Kizlar nasilsnzzz
Fundosum gelmiss kuzu gecmis olsunn cok sukur atlattin insss gelicek bebisinde
Sosyalm nasilsinn cnm
Basaa nasil gidiyor hamislk
Benosum nasilsnnn
Ayşem giremedim dunden beri ekliycm foto ama sen yoksun simdide ..
Kizlarrr bi karar aldim artik dusunmuycmm kafami baska seylere vericen resim yapayim diyorumm bide puzzle almistk onunla ugrsym yoksa kafadan gidecegi yok
Aslinda bi yerlere gidip kafa dinlemek istiyorum
gördüm canim keseyi ama kese görünmesi önemli degil nasil desem ben bir bos gebelik gecirdim, bebisi gördünmü ohhh diye bilirsin, birde kalb atisi olursa cok güzel olur....
bende diyordum yapamam falan diye, ama kendini birseylere odaklandir, yani düsünmemeye calis, bana doktorum dediki düsündükcene sansin azaliyor...dügmen olsada kapata bilsek demisti :)
asilama falan denedinmi hic?
doktora gittinmi?
sen ankaraliydin degilmi canim...bende ankaraliyim :)
İnşAllah bebişli gidicen.. Kötüyü çağırmaya başlama güzel olacak.. Aşılama ile hemen olacağını bilsem şu dakka gider yaptırırım ben
Ama önce doğal yoldan olanı tabiki.. Süreç yeterki uzamasın canım..
twinimmm sağol canıııımmmm
benoşşş kız aşılama filan hiç uğraşmak istemiyorum Allah biliyor yaaa çok zor şeyler bunlar
birde tatil lazım bize diyoruz yaaa ee ben yazın sıcak ortamda yoğun çalışıyordumda kafam meşguldü e arada tatilde bol bol yaptık ki çok gezerdik en kötü h.sonu yazlığa kaçıyodum öle takmıyodumda bu ay oldumu diye
olacağı varsa oluyor yaaaa
dr. dedi zaten ne kadar stres yapsanda olur dedi kafamdaki soru işareti buydu herşey normal tüplerdemi bişey var diye ama çok şükür oda normal şimdi bol bol çalışmaaa
Canım tabiki aşılama tüp bunlar zor şeyler hem maddi çok yıpranıuorsun hemde manevi ama normal yoldan olmayınca mecbu kalıyorsun gözüne gelmez maddi tarafı o yüzden dedim..
Rabbim onları yaşatmasan doğal yoldan tez zamanda hepimize nasip etsin inşAllah duam hep bu yönde ama hayırlısı neyse onu yaşıycaz..
Zaten bi hepimiz kalaydıkda hamile bi rahata ereydik
Canlarimmmm nasilsinizzz
Fundoss enerjini burdan alabiliyorumm nasil rahatladin demii sonuclar iyi cikincaa
Bak ben sana demistimm filmden sonra yeni bi baslangic olucak diyee
Sizz hepimizden uzun kardesimden bahsedionuzz evet guzeldir zilli
Hamile olan kardesim dee dün tartildikk 2 ayda 6 kilo almisscok morali bozuldu amaa olsunn bence cok tatli
Kizlar benim sag kasigimin hemen ustunde sabit bi noktada zonklama var iki uc gundur ama hep ayni noktaa üşütmeden mii acabaa soguk aldim cunku
Benosum aysemm lizim sedom sosyalimm twinimm hepinizz iyisinizdir umarimm
bende 2 ay beklicem sonra aşılama olmazsa yani :18:
kızz benimde aklıma bu takıldı aşılama ne kadar tutuyo acaba kolay bi işlemmiş heralde accık baktıydımdaaa
yelizz kızzz sormaaa kafa nasıl rahatlıyooo tüpler açık ne demek yaaa ama ben rahat durmuyom işte deminde bi bakim dedim annaaammmm tüpler açık hiç sorun yok ama ben yıllardır hamile kalamıyorumlu şeyler okudummmmm
