Ağlayakta gözden mi olak???

Ağlattınız beni yineeee

yaa bogazim dugum dugum olduuu hepiniz iyikii varsiniz iyikiiii...ne kadar laf soylesem yinede az kalir sizin icin

Kimseyle paylaşılamayan tüm özel şeyleri biz bir tık ötede yaşadığımız için ve en önemlisi samimi olduğumuz için bugün hepimiz bu durumdayız.. Çünkü biz hep iyi günde değil kötü günde de yan yana olacak samimiyete erdik ve eminim gidecek yerde olsaydık şu anda hepimiz kalkmış sedanın evinde onun yanında olurduk eminim ((

Bu günlerde geçecek ve bende inanıyorum inanmak istiyorum rabbim mucizesini yaşatacak bebeğine hiç bişey olmayacak diye umut ve dua ediyorum

yaa bogazim dugum dugum olduuu hepiniz iyikii varsiniz iyikiiii...ne kadar laf soylesem yinede az kalir sizin icin

aynen ayşemm sözün bittiği yerdeyim bende

yemin ediyorum Allahım şahit yakın olsa bana şimdi çıkar giderim, sedoşum yine neşeli gelir değil mi buraya benoşumm

Binn keree aminnn okadar cok dua ediyorum kii

ya başım çatlıyo ağrıdan ama tek başıma kalınca daha kötü oluyorum düşüne düşüne

Allah'ım sanada ayrı yardım etsin canım baş ağrısı çok kötü ( çok iyi bilenlerdenim ve çok düşünme sen diycem ama ne mümkün dikkat edin kendinize

hadi siz çıkın yatın artık burayıda okumayın yarın okursunuz daha fazlada üzülmeyin (kırılmayın bana olurmu sizleri çok sevdiğimden yazıyorum)

aynen ayşemm sözün bittiği yerdeyim bende

yemin ediyorum Allahım şahit yakın olsa bana şimdi çıkar giderim, sedoşum yine neşeli gelir değil mi buraya benoşumm

Kesinlikle gelecek sosyalim.. Sadece biraz zamana ihtiyacı olacak en kötü durumda ki Allah ım onu ona yaşatmasın..

Keşke gelsede belki konuştukça açılırdı belki konuştukça bi nebze unutmaya çalışırdı belki konuştukça rahatlardı belki bu kadar ağlamazdı belki bizide bu kadar ağlatmazdı :14

Allah'ım sanada ayrı yardım etsin canım baş ağrısı çok kötü ( çok iyi bilenlerdenim ve çok düşünme sen diycem ama ne mümkün dikkat edin kendinize
kuzum üzüntüden ağlamaktan girdi ağrılar başıma aklım hep sedomda
hadi siz çıkın yatın artık burayıda okumayın yarın okursunuz daha fazlada üzülmeyin (kırılmayın bana olurmu sizleri çok sevdiğimden yazıyorum)
kuzum bir saattir yatakta dönüyorum uyuyabilir miyim diye ama ne mümkün bizde seni seviyoruz canım benim kırılırmıyız hiç

Fatmacımm ayşemm toplayın kendinizi lütfen
İnanın aklımdan bi an olsun çıkmıyor şimdi ne yapıyor diye düşünüp duruyoorum birde minik meleğimizi anasının karnındaa
ağlamaktan gözlerim şişti seller akıyo resmen öle bi akıyoki yaşlar

amin canınnn , belkide uyumuştur biraz dinleniyordur

İnsallah uyumustur kizlarr bian once sabah olsun gitsin hastaneye belki birseyler iyi gider belli mi olurr
Sedo nasil girsinn dünyalar başina yikilmistir o ortamda kimse anlayamaz bizim burda paylastiklarimizi bizden baska.Garipser eşi bilee

başım çatlıyor resmen yaa çıktım ben kızlar iyi geceler diyeceğim ama laf olsun diye, görüşürüz yarın inşallah

başım çatlıyor resmen yaa çıktım ben kızlar iyi geceler diyeceğim ama laf olsun diye, görüşürüz yarın inşallah
Kizlarr midem dahada kotu olduu. Nobetci eczane bulduk. Gaviscon surup aldik. Simdi biraz azaldi yanmasi. Birden uzuntu mideme vurdu heralde simdi uyuyacam kizlarr. Ins yarin iyi habeerlerin geldigi bi gun olur. Hepinize iyi gecelerr

Allah sabrini versin hep dua ettik hayirlisini ver rabbim diye
Gonlumuzde olani hakkimizda hayir eyle allahim sedoma bi mucize ver ((
Ben bugun zaten iyi bi gun gecirmedim bidebu haber beni mahvetti yaninda olmak sarilmak istiyorum (

sosyalim yazını gördüm merak ettim arkadaşın bebeği ile ilgili kötü haber almış Rabbim yardımcısı olsun
ama ben çok duydum dowm sendromu deyipte sapa sağlam doğan bebek Rabbim yüzlerine baksın dayanma gücü versin inşallah
Allah Yar ve Yardımcısı olsun güzel haberlerle gelir inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Evet kuzum bugun kotu bir haber aldik ve cok uzulduk amin canim insallah daha iyi donecek aramiza sagol yazdigin icin canim benim

Kizlar zerre uykum yok yine geldim buraya [

Sosyalim seni aktif goruyorum hala burda misin
Yarin sedoma guzel bi gun dogsun insallah butun dilegim bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…