Ağlayakta gözden mi olak???

Bende cok kotuyum fundam. Uzuntu mideme vurdu heralde. Midem cok fena yaniyor
Aile gibi olduk burada benos. Sedonun yaninda olmayi o kadar cok isterdimki
Ikili testini yaptirmisti cnm temiz cikmisti ama. Demekki o zaman belli olmadi
Rabbim sabirlar versin. Biz bu kadar uzulduk sedo nasil olmusturr onada esinede Allahim guc kuvvet versinn

2 liyi yaptırdı diye biliyorim ama memnun değildii hatırlıyonuzmu bbi defa dr bişey diyip korkutmuştu değişti dr u
kaç aydır koru kolla beslen

Kizlar ikili test yuzde yuz dogru sonucu vermiyor. Sadece risk tahmin ediliyor. Istatiksel birsey yani ama ultrasonda gorulurdu diye dusunuyorum. Cunku ultrasonda ayrintili her yeri inceleniyor.belki kucuk oldugu icin belli olmadi(

benimde aklıma geldi haa benoşumm gerçekten çıkmaz mıydı :26:

Ne biliyim canım yaa şimdi bildiklerimide unuttum (

Aminn canım aminnnn.. Çok zor bi sınav rabbim yardımcıları olsun..

2 liyi yaptırdı diye biliyorim ama memnun değildii hatırlıyonuzmu bbi defa dr bişey diyip korkutmuştu değişti dr u
kaç aydır koru kolla beslen

Zaten üzülme nedenlerinden biridir ya o kaç ay oldu işten çıktı bebiği için daha iyi beslenmek daha iyi bakmak için (( rabbimmmm sen hayırlısını ver sen bebeğini sağlıkla sedaya bağışla

Ben de ne dusunuyorum biliyomusunuz ya okadar cok duyuyoruz kii boyle seyler soyleyip annenin dunyasini başina yikiyolarr sonra ortaya cikiyor bisey olmadigi hatta cok yakın eşimin dayisinin bebegi icin dedilerr agrida hemen ucaga atlayip istanbula gittiler ama hicbisey cikmadi ona da down sendromlu demislerdi ayrica altı parmaklılık ayri bi genetik bozukluk down sendromu apayri yani hepsi birden mi olmuş anlamadim ki baska biyerlere daha mi gitseler acaba ne bileyim yaa okadar cok duyuyoruz ki daha gecen gun burda bile okudumm

kızlar bende çok kötü oldum başıma ağrılar girdi üzüntüden ekrana çok bakamıyorum aklım burda Rabbim sedoma bebişini sağlıklı bir şekilde bağışlasın.

Bende ölae düşünüyorm ayşemmm biz böle şoktaysak onlar nasıldır
ahhh nedenn acaaba nasıl olur neden Allahımm güç versin dedin gibi
bende canımmm elimiz kolimiz bağlıı bişey yapamıyoruz
o halde bile bizi düşünmüşşş ((

Yelizimm bu soyledigin gibi olmasini o kadar isterimkiii.insallah oyledir.

Gecen bizimde tanidigin basina boyle birsey geldi.hatta buradada paylasmistim. Bebegin bagirsaklarinda bulaniklik var.bu down sendromu belirtileri icinde var ama kesin diyemeyiz demis doktor.hemen ozel hastaneye gitmisler. Bebegin herseyi normal cikmis. Kiz tabi agla agla cani cikmiss. Sedomunkide keske boyle olsaaaa. Ama bu odem olayi farkliymis

yelize katılıyorum bizimde bi arkadaşın akrabasına down sendromlu demişler kadın gayet sağlıklı bi bebk dünyaya getirmiş.. Rabbimin bi bildiği var..

Kizlaaaaaaarr
Nasilll yaaa inanamiyorumm hala sayfalari nasil okudugumu bilmiyorum umutlu bi haber olsun diye dua ettim
Rabbim sen biz kullarini hep sinarsin allahim sedosumuza dayanma gücü ver ..
Kizlarr inanin okurken yumruk oturdu icime offf
Rabbim sen tum hamilelere ve isteyenlere saglikli hayirli evlatlar verr

ama sedoş dedi ki her tarafında şişlik ve ödem vardı demiş :26:

Aminnn canımm aminnn
Bizlerde hep şakadır dedik yoktur dedik ve halaa da öle umut ediyoruz (( rabbim dayanma gücü versin

Ne demişti ki acaba gördü anladı falanda mı öle sölediydi ki (

Ahhh keşkeeee ama prof gördü diyor zaten çapaya bakıyola r ya yelizim orası çok iyi her anlamda görümcemdede izmir egedee ur dediler geldi çapa ne uru dedi
çapaya gidince tam ne olduğu çikar

evetttt benayyy demiştii taa ocaktaaa o dr kadına kızdıkkk
ödem var dedii ve başka dr a gitti oda aa miniciik bebek nasıl görür bini yok öle bişey dedi meğer ne iyi doktormuş belki ciddiye alsaydı o dr u (((

aminn twinim aminn. Rabbim sedoya saglikli evlatlar verecek insallah..

Kizlarr ben cikiyorumm moralim bozuldu keske yaninda olabilsekk
Allah sedosumuza sabirlar versin insss yavrusunu sag salim ona bagislarr onun mucizesi o kdr cokki insss bi mucizesini de sedosumuza yollar ..Allah yardimcisi olsun
Bu gece ona hep dua edicem..
Grss canlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…