günaydın diyeceğim ama bilemedim
günaydın diyeceğim ama bilemedim
Günaydın canlarım
ayşemmm toparla kendini birde sana üzülmeyelim lütfen canım benim
bugün inşallah sedom hayırlı haberlerle gelir keşke yanlış olsa keşke((
Gunaydin canlarrr.
Herkes sabahi zor etmiss.bende kac defa uyandim hatilamiyorum bile. Ins sedom guzel hayirli haberlerle gelirr...
Fundam daha iyiyim. Sende kendine dikkat et calisiyorsun birde. Orda kendine bi ihlamur yap karabiberli. Biraz toplar seni.
Gunaydin aysemmm sen nasil oldun dikkat et kendine
Inss alabilrlr randevu cnmmçapada randevu almak çok zor twinim tanıdık olması gerekiyo ayarlarlar inşallah hemen giderler
bence gitmişlerdir duramazlar eli kolu bağlı şimdi
offf kabus yaşıyoruz resmen kızlarrr nasıl toparlanacaz
gunaydin twinimm. aklim hep sedodaa ruh gibiyim su andaa..
Benosum sanada gunaydin guzel haberlerle bi oh be cekelim bogazim dugum dugum .
Insss kuzummİnşAllah canım..
Hepimiz beklemedeyiz işte bi an önce iyi haberlerin gelmesi dileğiyle..
Çapa zor evet inşAllah bulmuşlardırda şu anda yüm tetkikler ne varsa işte yapılıyordur
Evet kuzum bugun kotu bir haber aldik ve cok uzulduk amin canim insallah daha iyi donecek aramiza sagol yazdigin icin canim benim
Kizlar zerre uykum yok yine geldim buraya [
Kuzumm bnde sabaaha dogru kac defa uyandimm Rabbim bagislasin onaa minigini
Aysem sende lütfen daha da dikkat et kendine uzuntu bu denli midene vuruyorsa bide
Ya aysem daha dun bile diyodum niye bebismz olmuyoo diye ama hayirlisini istemek lazim
İnşAllah canım..
Hepimiz beklemedeyiz işte bi an önce iyi haberlerin gelmesi dileğiyle..
Çapa zor evet inşAllah bulmuşlardırda şu anda yüm tetkikler ne varsa işte yapılıyordur
Aynen oyle kuzum Onun verrdiklerine ve vermediklerine de sukretmek lazimtwinim her zaman hayirlisini istemek lazim. olanda hayir vardir,olmuyorsa sabirla bekleyip hayirli zamanda olmasini dilemek lazim ama bazen nefsimiz bizi kontrolu altina aliyor iste..
evet benayim capa cok iyi bi hastane. oradan iyi haberler gelir insallah..
slm kızlar haber yok daha dimi gece uyuyamadım bende gece kabuslar gördüm sürekli sabah kalktığımda dudağım yarılmış kan içinde kalmıştı biz bu kadar etkilendiysek sedom sabahı nasıl etti acaba
ayşem,fundam sizde dikkat edin kendinize canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?