sabahları kalkar kalkmaz mesela aklıma haa diyorum bugün yeliz film çektirecek fundoş dr a gidecek ayşenın kont var, fatmanın başı ağrıyor mu ezonun yumurtlaması nasıl oldu benayla aramızda kaç gün var inan aklımdasınız hergün bu güçlü bir bağ değilde nedir yani
Evet kizlar gercektenn ben okurken agladim annem diyor kizim kim kimm hani saniyo ki benim burdaki arkadaslarimdan tanidigimiz birii nasil boyle ic ice olmuşuzzz biz nasil herseye beraber seviniyorsakk üzüntü de hepimizin uzuntusu Allahım kimseye yaşatmasin yine de her an her sey degisebilir Allahın hikmetinden sual olunmaz ben yine de umut edicem dua edicem arina kadar belki yarin hersey degisirr belki daha deneyimli biri ilacla tedavi ederr belki down sendromlu degildirr ödemde ilacla gecirilir ne bileyimm Allahın bi mucizesi de seldayı bulsa rabbim yuzune gulsun insallah
Ağlattınız beni yineeee
Rabbim sedoşumuza sabır verrr , mucizeni göster
yaa bogazim dugum dugum olduuuhepiniz iyikii varsiniz iyikiiii...ne kadar laf soylesem yinede az kalir sizin icin
Kimseyle paylaşılamayan tüm özel şeyleri biz bir tık ötede yaşadığımız için ve en önemlisi samimi olduğumuz için bugün hepimiz bu durumdayız.. Çünkü biz hep iyi günde değil kötü günde de yan yana olacak samimiyete erdik ve eminim gidecek yerde olsaydık şu anda hepimiz kalkmış sedanın evinde onun yanında olurduk eminim((
Bu günlerde geçecek ve bende inanıyorum inanmak istiyorum rabbim mucizesini yaşatacak bebeğine hiç bişey olmayacak diye umut ve dua ediyorum
Binn keree aminnn okadar cok dua ediyorum kii
ya başım çatlıyo ağrıdan ama tek başıma kalınca daha kötü oluyorum düşüne düşüne
aynen ayşemm sözün bittiği yerdeyim bende
yemin ediyorum Allahım şahit yakın olsa bana şimdi çıkar giderim, sedoşum yine neşeli gelir değil mi buraya benoşumm
kuzum üzüntüden ağlamaktan girdi ağrılar başıma aklım hep sedomdaAllah'ım sanada ayrı yardım etsin canım baş ağrısı çok kötü( çok iyi bilenlerdenim ve çok düşünme sen diycem ama ne mümkün dikkat edin kendinize
kuzum bir saattir yatakta dönüyorum uyuyabilir miyim diye ama ne mümkünhadi siz çıkın yatın artık burayıda okumayın yarın okursunuz daha fazlada üzülmeyin(kırılmayın bana olurmu sizleri çok sevdiğimden yazıyorum)
Kesinlikle gelecek sosyalim.. Sadece biraz zamana ihtiyacı olacak en kötü durumda ki Allah ım onu ona yaşatmasın..
Keşke gelsede belki konuştukça açılırdı belki konuştukça bi nebze unutmaya çalışırdı belki konuştukça rahatlardı belki bu kadar ağlamazdıbelki bizide bu kadar ağlatmazdı :14
amin canınnn , belkide uyumuştur biraz dinleniyordur
Kizlarr midem dahada kotu olduu. Nobetci eczane bulduk. Gaviscon surup aldik. Simdi biraz azaldi yanmasi. Birden uzuntu mideme vurdu heraldebaşım çatlıyor resmen yaa çıktım ben kızlar iyi geceler diyeceğim ama laf olsun diye, görüşürüz yarın inşallah
sosyalim yazını gördüm merak ettim arkadaşın bebeği ile ilgili kötü haber almış Rabbim yardımcısı olsunbaşım çatlıyor resmen yaa çıktım ben kızlar iyi geceler diyeceğim ama laf olsun diye, görüşürüz yarın inşallah
sosyalim yazını göruzumerak ettim arkadaşın bebeği ile ilgili kötü haber almış Rabbim yardımcısı olsun
ama ben çok duydum dowm sendromu deyipte sapa sağlam doğan bebek Rabbim yüzlerine baksın dayanma gücü versin inşallah
Allah Yar ve Yardımcısı olsun güzel haberlerle gelir inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?