Kızlar çok kötüyüm inanamıyorum ne yazacağımı bilmiyorum üzüntüden ağlamaktan başkka bişey yapamıyorim sanki canımdan can gitti ne kadar zormuş hep birlikte atlatıcaz bunu kader bayka bişey diyemiyorum kaderde ne varsa onu yaşıyoruz seldamm artık sana bişey olmasın diyorum ddirençli olmalısınnn(
Gül yüzün o güzel gülüsün hiç eksilmesinnn canıım çabuk atlatırsın atlatırız insallah çok büyük bi hayalkırıklığı evet ama hiçmi umut yo k yaa
benimde aklıma geldi haa benoşumm gerçekten çıkmaz mıydı :26:
Bende cok kotuyum fundam. Uzuntu mideme vurdu heralde. Midem cok fena yaniyor
Aile gibi olduk burada benos. Sedonun yaninda olmayi o kadar cok isterdimki
Ikili testini yaptirmisti cnm temiz cikmisti ama. Demekki o zaman belli olmadi
Rabbim sabirlar versin. Biz bu kadar uzulduk sedo nasil olmusturronada esinede Allahim guc kuvvet versinn
2 liyi yaptırdı diye biliyorim ama memnun değildii hatırlıyonuzmu bbi defa dr bişey diyip korkutmuştu değişti dr u
kaç aydır koru kolla beslen
2 liyi yaptırdı diye biliyorim ama memnun değildii hatırlıyonuzmu bbi defa dr bişey diyip korkutmuştu değişti dr u
kaç aydır koru kolla beslen
Bende cok kotuyum fundam. Uzuntu mideme vurdu heralde. Midem cok fena yaniyor
Aile gibi olduk burada benos. Sedonun yaninda olmayi o kadar cok isterdimki
Ikili testini yaptirmisti cnm temiz cikmisti ama. Demekki o zaman belli olmadi
Rabbim sabirlar versin. Biz bu kadar uzulduk sedo nasil olmusturronada esinede Allahim guc kuvvet versinn
Yelizimm bu soyledigin gibi olmasini o kadar isterimkiii.insallah oyledir.Ben de ne dusunuyorum biliyomusunuz ya okadar cok duyuyoruz kii boyle seyler soyleyip annenin dunyasini başina yikiyolarr sonra ortaya cikiyor bisey olmadigi hatta cok yakın eşimin dayisinin bebegi icin dedilerr agrida hemen ucaga atlayip istanbula gittiler ama hicbisey cikmadi ona da down sendromlu demislerdi ayrica altı parmaklılık ayri bi genetik bozukluk down sendromu apayri yani hepsi birden mi olmuş anlamadim ki baska biyerlere daha mi gitseler acaba ne bileyim yaa okadar cok duyuyoruz ki daha gecen gun burda bile okudumm
Ben de ne dusunuyorum biliyomusunuz ya okadar cok duyuyoruz kii boyle seyler soyleyip annenin dunyasini başina yikiyolarr sonra ortaya cikiyor bisey olmadigi hatta cok yakın eşimin dayisinin bebegi icin dedilerr agrida hemen ucaga atlayip istanbula gittiler ama hicbisey cikmadi ona da down sendromlu demislerdi ayrica altı parmaklılık ayri bi genetik bozukluk down sendromu apayri yani hepsi birden mi olmuş anlamadim ki baska biyerlere daha mi gitseler acaba ne bileyim yaa okadar cok duyuyoruz ki daha gecen gun burda bile okudumm
Kizlaaaaaaarr
Nasilll yaaa inanamiyorumm hala sayfalari nasil okudugumu bilmiyorum umutlu bi haber olsun diye dua ettim
Rabbim sen biz kullarini hep sinarsin allahim sedosumuza dayanma gücü ver ..
Kizlarr inanin okurken yumruk oturdu icime offf
Rabbim sen tum hamilelere ve isteyenlere saglikli hayirli evlatlar verr
Aminnn canımm aminnn
Bizlerde hep şakadır dedik yoktur dedik ve halaa da öle umut ediyoruz(( rabbim dayanma gücü versin
ama sedoş dedi ki her tarafında şişlik ve ödem vardı demiş :26:
ama sedoş dedi ki her tarafında şişlik ve ödem vardı demiş :26:
Ben de ne dusunuyorum biliyomusunuz ya okadar cok duyuyoruz kii boyle seyler soyleyip annenin dunyasini başina yikiyolarr sonra ortaya cikiyor bisey olmadigi hatta cok yakın eşimin dayisinin bebegi icin dedilerr agrida hemen ucaga atlayip istanbula gittiler ama hicbisey cikmadi ona da down sendromlu demislerdi ayrica altı parmaklılık ayri bi genetik bozukluk down sendromu apayri yani hepsi birden mi olmuş anlamadim ki baska biyerlere daha mi gitseler acaba ne bileyim yaa okadar cok duyuyoruz ki daha gecen gun burda bile okudumm
Ne demişti ki acaba gördü anladı falanda mı öle sölediydi ki(
Kizlaaaaaaarr
Nasilll yaaa inanamiyorumm hala sayfalari nasil okudugumu bilmiyorum umutlu bi haber olsun diye dua ettim
Rabbim sen biz kullarini hep sinarsin allahim sedosumuza dayanma gücü ver ..
Kizlarr inanin okurken yumruk oturdu icime offf
Rabbim sen tum hamilelere ve isteyenlere saglikli hayirli evlatlar verr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?