slm kızlar ben geldim okuya okuya anca bitirdim
canlarım doktor benim bebiş için kıza benziyor ama bacaklarını tam açmıyor o yüzden emin değilim dedi
canlarım doktor benim bebiş için kıza benziyor ama bacaklarını tam açmıyor o yüzden emin değilim dedi
kiz miiiihayirlisi olsun fatmammm. kizi olanlara karsi bi sempatim var bu aralarr
benoss eklenti yerinden yapiodun galibaa. bende bayadir koymadim gercii.
Aa süperr hep erkek olmasın tabii hayırlısı canım sağlıklı olsunda kız haberide alalım tabi
kuzum ya bende çok istiyorum kız olsun diye ama boşa heveslenmek istemiyorum önümüzdeki aya kadar bekliycem
hayirlisi neyse o olsun fatmammn.
kizlarr biz kayinvalideye gidioruz. evde suyumuz yok yemekte yapamadimgidip karnimizi doyuralimmm
hepinizi opuyorumm. benos sen fotoyu koy.telden takip edecem ben yinee.
evt sosyalimm sedosun yarinn.
yaa bendede sular yok. yemek yapmaktanda kurtulfumm
Kız nerden ekleniyodu bi hatırlatın
fatma hadi okuma yaz hemen
çok utangaç teyzesi benim kız doktor ne yaptıysa açmadı bacaklarınıSussuzluk cok kotu yaa
Konuya cevap ver diyorsun ya orada eklenti ekle var oradan canim
Kizzzz ayyy cok tatli minnosun kiz miii olacakaferin ama edepli kiz bacaklarini acmamis takdir ettim
kuzum bu resim ne
çok utangaç teyzesi benim kız doktor ne yaptıysa açmadı bacaklarınıama açmadığı için doktor emin olamadı kız mı diye:44::44:
kuzum bu resim neyoksa düşündüğüm şey mi
Yok kuzum ovülasyon testi ayşede yapmıştı yorumlayacaklar onun için ekledim
kaçıncı günün canım bugün ayşemin ovu testinde çıkmıştı sonrada normal test yapmıştı çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam hadi inşallah gelmiştir miniğin
Başardım galibahadi yorumları alayım
Olmamış ya
ay kuzum ya bence normal test yap ya var mı evde hemen yap bence inşallah çıkarİnşAllah canım o yüzden yaptım benim döngü karışık ya
Normalde 30 güne göre bat a 3 var
40 güne göre daha 8 gün var
Ama ağrım sızım çok o yüzden meraktan ölüyom :)
Benayyyyy o ne kıııızzzz yapa yapa ovü. Mü yaptınnnnn
kızzzz çok belirginnnnn ayyyy normal test yap hadiiii
kız bence hamilesinnnnnhadiii gebelik testi yapsanaaa
Fatmammmm bi prensesmi geliyooooıcanımmm
Cisini ne kadar tuttun o onemli:26: eger 4vsaatlik idrarla yapilmissa bu test negatif canim yinede gec dollenme secenegi diye bir sey var
Fatmam eli ayagibduzgun olsun hayirli olsunda cinsiyeti farketmez aslinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?