Ahhh keşkeeee ama prof gördü diyor zaten çapaya bakıyola r ya yelizim orası çok iyi her anlamda görümcemdede izmir egedee ur dediler geldi çapa ne uru dedi
çapaya gidince tam ne olduğu çikar
evetttt benayyy demiştii taa ocaktaaa o dr kadına kızdıkkk
ödem var dedii ve başka dr a gitti oda aa miniciik bebek nasıl görür bini yok öle bişey dedi meğer ne iyi doktormuş belki ciddiye alsaydı o dr u(((
Bi ayda mı olmuş insanın aklı almıyo ayda kontrole gidiyo bu kadar hızlı mı gelişmiş
Nasil farkedilmemis kizlar yaa
Teknoloji ne ise yariyo
evt sosyalimm. down sendrom olayi bazi kisilerde olabilir diyolar ama doktorlar kesin konusmuyor.bebegin bi organininin gelisimini bozuk goruyor mesela. o zaman olabilir diyolar ama bu odem olayi farkliymis
Ahhh keşkeeee ama prof gördü diyor zaten çapaya bakıyola r ya yelizim orası çok iyi her anlamda görümcemdede izmir egedee ur dediler geldi çapa ne uru dedi
çapaya gidince tam ne olduğu çikar
evetttt benayyy demiştii taa ocaktaaa o dr kadına kızdıkkk
ödem var dedii ve başka dr a gitti oda aa miniciik bebek nasıl görür bini yok öle bişey dedi meğer ne iyi doktormuş belki ciddiye alsaydı o dr u(((
Evetttt(( taa bi ay öncee (( kadına kızdı baska dr a gittiler ama korkmuslardı esimde çok üzüldü dedi hani ödem demisti kadın nasıl gördü o kadar erken yaaa ((
bazı doktorların ultrason cihazı çok iyi oluyor canım yaa:26:
Aminnn canımmmbende onu dicektim.
yaa icim cok kotuuneler paylastik neler konustuk.sedosun hamileyim haberini vermesi falan.hepsi gozumun onunden geciyor
Rabbim bu gunleri hemen gecirsinn. sedosumuz eski gunlerine donsunn
Aminnn canımmmbende onu dicektim.
yaa icim cok kotuuneler paylastik neler konustuk.sedosun hamileyim haberini vermesi falan.hepsi gozumun onunden geciyor
Rabbim bu gunleri hemen gecirsinn. sedosumuz eski gunlerine donsunn
ya ben bu kadar sizlere bağlandığımı hiç bilmiyordum ne hale getirmişsiniz beni, bir sürü kız kardeşim oldu sizler sayesinde sizinle ağlayıp sizinle gülüp, sabahları bile bazen sizlerle uyanıyorumama böyle olmasın yaa hep sevinelimm gülelim Rabbim bir daha bu acıları bize yaşatmasın
ya ben bu kadar sizlere bağlandığımı hiç bilmiyordum ne hale getirmişsiniz beni, bir sürü kız kardeşim oldu sizler sayesinde sizinle ağlayıp sizinle gülüp, sabahları bile bazen sizlerle uyanıyorumama böyle olmasın yaa hep sevinelimm gülelim Rabbim bir daha bu acıları bize yaşatmasın
Amin canım aminnn
Biz bi aile olmuşuzda haberimiz yokmuş aslında(
Başkasından gelen hamilellik haberlerine bu kadar sevindiğimi bilmem ama sizlerden gelene kemdimmiş gibi sevindim hep.. Tıpkı şimdide içimin parçalandığı gibi..
birbirimizi gormesekte aramizda cok kuvvetli bi bag var. bunu hepimizde hissedioruz zaten.
Aminnn sosyalimmm. bundan sonra sedo icinde,herkes icinde guzel hayirli gunler gelsin insallahh.
paynen ccanımmm
Bugün karsıya gectik hemen aysem geldi aklıma yolda bu tarafta oturuyo diye geçirdim içimden sonra dönüp kosarak açtım bilg, hemen sayfayı açtım hatta sef acil metrajları istedi hakedis için yaa bi nefes alimm dedim geçistirdim tamam dilince yarın bakarız o zaman diyince ohhh yazısma vakti dedimm hiç beklemiyodum yaa
Benosa bile baktım yani isyerine orda olduğunu biliyodum hep aklımdasınız seedonunda kızmı erkekmii diye düsünürken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?