Ağlayakta gözden mi olak???

oyle mi olmustuuu ben hatirlayamadim fundamm ama ikili testte nasil cikmadi o zaman. onu anlayamadim gerci ikili testide farkli bi yerde yaptirmisti.

Aynen bukadar sorun onca zaman nasil farkedilmez ki :26:
Yani zaten 2 haftaya kalbi durur dedilerse neden simdi kendileri yapiyorlar ki beklemek daha mantikli degil mi
Aman ne bileyim istee uzaktan konusmasi kolayy Allah sedoya ve eşine sabir versin

Bi ayda mı olmuş insanın aklı almıyo ayda kontrole gidiyo bu kadar hızlı mı gelişmiş

valla bende hiç bilmiyorum kuzum

Nasil farkedilmemis kizlar yaa
Teknoloji ne ise yariyo

evt sosyalimm. down sendrom olayi bazi kisilerde olabilir diyolar ama doktorlar kesin konusmuyor.bebegin bi organininin gelisimini bozuk goruyor mesela. o zaman olabilir diyolar ama bu odem olayi farkliymis

bilmiyorum ki kuzum

kız kimse yakıştıramaz ki ama onu bebeğiğne

kızlar ben iyice salağa bağladım alıntı yaparken iyi de yazınca hiç yazamıyorum kusuruma bakmayın lütfen sedoş bizi dağladı geçti

Evetttt (( taa bi ay öncee (( kadına kızdı baska dr a gittiler ama korkmuslardı esimde çok üzüldü dedi hani ödem demisti kadın nasıl gördü o kadar erken yaaa ((

Hemen yargılama yaparız bizlerde de var
İnşAllah çapa dan yarın güzel haberler gelir

Bölee bi acıyı düşünmesi bile insana yetiyo

bende onu dicektim.
yaa icim cok kotuu neler paylastik neler konustuk.sedosun hamileyim haberini vermesi falan.hepsi gozumun onunden geciyor
Rabbim bu gunleri hemen gecirsinn. sedosumuz eski gunlerine donsunn
Aminnn canımmm
Biz onu sabırla bekleyeceğiz yeter ki iyi olsun yeter ki güzel haberler versin

bende onu dicektim.
yaa icim cok kotuu neler paylastik neler konustuk.sedosun hamileyim haberini vermesi falan.hepsi gozumun onunden geciyor
Rabbim bu gunleri hemen gecirsinn. sedosumuz eski gunlerine donsunn
Aminnn canımmm
Biz onu sabırla bekleyeceğiz yeter ki iyi olsun yeter ki güzel haberler versin

ya ben bu kadar sizlere bağlandığımı hiç bilmiyordum ne hale getirmişsiniz beni, bir sürü kız kardeşim oldu sizler sayesinde sizinle ağlayıp sizinle gülüp, sabahları bile bazen sizlerle uyanıyorum ama böyle olmasın yaa hep sevinelimm gülelim Rabbim bir daha bu acıları bize yaşatmasın

Amin canım aminnn

Biz bi aile olmuşuzda haberimiz yokmuş aslında (

Başkasından gelen hamilellik haberlerine bu kadar sevindiğimi bilmem ama sizlerden gelene kemdimmiş gibi sevindim hep.. Tıpkı şimdide içimin parçalandığı gibi..

birbirimizi gormesekte aramizda cok kuvvetli bi bag var. bunu hepimizde hissedioruz zaten.
Aminnn sosyalimmm. bundan sonra sedo icinde,herkes icinde guzel hayirli gunler gelsin insallahh.

aynı duyguları yaşıyoruz benayımm bizi bizden anlayan başka kimse yok cünkü

paynen ccanımmm
Bugün karsıya gectik hemen aysem geldi aklıma yolda bu tarafta oturuyo diye geçirdim içimden sonra dönüp kosarak açtım bilg, hemen sayfayı açtım hatta sef acil metrajları istedi hakedis için yaa bi nefes alimm dedim geçistirdim tamam dilince yarın bakarız o zaman diyince ohhh yazısma vakti dedimm hiç beklemiyodum yaa
Benosa bile baktım yani isyerine orda olduğunu biliyodum hep aklımdasınız seedonunda kızmı erkekmii diye düsünürken

Evet kizlar gercektenn ben okurken agladim annem diyor kizim kim kimm hani saniyo ki benim burdaki arkadaslarimdan tanidigimiz birii nasil boyle ic ice olmuşuzzz biz nasil herseye beraber seviniyorsakk üzüntü de hepimizin uzuntusu Allahım kimseye yaşatmasin yine de her an her sey degisebilir Allahın hikmetinden sual olunmaz ben yine de umut edicem dua edicem arina kadar belki yarin hersey degisirr belki daha deneyimli biri ilacla tedavi ederr belki down sendromlu degildirr ödemde ilacla gecirilir ne bileyimm Allahın bi mucizesi de seldayı bulsa rabbim yuzune gulsun insallah

sabahları kalkar kalkmaz mesela aklıma haa diyorum bugün yeliz film çektirecek fundoş dr a gidecek ayşenın kont var, fatmanın başı ağrıyor mu ezonun yumurtlaması nasıl oldu benayla aramızda kaç gün var inan aklımdasınız hergün bu güçlü bir bağ değilde nedir yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…