kızzz yelizzz maşallah hepiniz çok tatlı güler yüzlüsünüz Allah ayırmasın sizleriiiii
canım yaaa benimde hep sağ kasığım ağrırdı yaaa sonuç kağıdında dikkatimi çekti uterus sağa deviye yazıyoo o ne demek kızzz
sağa yatacam eğer orası daha i,yiyse bakkkama hakaten hep sağda ağrı oluyo bende
bu zonklama kalp atışı gibimiii geçen ay bendede çok oldu kız takılma ona az kaldı bi test yapıverirsinnn
kız bide sabah çişimi yaptıktan sonra dikkatimi çekti çok garipti böle et suyu donarya öle benekler vardı yağlı beyaz o ilaçmııı atıyorum acaba
perşembe başlim diyorum çalışmalara
Fundamm artikk dusunme boyle seylerr bundan sonra yeniden başliyor say kendinii bu ay onumuzdeki ay şansimiz yuksekk Allahtan hayirlisii insallah gelir bebislerimizz
Sagol canmm tatlidir bacılar
Bi arastiralimm benim raporda şu normaldir bu normaldir yaziodu oole bisey yazmiyordu
Evet canmm o ilac gelio surekli farketmion muu su gibi akinti oluyoo gecer yarina herhaldee
Zonklama canmm kalp atişi gibi degil canimi acitan bi zonklama ama hep ayni noktada yeri hic degismiyoo kasıgimda degil de azcik yukarsinda
Amaannn onu umut edinmiycem kendimee neler neler oluyo her ay fos cikiyo istee
haklısın canım okudukça stres oluyorum deli gibi yiyorum kendimi e salak kafa açık çıktı iştee daha ne arıyosunnn
geçsin kızz yarına perşembe başlarım 12. gün çünkü bide ctesi oldumu tamamdır
birde adetten bu yana hiç olmadı yaaa zorakide olmayacak
kızz inşallah minik bi kuşşş orda kıpraşıyodurrrrrrrr
He kizzz senn kafandan cikarr bu hafta şu işii iki uc kez gun aşiri yaparsan yeterr
Ayy hadi insallah fundam yaa cok heyecanlii keske olsa daa burda ogrenip gitsem ne guzel olurr
O yazdigina bakiyorum da bircok kisi hsg sonucunda bahsetmis aka ne anlama geldigini aciklamamislarr bulamadim druna sorsanaa
kızlar ne yaptı acabaaa ayşemin kesin oğluişumu oluyoo fatmanınkinin cinsiyeti belli oldumuuu ayyy
kaçtaydı randevuları fundoş bende bekliyorum mesaim bitcek hala gelmediler
ayşenurun 4 deydi lizimcan
fatmanınkini hatırlamıyorum daha erkendi sankiii
sedonunkinide çok merak ediyorum kızzz yarında o öğrenirrrr
Allah her kese hayırlı evlad nasıb etsin:13:
ayşenurun kesin değildi dimi erkek olabilir demişti. ablama da bi çıkıntı var erkek olabilir demişti doktoru sonraki gittiğinde kesinleşmişti kız olduğu.
bu ay en az birinizden güzel haber bekliyorum hadi neşelensin iyice topiğimiz
bu muhabbetleri sizin içinde yapalımm
ayşenurun 4 deydi lizimcan
fatmanınkini hatırlamıyorum daha erkendi sankiii
sedonunkinide çok merak ediyorum kızzz yarında o öğrenirrrr
Amiiiin Rabbim evlat isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın
evet ama bence kesin yaaahadi yaaa oda güzel haa ayrı bi heyecan olurrr
kız inşallah başka ne isterimkiiiii
Kizlarr doktordan simdi ciktimm. Erkekmis. Tam acip gosterdi bu seferr:)
neeeeeeeeeeeeeee pipiyi gördün yaniiiiiiiiiii oyyyyyoğluşun oluyooooo vayyy ayşemmm oğlan anasısın kesin canım benim yaaaaa maşallaaah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?