Ağlayakta gözden mi olak???

en son testinizde kaçtı peki sayınız hızlı hareketliniz:26:
çok şanslısın çook şükret inş 9 ay boyunca hiç bırakmaz bebişin seni

Kizlarr doktordan simdi ciktimm. Erkekmis. Tam acip gosterdi bu seferr:)

Demek oğluş geliyo kesin değildi bi ümit dedim ama olmadı sağlıkla gelsin yeter ki.. Hadi artık alışverişe başlarsınız ne güzel

Aysemmm oglusun mu geliyorrr erkek adam sonucta gec bile kaldi gosterecek tabi kiii benim tahmin tutmadi ama ben kiz demistim

Bence senin tahminlerin tutmasın

nee kiz miii kimin kizi olursa direk atlayacam artikk bana bi gelin lazimm

O kişi seve seve ben olabilirim ama erkek olur kesin benim ki hele bi olsunda zatn kız erkek hiç fark etmez

Fundoscan gorusuruzz
Benayyyyy nerede kiggizzzz

Kız çok yoğundum arada giriyodum aynı sayfayı okuyamadan geri çıkmış oluyodum ancak gelebildim şimdide yemek yapıcam

Olsunda aysem kiz erkek farketmez verdim gitti kizi
Benayin oglu olacakmis zaten

evet benos herkesin bi umidi vardii amin canimm. darisii bu ayy sana insallahhhh
tamam benos senide yazdimm. ama senin oglun olacak gibi hissediorumm. yeloyadaa oglan diorumm ama sosyosun kizi olacakkk ve benim olacak

twincann bugun yazmissin. gecmisi simdi okuyorumm.artik denk gelince foto koyarsin cnm

Hayırlısı artık kuzum..
Bu arada sen ovü testiyle yaptıydın ya test hamilelik öncesi ne zaman yaptıydın koyuluk nasıldı ?

hicbir yere gidemezsinizz hele benoss senn calistigin yeride biliorum. gerekirse atlar malatyayada gelirimmm

Anaaammm desene çare kalmadı
Seni kırcağımıza kafamızı kıralım

Sosyal tamamdır can burdayız durmak yok yola devam

Fatma evet hemen gel lütfeennn
Zaten fatma ve seda da erkekse burayı gelenin erkek bebeği oluyo topiği yaparız

amin cnm.ovu testini 23. gunde yapmistim. ikinci cizgi silik cikmisti cnm. ogun aksam gebelik testi yaptim oda silik cikti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…