Ağlayakta gözden mi olak???

sedammm benim inan ne diyeceğimi bilemiyorummm , Rabbim sana sabır versin canım benim yaa inşallah görüp göreceğin en son acı bu olsun, haktan hayırlısını diliyorum senin için kuzu

canimm sedomm benimmm. inan bu yazdiklarini okurken gozumden yaslar akti.. bebegin melek olacak ve oteki dunyada sana sefaat edecek. hepimiz imtihandan geciyoruz. Rabbim senide boyle siniyor. lutfen yipratma kendini. Allahim herseyin hayirlisini veriyor. soyleyecek cok sey var ama su anda daha fazla yazamiyirum.. Rabbim sana guc kuvvet versin. hepimiz yanindayiz. bugunlerde gececek ins sedom. seni cok seviyoruzzzz.

Esinle kan uyusmazligimiz yok akraba degiliz ...saglik sorununda yok bebegi aldijtan sonra arastirilackms kromozom bozukluğu nedeni ((( kizlar uykum gelmiyor ki uyuyup biraz dinlnym arastiriyrm..nasil geçmiş süreç

Son düzenleme:
bende allak bullak oldum eşim diyor sana ne oldu böyle hıçkıra hıçkıra ağlıyorum hayırlısı böyleymiş be kuzum

sedom canım benim sabah beri etmediğimiz dua kalmadı Allahım hakkında hayırlı olan neyse onu versin söyleyecek başka bişey bulamıyorum

Neyse cnlarm ben agladkca esimde agliyr
Bende sizi çok seviyorum
Ggozumu acp kaoatiym geçsin bu surec (((((

Esinle kan uyusmazligimiz yok akraba degiliz ...saglik sorununda yok bebegi aldijtan sonra arastirilackms kromozom bozukluğu nedeni ((( kizlar uykum gelmiyor ki uyuyup biraz dinlnym arastiriyrm..nasil geçmiş süreç

bebeği aldıktan sonra kromozom testine gönderirler canım orada ne olup olmadığı ortaya çıkar, şimdi bu süreci araştırma araştırıpta kendini daha fazla yıpratma , her şey oluruna varır

Sedaaa canimmm benimmm okurken kalbim nasil daraldi. Sen cok bilincli inancli bi kadinsin. Allah daha buyuk acilar yasatmasin. Bu serde de vardir bi hayir. Cok zordur tahmin edebiliyorum o kadar uzuldum ki sana uzulme diyemiycem. Allah yardimcin olsun canim arkadasim.

Canım benim inan bana o kadar üzüldüm ki bende diyecek bişi bulamıyorum ((
Rabbim sana sabır versin rabbim herşeyin hayırlısını versin.. Çok zor bi imtihan çok zor bi durum ne diyeceğimi bilemedim

Canm ne diyebiliriz kii
Allahtan gelen elbetteki başımız gözümüz üstüne şu dakikadan sonra soylenecek baska birsey yok.Sen bak demissin hayirlisini diledim diyee.sana Allahtan sabır dilemekten baska soyleyecek bisey bulamiyorum
Bir an once o dedigin yere de git herseyin hayirlisi olsun canm ne olur kendini birakma.Ayrıca gebelik kesin sonlanicak gozuyle bakiyorlarsa kalbini durdurmak yerine olacagina birakmak nasil olur acaba diye duşundum senin de dedigin gibi kalbi atarken nasil sonlandiracaksin ki
Offf ne sôylesek boş biliyorum

Neyse cnlarm ben agladkca esimde agliyr
Bende sizi çok seviyorum
Ggozumu acp kaoatiym geçsin bu surec (((((

Ağlanmaz mı hiç rabbim yar ve yardımcınız olsun..
Bu süreçte geçecek elbette .. Rabbimin bir bildiği var dualarım seninle canım.. Sana bi daha böyle bir acı yaşatmasın inşAllah..

Öyle bir ağlıyorimki devamını okuyamadımmmmmm
seldammm canım benimm ne desem boş çok kötüyüm

Arastirma canm sen sadece kendini dinlendir ne olurr metanetli ol Allah sana ve eşine sabır versin size canı gönülden cok dua edicemm Allah acını bian once atlatmana yardim etsinn keske elimizden daha fazlasi gelse keske gelip yaninda olsak sana yardimci olsakk.Rabbim sana birdaha döktürmesin o gözyaşlarini inan ki hepimiz şuan seninleyizz sana dua ediyoruz

Kızlar çok kötüyüm inanamıyorum ne yazacağımı bilmiyorum üzüntüden ağlamaktan başkka bişey yapamıyorim sanki canımdan can gitti ne kadar zormuş hep birlikte atlatıcaz bunu kader bayka bişey diyemiyorum kaderde ne varsa onu yaşıyoruz seldamm artık sana bişey olmasın diyorum ddirençli olmalısınnn (
Gül yüzün o güzel gülüsün hiç eksilmesinnn canıım çabuk atlatırsın atlatırız insallah çok büyük bi hayalkırıklığı evet ama hiçmi umut yo k yaa

göğsümde bi yumruk var fundamm sadece saf saf bakıyorum

Hepimiz aynı olduk fundam o kadar birbirimize alışmış bi aile olmuşuz ki kardeşim gibi oldu onun başına geldiğinde insanın içi nasıl yanarsa öle oldum (

Bu kadar zamana kadar nasıl fark edilmemiş ikili test üçlü test diyorlar onda nasıl çıkmadı.. Seda da ikili test yaptırmadımıydı ?

benimde aklıma geldi haa benoşumm gerçekten çıkmaz mıydı :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…