtimali çok yüksek
eee dedim 2 ay sonra geliyim yani 2 ay uğramimmi dedim gülerek ya hamileyim diye gelirsin belki dediyoksa gelirsin aşılama yaparız sıkma canını dedi
eve gidince açtım baktımmm
kızzz süper olur yaaa ama dayanırmısınnn yüzüne vermeye müjdeyii
ayyyyy inşallah kalırızzzzz kızzzzzzz
ablam aradı şimdi,ii ağrın varmı yok dedim
yapacağın herşeyi yaptın daha düşünme sonuçta herşey sorunsuz bunu biliyoruz takma nasılsa olacak diyo
Ablan hakli canmm artik biliyosun kii hersey yolundaa geriye sadece senin sakin olman kaldii gonlunu ferah tut tupler de acik olduguna gore spermler de yolunu bulucak her sekildee sen yeter ki kafani rahatlatt
Kizlarr doktordan simdi ciktimm. Erkekmis. Tam acip gosterdi bu seferr:)
Bugun hava kapali sabah ber yagmur yagiyorr icim daraldiiii
Söylediğine pişman oldum bende neyse bugün disaridaydim gezdimm yağmurda ohhya tam ben dicektimm sosyal nerdeeeeeeee
sedommmmmm kıyamam yaaa ne sinir bozucuuuu görgüsüzlükk başka bişey değil acaba bilerekmi yapıyolar diyorum haaaa ilkgünden sarmaları pek hoş bi urum değil çünkü ve sana uğraş çıkaRMALARIIII saçmalık yaaaa
sende nerden biliyorsun saz çalmayııı alırsın böle belalar başına işteee
birde kalacakmış hayret bişey çokmu uzakta oturuyor bu ne yaaa daha işten çıkar çıkmaz
keşke haberleri olmasaydı çıktığından yaaaa nye sölediniz kızz
benoşşşş inşallah kızzz bakalım bende gidip hamileyim demek istiyorum doktoruma ben geldim aşılama için olmadı demek istemiyorummmm
Ayşemmm gözün aydinn demek yakisikli oglus geliyorr yerim ben onuu...tutturamadimmKizlarr doktordan simdi ciktimm. Erkekmis. Tam acip gosterdi bu seferr:)
Yağmur candır sosyalim iyisindir ins.Bugun hava kapali sabah ber yagmur yagiyorr icim daraldiiii
Söylediğine pişman oldum bende neyse bugün disaridaydim gezdimm yağmurda ohhrahatladm kotona gittim güzel şeyler var ama hiçbirşey olmuyr...fundosum silivriden geliyor neyse yarinda gidiyorum simdi gidip yemek hazirlicam
Ayşemmm gözün aydinn demek yakisikli oglus geliyorr yerim ben onuu...tutturamadimmAllahim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin
Acaba fatmann ki nee
Opuyorum kizlar gidip yemek yapayim :125: aciktim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?